A+ A-

Ausztráliai kaland

Mikor a fiúm, Donny, lábát törte bobozás közben a részeg haverjaival két nappal azelőtt, hogy Ausztráliába repültünk volna karácsonyra, teljesen magam alatt voltam.
Arra gondoltam, lemondom az utat és otthon maradok a farmon Albertéban, kint a havas Nagy Prérin. Minthogy azonban a szálloda díját nem térítették vissza, idehaza pedig az előrejelzések a csípős hideg után brutális hideget jósoltak, nem sokat teketóriáztam: búcsúcsókot leheltem Donny arcára és a gipszpólyájára, aztán a hóbuckákon átgázolva mentem a kint várakozó taxihoz.
Szüleimmel vidéken éltem és mindezidáig a legtávolabbi pont, ahová innen eljutottam, Edmonton volt... egy családi temetésre mentem. Ez a csodautazás a messzi délre jelentette számomra az első nagy lehetőséget, hogy végre önálló legyek, a szárnyaimat bontogassam, tágítsam látókörömet, új dolgokat fedezhessek fel, új emberekkel találkozhassak, mielőtt betöltöm huszonegyedik életévemet. Vidéki lányként meglovagoltam már pár tehenet, lehagytam pár velem egykorú teherautósofőrt, de aztán ez volt minden...
Mínusz harminc fok volt, mikor Edmontonban felszálltam a repülőgépre, viszont plusz harminc fokban szálltam ki Sydneyben. Sietve hagytam el a repteret, Old Sol mosolygós ölelésébe.
Sydney tele van látványossággal: ott az Operaház, a Harbour Bridge, a "Rocks", a strandok aranyló homokja, a meleg, kristálytiszta óceán. Az összes formális turista látványosságon túltettem magam már az elején... szóval nem volt gond, hogy képeslapokat küldjek a szüleimnek és Donnynak. Aztán bikinit kaptam magamra és irány a strand, hogy sápadt, fehér, téli világból érkezett testemet barnára, bronzosra süttessem a perzselő nappal.
Egy strandon eltöltött mozgalmas nap után rendszerint szunyókáltam egy kicsit a szállodai szobában, csak aztán mentem vacsorázni és élveztem Sydney éjszakai életét. Mikor azonban egy különösen izgalmas délutánt töltöttem a Cobbler's Beach nudista strandján, s a szememet legeltetve azon kaptam magam, hogy nem csupán a forró nap és a tenger látványa tüzelt fel.
Lángoló testtel ültem ágyam szélén a tízedik emeleti hotelszobámban. Gondolataim visszakalandoztak egy különösen vonzó párra, akiket egyből kiszúrtam a strandon: egy tipikusan ausztrál, szőke szexis pasit és nagymellű, homokszőke barátnőjét. Ott bolondoztak a hullámokban anyaszült meztelenül, kemény testük bronzosan csillogott, lágyabb testrészeik kellemesen lengedeztek.
Felálltam az ágyról, megálltam a nagy falitükör előtt, két karomat magam mellett lógatva, mint egy szexuális párbajra készülő harcos, feltüzelve, tettre készen. Csak egy fehér "Aussie Rules" feliratú póló volt rajtam meg egy világoskék forrónaci, úgy bámultam magam. Mellbimbóim eközben megkeményedtek, a puncim átnedvesedett és magam elé képzeltem a tengerparti szőke párost (magamban Guy-nak és Kylie-nak neveztem őket), ahogy együtt mennek be a tengerbe, meztelenül, napbarnított testük egymásba olvad, ajkuk egy szerelmes ölelésben forr össze.
Guy most izmos mellkasához szorítja Kylie-t, jókora kezei végigsimítanak a lány ívelt hátán, lassan csúsztatja le izmos, kerek tomporáig. Aztán belemarkol feszes, aranybarna farpofáiba, Kylie pedig a férfi ajkaira tapadva nyög fel, rózsaszín nyelvük összefonódva villan meg a ragyogó napsugárban.
Magunkénak tudhattuk az egész csodás tengerpartot... Guy és Kylie a csillámló habokban csókolódzva szerelmeskedve, dédelgetve egymást, jómagam pedig kint a homokon, amint épp lehámozom magamról a bikinit, és rámosolygok a szerelmesekre, sőt az egész kontinensre. Most ők is rám néznek, szemük csillog, megcsodálják meztelen testem és elismerően bólintanak. Aztán Kylie hátrabillenti fejét, hajkoronája hátraomlik, Guy pedig a torkának esik... csókolgatja és nyalogatja azt a lágy, érzékeny bőrt, sőt... harapdálja is.
És ugyanúgy sóhajtottam fel, ahogy Kylie, és csak bámultam dögös tükörképemet. A blúzom és a sortom időközben valahogy lecsúszott a lábamhoz, én pedig remegő ujjakkal emeltem fel két kezem és megmarkoltam meztelen keblemet. - Ó, igen... - nyögtem fel és masszírozni kezdtem a tenyerembe simuló, feszültségtől vibráló húst, és ettől szikrák pattogtak végig egész testemen.
Megráztam hosszú, fekete hajfürtjeimet és tovább masszíroztam napsütötte cickómat, rózsaszín mellbimbóim keményen meredtek előre, én pedig beszippantottam a sós levegőt és csak nyöszörögtem a vágytól.
Az ausztrál páros most ismét csókolózni kezd, Guy erős kezével markolássza Kylie telt farpofáit, miközben a lány megragadja a srác fejét és vadul harapdálni kezdi száját.
Reszkető ujjaimat meredező mellbimbóimra csúsztattam, egész testemben reszkettem, túlfűtve az erotikus vágytól. És ekkor... sisteregve zuhogni kezdett az eső.
Ott álltam a balkonra vezető nyitott tolóajtó előtt, a külvilágtól csupán egy vékony gézfüggöny választott el, onnan néztem, hogy nyeli el az esőcseppeket a zöld padlószőnyeg, mely a balkont is borította.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.11 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 joozsi 2017. 10. 19. csütörtök 03:50
Kérlek, folytasd!
#12 joozsi 2014. 05. 27. kedd 04:32
A folytatás elmaradása üzleti taktika a Törté-Net részéről?
#11 Bikmakkocska 2013. 09. 24. kedd 11:39
Nem kötött le.
#10 papi 2013. 09. 6. péntek 05:14
Jó csak nincs vége.
#9 A57L 2013. 09. 6. péntek 03:56
Elég jó.
#8 Gandalf 2013. 08. 26. hétfő 17:59
Folytasd, kérlek!
#7 tiborg 2012. 03. 14. szerda 06:49
ELVEZTEM.....
#6 Kaszkadör 2012. 02. 10. péntek 15:20
Jöhet a folytatás nyes
#5 joozsi 2012. 02. 10. péntek 03:05
Folytatni kellene!
#4 v-ir-a 2012. 02. 8. szerda 21:36
nekem is tetszett...
#3 x124 2012. 02. 7. kedd 19:57
Jó.
#2 Rinaldo 2012. 02. 7. kedd 06:49
Jó volt a történet.
#1 Törté-Net 2012. 02. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?