A+ A-

Autószerelő 3. rész

Körülbelül egy éve városunkba költözött egy hazatelepült idősebb ember, vagy harminc ével fiatalabb feleségével, ő is nagyon szépen beszélte nyelvünket annak ellenére, hogy kint született Amerikába. Kora nyár volt mikor az öreg kiutazott barátaihoz. Rá vagy kéthétre megjelent nálam az asszonyka. Szemre való teremtés igazi vörös hajjal kékszemekkel közepes mellekkel asszonyosan teltcsípővel és hozzá illőfenékkel. Igencsak megakadt rajta a szemem. Előadta nagybánatát férje ellenére elővette a limuzinjukat "pedig neki volt egy minije" és lerobbant a következő város előtt félúton. Közöltem vele haza huzatom és ha alkatrész nélkül lehetséges a javítás tudok segíteni, de alkatrész beszerzése körülményes.
Ép hogy befért a műhelybe a közel hatméteres batár. Négy nap múlva készültem el a javítással.
Telefonon szóltam kész a járgány, megkért vigyem el ott kifizeti és haza hoz.
Nagyon örült férje tudta nélkül megúszta a kirándulást. Kifizette a javítást és kérte hogy próbáljuk ki. Én vezettem messze elhagytuk a várost mondtam forduljunk meg ennyi úton már eldönthető megfelel e a javítás. Menjünk nyugodtan majd szól ha megforduljunk így is történt, de kért visszafelé had vezessen ő, természetes hiszen a magáé a masina válaszoltam. Alig haladtunk visszafelé mikor egy erdei útra fordult majd jóval bentebb megállt és leállította a motort. Hozzám hajolva megcsókolt és egyből nyelvemet kereste ezt nem lehetett félre érteni így belementem a játékba legyen ami lesz gondoltam. Néhány hosszabb csók után kezeink is felfedezőútra indultak.
Nyár lévén túl sok ruha nem volt rajtunk pólóját melle fölé húzva simogattam vagy csókoltam szopogattam. Másik kezemmel combjait simogattam majd szoknyáját feljebb húzva bugyin keresztül, vagy azt félretolva dörzsöltem csiklóját. Ő kigombolta nadrágomat gatyába nyúlva foglalkozott farkammal. Mindkettőnk nemi szerve rendesen nedvedzett idejét láttam komolyra fordítani dolgainkat. Első ülések támláit lehajtottam így mindjárt kényelmesebben férve ténykedhettünk. Levetettem pólóinkat, derekára felhúztam szoknyáját kezdtem lehúzni bugyiját melyet fenekének megemelésével segített. Lábait széjjelebb rakva engedett szabadabb utat ujjaimnak puncijához, melyből hamarosan három kényeztette hüvelyét belülről.
Már újam minden mozdulására kéjes nyögésekkel válaszolt. Lefektetem még jobban szétrakta combjait lábait feltéve a műszerfalra míg közzé hasaltam kértem vegye le a cipőjét mert ha valami megsérül nehéz lesz megmagyaráznia.
Nadrágomat gatyával együtt térdemig lehúzta. Farkamat nagyajkai közzé igazította lassan minden mozdulatot kiélvezve egyből tövig betoltam melyet sóhajtozva élvezet. Ütemes mozgással dugtam ő felvéve a tempót mozgatta csípőjét alattam. Közben csókolóztunk vagy melleit csókoltam szoptam. Folyamatosan nyögött a kéjtől, mikor lábait megfogva melleihez felhúzta így még mélyebbre járt farkam. A nyögésből sikongás lett ezt már én sem bírtam tovább. Éreztem pillanatokon belül elindul gerincem zsibbadása, nagyot nyögve lövelt hüvelyébe a nedűt melytől hangosan visítva élvezet. Néhány csók után rendbe szedtük magunkat, és hazavitt. Ha van kedved nyolckor várlak mondta köszönés helyett, ok válaszoltam, a kapu nyitva lesz csengetés nélkül gyere be és elindult.
Időben elkészülve indultam hozzá reklámszatyorba két üveg behűtött pezsgővel. Sétálva körülnéztem lehetőleg olyankor érjek oda mikor senki sincs a közelben ez sikerült is.
Zárt kerítés gyönyörű parkot és házat rejtett maga mögött. Selyem köntösben fogadott gondoltam alatta meztelenül van. Néhány csók után a nappali kanapéján ülve folytattuk az estét pezsgőt iszogatva. Első üveg elfogyasztása után kezdtünk ismét csókolózni mikor szétnyílt köntöse torkomon akadt aszó. Gyönyörű szexis piros melltartó és bugyi volt rajta. Ilyen szép fehérneműt még nem láttam. Észrevette meglepetésem halkan jegyezte meg, francia. Akár milyen szépvolt lassan lekerült róla és rólam is minden ruha.
Most kigyönyörködtem magam vörös szőrű pinájában. Melleitől csókolva indultam lefelé, majd ajkait széthúzva nyalakodtam mézes bödönében, melyből bőven csordogált édes nedűje.
Később ő fektetett le engem, és nagy élvezettel szopogatta makkomat, majd tokára engedve heves szopásba kezdet. Elérkezetnek látta az időt, farkam fölé guggolva ült bele. Szépen lovagolva fokozta kéjünket, majd letérdelve fojtatta. Teljesen rám ülve úgy mozgatta csípőjét, hogy meg sem tudtam mozdulni alatta majd mellemre hasalva fojtatta. Ekkor már én is tudtam alulról lökdösni farkamat melynek elég hamar meglett az eredménye. Én nagyokat nyögve ő jajgatva visongva élvezett. Kis utójáték után hívott fürödni.
Ismét összeakadtak szemeim meglátva úszómedencéjüket. Tusolóhoz ment leöblítette magát és természetes mozdulattal kezdte kimosni hüvelyét majd beugorva a medencébe tempósan úszott. Tusolás után úszva kergetőztünk, ha sikerült elkapni a másikat néhány csókkal ünnepeltük meg.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.05 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 feherfabia 2015. 08. 1. szombat 06:55
Nagyon kellemes!
#12 listike 2014. 05. 25. vasárnap 07:50
Közepes.
#11 A57L 2013. 10. 2. szerda 04:26
Nem rossz.
#10 papi 2013. 06. 27. csütörtök 09:56
Ez olyan rossz mintha nem ugyanaz irta volna mint a többit
#9 genius33 2013. 06. 26. szerda 17:34
Egyre gyatrább...
#8 Andreas6 2013. 06. 26. szerda 16:23
Elkezdtem, de nem tudtam végigolvasni. Régóta nem találkoztam ilyen borzalmas helyesírással, számomra élvezhetetlenné teszi a történetet, pedig lehet, hogy jó lenne.
#7 sztbali 2013. 06. 26. szerda 16:16
Esik a színvonal. Tagolással és kidolgozottsággal javítani lehetne rajta.
#6 Rinaldo 2013. 06. 26. szerda 07:13
Egyre jobb.
#5 Pavlov 2013. 06. 26. szerda 05:57
Nagyon tömör! Részletesebben ki kéne dolgozni, tagolni.
#4 author04 2013. 06. 26. szerda 05:29
Kedves veteran!
Nyilván átképzem magam autószerelővé, ilyen hálás kuncsaftok miatt a jelenlegi adó- és járulékfizetési terhek mellett is megérné. A helyesírás nem befolyásolja a pontomat, de egy kicsit jobban ügyelhetnél rá. Üdv.
#3 joozsi 2013. 06. 26. szerda 02:41
JOÓÓÓ!
#2 gaborthefirst 2013. 06. 26. szerda 00:43
veteran: bevallom kedvelem a minden írott és íratlan szabályt nagy ívben leszaró sajátos stílusodat és utánozhatatlan hejes irásodat. Ezek szerint nagyon perverz vagyok. Ezt meg én szarom le! smile Ez egy jó hétköznapi sztori egyedi, számomra nagyon élvezetes előadásban. Az ilyen kalandoktól szép az élet, szóval folytasd! 10 pont. Kösz, üdv!
#1 Törté-Net 2013. 06. 26. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?