A+ A-

Szerszámos fészer 2. rész

A következő napok rettegésben teltek, nem mertem kimozdulni a házból, és ha mégis kiosontam, jó messzire elhúztam a környékről. A látottak hatására szinte állandósult az erekcióm, minden gondolatom a szex körül forgott és ha lehetőségem adódott, azonnal hokizni kezdtem. Naponta 4-5 alkalom meg sem kottyant, közben rendszerint azt képzeltem, hogy én vagyok a szomszéd férfi és jól alaposan szétkefélem az én Ágikám szaftos punciját.
Szerencsémre a kedves szomszédok augusztus végén, egy egész hétre levonultak a Balaton partra nyaralni. Örültem is neki, meg nem is. Igen csak elegem volt már a bujkálásból, sőt a nyaralás alatt remélhetőleg elfelejtődik az én kis lebukásom, de ez azzal is együtt járt, hogy 1 héten át mellőznöm kell álmaim nőjének látványát. Indulás előtt, Ágika átlibegett hozzánk, kezében egy zacsi kutya kajával és a lakáskulccsal. Mikor meglátott hamiskásan rám mosolygott, mire én fülig elvörösödtem. Az a tipikus tudom, hogy tudod tekintet!
Szó nélkül elment mellettem és miután megbeszélte anyámékkal a virágok vízigényét és a várható időjárást elviharzott. Ránk maradt a kutyaetetés és a viráglocsolás.
Másnap természetesen önként ajánlottam fel, hogy átmegyek a szomszédba öntözni, plusz játszok egy kicsit a kutyával, mert biztos unatkozik egyedül. Gyorsan elvégeztem a kötelező feladatokat és egyenesen Laciék hálószobájába vettem az irányt. Soha nem jártam még a háznak ebben a helységében ezért gyors vizitet tartottam. Ízlésesen berendezett apró kis szoba volt, narancs árnyaltú falak, vastag bordó sötétítő függöny a fal mellett egy sötét színű komód állt, a szobát azonban az óriási méretű franciaágy és a két oldalán álló éjjeli szekrény uralta.
Az ágy végében heverő, finom barack színű szatén hálóruhán akadt meg a szemem, közelebb léptem és az orromhoz szorítottam a puha anyagot, soha ilyen közel nem éreztem még magamat a hőn áhított nőhöz. Fantasztikus illata volt, férfiasságom azonnal meg merevedett és utat tört magának a vékony rövidnadrág sliccén át. Körbenéztem a szobában és az éjjeliszekrények felé pillantottam. A jobb oldali szekrényen zseblámpa, zsebkendő, vizespohár sorakozott, semmi érdekes. Balra azonban finom illatos krémeket és különböző kencéket találtam. Némelyik illata megegyezett a szatén ruha mámorító illatfoszlányaival, amit azóta is kézben tartva masszíroztam lüktető farkamat. Benéztem az ágy alá is de semmi érdekes, anyuék pedig ott tartották a számomra tilos, erotikus filmeket.
Már éppen úgy gondoltam feladom a turkálást és könnyítek már-már szétrepedni készülő farkamon mikor nekiütköztem a komódnak. Minden mind1 alapon beletúrtam a fiókokba. Nem volt nagy élmény, klasszikus...zoknik, boxeralsók... de az alsó fiók láttán majdnem eldurrantam. Visszadobtam a hálóruhát a helyére és az izgató, szexis bugyik és melltartók között kezdtem szemezgetni. Remek darabok voltak, látszott, hogy nem mindennapi használati darabok, kifejezetten dugás előtti szerkók voltak. Piros, fekete, fehér, rózsa színű csupa csipke szettek, puncinál nyitott tangák. Sorban szedegettem ki a bugyikat és merev faszomra akasztottam őket. A fiók végéből előkerült még egy élethű 20cm körüli vibrátor is. Na itt lett végem! Sajnálatomra a szerszámot használat után gondosan letakaríthatták mert nem éreztem rajta különösebben semmilyen illatot, de engem már a gondolat is teljesen kikészített, hol járhatott ez a kis mázlista.
Nem bírtam tovább, a bugyikkal a farkamon, és gyönyörű pink csipke csodával a kezemben 4-5 rántást követően akkorát élveztem, hogy megszédültem és térdre rogytam. Isteni volt.
Szépen feltakarítottam és mindent visszatettem a helyére, eltüntettem minden nyomát annak , hogy valaha is jártam ott, de azért a kedvenc kis pink party tangát magammal vittem, mert azt teljesen eláztattam a rengeteg gecimmel. Zsebre raktam a zsákmányt és hazasétáltam mintha mi sem történt volna.
A hét gyorsan elrepült, én nem hagytam kiszáradni a virágokat és ha már ott voltam rendszeren megfogdostam a műrépát is és választottam egy bugyit a hokizáshoz. Ági valami istenire barnult, egy könnyű nyári fehér ruhában jött át a kulcsokért. Remekül nézett ki! Mindenkinek hoztak valami kis apróságot, én egy „Balaton” felirattal ellátott kis kék távcsövet kaptam. :-D
Zsenge életkorom és bátortalanságom miatt évekre ennyiben maradt titkos kis vágyakozásom Ági iránt. Egyszer kétszer még sikerült elkapnom a fészerben őket és esküdni mernék, hogy nekem szóltak a jelenetek a fal másik oldalára. Ha a kertben dolgoztam gyakran megjelent bikiniben szorgoskodni, és a főzőcskézések alkalmával is gyakran keveredett véletlenül a közelembe és nyomta hozzám kerek melleit. Lépni nem mertem, sőt már inkább kezdett zavarni a dolog, szívatásnak éreztem.
A focinak köszönhetően, jó pár évre külföldre költöztem és ott is sikerült, letelepednem és munkát vállalnom, sokáig nem tudtam hazajönni. A rendszeres mozgás ,sport és edzés megtette a hatását, elég jól néztem ki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.9 pont (83 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Ulysses 2017. 04. 2. vasárnap 16:36
Gandalf véleményét osztom, jóval többet ki lehetne még ebből hozni.
#15 sipospista 2016. 10. 11. kedd 16:45
Folytatas..
#14 A57L 2015. 07. 1. szerda 04:16
Ez még jobb.
#13 Gandalf 2013. 08. 10. szombat 16:16
Jelentem, igényt tartunk a folytatásra! Csináld meg rendesen ezt a nőt, és a sztorit!
#12 zsuzsika 2013. 07. 13. szombat 18:44
Jöhetne a folytatás.
#11 tiborg 2013. 06. 20. csütörtök 03:39
Nem reytes ez nemkell/szbad nyujtani.ez igy jo.agi befejezve?!?!
Jojjon a kulfoldi kamatyolas...
#10 listike 2013. 05. 20. hétfő 12:58
Ragyogó. Folytatsd.
#9 Bikmakkocska 2013. 05. 3. péntek 17:09
Ragyogó, folytasd!
#8 sipospista 2013. 04. 30. kedd 14:42
szuper sztori folytatást
#7 Haj Hab 2013. 04. 30. kedd 11:02
Meséld el smile
#6 sztbali 2013. 04. 29. hétfő 15:08
Az első rész tényleg jobb volt. De az a rész mindenféle címkét kapott ami rontja az összképet elég rendesen.
#5 Rinaldo 2013. 04. 29. hétfő 06:49
Végre jól megkúrta.
#4 hairy_pussy 2013. 04. 29. hétfő 06:16
Az első rész jobb volt tényleg. :(
#3 papi 2013. 04. 29. hétfő 05:17
Nem rossz, érdemes folytatni.
#2 author04 2013. 04. 29. hétfő 01:12
Kedves jellygum!
Az előző rész sokkal összefogottabb, egységesebb, jobban megkomponált, igazi kamasztörténet volt, itt már érződik egy kis verítékszag, többek között a váratlanul nagy időbeli ugrás miatt. Utoljára (!) egy biztató 10-es, de ideje lenne eldöntened, hogy az alaptörténet rejt-e magában még tartalmas folytatást. Ha igen, érdemes alaposabban kidolgozni (akár néhány hónapot is rászánva!), ha nem, kár erőlködni. Ha folytatod, kérlek, hogy nagyobb figyelmet fordíts a helyesírásra (pl. ellenőrző progi!), mert a szerzőt, ha már közlésre bocsátja alkotását, fokozott felelősség terheli gyönyörű anyanyelvünk védelmében. Ha őszinte szavaimmal megbántottalak, elnézésedet kérem, nem rossz szándék vezetett, miért is tenném, egyszerűen ilyen vagyok. Mint már említettem, bíráló megjegyzéseim nem befolyásolták a szavazatomat, de legközelebb már nem leszek ilyen lágyszívű (kérlek, ezt ne tekintsd valamiféle leereszkedő könyörületességnek, hiszen mi jogom lenne rá?), ha nem tetszik, inkább nem szavazok, és nem is fűzök megjegyzést hozzá. Üdv!
#1 Törté-Net 2013. 04. 29. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?