A+ A-

Nyaralás az unokatesóimmal 3. rész

Idegen ötlet alapján
Másnap Norbi végre már újra a régi énjét mutatta, vidám volt, beszédes, így aztán igazán jó hangulatban telt a nap. Este izgatottan vártuk a folytatást, szerencsére nem is csalódtunk, mert a fiú újra velünk fürdött, és jót élvezkedtünk, mert közben most is felállt a fütyije. Nagyokat kacagtunk Norbi malac viccein, de a csúcs az volt, amikor megkérdezte, hogy láttunk-e már álló ruhafogast, azzal a fürdőlepedőjét, a törölközőinket, meg mindhármunk összes fehérneműjét ráakasztotta felmeredő fütyijére, és mint egy büszke kiskakas, nagy peckesen fel-alá sétált előttünk. Ritával már az oldalunkat fogtuk, a könnyünk is potyogott a nevetéstől. Amikor Norbi végzett, a szobájába indulva megkérdezte, hogy van-e kedvünk bemenni hozzá egy kicsit dumálni. Hát persze, hogy követtük.
- Ne a fotelbe - rázta a fejét Norbi - hanem ide, a heverőre üljetek le két oldalról - mutatta, és közben elfordította a kulcsot az ajtóban. Ritával meglepve néztünk össze, de engedelmeskedtünk. Norbi is a heverőhöz lépett, a párnáját kettéhajtva a falhoz támasztotta, majd a hátát a párnának vetve félig ülő, félig fekvő testhelyzetben kettőnk közé telepedett. Láttuk, hogy a lába közt a fürdőlepedője magasan felpúposodik a még mindig felálló fütyijétől, és ez az izgalmas látvány akaratlanul is újra meg újra odavonzotta a tekintetünket. Mikor észrevettük, hogy Norbi is pontosan tudja, mit nézegetünk olyan feltűnően, zavarba jöttünk, de a fiú nem szólt semmit, arcán titokzatos mosoly futott át, aztán felült.
- A doktoros játékot emlegettétek tegnap. Igazatok van, miért ne folytathatnánk? - és egy leírhatatlan grimaszt vágott:
- Helló lányok, én vagyok a meglepetés! - mondta, búgó hangjával azt az ismert reklámbeli pasit utánozva. Várakozásteljes tekintettel ránk nézett, aztán hirtelen mozdulattal leoldotta derekáról a fürdőlepedőjét, majd két kezét a teste mellé ejtve visszafeküdt a párnára, teljesen kiszolgáltatva ezzel meztelen testét, védtelen ágyékát a kíváncsi pillantásainknak.
Rita halkan felsikoltott, nekem meg óriásit dobbant a szívem, a lélegzetem is elakadt, mert a legtitkosabb álmunk teljesült váratlanul: szemünk előtt néhány arasznyira ott ágaskodott szabadon, hívogatóan a fiú nemi szerve, és bár Norbi ezt nem mondta ki, sokat sejtető pillantása elárulta, hogy most minden feltétel nélkül átengedi magát nekünk. Ámuló szemünk az ágyékára tapadt, és tátott szájjal, megbabonázva hajoltunk egész közel hozzá, képtelenek voltunk betelni az elénk táruló csodálatos látvánnyal.
Dúsan bodorodó, sötétbarna szeméremszőrzet övezte a fiú fütyijét, mely szárba szökkent virágként magasodott előttünk. A felmeredő fütykös erőteljesen feszülő, hosszú törzse egy kissé a fiú hasa irányába hajlott, végig egyenletesen vastag volt, csak a fej aljánál szélesedett ki, ahogy ezt már lankadt állapotában is megfigyeltem, az alsó felszínén pedig a herezacskótól a fejig ujjnyi vastag, erőteljesen kidudorodó izomnyaláb futott végig a törzs teljes hosszában. A széles fejre simuló bőr egy kissé hátracsúszott, kör alakú nyílásán előbukkant a fütyi rózsaszínű, kúpos vége, és így tényleg úgy nézett ki, mint egy kupakjában megbúvó makk, melynek tompán lekerekedő hegyén pirosas szegélyű, apró, összezárt, függőleges ajkakra emlékeztető pici kiemelkedés látszott. A barnás, kissé érdes bőrű, szőrtelen herezacskó szétterülve pihent Norbi combjain, alul a ráncait kisimították a kidudorodó golyók. Mi már erre a látványra is állatira beindultunk, a lélegzetünk elnehezült, de ekkor Norbi még tovább fokozta az izgalmunkat, mert a kezébe fogta a fütyijét, két ujjával teljesen hátrahúzta a bőrt a végéről, hogy láthatóvá váljon a duzzadó feje is, és így már teljes szépségében bontakozott ki előttünk ágyéka gyönyörű ékessége.
A domború hátú, rózsaszín makk a törzs felé kúp alakban egyre szélesedett, az alsó pereménél vastagabb lett mint maga a törzs, és a pereme alatti árokban felgyűrődött a hátrahúzott bőr. A makk tompa hegyén az apró ajkak egy kicsit szétnyíltak, feltárva így a fütyi nyílását, melyet eddig elrejtettek a szemünk elől. A nyílás alatt egy háromszög alakú kis bőrredő futott lefelé, két domborulatra osztva a makk alsó felszínét.
Hosszú-hosszú percekig bámultuk néma csodálattal a fiú pompás nemi szervét, éreztem, hogy az izgalomtól elönt a nedvesség, és az ágyékom mélyén tompán zsibbasztó vibrálás támad. Ritára pillantva láttam, hogy elhomályosuló tekintete egyre csak a fiú ágyékára tapad, a keze önkéntelenül is feléje mozdul, ettől bennem is feltámadt a vágy, mert egy pillanatra újra átéltem, hogy milyen csodálatos érzés volt a kezemben tartani Norbi kemény, forró fütyijét. Legszívesebben most is rávetettem volna magam, de moccanni sem mertem, és amikor újra végigfutott ágyékomban a gyönyör feltámadó hulláma, az egész testemben megremegtem, és a hirtelen rám törő vágytól fátyolos szemmel, epekedve néztem Norbira, aki mindeddig szótlanul tűrte, hogy felfedezzük teste titkait.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9 pont (101 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Andreas6 2017. 11. 13. hétfő 07:16
Alakul a dolog. Talán még több is lesz belőle.
#10 aaa111 2013. 08. 14. szerda 01:04
Lesz folytatása?
#9 hairy_pussy 2013. 08. 12. hétfő 13:10
10P
#8 author04 2013. 08. 10. szombat 07:18
Kedves Yankie!
Én tartozom köszönettel. Üdv és szép (egyben hűvösebb!!!) napot.
#7 Yankie 2013. 08. 10. szombat 07:09
a megszokott minőség wink

köszi
#6 author04 2013. 08. 9. péntek 21:05
Tisztelt Hozzászólók!

- papi: elég lassan, hiszen tapasztalatlanok. Üdv.

- Rinaldo: sajnos nem, ha erre vársz, ne olvass tovább. Tapasztalatlanok, gyerekesek, de nem hülyék: elsőfokú unokatestvérek. Ha ötletgazdám ezt a sztorit mesélte volna el, meg sem írom, nálam ez nem jön be. Üdv.

- listike: örülök, hogy tetszik, kösz a pontot, de Te se várj nagy durranást a folytatásban, éppen a fentiek miatt. Nálam rosszul koppan a vérrokonok közti nemi aktus, viszont a "petting" még belefér, erről személyes tapasztalataim is vannak kamaszkoromból. Üdv.

- sanyi0227: köszönöm, de mint fentebb. Üdv.
#5 sanyi0227 2013. 08. 9. péntek 20:36
1-re jobb.10.
#4 listike 2013. 08. 9. péntek 13:43
Csak így tovább, nagyon tetszik. Ment a 10pont.
#3 Rinaldo 2013. 08. 9. péntek 12:23
Remélem meg is dugja őket.
#2 papi 2013. 08. 9. péntek 05:39
Alakul.
#1 Törté-Net 2013. 08. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?