A+ A-

Noémi, András meg én

Átkozottul sötét volt az éjszaka, de most az egyszer nem bántam, hogy nem látok az orrom hegyéig sem. A nudista kempingben levő bérelhető faházak között egyébként ritkán is fordult elő közvilágítást szolgáló lámpa, de az az egy is, amely a közelünkben volt, ki volt égve. Barátommal, akivel igen jó haverságban voltunk családostul, közösen szoktunk kirándulni és tíz-tíz napot eltölteni külföldön a tengerparton. Az idén felvetettem azt az ötletet, hogy menjünk már nudista kempingbe, hiszen azt még nem tapasztaltuk meg, hátha érdekesebb lesz, mint az eddigiek voltak.
Naturista strandon otthon már nem egyszer voltunk a feleségemmel és elmondhatom, hogy sohasem csalódtam, mert rendkívül tiszta, csendes, kulturált helynek bizonyult. Igaz, mindig ugyanoda jártunk, ez a hely is egy nagy kempinggel volt egybeépítve, de a strandja meg volt nyitva a meztelenül fürdőzni szerető nagyközönség számára is. Titokban azért bevallom, kíváncsi voltam a barátom karcsú, hosszú hajú, jó alakú feleségére is - meztelenül. Volt ugyan rá eset, hogy úgy láttam, de az nem volt az igazi, mert egyszer már majdnem vak-sötétben táncoltunk egyet, afféle négyes buliban, némi szeszfogyasztás után, ruha nélkül. Szigorúan mindenki csak a saját feleségével! A cél az volt, hogy lefekvés előtt, felizgassuk egy kicsit a lányokat, hátha jobban esik a baszás.
Akkor nem láttam rendesen a csajt, mert a lámpát leoltottuk és csak a külső, utcai fény világított messziről, gyakorlatilag csak halvány körvonalakat lehetett látni. Abból is meg tudtam állapítani, hogy a karcsú lánynak erőteljes cicijei és gyönyörűen ívelődő popsija van. Irigyeltem kissé a haveromat, hogy ilyen szép testet ölelgethet, gondolom jól álló fasszal, de akkor nem cseréltünk partnert még egy tánc erejéig sem, pedig de szívesen kipróbáltam volna egy kis változatosságnak a meztelenül sokszor ölelt nejem mellett, aki bár szintén nagyon jó alakú, csinos csaj volt, de bizonyára jót tett volna a farkam keménységének a szép, idegen test átkarolása. Mikor a kis buli befejeződött lefeküdtünk az egymás melletti szobákban és páronként jót keféltünk. Viszonylag csendesen élveztük a baszás örömeit, de amikor befejeztük még elalvás előtt jó kis nevetgélést hallottam a szomszéd szobából. Másnap alkalomadtán megkérdeztem a havertól, hogy min tudtak késő éjjel még olyan jót kuncogni, mire az a válasz érkezett, hogy akkor éppen lovagló pozícióban kúrtak, aztán amikor az élvezkedés befejeztével, hogy testhelyzetet váltsanak a lány le akart szállni a haver farkáról, alig tudott lemászni, mert a srácnak köztudottan hosszú hímvesszeje volt. Ez volt a kacarászás oka.
Szóval az idén megszerveztük a nudista kempingben való nyaralást, de a lányok nem lelkesedtek a sátorozásért, ezért egy hétre kibéreltünk egy kis tornácos faházat, amely kényelmes volt, mert a három szobán kívül volt egy előszoba-szerűség, fürdőszoba, tusolóval és egy apró konyha is. Minden stimmelt, de akkor közbejött még egy dolog. A haverom felesége azzal állt elő, hogy van neki egy unokahúga, akit nagyon szeret, és mivel bőven lesz helyünk a házikóban, vigyük őt is magunkkal. Halvány gőzünk sem volt a feleségemmel kiről van szó, soha nem is láttuk a kis csajt, aki a tizenkilencedik évében volt. Tanácstalanok voltunk, mit mondjunk erre. Még egy fényképük sem volt róla, illetve akadt, de ott a lány még csak tizenkét éves volt. A haver félrehívott és azt mondta:
- Öregem egyezz bele, mert nem fogod megbánni, ilyen gyönyörűséget még nem láttál.
- Rajtam nem múlik cimbora, de nem tudom a feleségem mit szól hozzá.
- Majd meggyőzzük, bízd csak ránk.
Tényleg meggyőzték, mert elvállalták, hogy a lányra eső arányos részt is kifizetik, így azért észrevehető megtakarítás keletkezett a családi kasszában.
A haveromnak igaza volt, az unokahúgi gyönyörű, fiatal lány lány volt, és bár alig múlott el tizennyolc éves és az idomai olyanok voltak fiatal kora ellenére, mint egy szexbombáé. Telt, egyenesen álló cicik, formás, marokba illő, segg, szépséges barna hosszú haj és karcsú, de nem vézna combok, mély tüzű majdnem fekete szem. Már akkor felizgultam a látványától, amikor összeismerkedtünk, pedig akkor még fel volt öltözve, persze csak nyáriasan. A barátomék lejöttek hozzánk autóval. Azon ment a vita és egyezkedés, hogy egy autóval menjünk-e, vagy mindkettővel, ugyanis elvileg belefértünk volna egybe, de akkor elég nagy lett volna a zsúfoltság. Csomagunk is bőven volt, bár ahogyan ez már lenni szokott, a sok vacaknak semmi hasznát sem vettük, szinte ki sem pakoltunk sok mindent és hozzá se nyúlva, érintetlenül hoztuk vissza. Mindig ez történt, túlbiztosítottuk magunkat, az esetleges rossz idő esetére is, ami persze csak igen ritkán fordult elő. Emlékszem egyszer akkor jött meg az eső és hidegfront, amikor éppen indultunk hazafelé, de az autóban akkor sem volt szükség a meleg holmira. Mégiscsak úgy döntöttünk, hogy két autóval megyünk, leginkább a sok csomag miatt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.52 pont (75 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2017. 12. 20. szerda 08:34
Hát ez félbemaradt. Kár, mert eddig jól alakult.
#8 papi2007 2013. 10. 12. szombat 13:14
izgató
#7 Gandalf 2013. 09. 28. szombat 16:00
Tetszik!
#6 x124 2013. 08. 4. vasárnap 15:05
Jó!
#5 hairy_pussy 2013. 08. 2. péntek 14:30
10p
nagyon jó
#4 Rinaldo 2013. 08. 2. péntek 12:54
Jó.
#3 genius33 2013. 08. 2. péntek 07:29
Egész jó eddig.
#2 papi 2013. 08. 2. péntek 05:15
Nem rossz, folytasd
#1 Törté-Net 2013. 08. 2. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?