Gandalf hozzászólásai

G
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
29 db
Gandalf
2016. január 12. 20:42
Történetek: Érett asszony
Kedves Naiv!
Őszintén szólva olvastam már valahol olyan sztorit, ami megérintett és elgondolkodtatott... Abból talán több fájdalom jött át, viszont a te esetedben a fájdalom és erotika egyvelege, az események folyamata valóságos novellává érett. A legjobb, amit valaha olvastam ezen az oldalon!! Vagy bárhol máshol...
1
Gandalf
2015. május 10. 08:43
Történetek: Megtettem 1. rész
Figyelj a részletekre! A végén kétszer zuhanyoztál, de az első után még mindig rajtad volt a "rád száradt anyag"... Amúgy jó történet lenne, ha szépen kidolgoznád! Írd meg a második részt is, de olvasd át többször!
1
Gandalf
2013. szeptember 28. 14:27
Történetek: A lányom fiúja 2. rész
Alapvetően jó sztori, és még talán a fogalmazással sincs nagy baj. A végét valóban másképp kellett volna megoldani. Az utolsó négy-öt mondat folytatásért kiált. Azt több más részben kellett volna kifejtened. De még megteheted, és javaslom, tedd is meg! Kíváncsian várom sok olvasóddal együtt!
1
Gandalf
2013. augusztus 10. 12:10
Történetek: Clawdia 3. rész
Pauba!
A feszültséget megteremtetted, s így kissé hiányérzete támad az embernek, mondhatnám kielégületlen marad. Ami nagyon is jó, mert egyáltalán nem szokványos. De. Ne afelé vidd a sztorit, hogy az asszony rájön, mennyire is jó ez neki, és mennyire is ez a kissé vad alázás hiányzik az életéből. Az már sablonos... De, szerintem, te újra telibe fogsz találni! Ebből, komolyan mondom, egy nagyon jó film születhetne, akár.
1