Kamasz fiúk gyönyörű bűnei 5. rész

Szavazás átlaga: 7.43 pont (54 szavazat)
Megjelenés: 2013. április 30.
Hossz: 22 478 karakter
Elolvasva: 1 802 alkalommal
Amikor felébredtem, első mozdulatommal Gabit kerestem a kezemmel tapogatózva, a helye még meleg, de már üres volt mellettem. Csodálkozva nyitottam ki a szememet, felültem, és akkor meghallottam a kávéfőző sustorgását. Gabi gondoskodása jóleső melegséggel töltött el, nyögve fel-tápászkodtam és kitámolyogtam a konyhába. Gabi az asztalnál állt, meztelen volt, akárcsak én, a haja borzas és nedves, szép arca nyúzott, éppen akkor töltötte ki a kávét, majd a csészéket két teli együtt tálcára tette. Mikor az ajtó felé fordulva észrevett, szélesen elvigyorodott.
– Mi van, te muslica, jöttél a szagra? Most főtt le a kávé, ágyba akartam vinni neked. De úgy látom, komolyan rád férne egy kis is, mert úgy nézel ki, mint a mosott szar! – azzal az egyik poharat a kezembe nyomta.
– Öcsém, akkor te ma még nem néztél tükörbe! – morogtam álmosan, azzal felhajtottam a . – Egyébként ne csodálkozz, hogy így nézek ki, ha rajtad múlik, egész éjjel dugunk, mint a szakadt ló. Mi a fene volt veled, hogy így beindultál? Alig bírtalak leállítani, de így is porhanyósra kúrtad a seggemet!
– Nekem te ne ugass, hülyegyerek, mert te sem voltál az a tipikus impotens! – simogatta meg a fenekét Gabi. Ezen persze jót röhögtünk, aztán kihörpintettük a kávénkat, én meg a fürdőszobába indultam tollászkodni. Már éppen végeztem, amikor belépett Gabi, gyors mozdulattal elzárta a melegvizes csapot, és totál rám nyitotta a hideg vizet. A teljes erővel áradó jéghideg vízsugarak milliónyi fagyos tűként szurkálták a bőrömet, a lélegzetem elakadt, azt hittem rögtön szívbajt kapok, és csak sokára tudtam elordítani magam, de a fogsorom közben úgy csattogott, mint a kasztanyetta:
– Mi a büdös francot csinálsz te baromarcú állat! Ki akarsz nyírni?!
– Ne fossál már, majd meglátod, hogy mindjárt észhez térsz! Én mindig így csinálom, ha edzés után fáradt vagyok. Te még javában aludtál, amikor már túlestem rajta és csodák csodájára valahogy életben maradtam – nevetett Gabi.
– Öcsém, hát ettől még a rézmajom töke is lefagy! Azt az undorító vigyorodat meg sürgősen töröld le, mert mindjárt a képedre mászok! – dideregve, de aztán megadóan tűrtem, hogy Gabi az egész testemet végigveresse a záporozó vízsugarakkal, majd amikor velem végzett, ő is a zuhanyfülkébe állt, jó ideig locsolta magát, aztán prüszkölve elzárta a vizet.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 11 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.43 pont (54 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
plmyaq
2023. december 25. 21:44
#19
De szép befejezés 🙂
1
91boy
2015. augusztus 18. 07:44
#18
Nekem az elejétől a végéig nagyon tetszett ez a történet sorozat, többször végigolvastam, és mivel elég vizuális típus vagyok, mindannyiszor elképzelve számos gyönyörű percet okozott 🙂 köszönöm!
1
author04
2014. március 9. 02:27
#17
Mellesleg: nagy titkot árulok el atya: fröcsög és nem fröccsög. Oszt valahunnan csak meg kéne tanúni aztat a hajesírásot, meg hát a fröccs ugyanis bor + szódavíz ízlés szerinti arányba' kutyulva. Oszt mégse vontatott geci.
1
author04
2014. március 8. 22:10
#16
Te meg nagy egy hülye vagy öcsém. Gyerekes is. Pötty se jár neked.
1
r
r.andras
2013. június 6. 22:38
#15
Fröccsög a geci plusz vontatott.Gyerekes is.4 pötty.
1
author04
2013. május 6. 23:03
#14
Kedves axelley!
Élvezzétek a fiatalságotok minden örömét és gyönyörét, hiszen így teljes az élet, és ha ehhez érző szívű társra találsz, mi lehet ennél csodálatosabb? Carvelli alkotásai - jóllehet nem kevés homoerotikus kisugárzást árasztanak magukból, az Arte Erotica képei pedig kifejezetten ilyenek - engem is gyöbyörködtetnek. Üdv és köszönöm!
1
axelley
2013. május 6. 21:15
#13
author04: Köszönöm, erre mondják, azt hiszem ha a nagy elmék össze jönnek....(nem tudom pontosan sajnos, így nem idézem), de a párommal közösen szoktuk elolvasni a munkáidat. Hát találgatni, fogadni is szoktuk, hogyan folytatod. Ez van és szerintem így lett jó.(mondjuk a 3-ik résznél tévedtem, főznöm kellet utálok főzni pedig nő vagyok)
Hát igen én és a párom még csak tapasztalatokat gyűjtünk, mert mind a testünk, lelkünk és a tapasztalataink még fiatal. Azt az utat is még csak tapossuk, hála egy bizonyos személynek itt az oldalon remélem jó úton haladunk. Személy szerint én meg úgy tapasztaltam, hogy Carvell művészetét nem csak a nők imádják.(szerencsére, egy hangú lenne az élet akkor)
1
author04
2013. május 6. 17:41
#12
Kedves axelley!
Remélem, nem olcsó poénnak veszed, de tényleg éppen egy pohár félédes kékfankost kortyolva nyitottam meg az oldalt, így örömmel ürítem az egészségedre. Saját magam megítélése sem íróként, sem emberként nem tisztem, erre hivatottak az olvasók, kritikusaim és az engem körülvevő emberek, barátok és ismeretlenek. Elismerésed megérintette a lelkemet, bár én nem igazán vagyok elszállva magamtól, hiszen csak egy tök átlagos, öregedő pacák vagyok, talán az átlagnál érzékenyebb és fogékonyabb a szépségre, viszont lelkem fiatalságát talán sikerült megőriznem. Más. Ha két ember igazán egymásra talál, közöttük nincs tabu, minden megengedhető, ami kapcsolatuk szépségét és gyönyörét gazdagítja. Szerintem - szerencsére - nem egyedüli kiválasztott vagyok, aki boldog emberi kapcsolatra lelt, egy életre.
Carvelliról alkotott véleményedet osztom, ő a képeiben keresi és találja meg azt a szépséget, amit én - gyarló emberként - a műveimben próbálok erőlködve ábrázolni, bár ő igazán nagy előnnyel indul: zseniális művész, és istenadta tehetség.
Szavazatodat köszönöm, és örülök, hogy nyertél: ha valakit megérintett a történet, nem is képzelhetett más befejezést. Üdv!
1
axelley
2013. május 6. 15:35
#11
author04: Nyertél nekem egy üveg bort. Így emelem a poharam rád. Az én elképzelésem a folytatásról volt a legközelebb.(10 pont)
Tiszteltelek, mint író, de már emberként is (nálam ez nagy szó). Párodat meg tiszteletem övezi, érdekes személyiség lehet. Szerencsés férfi vagy, hogy nőként benne van az ilyen "játékokban" (#7).
"Vittorio Carvell" művésznek remek képi világa van. Sokk képén lehet a férfi testről ábrándozni, belefeledkezni egy kicsit.
1
g
gaborthefirst
2013. május 6. 07:07
#10
Most nem bírok. Neked persze kellemes időtöltést kívánok, szórakozz jól! 🙂
1
author04
2013. május 6. 06:50
#9
Kedves gaborthefirst!
Bocsánat, üzeneteink elkerülték egymást (ld. Kamaszkorom 1.).
Javaslom, hogy a Chrome-n nyisd meg, ott a teljes művészetét bemutató galériákra találsz. Ha az Erotikus galéria képei nem mozdítják meg a fantáziádat (esetleg mást is!), akkor nezéz ember vagy!
1
g
gaborthefirst
2013. május 6. 06:39
#8
Megnéztem, korábban nem ismertem Carvelli munkásságát. Nem bántam meg, nagyon ízléses művész-fotókat találtam tőle a google-on. Azon kaptam magam, hogy egyes képeket tátott szájjal bámultam, teljesen belefeledkeztem a látványba. Persze ezek az alkotások, amiket én láttam vágykeltésre nem alkalmasak, nem is ezzel a célzattal készültek szerintem, hanem azért, hogy bemutassák a férfi test természetes szépségét. Így, hogy az ágyékom körül semmilyen mozgást nem tapasztaltam a képek nézegetése közben, értelmet nyert egy ritka nagy igazság, nevezetesen, hogy szép az, ami érdek nélkül tetszik! 🙂
1
author04
2013. május 5. 01:33
#7
Kedves gaborthefirst!
A homo történeteimben ábrázolt nemi aktusok részben fikción alapulnak, hiszen a kedvesemmel folytatott, és kölcsönös gyönyört nyújtó anális játékaink során legfeljebb a testem mélyébe hatoló vibrátor keltette örömöt élhettem át, ez természetesen nem lehet egyenértékű egy eleven, lüktető hímvessző által kiváltott élvezettel, bár a prosztatámat ingerlő, rezgő szerelmi segédeszköz olyan csodálatos élménnyel ajándékozott meg, hogy szégyenkezés nélkül merném ajánlani minden férfitársamnak, a fiamat is beleértve. Persze, ehhez elegendő az őt szerető és kívánó kedvese ügyes ujjacskája is. Szerintem két egymást szerető ember között (nemtől függetlenül)a szexben minden megengedhető, ami egyikük számára sem jelent fájdalmat, undort, vagy kényszerítést, mert minden játék csak teljesebbé teszi - mindkettejük számára - a gyönyört, de hát pont ez a célunk, nem?
Ami a beleidet elöntő forróságot illeti: nagyon kedves barátom személyes tapasztalatát építettem be a történetbe, nem gondolnám, hogy a számára gyönyört jelentő mozzanat hiteltelenné vagy hatásvadászóvá tenné a történetet. Ami a spermacsorgást illeti: két szépséges kamasz fiúcska gyönyörű szeretkezését bemutató meleg pornófilm adta az ötletet, ahol bizony a záróizom rózsás szirmai közül igencsak bőven áradt az ölelkezés után, persze ez lehetett rendezői szándék is, mert a végbél képes bizonyos nyomó-pumpáló mozgásra, és a film alkotója talán ezzel akarta még látványosabbá tenni a művét.
Még egyet: homo történeteimhez nagyon sok inspirációt adtak Vittorio Carvelli művei. Talán érdemes lenne a Google-n rákeresned - ha még nem ismered - szerintem csodálatos képi világ, alkalomadtán szívesen olvasnám a véleményedet. Üdv!
1
g
gaborthefirst
2013. május 4. 21:05
#6
Ha már máshol belekezdtünk, be is kéne fejezni, praktikus okokból itt. 🙂
"... a beleimet hirtelen elöntő forróság jelezte, hogy ő is elélvezett. ..." ez nagyon jó lenne, de én (csak a saját nevemben tudok hitelesen beszélni) sajnos ilyet egyszer sem éreztem. Sem forróságot, sem azt, hogy valami elönti a beleimet. Állítólag nem lehetséges. Sajnos, pedig szerintem nagyon jó volna. Az, hogy így ábrázoltad természetesen nem baj, mert csak tökéletesítetted a tökéletlen valóságot. Így kéne lennie, ahogy leírtad! És persze ettől egy picit szomorú vagyok, hogy most, miután rávilágítottál, már hiányzik ez az érzés. De nem hargszom rád, nem te tehetsz róla, ez ilyen. Ha a partner nem akarja és jó színész, akkor nem is tudom meg, hogy elment. Volt rá példa ... a kis huncut! 🙂

"... úgy elárasztott, hogy már a combomon folyt le a fenekemből kicsorgó spermája. ..." ilyet sem tapasztaltam. A záróizom szinte azonnal regenerálódik, semmi nem folyik ki, csak ha akarom. Az első három alkalom olyan volt, teljesen megegyezett a sammy79 által jegyzett Meleg Nyári Utazás című történet első részében leírtakkal. Akkor minden folyt a maga útján, méghozzá szó szerint. 🙂 Aztán normalizálódott, természetessé vált. Nyit - zár, teszi amit kell.
Nővel voltam így, hogy a vaginális orgazmusom, pontosan közös orgazmusunk után azonnal ment a dolgára (mert muszály volt), és a szoknyáján átszűrődő fényben láttam, hogy már a térdénél folyt a cucc... szép látvány volt! Hi-hi-hi! 🙂
1
author04
2013. május 1. 02:53
#5
Úgy nagyjábul majd' mindenkinek!
He! Ne haraguggyatok má', hogy egyáltajjába' létezek, oszt néha lejírok ojanokat (áltajjába nagy hüjeségeket), amik úgy marhára ki akarnak gyünni ám a szívem méjibül! Meg talán a lelkembül is, mer' nekem azér ojan is van.
1
author04
2013. április 30. 05:29
#4
Egyem a szíved csücskit, már vártam a szokott 1-esedet!
1
author04
2013. április 30. 00:41
#3
Kedves gaborthefirst!
Köszönöm. Üdv!
1
g
gaborthefirst
2013. április 30. 00:24
#2
10 pont
1
T
Törté-Net
2013. április 30. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1