A+ A-

Nyaralás az unokatesóimmal 1. rész

Idegen ötlet alapján
Erre a nyaralásra sokkal nagyobb izgalommal készültem, mint az előző két évben.
Hárman vagyunk unokatestvérek: Rita és én januárban múltunk 16 évesek, Norbi meg ősszel lesz 15, és már kisgyerekkorunk óta mindig együtt nyaralunk Teri mamánál, szüleink legidősebb nővérénél. Teri mama fiatalasszonyként özvegysorsra jutott, soha többé nem ment férjhez, gyermeke nem volt, csendes magányban éldegélt egy gyönyörű hevesi faluban. Testvérei - a szüleink -, hogy enyhítsék magányát, nyaranta Teri mama szerető gondoskodására bíztak bennünket, így hol két hetet, hol másfél hónapot töltünk hármasban nála. Szinte együtt nőttünk fel, nagyon szerettünk együtt lenni, de az utóbbi két nyáron Norbi nem volt velünk, mert amikor az édesapja külföldön kapott munkát, az egész család Németországba költözött, és csak nemrég jöttek végleg haza. Mi persze azért közben rendszeresen leveleztünk, meg telefonon is beszélgettünk, de mindeddig csak a kintről küldött fényképeit, meg videóit láthattuk, éppen ezért alig vártuk már, hogy végre személyesen is találkozhassunk, nagyon örültünk, hogy újra együtt nyaralhatunk úgy, mint régen.
A kora délelőtti vonattal érkeztem, az állomáson rögtön felfedeztem az integető Ritát, de a vele lévő csinos, nyúlánk pasit alaposan szemügyre kellett vennem, hogy felismerjem benne Norbit.
- Csakhogy megérkeztél végre! - ugrott a nyakamba Rita, aztán átengedett Norbi ölelésének.
- Hát te micsoda egy komoly fiatalember lettél! - pusziltam meg lábujjhegyre ágaskodva a szép arcú srácot. - Alig ismerek rád!
- A komolyság azért még változatlanul nem a fő erényem! - vigyorgott elégedetten. - De most már induljunk, mert Teri mama is nagyon vár téged. Tudod - tette hozzá magyarázólag, miközben felmarkolta a cuccaimat -, azért érkeztünk korábban, mert apu hozott le kocsival és Ritáért is beléptünk útközben.
Amíg az állomásról hazasétáltunk, Norbi a kinti élményeiről mesélt, én meg egyfolytában őt figyeltem, de úgy vettem észre, Ritát is nagyon meglepte, hogy a fiú mennyire megváltozott mióta nem láttuk: a három évvel ezelőtti, gyerekes külsejű kissrácból mostanra szép arcú, magas, karcsú testű, vonzó megjelenésű nagyfiú lett.
A jóságos, drága Teri mamánk a szokott kedvességgel fogadott, és természetesen a lecuccolás után máris asztalhoz kellett ülnünk ("Csipegessetek egy kis hazait, ne mindig azt a vacak hamburgert egyétek!"), aztán, amikor már levegőt is alig kaptunk, kerek perec kidobott bennünket ("Itt nekem ne lábatlankodjatok, ebédig ne is lássalak benneteket, mars a kertbe lustálkodni!"), így aztán szedtük a sátorfánkat, felvettük a fürdőruhánkat, és levonultunk a hatalmas kert végébe napozni.
Van ott egy klassz kerti zuhanyozó is, a nagy melegben ott szoktuk felfrissíteni magunkat. A zuhanyozás után megtörölköztünk, Norbi kettőnk közé heveredett a plédre, feltette a fejhallgatóját, és szemét lehunyva élvezte a zenét, meg a szikrázó napsütést. Rövid idő múlva észrevettem, hogy Rita felül, és tágra nyílt szemmel nézegeti a fiút. Mikor én is felültem, Rita az ujját az ajkára téve csendre intett, majd Norbira pillantva elismerően bólintott, erre én is alaposan szemügyre vettem a hanyatt fekvő srácot.
Norbi az eltelt három év alatt tényleg nagyon szép kamasszá érett. Sötét gesztenyeszínű haját egészen rövidre vágatta, kerek, mindig mosolygós arca rózsás, és hamvas, mint az őszibarack, a szemöldöke sűrű és szépen ívelt, hosszú, pörge szempillái láttán pedig mindig őszinte irigység fogott el bennünket, mert ő készen kapta a természettől, nekünk meg mindenféle praktikákra volt szükségünk ahhoz, hogy olyan szép legyen, mint az övé. Telt ajkai fölött feketés, selymesen finom pihék sarjadtak, és ez a halvány kis csík csak még mutatósabbá tette egyébként is szép, szabályos arcát. A teste nyúlánk, de láthatóan izmos, egészséges barnasága elárulta, hogy már sokat napozott az idén.
Végigpillantva a karcsú fiútesten, rögtön megértettem Rita elragadtatását, mert Norbi alakja szinte tökéletes volt: a válla széles, a mellkasa domború, a hasa lapos és izmos, a csípője keskeny, hosszú combját, formás lábszárát, keskeny lábfejét sok lány is szívesen elfogadta volna. A fiú bársonyos bőre márványsima volt, de alkarján, lábszárán már megerősödtek a finom pihék, és mellbimbói udvara körül is bokrosodott néhány fekete, göndör szőrszál. Rita most a Norbi ágyékát alig takaró falatnyi, vékony fürdőnadrágra mutatott, közben a keze megremegett.
Mikor mindketten közelebb hajoltunk, hogy jobban láthassunk, kis híján felkiáltottam a szemem elé táruló látványtól.
A fiú nemi szerve izgatóan domborodott a fürdőnadrágban, és a nedvességtől szinte teljesen áttetsző, vékony, tapadósan rugalmas anyag hajszálpontosan kirajzolta a formáját.
Norbi fütyije valamivel hosszabb lehetett, mint a középső ujjam, és vagy másfélszer olyan vastag, egyenes törzse az alsó harmadánál kissé kiszélesedett, és jókora tompa kúp alakú fejben végződött.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.25 pont (115 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 hairy_pussy 2013. 08. 2. péntek 09:57
10p
#12 Rinaldo 2013. 08. 2. péntek 07:53
Két begerjedt szuka.
#11 author04 2013. 08. 1. csütörtök 12:34
Tisztelt Hozzászólók!
Bocsánatot kérek, hogy csak most válaszolok, de az utóbbi időkben meglehetősen szerteágaztam, kevés időm volt a gép előtt, igyekszem most pótolni, ha már megtiszteltetek a véleményetekkel:
- veteran: nem igazán, ennél cifrább esetekről is tudok.
- papi: persze, hogy nem, de így történt.
- zsorzs29: remélem, nem okoz csalódást a folytatás.
- Andreas6: egyetértek, utálom, ha mindig minden azonnal sínen van, főleg, ha vérfertőző kapcsolatba fordul(na)a dolog. Itt nem fog, oszt lehet lepontozni, aki ezt várja.
- genius33: ez van, öreg!
- mif23: dettó
- listike: valamivel izgibb lesz a folytatás, de nem nagy durranás (én már tudom). Így történt.
- sipospista: Köszi!
- gibbon2: így igaz.
#10 gibbon2 2013. 07. 31. szerda 09:53
Szép hosszú történet!
#9 sipospista 2013. 07. 28. vasárnap 22:06
jooo megy a pont
#8 listike 2013. 07. 28. vasárnap 07:26
Kezdetnek nem rossz. Kíváncsian várom a folytatást.
#7 mif23 2013. 07. 27. szombat 18:59
Hááát?!
#6 genius33 2013. 07. 26. péntek 14:31
Hát ez eddig elég semmi... 2 pont.
#5 Andreas6 2013. 07. 26. péntek 07:19
A fiú még biztos tapasztalatlan, de majd csak rájön, hogy mi a jó... Végre egyszer egy történet, ahol nem esnek mindjárt teljes egyetértésben egymásnak. Jó ez.
#4 zsorzs29 2013. 07. 26. péntek 06:58
Kiváncsi vagyok a folytatásra.
#3 papi 2013. 07. 26. péntek 05:10
Nem nagy durranás, de azért kíváncsian várom a folytatást.
#2 veteran 2013. 07. 26. péntek 04:37
Túl pervezek voltak a lányok.
#1 Törté-Net 2013. 07. 26. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?