A+ A-

A Játék

A tegnapi nap különleges volt. Már az elején éreztem a levegőben. Semmilyen évfordulót, vagy fontos eseményt nem felejthettem el... még ha meg is történt volna, a telefonomban az emlékeztető figyelmeztetett volna reggel. Azt hittem, hogy csak egy kósza sugallat. Van ez így.
Hosszú volt az a nap. Örültem, hogy végre elszabadultam a munkából, és végre hazaértem. Elképesztő mit el nem várnak az emberek a másiktól. Lehet, hogy a fáradtság miatt volt olyan érzésem hogy az egy más nap. De valami mégis volt... Mindig amikor hazaérek, Laura itthon van. Az nap viszont az ajtó zárva volt. - Mi folyik itt? - gondoltam - Talán bent kellett maradnia? Majd felhívom, ha bejutok valaha. - Hosszas keresgélés után megtaláltam a kulcsom. Mondjuk nem is volt elrejtve, de amilyen mély a zsebem, nem lenne csoda, ha elveszne benne. Végre fordult a zár! Bent voltam!
Ahogy elnéztem a lakás teljesen kihalt. De hát nincs mit tenni. Gondoltam a konyhában találok magamnak társaságot. Reményeim szertefoszlottak, hiszen a megszokott dolgokon kívül mást nem találtam. Mosogató, mikró, hűtő, pult, edények és tányérok. Minden a megszokott volt. Leraktam a cuccaimat az egyik székre, miközben már nyúltam is a telefonért a zsebembe. Elképzelni sem tudtam, hogy merre járhatott az asszony. Ilyenkor már rég otthon kellett volna lennie. Felnéztem, a pultra miközben ezen gondolkodtam, és akkor tűnt fel igazán, hogy mi is volt ott. Egy rózsaszín csomag. Az korábban nem volt ott! - gondoltam - Mi lehet benne? Na, a pudingnak a próbája az evés, ezért nem is haboztam sokáig.
Belekukkantásom után rá kellett jönnöm, hogy bizony a csomag üres. - De vajon mit keres itt? Ezek szerint Laura már járt itt előttem! De akkor hova tűnt? Na, mindjárt kiderítem! - Telefon a kezemben volt, gond egy szál se. Hallottam, hogy kicsöng... Hallottam, hogy csörög. Soha nem feltételeztem, hogy a telefonom képes azt is átadni, ahogy a hívott mobil csörögni kezd, ezért kezdtem furcsállani a dolgot. Körbe néztem, és rögtön megleltem a bűnöst. Ott volt egy telefon a pult másik végén. Laura mobilja. Hogy kerül oda? És hol a gazdája? Egyre gyanúsabb volt a dolog...
Valami itt nincs rendjén. - gondoltam. Most már egészen biztos voltam abban, hogy az a nap nem megszokott úton halad. Valamit éreztem a levegőben. Valami változást. Azt furcsálltam, hogy a megérzéseimnek nem szokott illata lenni. Egészen kellemes volt azaz illat! - Már éreztem azt korábban is, de vajon hol? Minek van ilyen illata a lakásban? Megvan! A füstölőnk! Kókusz illatú! - Rohantam is be a szobába, hogy megleljem az elkövetőt, azonban nem találtam senkit. - Ez furcsa! - A füstölő tartóhoz léptem, amiben ég a kis rúd. alig pár milliméter égett le addig. - Nemrég gyújtotta meg valaki.
Sóhaj, kuncogás. Ezt hallottam. Ismerős egy kuncogás. Mielőtt bármi történt volna, fel ismertem hogy kié. Egyből rádöbbentem, hogy mi ez az egész játék. Laura volt az. De már késő volt. Nem volt menekvés. Későn fedeztem fel a jelenlétét és a jutalmam az lett, hogy rásózott a hátsómra, majd nevetve elszaladt. Több se kellett nekem! Megfordultam, hogy utánaszaladjak, azonban hírtelen megtorpantam. Még épp láttam, ahogy kifut, és a látványtól oda ragadtam. Ha nem láttam volna rajta a ruhát, amit viselt, akkor nem hittem volna el, hogy azt lehet viselni. Nagyon vékony kis fekete hálóing volt rajta. Kis felső rész, és egy kis szoknya rész. Semmi más nem volt a rajta. Az öltözék anyaga viszont olyan vékony volt, hogy átlátszott. Lenge kis öltözék volt, és a látvány, amit nyújtott, oda szegezett a padlóhoz. Miután felfogtam, hogy futni kéne, neki is rugaszkodtam. Nem volt nehéz utolérni. Láthatóan nem törekedett igazán arra, hogy ne kapjam el.
Mikor már elég közel értem, átnyúltam a jobb karja alatt, és a hasánál karoltam át, majd úgy lassítottam le. Nem ellenkezet. Háttal volt, mikor magamhoz öleltem. A másik kezemmel is magamhoz öleltem. Éreztem, ahogy egész testével hozzám simul. Még egy hangyányit pucsított is, csak hogy minden felületet eltakarjon. Tudta hogy szeretem. Gyengéd csókokkal halmoztam a vállát, és a nyakát, míg eközben a nadrág meg javában feszítette a nemesebbik részem. Kezemmel, amelyikkel a vállát tartottam, már a mellét simogattam, míg a másik lassan terelgettem az ágyéka felé. Már majdnem megtapintottam a szemérem ajkait, mikor éreztem, hogy ő is igazgatja a bal kezét.
Nem tétlenkedett, és elsőre rátapintott a lényegre. Keményen megmarkolta a péniszem, de csak pont annyira, hogy tökéletes legyen. Én mind ezek közben már rég a csiklóját izgattam, ami közben olyan kemény lett, mint egy kis gyöngy. Bár a hálóing, ami rajta volt, majdnem tökéletesen átlátszott, mégis megakadályozott abban, hogy teljesen hozzáférjek a nőiességéhez. Nem is akartam tétlenkedni, ezért egyből lejjebb csúsztattam a kezem, csak hogy elérjem a szoknya rész végét. Simogatással álcázva elkezdtem feljebb húzni a kis ruha darabot.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.64 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 03. 25. péntek 15:34
Nemrossz.
#8 papi 2014. 02. 26. szerda 08:01
Nagyon jó
#7 Gandalf 2013. 09. 28. szombat 15:34
Nagyon tetszik! Köszi!
#6 listike 2013. 09. 6. péntek 07:24
Tökéletes volt.
#5 Rinaldo 2013. 08. 29. csütörtök 12:51
Jó.
#4 Andreas6 2013. 08. 29. csütörtök 07:22
Izgató, erotikus és mégis ízléses. nagyon tetszett.
#3 joozsi 2013. 08. 29. csütörtök 03:38
Joó!
#2 pengirl 2009. 05. 28. csütörtök 21:29
szerintem nagyon jó
#1 Törté-Net 2009. 05. 25. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?