A+ A-

Mellbevágó Ébredés 1. rész

35 éves koromig kifejezetten taszított, ha leszbikus kapcsolatokról hallottam vagy olvastam. Amikor pedig erotikus filmben láttam ilyen jelenetet, határozott undort éreztem. Két esztendeje még el sem tudtam volna képzelni, hogy mindez velem is megtörténhet. Világ életemben hallatlanul büszke voltam egészséges szexuális beállítottságomra. Miközben oly sok furcsaságot tapasztaltam magam körül és egyre többet olvashattam (újságokban, könyvekben) láthattam (tévében, filmekben) a szexuális szabadosságról és szabadságról örömmel konstatáltam, hogy hála istennek "normális életet élek. Igaz, hogy nem "széleskörű" gyakorlattal, mégsem egészen tapasztalatlanul mentem férjhez 22 évesen, éppen 14 esztendővel ezelőtt. És nem azért nem csaltam meg a férjemet 13 év alatt, mert nem ért elég csábítás, hanem egyszerűen azért, mert annak -mármint a félrelépésnek semmi de semmi szükségét nem éreztem. Az én életem úgy volt "gömbölyű" ahogyan az csak a mesében létezik. Tamással kezdettől fogva jól kijöttünk egymással a hitvesi ágyban is. Együttlétünk alatt nem úgy viselkedtünk mint a férj-feleség párok, hanem igyekeztünk minél izgalmasabbá tenni ezeket a pillanatokat egymás számára. Így éltem tehát, amikor másfél évvel ezelőtt felborult lelkem nyugalma.
Tamásnak, aki építész egy határidős tervet kellet elkészítenie, ezért egyedül akart maradni a házban. Udvariasan kérdezte, nincs-e kedvem hétvégére lemenni a Dunára, ahol van egy kellemes vízparti vityillónk. Mivel a kislányunk a nagymamánál volt a Tisza-tó partján, őszintén szólva nem nagyon örültem, hogy egyedül kellene lennem a telken. Tamás észrevette rajtam a bizonytalanságot, és azt javasolta hívjam el magammal a barátnőmet Juditot. Ezt egy jó ötletnek tartottam egyrészt, mert egy hónapja nem láttam, másrészt Judit féléve vált el a férjétől és látszott, hogy még mindig nem tette magát túl rajta. Így hát felhívtam. Már mikor beleszólt a kagylóba lehetett hallani, hogy jó kedve van és rögtön igent mondott a meghívásra. Mondtam neki, hogy menjünk az én kocsimmal és majd érte megyek. Másnap reggel mikor Judit házához érkeztem, már a kapuban várt, feltűnően csinosan öltözködve és mosollyal az arcán. Kiszállva az autóból üdvözöltük egymást két puszi kíséretében, megdicsértük egymás alakját mint mindig. Mindketten rendszeres tornával, futással tartjuk karban testünket. Judit egyébként 3 évvel fiatalabb nálam 32 éves 178cm magas, szőkésbarna hátközépig érő hajjal, zöld szemekkel, hosszú csinos lábakkal, vékony karcsú derék és feszes nagy mellek. Csakúgy, mint nekem annyi különbséggel, hogy nekem sötétbarna hajam és barna szemem van és egy kicsit kisebbek a melleim.
-Mi van veled, úgy virulsz csak nem egy új pasi van a dologban? Judit csak mosolygott de nem válaszolt. Gondoltam majd elmondja ha akarja, lesz rá idő egész hétvégén a parton. Beraktuk a csomagjait és elindultunk.
A kocsiban feltűnt, hogy elkomolyodik és engem néz már- már szinte bámul.
- Valami baj van? - kérdeztem
- Ő.. semmi csak olyan rég láttalak - mondta egy kicsit dadogva és megszeppenve, de újra mosolyogva.(Visszagondolva a történtekre, még csak nem is gondoltam arra hogy esetleg miért is viselkedik így.)Közben leértünk a telekre. Bevittük a csomagjainkat a házba, gyorsan kitettük szellőzni az ágyneműt és egy kicsit kitakarítottunk. Kora délután ittunk egy-egy Camparit és átöltöztük fürdőruhába.
- Nagyon csinos vagy még mindig. - mondta kicsit komolyan Judit
- Na azért te se panaszkodhatsz - válaszoltam nevetve.
- Tudod mindig is irigyeltem a cickóidat. - mondtam ezt már kacagva.
- Miért a tieid is nagyon szépek. - válaszolta. Közben fogtuk a nyugágyakat és kifeküdtünk napozni a stégre. Először Judit kente be magát napolajjal.
- Mi lenne, ha bikini nélkül napoznánk úgy sincs itt senki a közelben - jött az ötlet Judittól azzal már vette is le a fürdőruha felső részét.
- Jó rendben - feleltem és én is levettem.
- Bekennéd a hátam - kérdezte Judit.
- Persze - melléültem és elkezdtem bekenni a hátát. Már vagy 10 perce kenegettem a napolajat...
- Azt hiszem ez így jó lesz - szólaltam meg.
- Ó ne haragudj csak egy kicsit... elgondolkoztam.
- Gyere bekenlek én is.
- Oké - válaszoltam azzal elkezdett ö is bekenni.
- Úristen Edit annyira feszült vagy, enged el magad majd megmasszírozlak. Nem is válaszoltam, már csinálta is és nagyon jól megmasszírozott olyannyira, hogy sikerült teljesen ellazulnom és egy kicsit el is álmosodtam.
- Köszönöm Judit ez nagyon jól esett - hálálkodtam
- Nagyon szívesen - mondta megint komolyan és elpirulva.
(Érdekes de még mindig nem tűnt fel nekem mi is történik körülöttem.)Fekve a nyugágyon hamar elaludtam. Kellemes erotikus álmom volt. Tamással feküdtünk a teraszon és olyan jólesően cirógatott, hogy már- már a csúcsra értem. Ilyenkor mindig felébredek. Tamás már megszokta, hogy ilyenkor akár az éjszaka közepén is felébresztem és vadul magamévá teszem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.34 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 04. 20. vasárnap 08:34
Nem rossz történet.
#6 Gandalf 2013. 08. 26. hétfő 17:06
Lesz folytatás is?
#5 Gandalf 2013. 08. 26. hétfő 17:05
Tetszik! Érdekes végkifejlet...
#4 hairy_pussy 2013. 08. 26. hétfő 16:34
nagyon jó
#3 eznemigaz 2008. 01. 21. hétfő 13:53
Csuda JÓ!!!!!!!!!
#2 Belzee Bob 2003. 12. 31. szerda 12:55
húúú szép volt, de nagyon kamúú, most komolyan azért egy este alatt áttéríteni egy hetero csajt...
#1 Törté-Net 2003. 11. 10. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?