A+ A-

Clawdia 3. rész

Zoli tenyere rátapadt a mellette heverő nő domború szemérmére, ujjai lágy tapogatózással kutatták a kusza szőrzete közé rejtőző finom redők titkait.
- Most éppen megérintetted a csiklómat - tanította Clawdia a mohó fiút. - Csak nyugodtan. Érzed, ahogy dagad, domborodik?
A kamaszfiú igyekezett a nő kedvére tenni. Most, hogy minden vágya teljesül, és már mindketten meztelenek lettek, felszabadultnak érezte magát. Eddig a vad, sokáig magába fojtott vágy hajtotta minden mozdulatát, most már úgy érezte, megismerkedhet a szex kifinomultabb oldalával is.
- Egy szűz kislányra nem ronthatsz rá úgy, mint ahogy velem tetted. Persze félre ne értsd... Ó! - sóhajtott a nő. - Most nagyon jól, finoman csinálod. Csak folytasd, te gyerek...
Clawdia abbahagyta az oktatást, saját ölére koncentrált, ahol a fiú fürge ujjai belemélyedtek bőven nedvedző, lüktető résbe. A kamasztenyér a kusza szőrű szeméremdombról lesiklott a csiklója fölé, és átvette a gyengéd, vékony ujjak helyét, azok meg még lejjebb bebújtak a széttárt combok közti meleg barlangba. A nő kicsit sajnálta, hogy a fiú olyan gyorsan megunta a redői közül kibukkanó érzékeny pöcköcske babrálását, de a testébe merülő három vékony ujj szorgalmas hüvelydörzsölése enyhítette magára hagyott csiklójának bánatát.
- Most nyomd belém magad! - hörögte a nő rekedt hangon következő kívánságát. - Rendesen... - lihegte akadozva, felajzva.
A fiú most is azonnal szót fogadott. Nyurga pénisze céljára nézett, csípőjét a nő fölé tolva Zoli ráfordult a hanyatt fekvő nőre. Mellkasa rányomódott Clawdia szétomló melleire, feje a nő bal vállához került, szétterülő hajából magába szívta az alatta fekvő bódító illatot. A nő jobb keze a szemérme fölé kerülő merev szerszámra csúszott, és maga pontosította merre döfjön le a föléje magasodó ágyék.
Zoli karcsú szerszáma mélyen merült a rásimuló izmos falú, bőven nedvedző mézes csuporba. A két egymásra nyomódó szeméremcsont ettől mozdíthatatlanul összenőtt: a nő altestét a fiú ágyéka nyomta a szőnyegre, a fiú csípője ékként szorult a két félig felhúzott, széttárt comb oszlopa közé. Clawdia hüvelye kesztyűként simult rá a benne meredő, fogva tartott, duzzadt farokra.
- Mozogj drágám, mozogj bennem - sóhajtotta a mennyezetre meredve, és abban bízott, hogy a fiú ágyéka hamarosan megmozdul, és így már az ösztönök újra megtehetik a dolgukat.
Zolinak most az esze ágában sem volt megmozdulnia. Mintha belebújt volna a kisördög. Most hirtelen nem akart engedelmes kamasz lenni, inkább a benne felébredt férfi öntudatával magához akarta ragadni az irányítást. Most mozdulatlanul élvezni akarta a nő illatát, a dominanciát felette, és azt, hogy most rajta múlik, mi fog történni a széttárt szájú, szemérmetlen bukszában. Elégedetten élvezte ezt a helyzetet. Karjaival kétoldalt megtámaszkodott, kicsit megemelte mellkasát. Feje szembekerült az alatta tehetetlenül fekvőével. Elnézte a csillogó szemet, a még mindig csinos arcot, az imént csókolt ajkak ívét.
- Azt szeretnéd, hogy vadul keféljelek? - mondta hangjában pimasz felhanggal.
- Persze, hogy azt - nyögte a nő türelmetlenül.
- De ha megmozdulok, a farkam rögtön beléd köpi nyúlós magvát, és te terhes leszel tőle - hozta fel hirtelen ötlettel Zoli.
- Azzal te ne törődj, tablettát szedek! Csak nem képzeled, hogy nem?
- Én mégis inkább kihúzom belőled a farkam - mondta Zoli, és így is tett. Felegyenesedve nézett le a csalódott arcú nőre. Előremeredő farkán ott csillogott a nő hüvelyéből vett nedves kenet.
- Miért teszed ezt velem? - kérdezte Clawdia csalódottan.
- Mert nem akarlak teherbe ejteni - válaszolta dacosan Zoli.
- Hát az előbb, a kanapén még nem voltál ennyire elővigyázatos... - a nő megpróbálta kedveskedve megoldani ezt a kínossá vált helyzetet.
- Akkor is kirántottam magamat belőled - feleselt a fiú.
- Jól van - Clawdia hangja megkeményedett, már látta, hogy így ebből nem lesz semmi. - Ez a pimasz kamasz játszadozni akar velem, megzsarolni, mintha nem kaphatnék elég kemény faszt. Bárki boldogan cserélne ezzel a kölyökkel - gondolta magában a nő még akkor is, ha vele hasonló korú csikókra fájna a foga.
A fiú még mindig combjai között térdelt. - Felkelhetek? - kérdezte harcosan a nő.
- Hasalj a kanapéra - Zoli hangja parancsolón csengett, és látszott rajtam, hogy csak arra felé hagy neki utat.
- Miért tenném? - bújt ki a nő a terelésből kicsit odébb taszítva a fiút, és sértődött hirtelenséggel kifelé indult a szobából.
- Mert úgy akarom - Zoli hangja még keményen csengett.
- Akarod? - nézett vissza rá a nő gúnyosan kacagva. - Ezt elcseszted kisfiam! Na, öltözz fel! Mikor kijövök a fürdőszobából már nem akarlak itt látni.
Zoli már bánta, hogy megmakacsolta magát. Mégis meg kellett volna tennie, amit a nő a szőnyegen fekve mondott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.74 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 feherfabia 2014. 10. 11. szombat 07:04
9P
#14 bazsarózsa 2014. 06. 24. kedd 18:03
Kedves pauba! Ez is szuper történet. Ezt is folytatnod kéne. Remélem fogod is. Mi lenne, ha Zoli rabszolgájává válna Clawdia, mert rájön, hogy kell neki a srác mindenáron és a kis piszok visszaél a helyzettel. Persze mindkettőjük örömére. Valahol szerelem lenne ez kettőjük között, már amennyire ez lehetséges a korkülönbség miatt. Aztán Zoli megismerkedhetne egy korban hozzá illő lánnyal és hármasban élhetnének együtt Clawdiánál... wink
#13 ukmukfukk 2014. 05. 23. péntek 02:42
Szuper, folytasd!
#12 Gandalf 2013. 08. 10. szombat 12:10
Pauba!
A feszültséget megteremtetted, s így kissé hiányérzete támad az embernek, mondhatnám kielégületlen marad. Ami nagyon is jó, mert egyáltalán nem szokványos. De. Ne afelé vidd a sztorit, hogy az asszony rájön, mennyire is jó ez neki, és mennyire is ez a kissé vad alázás hiányzik az életéből. Az már sablonos... De, szerintem, te újra telibe fogsz találni! Ebből, komolyan mondom, egy nagyon jó film születhetne, akár.
#11 Rinaldo 2013. 08. 2. péntek 10:43
A kis pöcs jól seggbe dugta a szűz seggét.
#10 hairy_pussy 2013. 07. 31. szerda 08:48
10p
#9 pauba 2013. 07. 29. hétfő 16:13
Még egy röpke megjegyzés: egyáltalán nem "anál" volt az eredeti elképzelés, de azt tényleg unalmasnak találtam. Ahogy a pontokból látom, tűrhető lett. smile
#8 pauba 2013. 07. 29. hétfő 16:09
Először is szeretném megköszönni a hozzászólásokat és a pontokat, a korábbi részekkel együtt. smile

gaborthefirst jól látja a helyzetet. smile
Itt választhattam volna azt is, hogy a kiscsávó illedelmes lesz, és megköszöni szépen a "tanárnőnek" az okítást. De az szerintem uncsi lett volna. Mindenképpen kell egy jó adag feszültség. Az itteni sztorik persze nem éppen fő szempontként ezt emelik ki. Nyilván az erotikán, vagy ha úgy tetszik a szexen van a hangsúly, de csak az aktus és annak különféle módozataiban nincs nagy kunszt.
Így elnézést kérek azoktól, akik most abból szerettek volna többet. Nekem ez az irány jobban tetszik. Azért nem akarom elhanyagolni a testiséget sem. Meg kell teremteni egy kellemes, élvezhető-izgató egyensúlyt. Ez a célom. smile
Mégy egyszer köszönöm. smile Várom a többi hozzászólást is, mert az mind befolyásolja a folytatást... smile
#7 gaborthefirst 2013. 07. 29. hétfő 11:32
Nem tudom ... hát én nem arra gondoltam, hogy az de jó lenne, ha egy kis szociopata terrorizálná a környéket. smile
#6 veteran 2013. 07. 29. hétfő 08:50
Végig fogja tömni a fél várost,10 pont.
#5 gaborthefirst 2013. 07. 29. hétfő 08:29
Andreas6: mégis mit vártál? Marhaság lett volna, hogy egy kamasz srác meg egy középkorú nő rögtön megtalálják a közös hangot és bla-bla ... ilyen nincs, hát szinte még gyerek, keresi magát, hülyeségeket csinál, férfiként akart viselkedni, de túllőtt a célon, ennyi. Legalábbis egyenlőre. Nekem sem tetszett a viselkedése, na és, tiniként te tökéletesen kezelted a felnőtt nőket? Egyből? smile Egyébként, csak megjegyzem, hogy a nő sem volt teljesen korrekt, így igazság szerint ő sem érdemelt kifogástalan úriembert. Sajnáltam, de tény, hogy emberileg mindkettőjüknek van hova fejlődniük. Na, ez egy olyan szitu, amiből igen jó történetet lehet kikerekíteni, és az eddigiek alapján azt mondom pauba képes rá. Meglátjuk hogyan alakul...
#4 genius33 2013. 07. 29. hétfő 07:29
Hmmm fincsiii smile
#3 Andreas6 2013. 07. 29. hétfő 06:24
Hülye kis macsó, nem érdemelte meg a nőt.
#2 papi 2013. 07. 29. hétfő 05:23
Nagyon jó, folytasd
#1 Törté-Net 2013. 07. 29. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?