A+ A-

Nyaralás az unokatesóimmal 2. rész

Idegen ötlet alapján
Ébredéskor persze kitárgyaltuk Ritával az esti dolgokat.
- Hát, nagyon hülye egy ötlet volt ez a nudizás! - mondtam keserűen. - Szegény Norbi totál kikészült. Legszívesebben felpofoznám magam!
- Állati égő lehetett neki - sóhajtott fel Rita - mi meg nagyon szemét módon bántunk vele, pedig nem ezt érdemelte volna!
- Ne is mondd, azt hittem, elsüllyedek a szégyentől, amikor láttam, ahogy ott ül a kád szélén és zokog. Majdnem megszakadt a szívem, úgy megsajnáltam - mondtam és elfutotta a szememet a könny. Rita szipogott, aztán ő is bőgött egy sort.
- Na most találj ki valami normális megoldást - hüppögte - mert valahogy bocsánatot kell kérnünk, amiért ilyen magalázó helyzetbe hoztuk. Persze a helyében én soha nem bocsátanám meg ezt a gyalázatot. Most hogy a fenébe tegyük jóvá a marhaságunkat?
- Fogalmam sincs - mondtam csüggedten. - Minden attól függ, hogy Norbi mit mond, ha először találkozunk.
Erre nem kellett sokat várnunk. Amikor a fürdőszobába indultunk, Norbiba ütköztünk, éppen végzett a tisztálkodással. Köszöntünk neki, de nem is fogadta, hideg tekintetét ránk sem emelve, közönyösen ment el mellettünk, mint ha ott sem lennénk. Nagyon kényelmetlenül éreztük magunkat. A reggelinél találkoztunk legközelebb. Kínzott minket a lelkiismeret, attól is tartottunk, hogy Norbi Teri mama előtt szóba hozza a történteket, de ő megint még csak ránk sem nézett, nem szólt hozzánk, az esti dolgokról sem tett említést, szótlanul ült az asztalnál, mi pedig nem mertünk vele beszélgetést kezdeményezni.
Még Teri mamának is feltűnt, hogy néma csendben eszünk, pedig máskor rimánkodnia kellett, hogy legyünk már egy kicsit halkabbak.
- Mi a csuda van ma veletek? - kérdezte aggódva. - Norbikám, egész sápadt vagy, jól érzed magad, kisfiam? - tette a fiú homlokára a kezét. - Hál’ istennek lázad nincs - könnyebbült meg - de akkor mi történt veled?
Összeszorult a gyomrom, amikor Ritára néztem, aki még a szemét is behunyta ijedtében, úgy várta Norbi válaszát.
- Nincs semmi bajom Teri mama, hidd el - mondta nyugodt hangon a fiú. - Elég rosszul aludtam az éjjel, de biztos, hogy ez csak a tegnapi fárasztó utazás miatt volt.
- Jól van kisfiam, te csak pihenj egész nap, majd a lányok segítenek nekem.
Norbi hidegen ránk nézett, de nem szólt hozzánk.
Magatartása később sem változott, láthatóan került bennünket, ha mi a kertbe mentünk, ő a szobájában maradt, ha a házban voltunk, Norbi a kertbe indult, csak az étkezéseknél voltunk együtt, de abban sem volt köszönet.
Este letörten, megszégyenülten kuksoltunk a szobánkban, és a történtekről beszélgettünk.
- A fene egye meg! - fakadt ki Rita. - Ha ez így marad még három hétig, akkor én inkább cuccolok, és elhúzok haza!
- Ugyan, ne hisztizz már, a mi hülyeségünk miatt van az egész, nekünk is kell rendbe tenni a dolgokat! Még szép, hogy Norbi nem fog itt nekünk jópofizni! - mondtam mérgesen.
- Azért őt sem értem tisztán. Eddig minden marhaságban benne volt, ha kitalált valamit, akkor nekünk is benne kellett lenni, akár tetszett nekünk, akár nem, erre most meg hirtelen bevágta a konok fejet! Mi a fenéért nem akart levetkőzni előttünk, ha már mi meztelenek voltunk? Azt hiszi, hogy az nekünk olyan egyszerű volt? Először azt hittem leég a képemről a bőr, úgy jojózott a szeme, amikor végignézett bennünket!
- És mit látott? A cicinket melltartó nélkül. Tudom, hogy a pasikat ez állatira felizgatja, mert a tornaöltözőben mindig csorgó nyállal leskelődnek utánunk a srácok, a fene egye ki a szemüket, de lent ugyan mit láthatott? Egy kis szőrpárnácskát, meg a te borotvált ágyékodat, mert a lényeg, szerencsénkre, nem igazán látszik. De a fiúknál nagyon is jól látható minden fontos dolog. Szerintem Norbi attól félt, hogy felizgul, és ezt szégyellte volna előttünk.
- Hát, őszintén szólva, én is nagyon felizgultam, amikor megláttam őt meztelenül - vallotta be Rita elpirulva.
- Jaj, ne is mondd! - sóhajtottam. - Soha nem gondoltam, hogy ilyen izgató egy meztelen fiú látványa! A fütyije meg egyszerűen fantasztikus, egészen benedvesedtem tőle! Hát még amikor felállt! Nézd, még most is borzongok tőle, olyan gyönyörű volt! - mutattam libabőrössé vált karomat.
- Milyen nagy, meg milyen kemény volt! Hogy a fenébe lehet egy ilyen fiatal fiúnak már ilyen fejlett a fütyije? Azt hittem, rögtön elélvezek, amikor a kezemben tartottam azt a szépséget - áradozott elnehezült lélegzettel Rita. - Ez a Norbi már kész férfi!
- Totál beállt nála is az izgalom! Szerintem már magömlése is lehet. Te jó ég, ha tegnap este sikerül rávenni a játékra, talán még azt is láthattuk volna, hogyan élvez el egy fiú! - párásodott el a szemem, mert az érzékien izgalmas gondolattól megbizsergett az ágyékom.
- Legalább ne emlegesd már, mert nem bírok ellenállni, és most helyben rögtön magamhoz nyúlok! - nyögte Rita.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.81 pont (105 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 Andreas6 2017. 11. 13. hétfő 07:06
Sima maszti történet.
#17 x124 2013. 08. 2. péntek 21:35
Nekem tetszik.
#16 author04 2013. 08. 2. péntek 16:47
Kedves sunyilo!
Remélem, felhasználói neved nem a természetedre utal (ez persze csak buta vicc volt részemről, miért is bántanálak?). Hát persze, hogy elkezdődik, de "hőseim" annyira tapasztalatlanok - sokszor gyerekesek - még, hogy egész egyszerűen ez történt. A folytatás sem valami nagy durranás, itt nem lesz lepedőakrobata kamasz Don Juan, aki elorozza unokanővérkéi szűzhártyáját diadalmi zálogul, ha ilyesmire vársz, inkább ne olvass tovább. Kösz és üdv!
#15 author04 2013. 08. 2. péntek 16:32
Kedves hairy_pussy!
Köszönöm ezt is, az előző részért adott értékelést is. Szép hétvégét!
#14 Rinaldo 2013. 08. 2. péntek 12:52
Elég balfasz a gyerek.
#13 sunyilo 2013. 08. 2. péntek 12:00
A történet pedig végre elkezdődhetne, túl hosszú a prológ.
#12 hairy_pussy 2013. 08. 2. péntek 10:02
10p
#11 gaborthefirst 2013. 08. 2. péntek 08:07
A maszturbálás is ciki volt ám, már akkor is, mindig is ciki volt. Most is ciki. Nem cuki, ciki! nyes
#10 gaborthefirst 2013. 08. 2. péntek 08:04
Inkább a helytálló címkézéssel foglalkozzál, mert az nem ártana, ha nem zsibbasztanád a felnőtt olvasókat holmi leskelődő gyerekek önkielégítésével ... vagy talán szégyenled kiírni, hogy a történeteidben tinik maszturbálnak? Pedig ki kell! Remélem egyetértessz ... smile
#9 author04 2013. 08. 2. péntek 07:57
Kedves genius33!
Mindent csak a fokozatosság lenini elvének betartásával. Ötletgazdám így élte meg, fiatalok voltak, tapasztalatlanok (mindhárman), kíváncsiak, de nem hülyék, ezért dugás nem szerepel majd a történetben, a vérfertőzés már akkor is ciki volt. Üdv!
#8 author04 2013. 08. 2. péntek 07:48
Kedves listike!
Egyetértek. Kösz és üdv.
#7 author04 2013. 08. 2. péntek 07:46
Kedves papi!
Örülök. Üdv!
#6 genius33 2013. 08. 2. péntek 07:46
Hát ez megint nem volt egy nagy valami, rátérhetnél a lényegre végre. Mert ez igy csak időhúzás... Amúgy jól irsz. smile
#5 gaborthefirst 2013. 08. 2. péntek 07:24
listike: gondolom nekem címezted. Hát akkor jól figyelj. smile
1. Ha már véleményt alkotsz rólam, akkor sokkal körültekintőbbnek kell lenned, mert én nem csak leszólni szoktam a történeteket. Ha megteszem a, annak alapos oka van b, ahhoz neked semmi közöd.
Pláne nem vagyok rosszindulatú. Inkább te vagy az, mert gyakorlatilag rágalmazol engem. Kora reggel ...
2. Ha már az oldalgazda nem teszi, akkor a szerzőknek kell a valós tartalmuknak megfelelően címkézni a történeteket, jelen esetben a maszturbáció címke lett volna indokolt. Már megbocsáss, de veled ellentétben engem ez a téma nem érdekel, hidd el nem olvastam volna, ha tudom, hogy megint gyerekek önkielégítése a téma. És ez nem az első eset, hogy a szerző félretájékoztat. Azt hiszem jogos a felháborodásom.

Értékelném, ha a jövőben tartózkodnál a velem kapcsolatos valótlan tartalmú kijelentéseid nyilvános közlésétől. Inkább örülj, hogy neked tetsző történetet találtál. Én sem fikázlak téged azért, mert neked ez jön be. Szerencsére nem vagyunk egyformák. Szerintem maradjunk ennyiben...
További szép napot!
#4 listike 2013. 08. 2. péntek 06:34
Aki csak leszólni tudja a történeteket, annak nem kéne idejárni és csak rosszindulatúan szövegelni.
Szerintem egész jó és várom a folytatást.
#3 papi 2013. 08. 2. péntek 05:17
Tetszik
#2 gaborthefirst 2013. 08. 2. péntek 00:36
Megint pár hülye taknyos maszturbál ...
#1 Törté-Net 2013. 08. 2. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?