A+ A-

Tolvajt fogtam 1. rész

Hét közben este van, a gyerekek táborban, így Ildikóval, a feleségemmel csak a miénk a ház. Nehéz, munkával telt napok miatt korán lefekszünk, hogy kipihenhessük magunkat. A csendes éjt egyszer csak suttogás és halk zaj töri meg. Hallgatózom és rájövök, hogy a zajok a ház bővítésének építkezése felöl jön. Halkan felkelek, és az ajtót kinyitva kiosonok a teraszra. Fátyolfelhő takarja a teliholdat, így az azon átsütve alig-alig ad fényt. A sötétben 3-4 árnyat látok mozogni a szerszámokat tároló faháznál. A fal melletti árnyékban osonva megközelítem az egyik árnyat és megragadom a karját, mire ijedten felkiált. Szaladni próbál, de szorosan markolom a csuklóját. A többi alak az épülő kerítésen lévő nyíláson keresztül elszelel. A megfogott alak szabadulni próbál, de már átkarolva szorítom és a nappali bejárata felé vonszolom. Belököm az ajtón és villanyt kapcsolok. Meglepetten látom, hogy egy fiatal lányt kaptam el. Ildikóval elálljuk a kijáratot.
Hívd a rendőrséget - mondtam Ildinek.
Ne! - kiállt fel az ismeretlen lány - könyörgöm, ne hívják a rendőröket.
Mért ne hívnám - mondom - csak nem gondolod, hogy simán elengedünk. Erre sírva fakadva meséli el, hogy az új barátai csalták el lopni. Ez volt a próbája, hogy befogadják a társaságba. Nem szeretné, hogy a szülei megtudják milyen társaságba került, míg ők elutaztak.
Mégis mit csináljunk veled szerinted? - kérdezem.
Bár mire hajlandó lennék, hogy ne derüljön ki mit tettem ma - hallatszik a felelet, miközben lehajtja fejét. Szeme sarkából félénken, kacéran les felém.
Mire gondolsz? - kérdezi Ildikó.
Hosszú hallgatás után suttogva jön a felelet: A férjednek adnám a szüzességemet.
Döbbenten nézünk egymásra Ildikóval. Hirtelen kiszárad a torkom, alig tudok nyelni. Nehezen szólalok meg, és halkan súgva, hogy a lány ne hallja kérdezem Ildit, hogy most mit tegyek. A kérdés közben egy ötletem támad, amit gyorsan elmondok Ildinek.
Mi lenne, ha... - kezdem, de nyelnem kell, hogy folytatni tudjam - ha mi hárman... - ismét elakad a szavam.
Te arra gondolsz, hogy ezzel a lánnyal ágyba bújnál? - néz rám Ildi csodálkozva.
Már beszéltünk róla - kezdem szabadkozva - hogy ki kellene próbálni, milyen lehet a szex hármasban. A lány közben fülelve les minket.
Ildikó hosszan gondolkodik, majd a lányhoz fordul. Hány éves vagy? - kérdezi.
Tizenhét múltam a héten - hallatszik a felelet.
Tizenhét, és még szűz? - kérdezi Ildikó csodálkozva - ezt higgyem el neked?
A lány elmeséli, hogy a szülei nagyon szigorúan nevelik, szinte soha nem engedik el esténként sehova, és most is csak azért tud csavarogni, mert néhány napra el kellett utazniuk külföldre. Amíg távol vannak, a nagymamája vigyáz rá, de ő hamar elaszik, így kihasználja a lehetőséget, hogy egy kicsit szabadabban éljen. Még az első este találkozott ezzel a társasággal, akik itt hagyták, mikor lelepleztem őket. Most attól fél, hogy ha kihívom a rendőrséget a szülei mindent megtudnak, és akkor még szigorúbbak lesznek vele. Amíg mesél, Ildikóra nézek, és kérdően tekintek rá. Szavak nélkül, egy apró bólintással adja áldását az ötletemre.
Rendben - kezdem - nem hívjuk ki a rendőröket, de akkor ma éjszakára itt maradsz velünk. Megfogom a kezét és elvezetem a fürdőszobába. Vizet engedek a kádba.
Fürödj meg! Mindjárt visszajövök - mondom neki és ott hagyom egyedül egy kis időre. Mire visszaérek már meztelenül áll a kádban és a testét szappanozza. Most nézem meg először alaposabban. Rövid fekete hajával ölelt kedves arcán kerek barna szemek, pisze orr és keskeny ajkak vannak. Vékony testén kicsi mellek szappanhabosan kelletik magukat. Lába között csupasz szeméremdombon akad meg a szemem. Legszívesebben azonnal neki esnék, de tartóztatom magam. Beszappanozom kezem, és el kezdem mosni a hátát, majd lassan elindulok lefelé. Kemény fenekét simítva egy régi vágyam ötlik fel bennem. Ildikó soha nem engedte, hogy hátulról is magamévá tegyem, így arra gondolok, hogy kihasználom az alkalmat és ezzel a lánnyal fogom kipróbálni az anális szexet. Ujjaim lassan becsúsztatom feneke nyílásához és masszírozva mosni kezdem.
Állja négykézlábra - mondom neki, miközben a zuhanyrózsát letekerem a csőről. Balkezemmel megfogtam vállát, és a langyos vízzel masszíroztam popsiját, majd az ellazult lukhoz nyomtam a cső végét. A meglepett lány előre mozdult, de kezemmel megakadályoztam, hogy elhúzódjon a csőtől. A vízsugár betört a fenekébe, lassan kitöltve azt. Mikor elégnek gondoltam a vizet, engedtem, hogy a wc-be ürítsen. Addig mostam a lány fenekét, míg a végén már csak tiszta víz jött belőle. A víz hatására popsija rózsája kissé megnyílt, csalogatóan tárta fel a felfedezésre váró területet. A fürdés végeztével megtörölközött. Elővettem egy kis tubust, majd csiklóját és popsiját bekentem vágyfokozó krémmel.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.06 pont (112 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 hairy_pussy 2013. 08. 26. hétfő 07:16
10p
#13 Rinaldo 2013. 08. 2. péntek 11:30
Tetszett ahogy seggbe dugta a szűz seggét.
#12 gaborthefirst 2013. 08. 1. csütörtök 12:31
Rendszerint a kidolgozottság a tartalomra vonatkozik (belbecs), a nyelvtan és a forma az alakiságot (külcsínt) határozzák meg...
Az előbbi tetszett, elég alapos munka, bár maga a sztori egy kissé vágyálomszerű, ilyen simán nem megy ... sajnos. smile Ami az alakiságot illeti a folytatást tényleg nézesd át beküldés előtt, mert ezek az apró buta hibák nagyon idegesítőek. Nagyon. Üdv!
#11 sipospista 2013. 07. 30. kedd 22:04
szuper
#10 Ickx 2013. 07. 30. kedd 22:04
9Pont. smile
#9 sztbali 2013. 07. 30. kedd 16:12
Kis hibajavítással tényleg jobb lenne, de ettől eltekintve remek. Remélem a folytatás is olvasható lesz. nyes
#8 papi 2013. 07. 30. kedd 11:15
Nagyon tetszik.
#7 listike 2013. 07. 30. kedd 11:02
Tetszett, folytatsd.
#6 gibbon2 2013. 07. 30. kedd 10:37
NAgyon jó történet várom a folytatást. 10.
#5 Andreas6 2013. 07. 30. kedd 09:28
A szép kidolgozáshoz a jó nyelvtan és egységes forma is hozzátartozna. Arról nem is beszélve, hogy néha még egy mondaton belül is kevered az igeidőket. Átolvastad egyszer is egyáltalán? Nagyon zavaró! Lehetne a következő részt élvezhetőbb minőségben beküldeni?
#4 sanyi0227 2013. 07. 30. kedd 07:23
remélem nem álom volt és folytatod.10.
#3 Pavlov 2013. 07. 30. kedd 06:00
Jó részletes, szépen kidolgozott. De a párbeszédek elé is kell gondolatjel. Nem ártana átnézetni vkivel beküldés előtt. Én is szívesen megteszem legközelebb.
#2 genius33 2013. 07. 30. kedd 05:46
Nemrossz smile
#1 Törté-Net 2013. 07. 30. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?