Fiúszerelem 4. rész

Szavazás átlaga: 6.58 pont (40 szavazat)
Megjelenés: 2013. július 9.
Hossz: 37 681 karakter
Elolvasva: 1 296 alkalommal
Idegen ötlet alapján
A legközelebbi hazautazáskor aztán már magammal hoztam a kedvencemmé vált vibrátoromat is, négyszemközt megmutattam Zsoltinak, elmondtam, hogyan használom, de arra kértem, hogy ne szóljon róla senkinek. Ettől kezdve nehezen lehetett bírni vele, türelmetlenül várta a hétvégét, mert borzasztóan felgyújtotta a képzeletét a segédeszköz. Amikor péntek délután végre kettesben maradtunk, mohón vetette rá magát, kikapta a kezemből, forgatta, nézegette, hajlítgatta, kipróbálta a rezgését, láthatóan nagyon tetszett neki és alaposan beindult. Legelőször is elmagyaráztam, utána a fürdőben meg is mutattam neki, hogyan kell előtte megtisztálkodni, ahogy Feritől tanultam, aztán gyorsan bezárkóztunk a szobánkba.
Levetkőztünk, én az ágyra feküdtem.
– Gyere – fogtam meg Zsolti kezét – ülj ide, megmutatom, hogy szoktam használni.
Zsolti törökülésben mellém ült, én pedig közepes fokra állítva a rezgést, elkezdtem játszani a vibrátorral.
– Így szoktam felizgatni magam – mondtam, és elkezdtem ingerelni a mellbimbóimat, a golyóimat, meg a makkomat, és amikor a farkam már keményen állt, a kézápoló krémes tégelyt vettem elő.
– Jó alaposan be kell krémezni a vibrit, meg a lyukadat is, akkor nincs gáz! – mutattam, aztán széttárt combjaimat felhúztam a mellkasomig, majd a legnagyobb fokozatra állítva a rezgést a nyílásomhoz illesztettem a hegyét:
– Most már indulhat az élvezet! – azzal lassan feldugtam a végbelembe, elkezdtem ki-be húzgálva mozgatni, közben szorosra zárt tenyerem a fitymámra feszült.
Zsolti tágra nyílt szemmel nézte a játékomat, a látványtól nagyon begerjedt, lihegett, egészen közel hajolva figyelte, hogyan mozgatom a zümmögő vibrátort a testem mélyében, miközben a nyálkássá vált makkomon egyre sebesebben csúszkál föl-le a bőr, és önkéntelen mozdulattal a tenyerébe zárta a farkát. Én is pillanatokon belül nagy izgalomba jöttem, vonaglottam, hangosan nyögtem a gyönyörtől, a lábam beremegett, a záróizmom szorosan rátapadt a vibrátorra, hevesen ágaskodó farkam pattanásig feszült, és amikor nagyokat rándulva elsült, ragacsos masszával terítve be a hasamat, Zsolti is elélvezett izgalmában.
Amikor lecsillapodva letöröltük testünkről a kielégülés nyomait, kérdően ránéztem, de mohón csillogó tekintete elárulta, hogy mennyire várja már a játék kezdetét.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 18 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.58 pont (40 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
M
Metzler Béla
2019. április 19. 12:18
#8
Tényleg elgondolkodtató, hogy mijen az élet. Milyen nehéz az elválás. Kemek írás csak dicsérni tudom.
1
author04
2013. július 17. 08:23
#7
Kedves sipospista!
Következő történeteim már nem homo kategóriába tartoznak, remélem, nem okoznak csalódást. Kösz és üdv!
1
s
sipospista
2013. július 16. 21:46
#6
szuper megy a pont
1
g
gaborthefirst
2013. július 15. 00:27
#5
Amennyiben az informátor (helyesen inkább forrás vagy ötletgazda) sem ismerne magára az írás alapján, ahogy azt állítod, akkor azok miatt a bizonyos saját eszközeid miatt lett ez a történet borzalmas rózsaszín nyáladzás. Inkább éltél volna vissza a bizalmával - már ha ez visszaélés - és azt írtad volna le ami valójában történt, mert ekkor talán élvezhető lett volna a története. És így talán lett volna valami kis értelme annak a szerencsétlen szenvedésének.
1
author04
2013. július 11. 21:12
#4
Kedves genius33!
Az "idegen ötlet alapján" jelzésű írásaim alapját nem a saját élményeim, vagy a fantáziám képezik, hanem mások valósan megélt történeteit adom vissza - persze a saját eszközeimmel - úgy, hogy adott esetben az informátorom sem ismerne magára az írás alapján, mert nem szokásom mások bizalmával visszaélni, tehát ennyiben valóban saját alkotásnak tekinthetők. Elismerésedet köszönöm, sajnálom, hogy az eredeti 2. és 3. részt nem olvashattad, de mivel pedofil elemeket tartalmaznak - főhősöm 13 éves korában élte át a testi szerelmet egy nála 6 évvel idősebb fiúval - inkább kértem a szerkesztőségtől az említett részek törlését az olvasók - mellesleg teljesen jogos - felháborodása miatt, pedig ezek érthetőbbé teszik Kavics szerencsétlen sorsának további alakulását. Elismerésedet Kavics nevében - akinek a későbbi sorsáról semmi információm nincs immár majd' 20 éve - is köszönöm. Üdv.
1
R
Rinaldo
2013. július 9. 13:27
#2
Meg kapta amire vágyot.
1
T
Törté-Net
2013. július 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1