Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

g
gaborthefirst
2013. június 30. 11:04
#22
bob: hát, neked is zavaros az önmagadról alkotott képed, és akkor még finoman fejeztem ki magamat!
Úgy látom az önáltatás a tetőfokára hágott, én léptem...
1
B
Bob__
2013. június 30. 10:47
#21
author04. Igen tudom, hogy vannak hibáim, és igazat is adok neked. De azért én nem megyek bele személyeskedésbe. Nem nagyon láthattál tőlem eddig ilyet.
Még akkor se, mikor kapok hideget meleget.
Persze nem mondom, hogy a határokig nem lehet elmenni 🙂
1
g
gaborthefirst
2013. június 30. 10:44
#20
Valójában inkább örülni kéne annak, hogy vannak akik az üzenőfalon beszélgetnek, akár vitatkoznak, akármiről, még ha nem is feltétlenül az írásról, hanem attól akár messzire elkalandozva, mert addig is előtérbe kerül az írás, úgymond a kirakatban van, és sokan éppen ezért, a kommentek miatt olvassák el, amúgy nem tennék, lapoznának. Aki meg el akarja olvasni, az meg az üzenőfaltól függetlenül el fogja olvasni az írást. Marketing analógiával élve: a rossz reklám is reklám. Vagyis mindegy kik és mit, csak beszéljenek és legyenek ott, mert, ha nem teszik, akkor vége, annyi. Fel kéne már végre fogni, hogy nem baj, ha az üzenőfalak saját életet élnek, sőt. Mert a lényeg, hogy legyen élet rajtuk, különben döglött, unalmas az adott hely, oda meg, egy csendben vegetáló oldalra nem szívesen jár senki, viszont oda egyre többen, ahol zajlik az élet. Mondjuk ehhez az is kell, hogy egyes szerzők ne az üzenőfalon akarjanak osztályfőnökösdit játszani, fölé-alá rendelt viszonyban társalogni, ilyen irányú hajlamaikat pl saját oldalukon tegyék inkább, már úgy értem akkor, ha saját maguk ellenségei. Ugyanis ez az oldal is az olvasók által befizetett tagdíjakból él, és ezért az olvasó mint fogyasztó az elsődleges. Tudniillik ez egy piaci alapon működő szolgáltatás, azért, mert piacgazdaság van. Azon szerencsére kevés számú szerző, akik itt akarnak mennybe menni miért nem hoznak létre saját ingyenes oldalt?! Ott majd az lesz amit ők akarnak. Olvasó az nem lesz, mert az nem szereti, ha lekezelik, oktatják ... Szóval egyes szerzőknek vissza kéne venniük az arcukból, mert pótolhatóak, gond nélkül, szinte végtelen pl a netről könnyedén beszerezhetőek leközölhető alkotások. Viszont az olvasók nem pótolhatóak, ők csak úgy nem szedhetőek le a netről, és ha ők nincsenek, nincs tagdíj sem, és akkor nincs oldal sem. És az is igaz, hogy sok esetben jobban is jár az író, hogy ha nem a szar írásáról beszélgetnek az emberek, de mégis ott vannak, és életet visznek az üzenőfalra.
És egyesek inkább ne ugassanak minimális emberi normáról, olyanok ne, akik rendszeresen minősíthetetlen hangnemben és stílusban küldenek melegebb éghajlatra embereket, olvasókat, akik negatív kritikával merik illetni az írásukat. Az ilyen képmutató emberek először a saját házuk táján tegyenek rendet!
1
author04
2013. június 30. 09:48
#19
Kedves Bob__!
Teljesen egyetértek, ám te is hajlamos vagy elragadtatni magad (akár tetszik a megjegyzésem, akár nem!). Én már régen nem reagálok a provokációkra, mert magamhoz méltatlannak tartom. Ez nem menekülés, mert bárkivel szemben felveszem a kesztyűt, ha úgy érzem, hogy méltó, nemes ellenfelem. A többi néma csend...Üdv!
1
g
gaborthefirst
2013. június 30. 09:23
#18
Erre a legjobb példa a #15. 😀
Ugyanis a vita az észérvek ütköztetése, amit végül konklúzió követ. A "pedig de" az nem érv. Aki ezt hajtogatja az egyszerűen hülye...
1
B
Bob__
2013. június 30. 09:06
#17
Valahogy a magyar köztudatban a vita, és a veszekedés szó jelentését erősen keverik.
Pedig a kettő nem ugyanaz 🙂
1
author04
2013. június 30. 07:33
#16
Kedves v-ir-a!
Miért ne lehetne vitatkozni értelmes emberek módjára? Sokszor egész jó dolgok jönnek ki az eltérő nézetek ütköztetéséből, persze, ehhez az is kellene, hogy ne az indulatok és elvadult érzelmek vezessék a hozzászólók ujjait a billentyűkön. Alapvető baj a vitakultúra hiánya, emiatt az értelmes párbeszéd helyett undorító személyeskedésbe torkollnak a kommentek. Azt csak dicsérni lehet, hogy ezt a rovatot megnyitották a szerkesztők, mert ha végignézed a történetekhez fűzött megjegyzéseket, bizony igen sokszor vitatkoznak egymással a hozzászólók olyan témákról, amelyeknek vajmi kevés közük van a szerzőkhöz, vagy a történetekhez, tehát nem ott a helyük. Az megint más kérdés, hogy nyilván itt is moderálják a hozzászólásokat, hiszen azért egy minimális emberi normát itt is illik betartani. Üdv!
2
B
Bob__
2013. június 30. 00:49
#15
Pedig de 🙂
1
g
gaborthefirst
2013. június 29. 23:32
#14
Vira: nem kell bocsánatot kérned. Én sem vitázni járok ide, ha megnézed bizonyos emberek bizonyos 'írásokról' alkotott megatív véleményem kapcsán kötnek belém kb ezt a három mondatot ismételgetve: ha nem teccik ne óvasd ... ha óvasod neked is teccik azér óvasod ... jobb ha kiírják magukból. Véleményem szerint azért esnek nekem, megszólítás nélkül, sokszor személyeskedve, mert a vérfertőzésről és pedofíliáról alkotott negatív véleményemet olvasván - mivel a témában így vagy úgy érintettek, csinálják vagy szeretnék - személyükben sértve érzik magukat, magukra veszik a negatív kritikát. És sajnos úgy érzik, hogy a hibájukért az arra rávilágító személy(eke)t kell 'büntetni'. Pedig el is gondolkodhatnának és meg is javulhatnának...
Egyébként miért is ne lehetne értelmes dolgokról beszélgetni vagy akár vitázni???
De most én sem érek rá, várnak a finom házi főzésű német sörök. Pihenj jól!
1
v-ir-a
2013. június 29. 22:43
#13
bocsi h ide írok, de én nem vitázni járok erre az oldalra.
Inkább kikapcsolódni egy fáradt nap után, remélve azt, hogy jó kis történeteket találok 🙂
mindenkinek további szépet
Üdv: Vira🙂
2
axelley
2013. június 29. 22:15
#12
Igen azért írok inkább holnap neked.
Remélem jó hangulatod lesz... 🙂🙂🙂
1
g
gaborthefirst
2013. június 29. 21:39
#11
axelley: bőven lenne. Meg jobb helyeken ugye ilyesmi tartalmakat nem is közölnek, és a tagok sem rejszolni járnak oda, hanem olvasni.
Majd megnézem a képregényeket, ma már nem lesz rá időm, mert ma este hangulat-karbantartó intézményeket 'kell' látogatnom ...
1
axelley
2013. június 29. 21:06
#10
gaborthefirst: "Nick" társunk Axeley. A magyarosítás portálon van jelen.
Felnéztem rá én is, megmondom őszintén ott lévő Adminik-tól lehetne tanulni.

daryoon-nak én a bloggjában segédkezek. Meg kedvesem kedvenc képregényét szeretném vele rendezni.
Angol tudom, ha TE elolvasod megérted:
1.rész: http://g.e-hentai.org/g/402054/a0f5200621/
2.rész: http://g.e-hentai.org/g/402055/64c939be6f/
3.rész: http://g.e-hentai.org/g/562414/d758a9e52b/

De http://tabooland.blogspot.hu/2013/06/frans-mensink-kepgaleria.- html
Többit E-mailben.
(Mondjuk így kedvesem személyisége varázslatos.)
Úgyis beszélni akarok veled több okból is. De kedvesem utolsó levelével kapcsolatos.
1
g
gaborthefirst
2013. június 29. 20:46
#9
axelley: sokszor nekem is káprázik a szemem attól amiket itt látok meg olvasok. Legutóbb rendről pofáztak, közben meg családinak hívják a vérfertőzést, tininek a pedofil tartalmat ... röhejes.
De azért vannak normális szerzők, meg olvasók, mert daryoon munkái nagyon kedveltek. Szerencsére.
1
axelley
2013. június 29. 20:16
#8
gaborthefirst:Igen azt hittem most olyan fáradt vagyok, hogy nem láttam, vagy csak a képzeletem káprázik. Megittam a tejes kávém erre semmi.
Mondom király magamban beszélgettek. De megnyugodtam, hogy nem.
Meg közben "Daryoon" munkáit bogyózgatom és lassan kész lesz.
Igen ezt én is olvastam. Semmi kőzze a történethez, hanem az "ösztönről"
De még moderálva sincs.
1
g
gaborthefirst
2013. június 29. 20:01
#7
axelley: azt írtam, hogy nem fognak a tagok itt sem beszélgetni, sem vitázni. Mert szerintem a legtöbben képtelenek rá. bobot említettem példaként, aki még egy tőmondatot sem tud értelmezni, és, hogy véleményem szerint az ilyenekkel nem is kell foglalkozni, ezeket munkatáborba kell küldeni, minél többet annál jobb.
Érdekes, hogy bob velem kapcsolatos valótlan tartalmú állításait nem törölték, annak ellenére sem, hogy ezek nem a MŰ-höz kapcsolódnak. Pedig a minap azt mondták, hogy az ilyeneknek nincs helyük, ezért hozták létre ezt. Úgy látom ez egy alja oldal alja emberekkel. Lehet megveszem és bezárom.
1
axelley
2013. június 29. 19:38
#6
gaborthefirst: Miért szólítottál meg?
Mert azt láttam, hogy írtál nekem, de mire vissza értem törölve lett.
Nem tudom akkor meg mi a francét hozták ezt létre.
1
axelley
2013. június 28. 16:40
#5
Tisztelt author04!
Akkor ide írom:
https://www.torte-net.hu/forum/tema/7646-Kulonleges-szexelmenye- im-26-resz

Ott van az értelemes/érdekes hozzászolásaid.
#6,#9

És igen lehet örülni meddig tartott ezt megtenni.
- már csak arra leszek, kíváncsi mennyien fogják egyáltalán használni,
- hányan jönnek, majd ide vitázni,
1
g
gaborthefirst
2013. június 28. 10:33
#4
Ide szándékoztam írni, nem a mi kéne ... bocs. Amúgy ha jól emlékszem már többen is felvetették, hogy kéne ilyen topic. Miért kell mindenért könyörögni, meg harcolni? Gyárat alapítani könnyebb ...
1
g
gaborthefirst
2013. június 28. 10:27
#3
Valóban nem csak a hozzászólások tartják életben az oldalt, de ilyet senki nem is állított. Azonban az igaz, hogy ha egyes írócskákon, meg a firkálmányaikon múlna, akkor idővel lemorzsolódnának az olvasók, érdeklődés hiányában! Hát az mi, hogy ketten-hárman odaírják, hogy uncsi?! És tényleg az! Vicc! Az ilyenek ne pampogjanak, főleg ha nem lettek megszólítva ne üssék bele mindenbe az orrukat, szóval inkább foglalkozzanak az írásaik minőségével! Tegyék élvezhetővé, persze csak ha tudják! Az oldalnak kényelmes menekülés (addigse kő dógozni, juhéjj!), az nád módjára hajlás, ami nem rugalmasság, nem ám, hanem gerinctelenség! Nézőpont kérdése ...
1