A+ A-

A Család nem ereszt - Jó testvérek

A történet homoerotikus elemeket is tartalmaz!
A családom mára egy fertővé vált. Persze ezt csak azok mondanák, akik nem élnek benne. Szerintem, szerintünk pedig a mennyország. Elmesélem, hogyan kezdődött az egész. Két testvérem van, mindketten idősebbek nálam. A nővérem, Reni idén 20 éves, a bátyám Tomi, most 23. Én pedig Péter vagyok, idén töltöm a 17 et. Szüleink még bátyám születése előtt kisebb vagyonra tettek szert, amit befektetve kis idő múlva jelentős összeggé gyarapítottak. Így Tamás születésére már családom vidékre költözött, teljesen elszeparálva az emberektől. Apám vett egy erdős részt és felépíttetett egy emeletes családi házat. A gyermekáldásra nem is kellett sokat várni, Tamás születése után három évvel jött Reni, aztán újabb három év múlva én. Minden álomba illően ment, Szüleim fiatalom elérték az anyagi függetlenségüket és anyám 20 éves korában már szült is. Apám kicsit idősebb volt, akkor töltötte a 25 -öt. Fiatalos család voltunk mindig is. Már egészen kis koromtól jártunk túrázni, úszni, rendszeresen sportoltunk. Anyám a reggeli úszással, futással, apám a rendszeres erőedzésekkel, Nővérem triatlonnal, bátyám pedig úszással és focival őrizte egészségét. Olyan volt a családunk, mintha egy plakátról léptünk volna elő. Szerettünk együtt lenni, nem nagyon volt olyan téma, amit ne beszéltünk volna meg.
A tanulmányainkat először a helyi általános iskolában kezdtünk meg, majd bátyám két évet járt közép suliba, aztán magántanuló lett. Valahogy az osztálytársai nem akarták befogadni, kívülállónak tartottak minket. Renivel is hasonló volt a szitu, Ő egy év után hagyta ott a sulit az otthoni tanulásért. Nekem már eleve adott volt, hogy általános után maradok tanulni és jönnek a tanárok. Ahogy telt az idő, gyerekből én is beléptem a serdülők közé. Megnyúltam, elkezdtem vállasodni, kiszőrösödtem. És nem utolsó sorban állandóan rajtam volt a kangörcs. Amikor csak tehettem, vertem a farkam. Este lefekvésnél, reggel ébredésnél, internetről letöltött képek, videók előtt, szinte állandóan.
Sokszor gondolkodtam rajta, hogy vajon a többiek csinálják-e vagy nem. Ugyanis soha senki nem zárkózott be a szobájába, nem tűntek el szem elől. Ugyan mind a két testvéremnek volt párja és együtt is aludtak, de akkor is kíváncsi voltam. Majd megevett a fene, hogy lássam a nővéremet szex közben. Iszonyú jó teste volt, épp 18 éves lány, szőke, vállig érő haj, vékony derék formás cicik, szép, izmos lábak, kerek fenék. Még 15 sem voltam akkor, de néha nem tudtam másra gondolni, csak Renire. Bezártam az ajtómat, levetkőztem, bekentem magam testápolóval és álomba maszturbáltam magam. Reni volt a faszverési gondolataim központja.
Egyik nap kalandozgattam a neten, mikor találtam egy kémkamerát. Nem is volt drága, apró, vezeték nélküli kamera, főleg távirányítású autókhoz, repülőkhöz. Nekem sem kellett több, még nem tudtam hogyan, de be akartam csempészni a nővérem szobájába. Megrendeltem hát a kütyüt és vártam.
Hetek telhettek el, bevallom egészen el is felejtettem a rendelést, mikor is egy szerda délelőtt megjött. Örültem, mint majom a farkának, egyből ki is próbáltam, összehangoltam a laptopommal. Csak rágondoltam, hogy ezen keresztül látni fogom vágyaim nőjét, egyből felállt a faszom. Éppen hozzá akartam kezdeni kis rituálémhoz, mikor hallom, hogy valaki jön.
- Kicsim elmegyünk vásárolni. Van kedved jönni?
Az ütő megállt bennem, felrántottam a nadrágomat és kikiabáltam:
- Nem köszi anya. Hozzatok nekem is valamit. Még van egy kis dolgom, aztán elmegyek futni.
- Rendben. De ne hajtsd magad túl. Sietünk haza.
El sem hittem, hogy ilyet tudtam menteni. Ha bejött volna, itt talál egy kis rövidnadrágban álló fasszal. Ahogy kifújtam magam és meggyőződtem róla, hogy üres a ház, átmentem nővérem szobájába. Elég nagy szobája volt, nagyobb, mint az enyém, világosabb és volt erkélye. Ahogy végignéztem a szekrényén, láttam az érmeit, kupáit, amiket nyert, a képeit mindenhol a barátjáról. Nem is tudtam elképzelni, hogy lehet így teleragasztani egy szobát képekkel. Végre találtam egy megfelelő helyet. A két szekrény ahogy össze volt tolva, a teteje miatt volt egy kis hézag a kettő között. Bepróbáltam a kamerát, pont passzolt. Kicsit mélyebbre nyomtam, hogy nehogy észrevegye, mert akkor nem tudom, hogyan magyaráznám ki. Viszonylag hamar beállítottam a képet is. Nem is vártam ekkora sikert, de az egész szobáját belátta ez a kis kütyü.
Hamarabb is végeztem a terv kivitelezésével, így rögtön hozzá is láttam, hogy magamévá tegyem a markomat. Annyira felbátorodtam a gyors sikeren, hogy teljesen levetkőztem, lefeküdtem nővérem ágyára és az új kamrámon néztem végig, ahogy kiverem a farkam. Dőlt belőlem a nedű, el sem akart állni. A mellkasomra, hasamra, még az arcomra is élveztem. Kimondhatatlan érzés volt. Lassan összeszedtem magam, elmentem lefürödni. Mire végeztem, már otthon is volt a család.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.59 pont (95 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 papi 2014. 04. 3. csütörtök 05:22
Nem tetszik.
#14 A57L 2014. 02. 15. szombat 04:49
Nem rossz.
#13 Andreas6 2013. 12. 7. szombat 08:04
Jó lett volna, ha nem buziskodnak.
#12 papi2007 2013. 05. 15. szerda 14:35
izgató
#11 rockycellar 2013. 03. 1. péntek 13:29
A homo részért nem vagyok oda, de azért megnéznék egy ilyet
#10 Pierre19 2013. 02. 28. csütörtök 19:08
Lehet hogy biszexnek lenni se rossz (biszex aki a férfi- és női partnereket is szereti), de azért jobb eldönteni, hogy homo vagy hetero vagy-e.
#9 Loene 2013. 02. 22. péntek 20:05
Ha próbálkozásnak szántad, az egy igen erős kezdés volt, de azért messze még a cél. Hosszú és andalító volt a bevezető, számomra egy-egy rész fogalomzavaros volt, a végét meg egy gyors numerával elintézted.
Inkább volt biszexuális, mint homo, de a kis öcsi is adhatta volna az ívet a nővérnek, az író a "vezér" szereplő lett pont elnyomva, na már most inkább lett volna vagy kukkolós vagy nagyobb időt öleljen fel még egy 300 sorral többet írj, hozzá és akkor fejtsük ki, ki? hogyan? mit? kérdés kört.
#8 sztbali 2013. 02. 22. péntek 17:25
Ha a homo rész kimarad akkor biztos jobb lett volna.
#7 sanyi0227 2013. 02. 22. péntek 16:27
nem rossz de a homo rész kimaradhatott volna
#6 genius33 2013. 02. 22. péntek 14:39
Érdekes de nem rossz smile
#5 Rinaldo 2013. 02. 22. péntek 11:18
Jól meg kurták a nővérkét.
#4 Bob__ 2013. 02. 22. péntek 09:15
boyka92, nálad a pont.
Rinaldo kb ezt fogja mondani. A kis öcsi jót kamatyolt a két testvérével nyes

Ám nekem annyira nem jött be, a felvezetés össze lett csapva, teljesen össze vissza az egész. A végén meg hirtelen mindenki egy szobában van, és már kefélnek is mint a nyulak.
Na most már jöhet a napi rinaldo nyes
#3 hairy_pussy 2013. 02. 22. péntek 06:49
hát a buzi részt igazán kihagyhattad volna belőle...
#2 boyka92 2013. 02. 22. péntek 01:15
Egész jó, és majd csak most jön Rinaldo idióta hozzászólása, a gyerek nincs 12, 13 évesnél idosebb.
#1 Törté-Net 2013. 02. 22. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?