A+ A-

Egy asszony családi nyaralása - Harmadik nap

7
Reggel hamar felébredtem, nem tudtam aludni. Izgatott voltam, feldobott. A tegnapi napra gondoltam, amikor is a régi, szemérmes, elfogódott asszonyból egy szexmániás, ellenállni nem tudó szexre vágyó nő lett. Géza, Zoli, a nyilvános wc...eszembe jutva már kora reggel éreztem a sajgást lábaim között. Harcolt egymással a szemérmesség és szégyenlőség a kéjérzéssel és az utóbbi győzött.
Férjem még horkolt mellettem, kilopóztam a zuhanyzóba és letusoltam. Mikor végeztem már mindenki ébren volt. Mikor megláttam Gézát elfogott a vágy a nagy farka után, ő ezt észrevehette, mert vigyorogva kacsintott rám. Ma Géza és a férjem egész napra elmennek, hazaviszik Pétert. Reggeli után indulnak is.
Az ajtóban állva néztem, ahogy pakolnak. Péter és a férjem rakosgatták a táskákat, Géza mikor látta, hogy ott állok, visszajött hozzám és behúzott a fürdőszobába. A falnak nyomva markolta meg melleimet, miközben csókolóztunk. Én nem bírva magammal nyúltam bele nadrágjába, hogy érezzem hatalmas farkát.
- Édesem te aztán fel vagy húzva, tiszta lucsok a puncid, rólam álmodtál?
- Nem tudom, de annyira vágyom rád, hogy fogom kibírni, hogy nem dugsz meg.
- Ezt szeretem, ilyen kéjéhes vadmacskákat szívesen kefélgetek mindig, milyen nimfo lettél, de most elutazunk tudod. Majd holnap...ma használd Zolit, ha nem bírsz magaddal.
Szétrebbentünk, mivel bejött a férjem. Én idegesen, felhevülve néztem, ahogy bepakolnak és elutaznak. A puncim lángolt, benéztem Zolihoz. Benn, amit láttam, attól még inkább felélénkültem. Rita lányom meztelenül feküdt és széttárt combjai között Zoli feje buzgólkodott. Rita rám mosolygott.
- Anya, lécci ma ne zavarj minket, az a tervünk, hogy estig ki sem bújunk a szobából....
Hát értettem a szóból. Ma nem vagyok kívánatos személy itthon sem. Gondolkodtam mit tegyek. Menjek a partra napozni? Nem volt hozzá kedvem. Gondoltam, kihasználom a mai napot és bemegyek a városba, körbenézek. Megreggeliztem és mivel meleg volt, a bugyim fölé csak egy vékony szoknyát és egy kivágott vékony pólót vettem fel. Melltartót nem, bár tudtam, hogy így a melleim vonala kirajzolódik a póló alatt.
Besétáltam a városba. Odaértem a nyilvános WC-hez. Bemenjek vagy ne? Ennyire leadom magam? A puncim adta meg a választ. Bementem.
Nem volt nagy forgalom, a legtöbben a parton voltak, így percekig ültem a wc-ben. Mikor végre zajt hallottam a szomszéd fülkében, türelmetlenül jeleztem, hogy ott vagyok. Már jött is egy szép tiszta, ápolt közepes farok, amit mohón nyalni kezdtem. Erősen, keményen, vadul szoptam a férfi hangos nyögései alapján nem rosszul. Nem kellett 2 perc és a férfi eldurrant a számban.
Kimentem a fülkéből és az ajtót kicsit kinyitva hallgatóztam.
- Van benn a szopófülkébe valaki?
- Képzelje van, pedig a kurvák csak este szoktak jönni.
- Jól szopik a ribanc?
- Nagyon jó, bár eléggé gyors, mint aki évek óta nem látott faszt.
Kicsit elpirulva mentem vissza a fülkébe. Máris jött a férfi és nyújtotta farkát. A szégyenérzetem már el is múlt. Mohón vetettem rá magam és ezt a farkat is pár perc alatt elélveztettem. A férfi elégedetten húzta vissza farkát és meglepődve láttam, hogy egy papírpénzt nyújt át a lukon át. Elvettem, de ettől kicsit magamhoz tértem.
Kimentem az utcára. Hát kurva lettem volna, aki annyira begerjed, hogy bárkit leszopna? Nem mertem kimondani magamnak a hangos igent.
Össze voltam zavarodva, de a kielégülés utáni vágy a testemben nagyon erős volt. Eszembe jutott, hogy a férjem milyen büszkén mesélte tegnap, hogy leszopatta magát, ezt a felesége előtt nyíltan a többieknek mondja. Ennyire nyíltan nem aláztak még meg. És már el is múlt a szégyenérzetem.
8.
A nap erősen tűzött és ebédidő is volt, így kerestem egy helyet, ahova bemehetek. Egy nagyon előkelő bár volt a közelben, nem volt sok pénzem, de annyira szomjas voltam, hogy gondoltam ebéd előtt bemegyek és gyorsan iszom valamit. A bárpulthoz ültem és a mixertől egy hűsítő italt kértem, rábízva a döntést. Pár perc múlva el is készült az ital, egy zöld színű valamit kaptam. Fizettem is, hát nagyon drága volt, szidtam magam, hogy ennyire hülye voltam. Ez nem az én kategóriám, miért nem maradtam egy kólánál... Már mindegy, megkóstoltam az italt. Pár székkel arrébb egy férfi ült és láttam, hogy engem néz. Úgy 40-45 körülire saccoltam, a meleg ellenére öltönyben volt, elegáns, előkelő férfi. Vonzó férfi.
Igyekeztem nem odanézni és megittam az italt. Szenzációs volt, hűsítő, finom, igaz az alkoholtartalma miatt hatása is volt. Kellemesen hűtött és ha még egyet ittam volna egészen lehűtött volna. De ilyen árak mellett.
- Ízlett hölgyem? kérdezte a mixer.
- Csodálatos volt, köszönöm.
- Még egyet hölgyem?
- Hát...most nem, köszönöm.
Ekkor a férfi pár méterre megszólalt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.95 pont (122 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Thibo 2018. 03. 16. péntek 10:33
Ma leltem rá az első részre - igaz 2012-es, szóval nem mai történet - és nem bírtam abba hagyni, úgy lekötött és egyhuzamban elolvastam mind a 3 részt. Nagyon tetszett az írás. Magával ragadt. Kár, hogy nincs folytatva :( pedig a 7 napból, csak 3 telt el wink
#13 joozsi 2017. 01. 31. kedd 02:09
Jó lenne a folytatást olvasni!
#12 joozsi 2016. 09. 15. csütörtök 02:53
A folytatást ellopták?
#11 A57L 2013. 07. 10. szerda 07:21
Jó írás.
#10 Bikmakkocska 2013. 05. 25. szombat 12:02
No,ez túl sok egyszerre.
#9 sikamika 2013. 03. 9. szombat 18:00
nem rossz!
#8 szabi5559 2013. 02. 18. hétfő 11:06
Az előző részekhez képest kissé kapkodós, de maga a sztori remek, várjuk a folytatást!
#7 Leila 2013. 02. 16. szombat 20:11
Csatlakozom tiborghoz. Kicsit tényleg elkapkodtad. Ráadásul a nimfománia nem csak arról szól, hogy valaki képtelen szex nélkül meglenni. A nimfomán a szakirodalom szerint képtelen kielégülni. Ennyi orgazmussal ez a csaj nem nimfomán, inkább csak egyszerűen behozza az elmúlt évek lemaradását. smile Egyébként szerintem jó. smile
#6 boyka92 2013. 02. 13. szerda 19:23
Kedves Vera én szívesen megismerkednek veled, ha felőled oké küldj egy privit.
#5 sipospista 2013. 02. 13. szerda 13:31
nagyon tetszik a sztori.folytatás lesz????
#4 Rinaldo 2013. 02. 13. szerda 08:43
Jó nagy nimfomániás,minden lukát be tömték.
#3 tiborg 2013. 02. 13. szerda 07:13
Vera ezt kisse elkapkodtad.ALig hogy belepett Joe kis "palotajaba" kinalas nelkul pohar van a kezedbeb?!?!Paul a labadkozott allt es dugott,de mikor Joe hanyatt fordult es akart, felalltal es ra ultel a branerjara!! hogy kecmeregtel ki Paul alol??!! Ez rontott elvezetemen!!
Figyelj leanykam!!!
#2 genius33 2013. 02. 13. szerda 06:24
Érdekes de jó. smile
#1 Törté-Net 2013. 02. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?