Férfiavatás 1. rész

Szavazás átlaga: 8.8 pont (85 szavazat)
Megjelenés: 2013. április 26.
Hossz: 52 084 karakter
Elolvasva: 2 992 alkalommal
Azt mondod, meséljem el, hogyan estem át a tűzkeresztségen azon a balatoni nyaraláson? Megteszem én készéggel, hiszen a férfivá avatásom a mai napig gyönyörű, kitörölhetetlen emlékként maradt meg bennem, de ha megengeded, egy kicsit régebbről, úgy három évvel korábbról kezdeném.
Hát, még amolyan sihederforma kölyök voltam, tán vagy 12-13 éves, ártatlan, tiszta, szűz fiú, mikor a tomboló hormonjaim hatására egyik pillanatról a másikra elkezdtem rendszeresen játszani magammal. Az ugyan már jóval korábban világos volt előttem, hogy valami furcsán megváltozott bennem, mert kezem, lábam hirtelen nőni kezdett, a testem is megnyúlt, egyre gyorsabban kezdtem kinőni a ruhámat-cipőmet, és az addigi elég talpraesett kissrácból amolyan csetlő-botló, esetlen, béna faszi lett belőlem. Az iskola jó hírű énekkarában János bá' hamarosan megköszönte az eddigi szereplésemet és könyörtelenül kirúgott, mert az alt szólamot már egy oktávval mélyebben énekeltem a többi fiúnál. Ha egyedül voltam otthon, a fürdőszobai nagytükörben hosszasan vizsgálgattam, nézegettem meztelen testemet, észrevettem mindent apró változást, az ajtófélfán mind gyakrabban szaporodtak a magasságomat jelző ceruzavonalak. A játék meg onnan indult, hogy akkoriban már egyre gyakrabban fel-felállt a farkam, csak úgy magától is, és nekem nagyon tetszett, hogy abból a kisujjnyi csipasz ki kukacomból rövid idő alatt milyen szép nagy, szőrös fütykös lett, amivel ráadásul jókat lehetett mókázni. Ha fölállt, már jó kemény volt, akkor először is megmértem a hosszát meg a vastagságát, és állatira büszke voltam, ha megint nőtt egy kicsit, aztán megsimogattam, markolásztam, ez nagyon jólesett, és ha játék közben hátracsúszott a fejéről a bőr, a hegyéből mindig olyan nyúlós izé buggyant ki. Már jó néhányszor játszottam így, mikor egy szép napon ezt a lassan kicsorgó vízszínű nyálkát az ujjam begyével ösztönösen szétkentem a fütykösöm fején, ettől azonnal olyan kellemes zsibogást éreztem a farkamban, hogy még a golyóim is belesajdultak, egészen elszédültem tőle. Egy kis nyáltól még csúszósabb lett a makkom, én meg csak dörzsölgettem, dörzsölget-tem, már egészen vörös lett, állatira jó volt, egyszer csak éreztem ám, hogy valami mézédes, bizsergető érzés közeledik egyre erősebben, ami majd' szétfeszíti az ágyékomat, meg ott a hasamon belül, aztán hirtelen valami megindult fölfelé a golyóimból, a fütyim nagyot rándult, én feljajdultam, és elhomályosuló szemem ködfátyolán át láttam, hogy a hegyén nagy ívben kiszökken pár csepp valamilyen opálos, nyálkás, sűrű folyadék és ez a kilövellés még két-háromszor megismétlődik.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 24 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.8 pont (85 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
A57L
2016. szeptember 18. 08:34
#37
Ilyeneket szeretek olvasni.
1
f
feherfabia
2014. november 15. 07:11
#36
9P
1
l
listike
2014. április 12. 11:12
#35
Nem először olvasom ezt a történetet, de még mindíg nagyon tetszik.
1
p
papi
2013. december 29. 12:06
#34
Tetszik
1
author04
2013. szeptember 29. 02:38
#33
Kedves Ulysses!
Mértéktartó, kulturált hozzászólásod nagyon tetszett, azt hiszem, a szerzők az ilyen véleményekre igazán büszkék lehetnek, akár elismerő, akár elutasító a tartalma, és az ilyen elemző jellegű kommentekre én is szívesebben válaszolok. Akkor most én is elemzek:
- Hozzád hasonlóan én is ritkán pontozok, ha megteszem, csak 8-tól fölfelé, és mindig névvel + rövidebb-hosszabb véleménnyel. Szerintem illendő, ha olvasóként a szerző tudomására hozom, hogy írásában számomra mi volt a jó, mit kerüljön a továbbiakban, aztán vagy megfogadja, vagy nem. Az értékelés nélküli pontozással kapcsolatban egyetértek, még ha 10-es is.
- Ez az írás saját kamaszkorom érzéseit idézi, itt volt a legkevesebb fantáziára szükségem, mert jórészt az általam - sajnos, már bő ötven évvel ezelőtt - megélt élmények sugallták, persze úgy, hogy a történet valódi szereplői (hála Istennek, néhányan ma is élő személyek) se ismerjenek magukra, legfeljebb amolyan déja vu érzésük legyen ha véletlenül olvassák, mivel egyikük sem hatalmazott fel a közléssel. Nyilván, hogy egy mai fiatal - és e honlap látogatói jórészt nálam sokkal fiatalabbak - az akkori kor erkölcsi normáit, eseményit, szokásait nem érthetik, de a szerelem, a kamaszkor viharos érzelemvilága nem korszakhoz kötött jelenség. Az értékelés, bár nyilván nem közömbös - istenem, hát a szerző is emberből van, gyarló és hiú -, ilyen tekintetben másodlagos.
- Nem egészen értettem a kisebb pontatlanságokra utaló megjegyzésedet, pedig érdekel, mert ha a szerző a nyilvánosság elé áll, a hitelesség kötelező. Megköszönöm, ha megírod a kifogásaidat.
- Remélem, neked nem kell 10 év - mint felhasználói névadódnak a hazatéréshez (ezt sajnos kevesen értik) -, hogy elolvasd a folytatást, ezt persze rád bízom, és ha újra megtisztelsz a véleményeddel, szívesen fogadom.
- Miért sértődnék meg? Én is úgy vagyok, hogy az engem taszító témakörökre rá sem nyitok. Igaz, nem is fogalmazok meg ledorongoló véleményt a nekem nem tetsző írásokkal kapcsolatban.
- Utolsó előtti mondatodhoz: mindig tiszteltem azokat, akik be merik vallani a tévedésüket. Ezúttal nincs miért szabadkoznod.
- Köszönöm, az jó lenne, ugyanis mostanában sokszor kínlódok a gép előtt, aztán törlöm az egészet, mert egyszerűen nem megy a két futó sorozatom hiteles folytatása, fércmunkával viszont nem sérthetem meg az olvasókat (magamat sem!). Mivel nem verset írok, a rothadt almával nem kísérletezek, inkább benyakalok egy lityi Schillert. (azér' ez nem semmi poén!)
Köszönöm és üdv!
1
Ulysses
2013. szeptember 28. 23:05
#32
T. author04!
Előre bocsátom, hogy nem pontoztam az írásodat. (Másokéval megtettem, bár nem túl gyakran.)
Úgy gondolom, hogy az indokolás nélkül nyomkodott 1-eseknél nem sokkal jobb, a szöveges értékelés nélküli 10-es sem.
Az írásod tetszett, sajátos, nosztalgikus hangulata van. Azt hiszem, ezt viszont csak a korosztályod érzi át. A fiatalabb, vagy éppen idősebb generáció más korban, más normák szerint nőtt fel és szocializálódott. Ezért értékelik kevésbé ezt az írásodat. Pedig a történethez, a korhoz nagyon is illik a stílusod. Színes, kerek, hihető. A kisebb pontatlanságokon felül lehet emelkedni, nem zavarják a cselekmény követését. A figurák jól megrajzoltak, elevenek, esendőségükben még szerethetők is.
Ha időm engedi, a folytatást is el fogom olvasni. Ne vedd sértésnek, de a többi témakörbe sorolt írásaid nem keltették fel az érdeklődésemet! Ahogy egy korábbi hozzászólásodban megjegyezted, nem vagyunk egyformák. Én egy másik közhellyel magyaráznám tartózkodásomat azoktól: Mivel ember vagyok, fenntartom magamnak a tévedés jogát.
További ihletet az írásokhoz!
1
s
sipospista
2013. július 20. 21:16
#31
nem rossz megy a pont
1
g
gaborthefirst
2013. május 30. 21:52
#30
Máskor lelőni sem lehet téged. Hm. Érdekes! 🙂
1
author04
2013. május 30. 21:26
#29
Kedves gaborthefirst!
Mivel más lapon egyszer és mindenkorra megkértél, hogy ne zaklassalak(?), értelemszerűen ehhez tartom magam, és soha többé nem reagálok a megjegyzéseidre, hiszen szóból ért az ember. A pontozás hiábavalóságára éppen te hívtad fel a figyelmemet, ezért őszinte köszönettel tartozom neked (de komolyan ám, és ebben semmi gúnyt ne láss!), innentől kezdve te is úgy értékeled a történeteimet, ahogy a szíved, vagy az indulataid diktálják. Egyebekben no comment, épp a fentiekre tekintettel. Köszönöm és üdv!
1
g
gaborthefirst
2013. május 30. 20:49
#28
Természetesen author04 a te véleményedre vagyok kíváncsi. Kösz!
1
g
gaborthefirst
2013. május 30. 20:45
#27
Szeretném a véleményedet kérni. Remélem segítessz nekem, megköszönném.

Arra vagyok kíváncsi, hogy szerinted lehetséges-e, el tudod-e képzelni, hogy itt az oldalon egy nő, egy írónő az férfi írónak adja ki magát? Hülyét csinál mindenkiből! Tudod ilyen érzésem van valakivel, és gondoltam megkérdezlek, több szem többet lát, érted. Rengeteg dolog értelmet nyerne, ha tisztázódna, és így egy kérdőjellel kevesebb. Jó lenne. Kérlek ha tudsz segíts, előre is köszönöm!

Szóval az lenne a kérdésem, hogy szerinted egy férfi író

- csinál olyat, hogy életszerűtlenül, nevetségesen sz@rul írja le egy kamasz fiú szexuális ébredését és önkielégítését, miközben más témában jól ír? Arra gondolok, szerintem úgy ábrázolja, ahogy azt olyasvalaki tenné, aki nem tudhatja, mert nő.

- lehet betegesen féltékeny egy írónőre? Mert ott fúrja ahol tudja. Ez nem inkább tipikusan bizonyos nőkre jellemző tulajdonság?

- mivel állítása szerint nem full heteró, az illetőnek a kamasz fiúk az esete és főleg homo történeteket ír, szóval szerinted ez a férfi, ha férfi, akkor képes lenne homofób, szélsőséges egyénnel barátkozni, ehelyett nem az volna normális, hogy megveti, de legalább szánja, és emiatt kerüli az őt (is) gyűlölő kvázi ellensége társaságát?

- lehet, hogy rendszeresen nem áll ki magáért, sem másért, meghúzza magát, nem konfrontálódik, mégha szükséges és indokolt lenne akkor sem, mint egy átlagos nő?

- lehet, hogy szabályosan retteg a fizikai erőszaknak még csak az említésétől is, mint egy átlagos nő?

- lehet, hogy állandó jelleggel a tisztességével foglalkozik, mint pl egyes nők?

- lehet, hogy annyit hisztizik, mint egy kislány, pl amikor lepontozzák az írását?
1
author04
2013. május 20. 16:29
#26
Kedves listike!
Elismerésedet és szavazatodat őszintén köszonöm, és dolgozom a folytatáson.
1
l
listike
2013. május 20. 15:37
#25
Kedves author04!
Nagyon kedves és szép történet. Kérlek folytatsd. 10pont.
1
author04
2013. május 18. 09:04
#24
Azt még csak-csak megértem, hogy valaki a homo történeteimre 1-est ad - bár, ha a téma undorítja, mi a francért olvassa, és főleg miért szavaz? - de ha valaki egy hetero történetet értékel így, saját magáról állít ki qrva nagy szegénységi bizonyítványt. Drága sivár lelkű, húgyagyú gyerekem, kib@szott nagy gyökér vagy ám, és ez legyen a legnagyobb örömöd az életben! Amúgy minden jót, élvezkedj magadon sokáig.
1
author04
2013. május 4. 12:35
#23
Ja, és folytatom, talán ez az egyik olyan kedves történetem, ahol a legkevésbé kellett a fantáziámra támaszkodnom az írás folyamán.
1
author04
2013. május 4. 12:28
#22
Kedves Bikmakkocska!
Elismerésedet köszönöm, nagyon jólesett, és hidd el, számomra igen nagy megtiszteltetés, ha olvasóim szívesen fogadják a történeteimet, mert igazán csak ekkor érzem azt tiszta örömöt, amit művemmel igyekeztem átadni nekik, meg hogy talán sikerült a lelkemmel megérintenem a lelküket, és talán a szívünk is együtt dobbant egy pillanatig. Köszönöm és üdv!
1
B
Bikmakkocska
2013. május 4. 11:49
#21
Ja, és folytasd!
1
B
Bikmakkocska
2013. május 4. 11:49
#20
Nagyon jól megírt történet, 10!
1
author04
2013. április 30. 01:08
#19
Kedves Képészmérnök!
Bár elismerésed nagyon jól esik - köszönöm! -, azért megpróbálok a realitások talaján maradni, és tudom, hol a helyem. Üdv!
1
Képészmérnök
2013. április 30. 00:55
#18
Ez biza szuper brands díjat érne....dupla 10-es! Nyomdába vele!
1