A+ A-

Nyaralás az unokatesóimmal 4. rész

Idegen ötlet alapján
Másnap egész délelőtt a kertben kapáltunk meg gyomláltunk, ebéd után lustáztunk egyet, késő délután locsoltunk, Teri mama nagyon elégedett volt velünk, nem is engedte, hogy segítsünk neki a vacsora utáni rendcsinálásban, hanem pihenni küldött bennünket.
A fürdőszobába most már együtt indultunk. Mindhárman levetkőztünk, Ritával zuhanyozni kezdtünk, Norbi addig fogat mosott, majd a kád peremére telepedve várta, hogy végezzünk. Nem foglalkozott a ráfröccsenő vízzel, a legutóbb látott filmről dumált, de észrevettem, hogy közben le nem veszi a szemét rólunk, és ettől a nyílt kukkolástól egy kicsit zavarba jöttem.
Mikor megtörölköztünk, a fiú a kádba lépett, és a szivacs után nyúlt.
- Megengeded, hogy megfürdessünk? - kérdezte Rita pajkosan csillogó szemmel és kivette a kezéből a szivacsot. Norbi egy pillanatra meghökkent.
- Hát tudod, te buta, ahogy régen csináltuk! - mondtam, és alig vártam már, hogy a fürdetés álcája alatt végre tetőtől talpig végigtapizhassam ezt a gyönyörű, izmos, karcsú fiútestet. Norbi kedvesen elmosolyodott és a teste mellé ejtette a karjait.
- Részemről a megtiszteltetés! - válaszolt felcsillanó tekintettel, de szép arca elpirult.
Rita jó sok tusfürdőt csorgatott a szivacsra, aztán kiadta a jelszót:
- Szemeket becsukni!
Norbi engedelmeskedett, Rita pedig a nagy, puha szivaccsal alaposan beszappanozta a fiú arcát, nyakát és vállait, én meg a kezemmel segítettem neki, gondosan megmostam a fülét és a füle mögött, ahol Teri mama annak idején mindig koszcsíkot fedezett fel. Norbi csakhamar a feje búbjáig habos volt.
- Vigyázz, jön a víz! - figyelmeztettem és az erős sugarakkal lemostam róla a szappant, ő meg kitörölve a szeméből a vizet, ránk vigyorgott: - Régen volt már ilyen tiszta a fülem, máris jobban hallok!
- Na, akkor kérem a jobb kezedet! - mondta Rita, erre Norbi a balját nyújtotta, de Rita rácsapott a kézfejére.
- Te Linda, biztos, hogy jól kimostad a fülét ennek a lókötőnek? Ez süketebb, mint valaha!
Norbi nevetve fogta meg Rita felé nyújtott tenyerét, ő felemelte, beszappanozta a hónalját, karját és kezét, aztán a mellkas, a has, és bal kar következett.
- Megfordulni! - vezényelt Rita, mire Norbi a fal felé fordult, Rita pedig végigszappanozta a fiú széles vállát, hátát, keskeny csípőjét és feszes, domború fenekét.
- Visszafordulni! - szólt Rita, a szappantartóba téve a szivacsot, és amikor Norbi újra felénk fordult, a szívem a toromban dobogott. Két kezünkkel két oldalról elkezdtük mosdatni a fiút.
A karjaival kezdtük, aztán finoman dörzsölgető tenyerünk a vállán át a mellkasára ért. Király érzés volt megérinteni a kemény, ruganyos fiútestet, az meg csuda izgi volt, amikor ujjaim alatt megéreztem a mellbimbó udvara körül sarjadó szőrszálakat. A mutatóujjam begyével simogatni kezdtem a bimbót, furcsa volt, hogy az udvara ugyanúgy ráncossá válik, a bimbója megkeményedik az érintésemtől, mint az enyém, amikor magammal játszom. Norbi lélegzete megremegett, ekkor vettem észre, hogy Rita is ugyanazt csinálja a másik mellbimbóval, mint én. Kezünk lassan leért a lapos hasra, Rita ujja bebújt a fiú köldökébe, aztán folytattuk a mosdatást a fiú ágyékáig, de amikor a göndör szőrmebundába ütköztünk, leálltunk.
- Megfordulni - mondta Rita, majd Norbi vállára tette remegő kezét. Nehéz, húzó lélegzete elárulta, hogy már alaposan beindult. Az én kezem is megrándult az izgalomtól, ahogy tenyerem a síkos bőrön csúszkált egyre lejjebb, míg végre a fiú fenekén állapodott meg. Borzongató gerjedelem futott át az ágyékomon, és egyből benedvesedtem, ahogy végigsimogattam a márványsima, kemény domborulatokon, láttam, Rita is nagyon élvezi a formás, feszes fenék tapizását. Ujjaimat óvatosan becsúsztattam az engedelmesen szétnyíló domborulatok közé, végigsimogattam a résen és középső ujjam a fiú testének titkos nyílásán állapodott meg. Ujjbegyemmel finoman nyomogatni kezdtem a szappantól síkos szirmokat, ez Norbinak is izgató lehetett, mert orrából reszketve tört elő a levegő, egyszer csak az ujjam első perce becsúszott a hirtelen kitáguló nyílásba. Forró, síkos alagút fogadta magába kíváncsian kutató ujjamat, a fiú halkan felnyögött, teste megvonaglott, és záróizma többször erősen összehúzódott a testébe hatoló ujjpercem körül. Ágyékomon vad, édes remegések futottak át az izgalomtól, megérezve a forró, lüktető szorítást, de amikor óvatosan beljebb akartam nyomulni, a fiú elhúzódott, ujjam kicsusszant az ölelő szirmok közül. Megértettem, hogy eddig és ne tovább.
Egy ideig még lágyan simogattuk, aztán leöblítettem Norbi hátáról és fenekéről a szappanhabot.
- Fordulj meg és nyisd szét a lábadat - kérte akadozó hangon Rita, és amikor a fiú feléje fordult, a szeme felcsillant, de nekem is nagyot dobbant a szívem, mert a fütyije már jóval nagyobb volt mint az előbb, a hegye is elállt a testétől.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.96 pont (92 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Andreas6 2017. 11. 13. hétfő 07:21
Folyt köv... sohanapján?
#15 joozsi 2016. 04. 25. hétfő 04:27
Folyt. köv. Mikor?
#14 aaa111 2014. 07. 31. csütörtök 01:18
Igen jöhetne
#13 tomi19 2014. 01. 5. vasárnap 17:50
Jó kis történet jöhet a folytatás smile
#12 aaa111 2013. 11. 5. kedd 22:51
Noo smile mikor lesz? wink
#11 author04 2013. 09. 19. csütörtök 09:15
Kedves aaa111!
Köszönöm a kérdésedet, tényleg nagyon jól esett, nem is gondoltam, hogy ez a szinte gyerekes, egyszerű kis történetecske ennyire felkelti az érdeklődésedet. Ne haragudj, de mostanában elég kevés időm maradt az írásra - bár az eredeti történet szereplőitől származó információk a rendelkezésemre állnak -, így meglehetősen nehezen haladok ezzel is, a "Férfiavatás" folytatásával is, hevenyészve összecsapott, kidolgozatlan történetekkel viszont hűséges olvasóimat - és írásaim valódi hőseit - sérteném meg, azon túl, hogy magam is szégyellnék ilyesmit beküldeni. Ha az ember nyilvánosság elé tárja a művét, az írása minden szaváért vállalnia kell a felelősséget, nem beszélve a dramaturgiai szempontokról. Kérem tehát a türelmedet, remélem, nem okozok csalódást a folytatással. Még egyszer kösz, üdv és szép napot!
#10 aaa111 2013. 09. 16. hétfő 01:46
Mikor lesz folytatás?
#9 aaa111 2013. 08. 22. csütörtök 17:21
Nekem tetszett ezek,szerintem maradhatnak ilyen hasonlók
#8 author04 2013. 08. 19. hétfő 22:42
Kedves Hozzászólók!
Bocsánat, hogy csak most reagálok, nem voltam mostanában gépközelben:

- aaa111: köszönöm, folytatom.
- papi: mint fentebb.
- listike: ez megtisztelő, bár nem nagy durranás, a folytatás sem, elvi okokból.
- x125: örülök, hogy tetszett, kösz.
- Rinaldo: ismételni tudom az előző résznél leírtakat, nem fogja. Nálam nem jön be a szülő-gyermek, testvérek és első fokú unokatestvérek közti szex, ha ötletgazdám erről mesélt volna, nem is írom meg. Az unokatesók közti petting még belefér, kamaszkoromban jómagam is irtó nagyokat csókolóztam a mozi hátsó sorában az unokanővéremmel, sőt az első idegen kéz, amely megérintette - mit megérintette, megmarkolta!!! - (persze csak nadrágon keresztül) a merev farkamat szintén az övé volt, ennek kétségtelenül igen gyönyörteli, de kissé kínos következménye volt, hogy utána nem győztem az átázott nadrágomat takargatni a táskámmal.
- genius33: véleményedre mindig sokat adok, de Te se várj eszméletlen nagy szexcsatát. Egyszerűen csak kíváncsi kamaszok, akik egy bizonyos határt a vágyaiktól hajtva sem lépnek át, de amíg belefér, addig elmennek.
#7 genius33 2013. 08. 19. hétfő 06:02
Nagyon tetszett smile Várom a következő részt!
#6 Rinaldo 2013. 08. 17. szombat 13:25
Remélem minél előbb megdugja a csajokat.
#5 x124 2013. 08. 16. péntek 15:54
Jó!
#4 listike 2013. 08. 16. péntek 07:40
Még mindíg az egyik kedvencem. Folytatsd légyszíves.
#3 papi 2013. 08. 16. péntek 05:28
Nem rossz,folytasd.
#2 aaa111 2013. 08. 16. péntek 01:05
Joo smile várjuk a folytatást smile
#1 Törté-Net 2013. 08. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?