Pierre19 hozzászólásai

P
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Születési dátum:
1989. november 1.
Ország:
Magyarország Magyarország
Város:
Budapest
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
131 db
Pierre19
2014. március 8. 10:13
Történetek: Éjszakai fürdőzés
Akkor is, ha a történet szerzője szerint "félig az elmebajom szülötte", kicsit sok a jóból. Szerintem a szextörténetekben is kell egy csipetnyi realitás, hogy hihetőek legyenek.
1
Pierre19
2013. július 20. 15:01
Történetek: Napfürdőzés 1. rész
Bár Ickx szerint nesze semmi, fogd meg jól, papi szerint bevezetőnek nem rossz, tomi19 szerint izgalmas kezdés és sztbali szerint a folytatásban valószínűleg történik majd valami, csak hairy_pussy véleményéhez tudok csatlakozni, aki szerint lesz ez még jobb is. Még 9 rész van hátra, és a német történetben, aminek alapján írtam, mindenki mindenkivel izél, csak szadomazo és animálszex nincs benne.
Jó olvasást!
Pierre
1
Pierre19
2013. június 14. 14:52
Történetek: Nudista élmények 2. rész
A történet nem rossz, sheroky, de még jobb lenne, ha egyrészt kialakulna valami szex a testvérpár között, másrészt pedig helyesen írnád le a párbeszédeket. Ha megnézed bármelyik történetet vagy könyvet, láthatod, hogy nem így kell írni: "Nem hiszed el mit láttam! Mondta.", hanem "Nem hiszed el mit láttam! - mondta." Különben további további jó sztorikat!
Pierre
1
Pierre19
2013. április 26. 10:56
Történetek: Pussy története
Kedves genius33 és sztbali! Amint láthatjátok, szövegben és képben is kibővítettem a történetet. Remélem, így már meg vagytok vele elégedve.
1
Pierre19
2013. március 15. 16:51
Történetek: Pussy története
A képeken valóban Marianne Fortier kanadai színésznő van, met szeintem ő felel meg a legjobban Pussy típusának. Ami azt a kifogást illeti, hogy a töténet rövid, illetve összecsapott, lehet hogy ki fogom bővíteni vagy megírom a folytatását.
1
Pierre19
2013. február 22. 16:53
Történetek: Petike
Nem szeretem a hardcore pornó történeteket, de ez akkor is egy kicsit nehezen indul. Amikor viszont a lényegre tér (úgy a kétharmadától), a történet szuper. Innentől 10 pontos.
1
Pierre19
2013. február 22. 16:30
Történetek: Orgazmusok 1. rész
Ez valamiért nem annyira jó, mint superman többi története, és főleg mintha elfelejtett volna helyesen írni. Mit jelent az, hogy kibolta nadrágom (talán kigombolta a nadrágom?) Olyan szavak nincsenek a magyar nyelvben, hogy sexuális vagy sexi, utánna (egy n-nel kell írni), vörössen, kéjessen (egy s mind a kettőben fölösleges), keménnyen (egy ny-nyel kell írni), a feszéjezetlenül szót ly-nal kell írni, azonkívül gyakorolni kéne a rövid és hosszú magánhangzókat (elöbb, öszinteség, tünik, redözött stb.)
1
Pierre19
2013. január 11. 14:52
Történetek: Mostohatestvérek
Kedves vakundok és listike! Sajnos mindkettőtöknek igaza van, de nem az a magyarázat, hogy plagizáltam saját magamat vagy még egyszer el akartam sózni egy korábban már megjelent történetet, hanem egyszerűen elkerülte a figyelmemet a Márió beavatása (a régi történeteimet nem szoktam újra elolvasni), és tévedésből beküldtem egy - a Márió írása idejéből származó - másik változatot. Sorry. Többet nem fog előfordulni. 🙂
1
Pierre19
2012. február 22. 20:43
Történetek: Anya és lánya 1-2. rész
Nyugi, kedves tiborg. Vagy úgy is mondhatnám, hogy türelem rózsát terem. 🙂 Először még a kéjvágyó mama jön vissza, de aztán a kislánya is sorra kerül. Várd ki a végét!
1
Pierre19
2012. február 12. 22:54
Történetek: Kölcsönösség
A történet, illetve fordítás nem rossz, de nem lenne baj, ha a szerző/fordító egy kicsit jobban tudna helyesen írni. (Sorry, de mond' csak helyesen mondd csak, had' élvezzem helyesen hadd élvezzem)
1
Pierre19
2012. február 10. 13:55
Történetek: Marilyn meg az öccse 1. rész
Nem akarom cikizni a hozzászólókat, de ha már valaki ilyesmiket olvas, akkor igazán bővíthetné a szókincsét. "Kár" a szlengben (és a cigányoknál is) azt jelenti, hogy fasz. A google-ban első keresésre ezt találtam róla: Hogy valakinek "mekkora a kárja" azt csak egyféleképpen lehet érteni (hogy mekkora a farka). Ami pedig a néger csávók makkját illeti, aki már járt például dél-franciaországi nudista strandon, az tudja, hogy sok néger (vagy félvér) makkja nem barna, hanem rózsaszínű.
1