author04 hozzászólásai

Történetek: Édes mostohák 2014. 05. 30. péntek 18:18
A helyesírás minősíthetetlen, már az elején abbahagytam az olvasást. Viszont nem is pontozok, elvem: 8 ponttól lefelé soha!
Történetek: Kölcsönösség 2014. 05. 15. csütörtök 20:41
Szintén véletlenül tévedtem ide, már elég régóta nem látogatom a lapot, nem is publikálok, és most is csak XXIII.István hozzászólása keltette fel a figyelmemet, ő azon kevesek egyike, akiért érdemes megszólalni. A helyesírásról: utálom és nem útálom, kérdő mondatnál illik kitenni az írásjelet(?) és akad számos egyéb apróság is, de szóra nem érdemes. Az aposztrof(') használatával kapcsolatban jómagam inkább Balázs Géza tanár úr véleményét fogadnám el mérvadónak,ha ő olvasna egyáltalán ilyen lapokat - és ez nem a Szerkesztőség munkájának színvonalát, hanem inkább a tanár úr tudományos érdeklődését és harcos nyelvművelő - nyelvvédő tevékenységét illető feltételezés! Én - maradi módon - a mássalhangzó-kettőzés híve vagyok: mondd, hadd. Azt viszont szánalmasnak tartom, ha valaki csak ennek alapján ítél meg egy jó történetet, mert a "műítészek" rostáján számos (számtalan?) egyéb történet is simán áthullott minden nyelvtani kritika nélkül. A történet jó, fordítást soha nem pontozok, most sem teszem. Oszt' annyi. (Itt viszont kiváló az (') alkalmazása)
Mellesleg: nagy titkot árulok el atya: fröcsög és nem fröccsög. Oszt valahunnan csak meg kéne tanúni aztat a hajesírásot, meg hát a fröccs ugyanis bor + szódavíz ízlés szerinti arányba' kutyulva. Oszt mégse vontatott geci.
Te meg nagy egy hülye vagy öcsém. Gyerekes is. Pötty se jár neked.
Történetek: Férfiavatás 1. rész 2013. 09. 29. vasárnap 02:38
Kedves Ulysses!
Mértéktartó, kulturált hozzászólásod nagyon tetszett, azt hiszem, a szerzők az ilyen véleményekre igazán büszkék lehetnek, akár elismerő, akár elutasító a tartalma, és az ilyen elemző jellegű kommentekre én is szívesebben válaszolok. Akkor most én is elemzek:
- Hozzád hasonlóan én is ritkán pontozok, ha megteszem, csak 8-tól fölfelé, és mindig névvel + rövidebb-hosszabb véleménnyel. Szerintem illendő, ha olvasóként a szerző tudomására hozom, hogy írásában számomra mi volt a jó, mit kerüljön a továbbiakban, aztán vagy megfogadja, vagy nem. Az értékelés nélküli pontozással kapcsolatban egyetértek, még ha 10-es is.
- Ez az írás saját kamaszkorom érzéseit idézi, itt volt a legkevesebb fantáziára szükségem, mert jórészt az általam - sajnos, már bő ötven évvel ezelőtt - megélt élmények sugallták, persze úgy, hogy a történet valódi szereplői (hála Istennek, néhányan ma is élő személyek) se ismerjenek magukra, legfeljebb amolyan déja vu érzésük legyen ha véletlenül olvassák, mivel egyikük sem hatalmazott fel a közléssel. Nyilván, hogy egy mai fiatal - és e honlap látogatói jórészt nálam sokkal fiatalabbak - az akkori kor erkölcsi normáit, eseményit, szokásait nem érthetik, de a szerelem, a kamaszkor viharos érzelemvilága nem korszakhoz kötött jelenség. Az értékelés, bár nyilván nem közömbös - istenem, hát a szerző is emberből van, gyarló és hiú -, ilyen tekintetben másodlagos.
- Nem egészen értettem a kisebb pontatlanságokra utaló megjegyzésedet, pedig érdekel, mert ha a szerző a nyilvánosság elé áll, a hitelesség kötelező. Megköszönöm, ha megírod a kifogásaidat.
- Remélem, neked nem kell 10 év - mint felhasználói névadódnak a hazatéréshez (ezt sajnos kevesen értik) -, hogy elolvasd a folytatást, ezt persze rád bízom, és ha újra megtisztelsz a véleményeddel, szívesen fogadom.
- Miért sértődnék meg? Én is úgy vagyok, hogy az engem taszító témakörökre rá sem nyitok. Igaz, nem is fogalmazok meg ledorongoló véleményt a nekem nem tetsző írásokkal kapcsolatban.
- Utolsó előtti mondatodhoz: mindig tiszteltem azokat, akik be merik vallani a tévedésüket. Ezúttal nincs miért szabadkoznod.
- Köszönöm, az jó lenne, ugyanis mostanában sokszor kínlódok a gép előtt, aztán törlöm az egészet, mert egyszerűen nem megy a két futó sorozatom hiteles folytatása, fércmunkával viszont nem sérthetem meg az olvasókat (magamat sem!). Mivel nem verset írok, a rothadt almával nem kísérletezek, inkább benyakalok egy lityi Schillert. (azér' ez nem semmi poén!)
Köszönöm és üdv!
Történetek: Pierre 2013. 09. 19. csütörtök 09:27
Kedves Shavo!
Vannak olyan témák, amikre eleve rá sem nyitok (s/m, bizarr, híresség, gruppen, leírás). Korábbi megjegyzésemmel nem bántani akartalak, hiszen az írói szabadság létező dolog ezen az oldalon (ezért nem is szavaztam!!!). Az viszont igaz, hogy egy mű megítélése nagyban múlik a figyelemfelkeltő első mondatokon. Ha azok "extrém"-ek, akkor a többit már megette a fene...
Történetek: Nyaralás az unokatesóimmal 4. rész 2013. 09. 19. csütörtök 09:15
Kedves aaa111!
Köszönöm a kérdésedet, tényleg nagyon jól esett, nem is gondoltam, hogy ez a szinte gyerekes, egyszerű kis történetecske ennyire felkelti az érdeklődésedet. Ne haragudj, de mostanában elég kevés időm maradt az írásra - bár az eredeti történet szereplőitől származó információk a rendelkezésemre állnak -, így meglehetősen nehezen haladok ezzel is, a "Férfiavatás" folytatásával is, hevenyészve összecsapott, kidolgozatlan történetekkel viszont hűséges olvasóimat - és írásaim valódi hőseit - sérteném meg, azon túl, hogy magam is szégyellnék ilyesmit beküldeni. Ha az ember nyilvánosság elé tárja a művét, az írása minden szaváért vállalnia kell a felelősséget, nem beszélve a dramaturgiai szempontokról. Kérem tehát a türelmedet, remélem, nem okozok csalódást a folytatással. Még egyszer kösz, üdv és szép napot!
Kedves matthew!
Kétségtelen, hogy egy erotikus lapon TIT-előadást tartani meddő kísérlet, de talán nem haszontalan. Magyarázatát lásd lejjebb. Az aktusok részletezését az előző részekben megtalálod, többet lehetett volna írnom, mást nem, ennek a résznek nem is ez volt a célja.
Köszönöm és üdv!
Kedves big2.0!
Örülök, hogy értékelted, mert a mai napig is nagyon ellentmondásos az eredeti, ókori görög felfogás szerinti pederasztia megítélése, pedig nyomokban a mai napig is megmaradt az ún. természeti népek némelyikénél, ahol a nevelés része a fiatal (beavatandó) fiú és felnőtt férfi tanítója közötti nemi kapcsolat. Ezt sem ők, sem az ókori görögök nem tartották természetellenes, homoszexuális megnyilvánulásnak, csak a férfivá válás természetes elemének. Ennek megértése, pláne elfogadása a mai, keresztény erkölcs talaján álló ember számára nyilván nagyon nehéz. Köszönöm és üdv.
Történetek: Pierre 2013. 09. 18. szerda 22:48
A nekrofília elég undorító szexuális aberráció, ennél a jelenetnél hagytam abba az olvasást, mielőtt majdnem kitaccsoltam, mint v-ir-a. Ha csak ennyire vagy képes, inkább ne folytasd. Pontszámaid alapján olvasóid edzettebb gyomrúak, nekem ez a beteges téma nem jön be. Szokásom szerint inkább nem szavazok. A párodnak - ha van élő - gratulálok, hogy el tud viselni téged ilyen hajlamokkal.
Kedves Hozzászólók!
Bocsánat, hogy csak most reagálok, nem voltam mostanában gépközelben:

- aaa111: köszönöm, folytatom.
- papi: mint fentebb.
- listike: ez megtisztelő, bár nem nagy durranás, a folytatás sem, elvi okokból.
- x125: örülök, hogy tetszett, kösz.
- Rinaldo: ismételni tudom az előző résznél leírtakat, nem fogja. Nálam nem jön be a szülő-gyermek, testvérek és első fokú unokatestvérek közti szex, ha ötletgazdám erről mesélt volna, nem is írom meg. Az unokatesók közti petting még belefér, kamaszkoromban jómagam is irtó nagyokat csókolóztam a mozi hátsó sorában az unokanővéremmel, sőt az első idegen kéz, amely megérintette - mit megérintette, megmarkolta!!! - (persze csak nadrágon keresztül) a merev farkamat szintén az övé volt, ennek kétségtelenül igen gyönyörteli, de kissé kínos következménye volt, hogy utána nem győztem az átázott nadrágomat takargatni a táskámmal.
- genius33: véleményedre mindig sokat adok, de Te se várj eszméletlen nagy szexcsatát. Egyszerűen csak kíváncsi kamaszok, akik egy bizonyos határt a vágyaiktól hajtva sem lépnek át, de amíg belefér, addig elmennek.
Történetek: Az ajándék 1. rész 2013. 08. 16. péntek 11:03
Kedves Yankie!
Nagyvonalú stílusban megírt kiváló történetedet csak most olvastam. Megérte, mert nagy élmény volt, köszönet illet érte, ez nálam 10-es. Ezek után szívesen böngészem át a régebbi történeteidet is, gratulálok és ne engedj a színvonalból, így tovább. Üdv!
Kedves Yankie!
Én tartozom köszönettel. Üdv és szép (egyben hűvösebb!!!) napot.
Tisztelt Hozzászólók!

- papi: elég lassan, hiszen tapasztalatlanok. Üdv.

- Rinaldo: sajnos nem, ha erre vársz, ne olvass tovább. Tapasztalatlanok, gyerekesek, de nem hülyék: elsőfokú unokatestvérek. Ha ötletgazdám ezt a sztorit mesélte volna el, meg sem írom, nálam ez nem jön be. Üdv.

- listike: örülök, hogy tetszik, kösz a pontot, de Te se várj nagy durranást a folytatásban, éppen a fentiek miatt. Nálam rosszul koppan a vérrokonok közti nemi aktus, viszont a "petting" még belefér, erről személyes tapasztalataim is vannak kamaszkoromból. Üdv.

- sanyi0227: köszönöm, de mint fentebb. Üdv.
Történetek: A haverom anyja 1. rész 2013. 08. 9. péntek 14:48
Kedves magus022, gerontofil, Yankie!
Szándékotokon kívül bántottátok meg az eredeti történet szerzőjét, akinek az írását egy sz@rházi a saját neve alatt jelentette meg itt (ezt olvashatjátok most), szerencsére a Szerkesztőség helyére tette a plágiumot, és elzavarta a más írásával visszaélő "szerzőt", köszönet érte.
Az eredeti befejezés: Folytatás hamarosan...
Ez azért másképp hangzik.

Kedves Pexi!
A Szerkesztőség tisztázta a csalást, és az eredeti szerző nevét közli.
Történetek: A hercegnő 2013. 08. 3. szombat 17:51
Kedves bakker!
Nem szokásom fényezni a szerzőtársaimat, ritkán véleményezek és pontozok - azt is csak 8-tól fölfelé - mert bár a tehetséget nem kell magyarázni, de mégiscsak nekünk kell önállóan bizonyítanunk! - de most kérlek, hogy írj még. Egyetértek Bob__ véleményével, ebben a történetben nincs több, ami hitelesen eladható, így volt kerek és szép az egész, viszont minden adottságod megvan újabb történetek írására. Tedd meg, talán nem én vagyok az egyetlen, aki várja az újabb írásaidat. Félreértés ne essék: nem az észt akartam osztani (kevés vagyok hozzá), egyszerűen tetszik, amit csinálsz. Üdv!
Történetek: A hercegnő 2013. 08. 2. péntek 17:17
Kedves bakker!
Ragyogóan megírt, nagyon szép történet. Stílusod fölényes, igazán mestere vagy az írásnak. Külön köszönet, hogy a határt nem lépted át, még az esetleges magasabb pontszámokért sem. Gratula, ez 10-est ér!
Kedves sunyilo!
Remélem, felhasználói neved nem a természetedre utal (ez persze csak buta vicc volt részemről, miért is bántanálak?). Hát persze, hogy elkezdődik, de "hőseim" annyira tapasztalatlanok - sokszor gyerekesek - még, hogy egész egyszerűen ez történt. A folytatás sem valami nagy durranás, itt nem lesz lepedőakrobata kamasz Don Juan, aki elorozza unokanővérkéi szűzhártyáját diadalmi zálogul, ha ilyesmire vársz, inkább ne olvass tovább. Kösz és üdv!
Kedves hairy_pussy!
Köszönöm ezt is, az előző részért adott értékelést is. Szép hétvégét!
Kedves genius33!
Mindent csak a fokozatosság lenini elvének betartásával. Ötletgazdám így élte meg, fiatalok voltak, tapasztalatlanok (mindhárman), kíváncsiak, de nem hülyék, ezért dugás nem szerepel majd a történetben, a vérfertőzés már akkor is ciki volt. Üdv!
Kedves listike!
Egyetértek. Kösz és üdv.
Kedves papi!
Örülök. Üdv!
Történetek: Nyaralás az unokatesóimmal 1. rész 2013. 08. 1. csütörtök 12:34
Tisztelt Hozzászólók!
Bocsánatot kérek, hogy csak most válaszolok, de az utóbbi időkben meglehetősen szerteágaztam, kevés időm volt a gép előtt, igyekszem most pótolni, ha már megtiszteltetek a véleményetekkel:
- veteran: nem igazán, ennél cifrább esetekről is tudok.
- papi: persze, hogy nem, de így történt.
- zsorzs29: remélem, nem okoz csalódást a folytatás.
- Andreas6: egyetértek, utálom, ha mindig minden azonnal sínen van, főleg, ha vérfertőző kapcsolatba fordul(na)a dolog. Itt nem fog, oszt lehet lepontozni, aki ezt várja.
- genius33: ez van, öreg!
- mif23: dettó
- listike: valamivel izgibb lesz a folytatás, de nem nagy durranás (én már tudom). Így történt.
- sipospista: Köszi!
- gibbon2: így igaz.
Történetek: Férfiavatás 2. rész 2013. 07. 22. hétfő 03:59
Kedves axelley!
Megtisztelő véleményedet - mint mindig - most is örömmel fogadtam. Ez a sorozatom - az 1. résznél már utaltam rá az egyik megjegyzésnél - igényelte a legkevesebb fantáziát, mert nagyon sok személyesen megélt elemet építettem bele, persze, ettől még nem önéletrajzi írás. A révfülöpi helyszínek, szereplők és események alapja valós, nem sokat változtattam rajta. Ami az öregek beszédét illeti: szállásadóink egyszerű parasztemberek, szőlőművesek voltak, ízes szavaikat lehetetlen írásban visszaadni, ezért választottam a fonetikus írásmódot, bár az "a"-nak hangzó "e"- betűt így sem lehet érzékeltetni, pedig nekem nagyon tetszett, mint minden tájszólás, ami a magyar nyelv igazi kincse.
Ami az utolsó két mondatodat illeti: a "magamhoz nyúlás" nem beugrott a "kis agyamba", egész egyszerűen ez történt a valóságban. Amikor elhatároztam, hogy ezt a történetet megírom, megfogadtam, hogy a poén, vagy a magasabb tetszési index kedvéért sem vagyok hajlandó változtatni a valós események menetén. Könnyű lett volna kamasz lepedőakrobatákat, mini alfahímeket, ifjú szupermacsókat fabrikálnom a hőseimből, akik lába (pontosabban farka) előtt hever a fél északi part össze hölgye - de minek? A valóság sokszor szebb, mint a fantázia teremtette álomvilág. Éppen ezért hőseimet meghagytam olyannak, amilyenek voltunk annak idején a barátommal: esetlen, tétova, útkereső, vágyak tüzében égő kamasznak, akik sokszor gyerekesek (könyörgöm, mit vártok egy 16 év körüli szűz, tapasztalatlan fiútól?), de szeretnének igazi férfivá válni. Lehet, hogy ettől a történet unalmas, gyerekes, de ami a számomra legfontosabb: emberi. Kösz és üdv!
Történetek: Férfiavatás 2. rész 2013. 07. 20. szombat 13:08
Kedves hozzászólóim:

- papi2007: örülök és kösz!
- veteran: a folytatás izgalmasabb, kösz és üdv!
- genius33: kösz a megszokott, tömör véleményt, üdv!
- Pavlov: kevés kamasz mondhatja el magáról, hogy nem volt szüksége a hokizásra, mert rögtön rátalált a(z épp aktuális) kedvesére, ha ilyen szerencsés vagy, őszintén irigyellek. Én bizony - talán nem egyedül ebben az országban - még ifjúként is (két párkapcsolat között, sorkatonai szolgálat alatt) bizony ráfanyalodtam, része az életnek, szükségmegoldás, de nekem bejött... Más kérdés, ha az nem tetszik, hogy egymás előtt csinálták, pedig elég gyakori, személyesen éltem meg, hogy a koleszben az egyik évfolyamtársam éppen magával küszködött - 4 fős szobában laktunk - amikor felébredtem, hogy pisilnem kell. Hát ez annyira nekem sem jött be, mert már majd' szétrepedt a hőlyagom, mire végzett, a fal felé fordult és végre felkelhettem, mivel evő, ivó ..szó embert nem illik zavarni. Üdv!
- izmos22: köszönöm, és ne vedd olcsó poénnak: a folytatás "izmosabb" lesz. Üdv!
Történetek: Férfiavatás 2. rész 2013. 07. 19. péntek 06:23
Kedves papi!
Tök hetero minden rész. Még bi sem. Üdv!
Történetek: Fiúszerelem 4. rész 2013. 07. 17. szerda 08:23
Kedves sipospista!
Következő történeteim már nem homo kategóriába tartoznak, remélem, nem okoznak csalódást. Kösz és üdv!
Történetek: Véletlen találkozás 2. rész 2013. 07. 15. hétfő 06:22
Kedves v-ir-a!
Jól indult a napom, szép történettel leptél meg, köszönöm. A befelezés torokszorító, viszont maga a történet lezáratlan, ez remény a folytatásra. Arra kíváncsi vagyok, hogy mászol ki a csávából Csongort illetően - a teherautónál puhább anyagot is választhattál volna! - de, lévén hosszú lesz a gyógyulás, még jó néhány résszel örvendezteted meg az olvasókat. Üdv!
Történetek: Fiúszerelem 4. rész 2013. 07. 11. csütörtök 21:12
Kedves genius33!
Az "idegen ötlet alapján" jelzésű írásaim alapját nem a saját élményeim, vagy a fantáziám képezik, hanem mások valósan megélt történeteit adom vissza - persze a saját eszközeimmel - úgy, hogy adott esetben az informátorom sem ismerne magára az írás alapján, mert nem szokásom mások bizalmával visszaélni, tehát ennyiben valóban saját alkotásnak tekinthetők. Elismerésedet köszönöm, sajnálom, hogy az eredeti 2. és 3. részt nem olvashattad, de mivel pedofil elemeket tartalmaznak - főhősöm 13 éves korában élte át a testi szerelmet egy nála 6 évvel idősebb fiúval - inkább kértem a szerkesztőségtől az említett részek törlését az olvasók - mellesleg teljesen jogos - felháborodása miatt, pedig ezek érthetőbbé teszik Kavics szerencsétlen sorsának további alakulását. Elismerésedet Kavics nevében - akinek a későbbi sorsáról semmi információm nincs immár majd' 20 éve - is köszönöm. Üdv.
Kedves sboy!
Oszt minek? Te még itt tartasz?
Történetek: Autószerelő 3. rész 2013. 06. 26. szerda 05:29
Kedves veteran!
Nyilván átképzem magam autószerelővé, ilyen hálás kuncsaftok miatt a jelenlegi adó- és járulékfizetési terhek mellett is megérné. A helyesírás nem befolyásolja a pontomat, de egy kicsit jobban ügyelhetnél rá. Üdv.
Történetek: My sex story 9. rész 2013. 06. 25. kedd 06:37
Kedves bakos1022!
Torokszorító, szép történettel ajándékoztál meg, köszönöm! Utolsó mondatod folytatást sejtet. Írd meg. Üdv!
Történetek: Fiúszerelem 2. rész 2013. 06. 25. kedd 02:55
Kedves axelley!
Látod, most megfogtál, nyilván át kell ismételnem, amit az általános iskolában a napszakokról, meg az óráról tanultam, egyébként meg a jókívánság a fontos. Ami a "Tisztelt" jelzőt illeti: miért kéne elnézést kérned, nekem tökéletesen megfelel az "author04", mindenféle jelző nélkül. Jómagam a hivatalos levelezésben használom általános formulaként, magánlevélben csak akkor, ha valakit tényleg őszintén tisztelek, vagy ha eleve hangsúlyozni akarom a távolságtartást. Remélem, hamarosan ismét melletted lesz a párod. Üdv!
Történetek: Fiúszerelem 2. rész 2013. 06. 24. hétfő 19:55
Kedves axelley!
Ne haragudj, hogy csak most válaszolok, nem udvariatlanságból történt - hiszen támogató véleményedet és elmarasztaló kritikádat is mindig szívesen fogadom tőled/tőletek - de mostanában nem voltam gépközelben. Mozgalmasság: ez a rész arról a kétségbeesett (néhol szánalmas) próbálkozásokról szól, amivel főhősöm szándékozik közelebbi kapcsolatot kialakítani álmai fiújával, emiatt nyilván az ő érzelmeit tolmácsolom hangsúlyozottabban. A következő részek - ha egyáltalán megjelennek - már az egymásra találásról szólnak, a vágyak kölcsönös beteljesüléséig - emiatt nyilván "mozgalmasabbak" is, - de az epilógus keserű zárszóval fejezi be egy szerencsétlen sorsú srác történetét. Köszönöm a megjegyzésedet és a szavazatodat/szavazatotokat.
Még egyet: műszaki ember lévén elég jó barátságban vagyok a számokkal, így számomra (9+9)/2= 9, (9+9/2)/2= 6,75. Már csak a pontosság kedvéért, persze ez csak tréfa volt. Üdv kislány, és szép napot!
Kedves Aelm!
Már korábban is kifejtettem, nem minden írásodért lelkesedem, de amit az én megítélésem szerint jónak látok, őszinte szívvel véleményezem és pontozom (8-tól fölfelé). Szívesebben bogarászok a honlapodon, jóllehet, nem kívánok regisztrálni rá, mert nem te, hanem az alkotásaid érdekelnek, ha nem is elsősorban "homo" témában, irodalmi értékű műveid jobban vonzanak. Üdv.
Tisztelt Szerkesztőség, Olvasók és Szerző!
Isten lássa lelkem, ma még hideg szódavízen kívül mást nem ittam - bár az is csúnyán meg tudja kavarni ám az ember tudatát -, de én úgy emlékszem, hogy jóval a 20. szavazó után voksoltam, 10-est nyomtam, és akkor még jóval 9,2-9,3 fölött volt az értékelés. Akkó' ez most hogy is van? Ha tévednék, írjátok a meleg rovására, meg már szenilis is vagyok, senkit nem szeretnék gyanúsítani - mint ahogy magamat sem nevetségessé tenni -, de furcsa!
Kedves Aelm!
Jó ízléssel megírt, aranyos történet. Bár a végkifejlet izgalmas folytatást sejtet, a szerző joga, hogy mikor búcsúzik el a hőseitől, még ha jómagam is úgy érzem, hogy az önismétlés veszélye nélkül tovább szőhető a mese. Élmény volt,köszi!
Történetek: Véletlen találkozás 1. rész 2013. 06. 17. hétfő 17:22
Kedves v-ir-a!
Szép történeteddel nagy örömöt szereztél. Köszönöm.
Képregények: XXX-Karácsonyi Party 2013. 06. 15. szombat 14:30
Kedves axelley!
Ne haragudj, hogy egyéni szoc. problémámmal zavarlak, de komolyan gondolom, hogy a kommentátor véleményéhez csak a saját lapján fűzök megjegyzést - már ha van ilyen egyáltalán, nem rontom a levegőt a szerzőtárs saját lapján (Aelm: Börtönszex), ha nem az ő művéhez kapcsolódik a hozzászólásom. Látod, ezért nem tudok - és már nem is akarok - eligazodni gaborthefirst-ön, mert rendkívül kiszámíthatatlan, egyik pillanatban az egekbe emeli, a másikban - szerintem ok nélkül - vastagon leszarja, sokszor becsületsértő módon a szerzőket. Kétségtelen, hogy köszönettel tartozom neki a - kezdetben meglehetősen elkeserítő - pontozásom miatt érzett csalódásom miatti vigaszért (tényleg, azóta egyáltalán nem érdekelnek a pontok), viszont az azóta megnyilvánuló végtelen ellenszenve, személyeskedése, ő és holdudvara szándékos lepontozás arra késztetett, hogy minden kapcsolatot végleg szakítsak meg vele vele. Ha úgy gondolod, hogy mellette a helyed, vita nélkül elfogadom, hiszen jóval közelibb emberi érzés fűz össze benneteket, mint kettőnket (pontosabban, a pároddal együtt hármunkat), egyébként sem szokásom magam személyét rászuszakolni másokra. Azt világosan közlöm, hogy én itt senkivel nem alakítottam ki baráti kapcsolatot, nem is áll szándékomban, az én fogalmaim szerint a barátság egészen másról szól, nem feltétlenül egy szex(pornó)oldal keretei közt szövődnek a szálai. Az, hogy értő és befogadó közegre talál a szerző, megbizsergeti a szívét, hiszen azért ír, de én számomra éppen olyan osztályzat a 10-es is mint a szándékolt 1-es, noha nyilván, az előző sokkal jobban mutat. Oszt akkor mi van? Több leszek ettől én, avagy a szavazó? Aelm történeteit - ami az ízléskörömbe belefér - magam is szívesen olvasom itt is, a saját honlapján is, nagyra hivatott szerzőnek tartom, érdemes elolvasni más munkáit is, a versei is kitűnőek. Soha nem alkottam rossz véleményt róla, éppen ezért volt furcsa számomra a barátod meglehetősen alattomos támadása. Ajánlom, hogy keresd fel Aelm honlapját, érdemes, más oldaláról is megismerheted.
Üdv és szép napot!
Történetek: Fiúszerelem 2. rész 2013. 06. 6. csütörtök 14:30
Kedves omar!
Egy ilyen történeten legalább jót lehet szunyókálni (már ha egyáltalán van ereje az olvasónak végigásítoznia), egyébként a lapon bőven találsz - hála istennek, a szerzőknek és a szerkesztőknek - ennél sokkal jobban megírt, sokkal mozgalmasabb történeteket - lásd homo toplista -, azokon még jól fel is lehet izgulni az arra fogékonyaknak (és ez nem ám buta gúnyolódás!), abból lehet válogatni kedvedre, de ez nem az a kategória. Köszönöm és üdv!

Kedves v-ir-a!
Elismerem, és bár a történet egészének megértéséhez hiányzik a teljesen jogos szempontból kimaradt eredeti 2. és 3. rész is, a folytatás már eseménydúsabb, persze a fogadtatás nem a szerzőn múlik. Köszönöm és üdv!
Történetek: Fiúszerelem 2. rész 2013. 06. 4. kedd 09:49
Tisztelt Szerkesztőség!

Köszönöm, korrekt.

Üdv
Author04
Történetek: Férfiavatás 1. rész 2013. 05. 30. csütörtök 21:26
Kedves gaborthefirst!
Mivel más lapon egyszer és mindenkorra megkértél, hogy ne zaklassalak(?), értelemszerűen ehhez tartom magam, és soha többé nem reagálok a megjegyzéseidre, hiszen szóból ért az ember. A pontozás hiábavalóságára éppen te hívtad fel a figyelmemet, ezért őszinte köszönettel tartozom neked (de komolyan ám, és ebben semmi gúnyt ne láss!), innentől kezdve te is úgy értékeled a történeteimet, ahogy a szíved, vagy az indulataid diktálják. Egyebekben no comment, épp a fentiekre tekintettel. Köszönöm és üdv!
Történetek: Az új tanárom 2013. 05. 28. kedd 16:57
Kedves Aelm!
Természetesen gaborthefirst magyarázott bele mindent, és mivel te nem követhetted nyomon az eseményeket - szerencsére a szerkesztők idejében eltávolítottak mindent -, ezt érthetted félre. Soha bajom nem volt veled, bántó megjegyzést nem fűztem egyetlen történetedhez sem, sőt magas pontszámmal értékeltem, ha tetszett. Teljesen igazad van, én is utálom, hogy más lapja alatt üzengetnek nekem, de nem én provokáltam ki. Üdv.
Történetek: Az új tanárom 2013. 05. 28. kedd 14:50
Tisztelt Szerkesztőség!

Mivel a becsületemet érintő megjegyzés történt - remélem, tovább nem megy, mert annak tényleg jogi következményei lesznek az illetővel szemben! - kérem, hogy hozzátok nyilvánosságra, hogy eddig milyen "álneveken" szavaztam magamra, avagy másra, hátha ez a szerencsétlen megvilágosodik. Oszt annyi.
Történetek: Az új tanárom 2013. 05. 28. kedd 11:23
Kedves Aelm!
Még egyet: veled ellentétben én soha nem keresem fel a történetemről kedvezőtlen véleményt alkotó, esetleg azt lepontozó szerzőtársaim korábbi írásait, és nem kezdek qrva nagy egyeseket szórni. Nem csinálok a sértett hiúság okán presztizskérdést belőle, ha meg a története sz@r, akkor az én pontom nélkül is az marad. Nálam 8-asnál kezdődik a pont, ha ezt szerintem nem éri el a történet, nem szavazok. De hát - szerncsére - nem vagyunk egyformák. Üdv.
Történetek: Az új tanárom 2013. 05. 28. kedd 11:13
Kedves Aelm!
Még a feltételezés is méltatlan lenn hozzád - egyben hozzám is -, hogy az irigykedő ún. "riválisaid" közé esetleg engem is besoroltál volna, hiszen nem szavaztam a történetedre, erről a Szerkesztőség könnyen meggyőzhet téged is, bár nyilván erre nincs szükség. Nem szokásom ilyen kisszerű eszközökkel visszaélni, mint ahogy saját történeteimre sem szavazok - bár a szerkesztők korábbi ígérete szerint már erre nincs is lehetőség, nem tudom. Mondandódból értsenek azok, akiknek szántad. Jövendő témáid nem mindegyike igazán vonzó számomra, bár természetesen vannak olyanok, akiket pl. a pisiszex őrjít meg, ízlés dolga, ebbe igazán nem szólhatok bele, nem is akarok. Üdv és további jó munkát.
Történetek: Fiúszerelem 1. rész 2013. 05. 27. hétfő 14:30
Kedves axelley!
Mindig bántott, ha a "paraszt" szót valaki becsmérlő jelzőként használja, mert ha a paraszt nem létezne, a sok bunkó értelmiséginek nem lenne mit zabálnia, vagy egy pohár tejet vagy jófajta bort felhajtania. És mindezt a két keze munkája által biztosítja részünkre, így a paraszt a legmagasabb tiszteletet érdemli. Persze, csak szerintem.
Történetek: Fiúszerelem 1. rész 2013. 05. 27. hétfő 13:21
Kedves axelley!
Tiszta szívemből örülök, hogy nem éltél az általam felkínált lehetőséggel, szerintem sem lenne nagy élmény számotokra a 2. és 3. rész olvasása, ezért is kímélem meg tőlük a szélesebb nyilvánosságot is, de hát informátorom ezt élte meg. Szülőként különös felelősség terhel (de milyen édes teher!) azért, hogy gyermekeim a helyes útra találjanak, erre pedig a saját példa a legegyszerűbb út. Ha egy gyerek élő példaként látja, hogy szülei boldog, kiegyensúlyozott, felelősséggel vállalt, a kölcsönös egyenjogúságon és őszinteségen alapuló házasságban - vagy akár élettársi kapcsolatban - élnek, már a lehető legtöbbet megtettünk azért, hogy a későbbiekben ők is megtalálják az igazi boldogságot. Sajnos, éppen elég példa van ennek ellenkezőjére is, de hát ilyen az élet. Ahogy - nyugodjon - Édesapám mondta: Fiam, nem mindenkit mi csináltunk!
Történetek: Fiúszerelem 1. rész 2013. 05. 27. hétfő 11:06
Kedves axelley!
Nem gondolom, hogy pótolhatatlan veszteség ért benneteket, amiért nem olvashatjátok a 2. és 3. részt, a 2. rész nagyjából arról szól, hogyan éli át főhősöm élete első orgazmusát kölcsönös felláció és maszturbálás révén, és frissen szerzett ismereteit hogyan osztja meg a kortárs fiúbarátaival, a 3. részben pedig sor kerül az első anális nemi érintkezésre, egyben ő is elveszi az őt beavató idősebb társa szüzességét ilyen módon. A bibi az, hogy mivel hősöm 13 évesen élte át mindezt egy nála 6 évvel idősebb - őt egyébként gyengéden szerető - fiúval, bizony ez a pedofil kategóriába tartozik, ezért is kértem a törlést, illetve a meg nem jelentetést, kár lenne bajt hoznom a Szerkesztőségre. Amennyiben érdekel a történet, privát e-mail címre szívesen elküldöm, bár sok értelmét nem látom, legfeljebb megismered az azt követő vita hátterét.
Informátoromról, a történet valódi hőséről semmilyen tudomásom nincs, csak remélhetem, hogy miután a sors furcsa akaratából a saját neme iránt vonzódó emberré vált, talán ennek ellenére megtalálta a boldogságot. Üdv.
Történetek: Fiúszerelem 1. rész 2013. 05. 27. hétfő 05:53
Kedves axelley!
Bocs', de kifelejtettem: bár nagyon kedvelem Szabó Gyula, vagy Helyey László hangját a mesékben, de ölelkezés előtt jobban kedvelem egy ifjú, gyönyörű hetero pár, vagy két szépséges kamasz fiúcska szeretkezésének látványát és gyönyörteli kísérőhangjait.