author04 hozzászólásai

a
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
247 db
author04
2015. május 27. 21:23
Általános -> Hibák az oldalon
T.Szerkesztőség!
Tapintatlanság az előfizetőkkel szemben ez a hanyagság (ismét nincs új történet), mert így joggal érezhetik, hogy ők semmit nem jelentenek számotokra. Félreértés ne essék, nem savanyú a szőlő, mivel régóta nem vagyok érintett és érdekelt, csak hát... Így nem lehet megtartani az érdeklődőket, akkor meg minek is vagytok? Sajnos, nem példa nélküli a mai eset, jó néhány alkalommal kaptatok már enyhébb-durvább szemrehányást az olvasóktól ilyen mulasztás miatt, de úgy látszik, ez nem túlságosan zavar benneteket. Kár.
1
author04
2014. május 15. 20:41
Történetek: Kölcsönösség
Szintén véletlenül tévedtem ide, már elég régóta nem látogatom a lapot, nem is publikálok, és most is csak XXIII.István hozzászólása keltette fel a figyelmemet, ő azon kevesek egyike, akiért érdemes megszólalni. A helyesírásról: utálom és nem útálom, kérdő mondatnál illik kitenni az írásjelet(?) és akad számos egyéb apróság is, de szóra nem érdemes. Az aposztrof(') használatával kapcsolatban jómagam inkább Balázs Géza tanár úr véleményét fogadnám el mérvadónak,ha ő olvasna egyáltalán ilyen lapokat - és ez nem a Szerkesztőség munkájának színvonalát, hanem inkább a tanár úr tudományos érdeklődését és harcos nyelvművelő - nyelvvédő tevékenységét illető feltételezés! Én - maradi módon - a mássalhangzó-kettőzés híve vagyok: mondd, hadd. Azt viszont szánalmasnak tartom, ha valaki csak ennek alapján ítél meg egy jó történetet, mert a "műítészek" rostáján számos (számtalan?) egyéb történet is simán áthullott minden nyelvtani kritika nélkül. A történet jó, fordítást soha nem pontozok, most sem teszem. Oszt' annyi. (Itt viszont kiváló az (') alkalmazása)
1
author04
2013. szeptember 29. 02:38
Történetek: Férfiavatás 1. rész
Kedves Ulysses!
Mértéktartó, kulturált hozzászólásod nagyon tetszett, azt hiszem, a szerzők az ilyen véleményekre igazán büszkék lehetnek, akár elismerő, akár elutasító a tartalma, és az ilyen elemző jellegű kommentekre én is szívesebben válaszolok. Akkor most én is elemzek:
- Hozzád hasonlóan én is ritkán pontozok, ha megteszem, csak 8-tól fölfelé, és mindig névvel + rövidebb-hosszabb véleménnyel. Szerintem illendő, ha olvasóként a szerző tudomására hozom, hogy írásában számomra mi volt a jó, mit kerüljön a továbbiakban, aztán vagy megfogadja, vagy nem. Az értékelés nélküli pontozással kapcsolatban egyetértek, még ha 10-es is.
- Ez az írás saját kamaszkorom érzéseit idézi, itt volt a legkevesebb fantáziára szükségem, mert jórészt az általam - sajnos, már bő ötven évvel ezelőtt - megélt élmények sugallták, persze úgy, hogy a történet valódi szereplői (hála Istennek, néhányan ma is élő személyek) se ismerjenek magukra, legfeljebb amolyan déja vu érzésük legyen ha véletlenül olvassák, mivel egyikük sem hatalmazott fel a közléssel. Nyilván, hogy egy mai fiatal - és e honlap látogatói jórészt nálam sokkal fiatalabbak - az akkori kor erkölcsi normáit, eseményit, szokásait nem érthetik, de a szerelem, a kamaszkor viharos érzelemvilága nem korszakhoz kötött jelenség. Az értékelés, bár nyilván nem közömbös - istenem, hát a szerző is emberből van, gyarló és hiú -, ilyen tekintetben másodlagos.
- Nem egészen értettem a kisebb pontatlanságokra utaló megjegyzésedet, pedig érdekel, mert ha a szerző a nyilvánosság elé áll, a hitelesség kötelező. Megköszönöm, ha megírod a kifogásaidat.
- Remélem, neked nem kell 10 év - mint felhasználói névadódnak a hazatéréshez (ezt sajnos kevesen értik) -, hogy elolvasd a folytatást, ezt persze rád bízom, és ha újra megtisztelsz a véleményeddel, szívesen fogadom.
- Miért sértődnék meg? Én is úgy vagyok, hogy az engem taszító témakörökre rá sem nyitok. Igaz, nem is fogalmazok meg ledorongoló véleményt a nekem nem tetsző írásokkal kapcsolatban.
- Utolsó előtti mondatodhoz: mindig tiszteltem azokat, akik be merik vallani a tévedésüket. Ezúttal nincs miért szabadkoznod.
- Köszönöm, az jó lenne, ugyanis mostanában sokszor kínlódok a gép előtt, aztán törlöm az egészet, mert egyszerűen nem megy a két futó sorozatom hiteles folytatása, fércmunkával viszont nem sérthetem meg az olvasókat (magamat sem!). Mivel nem verset írok, a rothadt almával nem kísérletezek, inkább benyakalok egy lityi Schillert. (azér' ez nem semmi poén!)
Köszönöm és üdv!
1
author04
2013. szeptember 19. 09:27
Történetek: Pierre
Kedves Shavo!
Vannak olyan témák, amikre eleve rá sem nyitok (s/m, bizarr, híresség, gruppen, leírás). Korábbi megjegyzésemmel nem bántani akartalak, hiszen az írói szabadság létező dolog ezen az oldalon (ezért nem is szavaztam!!!). Az viszont igaz, hogy egy mű megítélése nagyban múlik a figyelemfelkeltő első mondatokon. Ha azok "extrém"-ek, akkor a többit már megette a fene...
1
author04
2013. szeptember 19. 09:15
Történetek: Nyaralás az unokatesóimmal 4. rész
Kedves aaa111!
Köszönöm a kérdésedet, tényleg nagyon jól esett, nem is gondoltam, hogy ez a szinte gyerekes, egyszerű kis történetecske ennyire felkelti az érdeklődésedet. Ne haragudj, de mostanában elég kevés időm maradt az írásra - bár az eredeti történet szereplőitől származó információk a rendelkezésemre állnak -, így meglehetősen nehezen haladok ezzel is, a "Férfiavatás" folytatásával is, hevenyészve összecsapott, kidolgozatlan történetekkel viszont hűséges olvasóimat - és írásaim valódi hőseit - sérteném meg, azon túl, hogy magam is szégyellnék ilyesmit beküldeni. Ha az ember nyilvánosság elé tárja a művét, az írása minden szaváért vállalnia kell a felelősséget, nem beszélve a dramaturgiai szempontokról. Kérem tehát a türelmedet, remélem, nem okozok csalódást a folytatással. Még egyszer kösz, üdv és szép napot!
1
author04
2013. szeptember 18. 23:24
Történetek: Efeboszok a tóparton 5. rész
Kedves matthew!
Kétségtelen, hogy egy erotikus lapon TIT-előadást tartani meddő kísérlet, de talán nem haszontalan. Magyarázatát lásd lejjebb. Az aktusok részletezését az előző részekben megtalálod, többet lehetett volna írnom, mást nem, ennek a résznek nem is ez volt a célja.
Köszönöm és üdv!
1
author04
2013. szeptember 18. 23:18
Történetek: Efeboszok a tóparton 5. rész
Kedves big2.0!
Örülök, hogy értékelted, mert a mai napig is nagyon ellentmondásos az eredeti, ókori görög felfogás szerinti pederasztia megítélése, pedig nyomokban a mai napig is megmaradt az ún. természeti népek némelyikénél, ahol a nevelés része a fiatal (beavatandó) fiú és felnőtt férfi tanítója közötti nemi kapcsolat. Ezt sem ők, sem az ókori görögök nem tartották természetellenes, homoszexuális megnyilvánulásnak, csak a férfivá válás természetes elemének. Ennek megértése, pláne elfogadása a mai, keresztény erkölcs talaján álló ember számára nyilván nagyon nehéz. Köszönöm és üdv.
1
author04
2013. szeptember 18. 22:48
Történetek: Pierre
A nekrofília elég undorító szexuális aberráció, ennél a jelenetnél hagytam abba az olvasást, mielőtt majdnem kitaccsoltam, mint v-ir-a. Ha csak ennyire vagy képes, inkább ne folytasd. Pontszámaid alapján olvasóid edzettebb gyomrúak, nekem ez a beteges téma nem jön be. Szokásom szerint inkább nem szavazok. A párodnak - ha van élő - gratulálok, hogy el tud viselni téged ilyen hajlamokkal.
1
author04
2013. augusztus 19. 22:42
Történetek: Nyaralás az unokatesóimmal 4. rész
Kedves Hozzászólók!
Bocsánat, hogy csak most reagálok, nem voltam mostanában gépközelben:

- aaa111: köszönöm, folytatom.
- papi: mint fentebb.
- listike: ez megtisztelő, bár nem nagy durranás, a folytatás sem, elvi okokból.
- x125: örülök, hogy tetszett, kösz.
- Rinaldo: ismételni tudom az előző résznél leírtakat, nem fogja. Nálam nem jön be a szülő-gyermek, testvérek és első fokú unokatestvérek közti szex, ha ötletgazdám erről mesélt volna, nem is írom meg. Az unokatesók közti petting még belefér, kamaszkoromban jómagam is irtó nagyokat csókolóztam a mozi hátsó sorában az unokanővéremmel, sőt az első idegen kéz, amely megérintette - mit megérintette, megmarkolta!!! - (persze csak nadrágon keresztül) a merev farkamat szintén az övé volt, ennek kétségtelenül igen gyönyörteli, de kissé kínos következménye volt, hogy utána nem győztem az átázott nadrágomat takargatni a táskámmal.
- genius33: véleményedre mindig sokat adok, de Te se várj eszméletlen nagy szexcsatát. Egyszerűen csak kíváncsi kamaszok, akik egy bizonyos határt a vágyaiktól hajtva sem lépnek át, de amíg belefér, addig elmennek.
1
author04
2013. augusztus 16. 11:03
Történetek: Az ajándék 1. rész
Kedves Yankie!
Nagyvonalú stílusban megírt kiváló történetedet csak most olvastam. Megérte, mert nagy élmény volt, köszönet illet érte, ez nálam 10-es. Ezek után szívesen böngészem át a régebbi történeteidet is, gratulálok és ne engedj a színvonalból, így tovább. Üdv!
1
author04
2013. augusztus 9. 21:05
Történetek: Nyaralás az unokatesóimmal 3. rész
Tisztelt Hozzászólók!

- papi: elég lassan, hiszen tapasztalatlanok. Üdv.

- Rinaldo: sajnos nem, ha erre vársz, ne olvass tovább. Tapasztalatlanok, gyerekesek, de nem hülyék: elsőfokú unokatestvérek. Ha ötletgazdám ezt a sztorit mesélte volna el, meg sem írom, nálam ez nem jön be. Üdv.

- listike: örülök, hogy tetszik, kösz a pontot, de Te se várj nagy durranást a folytatásban, éppen a fentiek miatt. Nálam rosszul koppan a vérrokonok közti nemi aktus, viszont a "petting" még belefér, erről személyes tapasztalataim is vannak kamaszkoromból. Üdv.

- sanyi0227: köszönöm, de mint fentebb. Üdv.
1
author04
2013. augusztus 9. 14:48
Történetek: A haverom anyja 1. rész
Kedves magus022, gerontofil, Yankie!
Szándékotokon kívül bántottátok meg az eredeti történet szerzőjét, akinek az írását egy sz@rházi a saját neve alatt jelentette meg itt (ezt olvashatjátok most), szerencsére a Szerkesztőség helyére tette a plágiumot, és elzavarta a más írásával visszaélő "szerzőt", köszönet érte.
Az eredeti befejezés: Folytatás hamarosan...
Ez azért másképp hangzik.

Kedves Pexi!
A Szerkesztőség tisztázta a csalást, és az eredeti szerző nevét közli.
1
author04
2013. augusztus 3. 17:51
Történetek: A hercegnő
Kedves bakker!
Nem szokásom fényezni a szerzőtársaimat, ritkán véleményezek és pontozok - azt is csak 8-tól fölfelé - mert bár a tehetséget nem kell magyarázni, de mégiscsak nekünk kell önállóan bizonyítanunk! - de most kérlek, hogy írj még. Egyetértek Bob__ véleményével, ebben a történetben nincs több, ami hitelesen eladható, így volt kerek és szép az egész, viszont minden adottságod megvan újabb történetek írására. Tedd meg, talán nem én vagyok az egyetlen, aki várja az újabb írásaidat. Félreértés ne essék: nem az észt akartam osztani (kevés vagyok hozzá), egyszerűen tetszik, amit csinálsz. Üdv!
1
author04
2013. augusztus 2. 17:17
Történetek: A hercegnő
Kedves bakker!
Ragyogóan megírt, nagyon szép történet. Stílusod fölényes, igazán mestere vagy az írásnak. Külön köszönet, hogy a határt nem lépted át, még az esetleges magasabb pontszámokért sem. Gratula, ez 10-est ér!
1
author04
2013. augusztus 2. 16:47
Történetek: Nyaralás az unokatesóimmal 2. rész
Kedves sunyilo!
Remélem, felhasználói neved nem a természetedre utal (ez persze csak buta vicc volt részemről, miért is bántanálak?). Hát persze, hogy elkezdődik, de "hőseim" annyira tapasztalatlanok - sokszor gyerekesek - még, hogy egész egyszerűen ez történt. A folytatás sem valami nagy durranás, itt nem lesz lepedőakrobata kamasz Don Juan, aki elorozza unokanővérkéi szűzhártyáját diadalmi zálogul, ha ilyesmire vársz, inkább ne olvass tovább. Kösz és üdv!
1
author04
2013. augusztus 2. 07:57
Történetek: Nyaralás az unokatesóimmal 2. rész
Kedves genius33!
Mindent csak a fokozatosság lenini elvének betartásával. Ötletgazdám így élte meg, fiatalok voltak, tapasztalatlanok (mindhárman), kíváncsiak, de nem hülyék, ezért dugás nem szerepel majd a történetben, a vérfertőzés már akkor is ciki volt. Üdv!
1
author04
2013. augusztus 1. 12:34
Történetek: Nyaralás az unokatesóimmal 1. rész
Tisztelt Hozzászólók!
Bocsánatot kérek, hogy csak most válaszolok, de az utóbbi időkben meglehetősen szerteágaztam, kevés időm volt a gép előtt, igyekszem most pótolni, ha már megtiszteltetek a véleményetekkel:
- veteran: nem igazán, ennél cifrább esetekről is tudok.
- papi: persze, hogy nem, de így történt.
- zsorzs29: remélem, nem okoz csalódást a folytatás.
- Andreas6: egyetértek, utálom, ha mindig minden azonnal sínen van, főleg, ha vérfertőző kapcsolatba fordul(na)a dolog. Itt nem fog, oszt lehet lepontozni, aki ezt várja.
- genius33: ez van, öreg!
- mif23: dettó
- listike: valamivel izgibb lesz a folytatás, de nem nagy durranás (én már tudom). Így történt.
- sipospista: Köszi!
- gibbon2: így igaz.
1
author04
2013. július 22. 03:59
Történetek: Férfiavatás 2. rész
Kedves axelley!
Megtisztelő véleményedet - mint mindig - most is örömmel fogadtam. Ez a sorozatom - az 1. résznél már utaltam rá az egyik megjegyzésnél - igényelte a legkevesebb fantáziát, mert nagyon sok személyesen megélt elemet építettem bele, persze, ettől még nem önéletrajzi írás. A révfülöpi helyszínek, szereplők és események alapja valós, nem sokat változtattam rajta. Ami az öregek beszédét illeti: szállásadóink egyszerű parasztemberek, szőlőművesek voltak, ízes szavaikat lehetetlen írásban visszaadni, ezért választottam a fonetikus írásmódot, bár az "a"-nak hangzó "e"- betűt így sem lehet érzékeltetni, pedig nekem nagyon tetszett, mint minden tájszólás, ami a magyar nyelv igazi kincse.
Ami az utolsó két mondatodat illeti: a "magamhoz nyúlás" nem beugrott a "kis agyamba", egész egyszerűen ez történt a valóságban. Amikor elhatároztam, hogy ezt a történetet megírom, megfogadtam, hogy a poén, vagy a magasabb tetszési index kedvéért sem vagyok hajlandó változtatni a valós események menetén. Könnyű lett volna kamasz lepedőakrobatákat, mini alfahímeket, ifjú szupermacsókat fabrikálnom a hőseimből, akik lába (pontosabban farka) előtt hever a fél északi part össze hölgye - de minek? A valóság sokszor szebb, mint a fantázia teremtette álomvilág. Éppen ezért hőseimet meghagytam olyannak, amilyenek voltunk annak idején a barátommal: esetlen, tétova, útkereső, vágyak tüzében égő kamasznak, akik sokszor gyerekesek (könyörgöm, mit vártok egy 16 év körüli szűz, tapasztalatlan fiútól?), de szeretnének igazi férfivá válni. Lehet, hogy ettől a történet unalmas, gyerekes, de ami a számomra legfontosabb: emberi. Kösz és üdv!
1
author04
2013. július 20. 13:08
Történetek: Férfiavatás 2. rész
Kedves hozzászólóim:

- papi2007: örülök és kösz!
- veteran: a folytatás izgalmasabb, kösz és üdv!
- genius33: kösz a megszokott, tömör véleményt, üdv!
- Pavlov: kevés kamasz mondhatja el magáról, hogy nem volt szüksége a hokizásra, mert rögtön rátalált a(z épp aktuális) kedvesére, ha ilyen szerencsés vagy, őszintén irigyellek. Én bizony - talán nem egyedül ebben az országban - még ifjúként is (két párkapcsolat között, sorkatonai szolgálat alatt) bizony ráfanyalodtam, része az életnek, szükségmegoldás, de nekem bejött... Más kérdés, ha az nem tetszik, hogy egymás előtt csinálták, pedig elég gyakori, személyesen éltem meg, hogy a koleszben az egyik évfolyamtársam éppen magával küszködött - 4 fős szobában laktunk - amikor felébredtem, hogy pisilnem kell. Hát ez annyira nekem sem jött be, mert már majd' szétrepedt a hőlyagom, mire végzett, a fal felé fordult és végre felkelhettem, mivel evő, ivó ..szó embert nem illik zavarni. Üdv!
- izmos22: köszönöm, és ne vedd olcsó poénnak: a folytatás "izmosabb" lesz. Üdv!
1
author04
2013. július 17. 17:30
Általános -> Társalkodó - bármiről
Kedves axelley!
Kellemes meglepetés volt olvasni a soraidat, köszönöm, hogy jelentkeztél, megszépítetted az amúgy eléggé szürke napomat (mosás, mosogatás, takarítás, macskák elfenekelése stb.) Jó ráhangolás volt a jelenléted az esti focimeccsre, az egyik haveromat várom, klassz vörösbort szürcsölünk hozzá és szurkolunk a Győrnek. A beküldött történeteim szintén régiek, hetero és családi (nem incest) témában, még nem fejeztem be egyiket sem, de vagy 3 hónapja nem írtam egy sort sem. Zordon kritikusaim szerint jobb is, ha nam folytatom, majd látjuk. (Lehet, hogy ezt hívják alkotói válságnak? A fene tudja!) Az
általad/általatok említett bi történet formálódik, de mindaddig csak vázlat marad, amíg ki nem kerekedik valami értelmes történet, erre azért figyelek. Utolsó megjegyzésem: elárulom,NEM!!! Üdv!
1
author04
2013. július 17. 17:09
Általános -> Társalkodó - bármiről
Kedves Bob__!
Alapvetőnek tartom, hogy olyan témákban ne foglaljak állást, amelyek negatív érzelmeket keltenek bennem, a nekem tetszőket is legkevesebb 8-astól fölfelé értékelem (az is igaz, hogy erre elég kevés alkalmam van), de akkor mindig névvel vállalom a szavazatomat és megjegyzést is fűzök hozzá (ha alaposabban utánanézel a fórumon, vagy a történeteimnél, elsőként vetettem fel a névtelen szavazás visszásságait). Nem szokásom szerzőtársaimat bántani a témaválasztásuk miatt, tiszteletben tartom az ún. "alkotói szabadság"-ot, de soha nem kommentálom a tőlem idegen kategóriába tartozó alkotásokat. Az értelmes, tárgyilagos olvasói megjegyzéseket tiszteletben tartom, még ha esetleg bírálatokat is fogalmaznak meg - ebből is sokat tanul az ember -, a hozzám méltatlan kommenteket egyszerűen átlépem, oszt' annyi. Vitázni csak értelmes és higgadt emberekkel szoktam, amikor nem a szélsőséges érzelmi tényezők az elsődlegesek. Nem szokásom tanácsokat adni - ki a fene vagyok én? - de sokszor nem érdemes felvenni a kesztyűt, ha az ellenfelem nem hozzám méltó. Mondja csak a magáét, ki a fene foglalkozik vele, meg aztán mindenkinek le kell vezetni valahol a feszültséget. Üdv!
1
author04
2013. július 17. 08:40
Általános -> Társalkodó - bármiről
Kedves Martianyu!
Hozzászólásoddal (A fiam ölében) teljesen egyetértek. A bennem viszolygást vagy ellenérzést keltő témákra eleve rá sem nyitok, nem olvasom el(itt is csak a kommenteket olvastam), nem szavazok rá és főleg nem osztom az észt, mivel nem tudnék tárgyilagos véleményt alkotni, akkor meg mi a francnak verném a nyálamat és böfögnék baromságokat? De hát nem vagyunk egyformák...
1
author04
2013. július 15. 06:22
Történetek: Véletlen találkozás 2. rész
Kedves v-ir-a!
Jól indult a napom, szép történettel leptél meg, köszönöm. A befelezés torokszorító, viszont maga a történet lezáratlan, ez remény a folytatásra. Arra kíváncsi vagyok, hogy mászol ki a csávából Csongort illetően - a teherautónál puhább anyagot is választhattál volna! - de, lévén hosszú lesz a gyógyulás, még jó néhány résszel örvendezteted meg az olvasókat. Üdv!
1
author04
2013. július 11. 21:12
Történetek: Fiúszerelem 4. rész
Kedves genius33!
Az "idegen ötlet alapján" jelzésű írásaim alapját nem a saját élményeim, vagy a fantáziám képezik, hanem mások valósan megélt történeteit adom vissza - persze a saját eszközeimmel - úgy, hogy adott esetben az informátorom sem ismerne magára az írás alapján, mert nem szokásom mások bizalmával visszaélni, tehát ennyiben valóban saját alkotásnak tekinthetők. Elismerésedet köszönöm, sajnálom, hogy az eredeti 2. és 3. részt nem olvashattad, de mivel pedofil elemeket tartalmaznak - főhősöm 13 éves korában élte át a testi szerelmet egy nála 6 évvel idősebb fiúval - inkább kértem a szerkesztőségtől az említett részek törlését az olvasók - mellesleg teljesen jogos - felháborodása miatt, pedig ezek érthetőbbé teszik Kavics szerencsétlen sorsának további alakulását. Elismerésedet Kavics nevében - akinek a későbbi sorsáról semmi információm nincs immár majd' 20 éve - is köszönöm. Üdv.
1
author04
2013. június 30. 09:48
Általános -> Társalkodó - bármiről
Kedves Bob__!
Teljesen egyetértek, ám te is hajlamos vagy elragadtatni magad (akár tetszik a megjegyzésem, akár nem!). Én már régen nem reagálok a provokációkra, mert magamhoz méltatlannak tartom. Ez nem menekülés, mert bárkivel szemben felveszem a kesztyűt, ha úgy érzem, hogy méltó, nemes ellenfelem. A többi néma csend...Üdv!
1
author04
2013. június 30. 07:33
Általános -> Társalkodó - bármiről
Kedves v-ir-a!
Miért ne lehetne vitatkozni értelmes emberek módjára? Sokszor egész jó dolgok jönnek ki az eltérő nézetek ütköztetéséből, persze, ehhez az is kellene, hogy ne az indulatok és elvadult érzelmek vezessék a hozzászólók ujjait a billentyűkön. Alapvető baj a vitakultúra hiánya, emiatt az értelmes párbeszéd helyett undorító személyeskedésbe torkollnak a kommentek. Azt csak dicsérni lehet, hogy ezt a rovatot megnyitották a szerkesztők, mert ha végignézed a történetekhez fűzött megjegyzéseket, bizony igen sokszor vitatkoznak egymással a hozzászólók olyan témákról, amelyeknek vajmi kevés közük van a szerzőkhöz, vagy a történetekhez, tehát nem ott a helyük. Az megint más kérdés, hogy nyilván itt is moderálják a hozzászólásokat, hiszen azért egy minimális emberi normát itt is illik betartani. Üdv!
2
author04
2013. június 28. 09:07
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Kedves axelley!
Nekem nem a történetekhez fűzött megjegyzésekkel van bajom. Az olvasó, ha megtiszteli a szerzőt azzal, hogy elolvassa a jobb-rosszabb történeteket, joggal fejti ki a véleményét az alkotásról a szerzőnek, dicséri, vagy bírálja ízlése szerint, ezt a jogát senki nem vitatja el. De itt már régen nem erről van szó: a hozzászólók némelyike már egyáltalán nem a művel kapcsolatban fejti ki a véleményét, hanem a másik hozzászólót b@szogatja, csak azért, mert másképp ítéli meg a történetet, és innentől kezdve már maga az alkotás háttérbe szorul és gusztustalan személyeskedésbe fullad az egész, elég, ha a tegnap és ma megjelent történetekhez fűzött megjegyzéseket elolvasod. Ez szerintem nem feltétlenül a szerző oldalára való, hiszen az üzenetek nem neki szólnak.
Más. Menekülés? Nincs ki elől, nem is szokásom, legfeljebb nem keresem a konfrontációt, van épp elég bajom anélkül is, mint ahogy mindenki másnak. Én az indulataimat nem itt szoktam levezetni, főleg nem úgy, hogy másokat ok nélkül sértegessek, de hát nem vagyunk egyformák. Szerencsére.
Köszönet és üdv.
1
author04
2013. június 28. 07:40
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Tisztelt Szerkesztőség!

Egyszerű a válasz: rend és nyugalom. Amit mostanában egyesek "hozzászólás" címén megengedhetnek maguknak, az már lassan élvezhetetlenné teszi a lapot - és az a moderátorok felelőssége! Az a mérhetetlen mocskolódás, személyeskedés, primitív átkozódás, amit a szólásszabadság nevében a szuperokos - egyébként inkább közutálatnak, mintsem köztiszteletnek örvendő - hozzászólók megengednek maguknak, így kiélve beteges hajlamaikat és frusztráltságukat, már nekem is sok, pedig viszonylag jól tolerálom a hülyeséget - istenem, hát ilyennek született, nem tehet róla! -, de ideje lenne a szerzők oldaláról eltávolítani a nem a szorosan az alkotásáról szóló kommenteket. Javaslom, hogy nyissatok egy új fórumot "Mocskolódás", "Leszarlak" vagy találóbb címmel, ahol az említettek szabadon kifejthetik nézeteiket, vég nélkül vitatkozhatnak egymással, amíg bírják szusszal és érvekkel. Mondhatnátok, hogy nem kötelező a kommenteket olvasni, viszont nagyon sok értelmes, jobbító szándékú hozzászóló fejti ki értékes véleményét - akár dicsér, akár bírál -, sokszor én is a kommentek alapján fedezek fel egy-egy gyöngyszemet, ami fölött esetleg átsiklanék. Nyilván, ha meglátok egy-két nevet a hozzászólók között, már eleve tovább lépek, de egyszerűbb lenne, ha nem kéne - akaratlanul is - ezt a sok mocskot látnom. Talán nem állok egyedül a véleményemmel.

Üdv, és további jó munkát!
1
author04
2013. június 26. 05:29
Történetek: Autószerelő 3. rész
Kedves veteran!
Nyilván átképzem magam autószerelővé, ilyen hálás kuncsaftok miatt a jelenlegi adó- és járulékfizetési terhek mellett is megérné. A helyesírás nem befolyásolja a pontomat, de egy kicsit jobban ügyelhetnél rá. Üdv.
1
author04
2013. június 25. 02:55
Történetek: Fiúszerelem 2. rész
Kedves axelley!
Látod, most megfogtál, nyilván át kell ismételnem, amit az általános iskolában a napszakokról, meg az óráról tanultam, egyébként meg a jókívánság a fontos. Ami a "Tisztelt" jelzőt illeti: miért kéne elnézést kérned, nekem tökéletesen megfelel az "author04", mindenféle jelző nélkül. Jómagam a hivatalos levelezésben használom általános formulaként, magánlevélben csak akkor, ha valakit tényleg őszintén tisztelek, vagy ha eleve hangsúlyozni akarom a távolságtartást. Remélem, hamarosan ismét melletted lesz a párod. Üdv!
1
author04
2013. június 24. 19:55
Történetek: Fiúszerelem 2. rész
Kedves axelley!
Ne haragudj, hogy csak most válaszolok, nem udvariatlanságból történt - hiszen támogató véleményedet és elmarasztaló kritikádat is mindig szívesen fogadom tőled/tőletek - de mostanában nem voltam gépközelben. Mozgalmasság: ez a rész arról a kétségbeesett (néhol szánalmas) próbálkozásokról szól, amivel főhősöm szándékozik közelebbi kapcsolatot kialakítani álmai fiújával, emiatt nyilván az ő érzelmeit tolmácsolom hangsúlyozottabban. A következő részek - ha egyáltalán megjelennek - már az egymásra találásról szólnak, a vágyak kölcsönös beteljesüléséig - emiatt nyilván "mozgalmasabbak" is, - de az epilógus keserű zárszóval fejezi be egy szerencsétlen sorsú srác történetét. Köszönöm a megjegyzésedet és a szavazatodat/szavazatotokat.
Még egyet: műszaki ember lévén elég jó barátságban vagyok a számokkal, így számomra (9+9)/2= 9, (9+9/2)/2= 6,75. Már csak a pontosság kedvéért, persze ez csak tréfa volt. Üdv kislány, és szép napot!
1
author04
2013. június 18. 17:30
Általános -> Női anális orgazmus - létezik-e?
Kedves axelley!
Amennyire én tudom, a számszeríj külön kategória, ebben kár gondolkodnod, az nagyon veszélyes fegyver, bár a hagyományos íj és annak mai sportváltozata is felhasználható rossz célokra, remélem, csak az indulat mondatta veled a "sündisznógyártást". Az ismerősöm közönséges sportíjat gyártott saját kezűleg, mivel a készen kaphatókat túl drágának találta. Neki bevált, a versenybíróság sem kifogásolta és az eredményei is elég jók, persze, a nyílvesszői szabvány gyáriak.
1
author04
2013. június 18. 11:37
Történetek: A király, a királyné, és a fegyverhordozó - Biszex mese
Kedves Aelm!
Már korábban is kifejtettem, nem minden írásodért lelkesedem, de amit az én megítélésem szerint jónak látok, őszinte szívvel véleményezem és pontozom (8-tól fölfelé). Szívesebben bogarászok a honlapodon, jóllehet, nem kívánok regisztrálni rá, mert nem te, hanem az alkotásaid érdekelnek, ha nem is elsősorban "homo" témában, irodalmi értékű műveid jobban vonzanak. Üdv.
1
author04
2013. június 18. 11:28
Történetek: A király, a királyné, és a fegyverhordozó - Biszex mese
Tisztelt Szerkesztőség, Olvasók és Szerző!
Isten lássa lelkem, ma még hideg szódavízen kívül mást nem ittam - bár az is csúnyán meg tudja kavarni ám az ember tudatát -, de én úgy emlékszem, hogy jóval a 20. szavazó után voksoltam, 10-est nyomtam, és akkor még jóval 9,2-9,3 fölött volt az értékelés. Akkó' ez most hogy is van? Ha tévednék, írjátok a meleg rovására, meg már szenilis is vagyok, senkit nem szeretnék gyanúsítani - mint ahogy magamat sem nevetségessé tenni -, de furcsa!
1
author04
2013. június 18. 08:16
Általános -> Női anális orgazmus - létezik-e?
Kedves axelley!
Azért ide írok, mert ez elvileg "semleges" terület, nem szeretnék más szerző oldalán neked üzenni: egy kedves ismerősöm közönséges sílécből - igaz, hogy üvegszál-, vagy karbon erősítésű, a fene jobban tudja - kitűnő versenyíjat készített, huszadannyi költségből, sok és aprólékos saját munkával. Állítólag a net-ről vette az ötletet. Bocs', ez csak egy tipp volt, ha hülyeség, akkor elnézést, te vagy a szakember! Szép napot, utána kezdhetsz sündisznót gyártani.
1
author04
2013. június 16. 00:36
Általános -> Női anális orgazmus - létezik-e?
Kedves axelley!
Válaszodat köszönöm, nem akarom sokáig húzni a viszontválaszt te is, én is fáradtak vagyunk jobb később folytatni, ha akad még mondanivalónk egymás számára. No sorjában: Lelkivilág: OK, ez a célom. Aelm: feltétlenül keresd fel a honlapját, érdemes! Pedofil: elmúlt, törölték. Pontozás: ha utána nézel, első voltam, aki pofázott a jelenlegi rendszer ellen (Fórum és saját történeteim). Nem: férfi, még nem kell Viagra. Hülye lennék lebecsülni magam én is tudok olyan büdöset fingani erre az oldalra, mint bárki más, csak érzelemdúsabban (bocs' ez nagyon durva volt!). Nagyképűség: legyen mire! (nekem tán lenne is, de nem igazán szoktam arcoskodni!) Gaborthefirst: kettőtök dolga, őszintén örülök, hogy egy értelmes fickóra akadtál. Hogy miért említettem? Mert a te lapodon szólított meg. Koromnál fogva oroszból sokkal jobb vagyok, mellesleg, kitűnőek az orosz/ukrán hetero- és homo pornófilmek, felveszik a versenyt a TBW, Helix és GTS filmekkel! A romantika nekem jobban bejön, én már csak ilyen érzelgős vén szamár vagyok! Jó éjt kislány!!!
1