A+ A-

Alkalmi szex egy tüzes harmincassal

Ez az eset néhány napja történt, Katalin napon. Ismerőseimmel úgy döntöttünk, elmegyünk egy bálba a közeli városba. Kiöltöztem, odamentem, a belépőt is kifizettem, mire rádöbbentem, hogy végül egy haverom sem jött el. Toll a fülükbe, gondoltam, de különösebben nem húztam fel magam, megszoktam tőlük az ilyesmit. Gondoltam, ha már kidobtam a pénzt, legalább körülnézek. Nem szándékoztam sokáig maradni, csak amíg megiszok egy-két sört, és nézegetem kicsit a csajokat. Volt ott egy jó alakú lány, vékony, feszülős nadrágban. Iszonyúan megkívántam - ehhez hozzátartozik, hogy akkor már hónapok óta nem voltam nővel. Elképzeltem, hogyan feküdne a lány az ágyon, hogyan ráncigálnám le róla a nadrágot, a bugyit, hogyan szorítaná a két kis fehér keze a fejemet a combja közé...
Már majdnem rámozdultam, amikor láttam, hogy egy jóképű fiúhoz fordul, és forrón megcsókolja. Ezt buktam, gondoltam.
Hanem akkora már késő volt: erekcióm támadt, ami látványosan dudorodott vékony öltönynadrágom át, mert nem vettem alsónadrágot.
A falhoz tapadtan, hogy ne legyek annyira szem előtt. Nem takartam az ölemet, mert az talán még feltűnőbb lett volna.
Hanem ahogy nézelődtem, észrevettem, hogy egy nő figyel.
Az egyik asztalnál ült, egy vörös fényű falilámpa alatt. Nem volt túlságosan fiatal: harmincon felül járhatott, de a negyventől még messze. Mindenesetre nem volt rossz formában. Nagy, meleg szemekkel nézett, és viszonoztam a pillantását. Csinos arca volt, nagy melle, és dús ajkai árulkodtak a temperamentumáról. Tekintete lassan a nadrágomra csúszott, aztán újra elkapta pillantásom, és halványan elmosolyodott. Testem elöntötte a forróság, és úgy gondoltam, próbára teszem a helyzetet. Meghúztam a söröm, hogy bátorságot merítsek belőle. Apró mozdulatot tettem a fejemmel, hogy kövessen, aztán kisétáltam az udvarra.
Az épület végéhez igyekeztem, ahol a mellékhelyiségek voltak. Hamarosan felbukkant a nő - ezek szerint tökéletesen vette az adást.
Javasolta, sétáljunk le a közeli folyópartra. Egyből rájöttem, nagyon diszkréten akarja kezelni a dolgot. Ez valamiért még jobban felizgatott.
Egymáshoz simulva lépdeltünk a sötétben, és közben halkan beszélgettünk. Kiderült, hogy Zsófiának hívják, 35 éves, és gyereke nincs, de férje igen. A férjecske azonban éppen Németországban van, és a következő hét elején utazik csak haza. Az is nyilvánvaló vált, hogy fehérvérű a drága, ugyanis eszmecserénk során leplezetlenül simult, és a végén a még mindig merev farkam is megmarkolta. Ekkor átöleltem és megcsókoltam. A ruhán át is éreztem, milyen forró a teste. Világos volt számomra a helyzet.
Elmagyarázta, hol lakik, aztán közölte, hogy ő autóval van, előremegy, én pedig feltűnés nélkül kövessem őt. Úgy is lett. Körülbelül fél órába telt, mire megtaláltam a házát a kertvárosban. A lámpa már égett az emeleten, a postaládából pedig a papírlap lógott ki. Kihúztam, és elolvastam, mi van rá írva.
"A szuterénon át gyere. Nyitva van. Várlak."
Megugrott a pulzusom, és elképzeltem, mi vár rám ezen az éjszakán.
Engedelmeskedtem az utasításnak, gondosan figyelve, nehogy véletlenül meglásson valaki.
A szuterénben sötét volt, de végül valahogy keresztüllopakodtam rajta. Ott megtaláltam a villanykapcsolót. Mikor felértem a lépcsőn, Zsófi már várt, csábosan mosolyogva. Most először vehettem őt rendesen szemügyre. A bő szoknya alatt formás combokat sejtettem, a blúz alatt pedig minden várakozást megérő keblek pihegtek.
Ajka nedvesen csillogott, sugárzott felém belőle a vágy. Úgy tűnt, egyáltalán nem zavarja, hogy több mint tíz évvel fiatalabb vagyok nála.
Egymásnak estünk. Csókolózva araszoltunk a hálószoba felé. A szoknyán át a fenekét fogdostam, be is nyúltam alá, ahol selymes combok és nyirkos bugyi fogadott. A nő erősen lihegni kezdett. Ledöntöttem az ágyra, és közben már húztam is le a szoknyáját. Zsófi remegő kezekkel segített. Melléfeküdtem, forrón megcsókoltam, és benyúltam a bugyijába. Tiszta lucsok volt a bejárata.
- Igen... - suttogta a nő, és odaszorította a kezem a puncijára. Közben olyan mohón csókolt, hogy majdnem bekapta a fejemet.
Kapkodó mozdulatokkal húztam el a blúzát, hogy végre tenyerembe zárhassam azokat a csodálatos halmokat. Mire a melltartó is lekerült, ajkam mohón hajolt a bimbók fölé. Szívogatni kezdtem az egyik dermedt rügyet. Hüvelyk,- és mutatóujjam eközben fürgén dolgozott Zsófi klitoriszán, a középső pedig a hüvelyében.
- Ó... még... - a nő arcán vonaglott a kéj. Lenyűgözve néztem, milyen hamar elveszítette az önkontrollját. Nem kellett hozzá három perc se, rángó csípővel elélvezett a kezeim alatt.
Utána lihegve feküdtünk, én még kényeztettem a mellét kicsit, aminek nagyon jó íze volt, és alig volt megereszkedett. Zsófi a hajamat cirógatta. Aztán a hátamra döntött, és elkezdett levetkőztetni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.94 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2018. 01. 9. kedd 07:20
Nem szép dolog ilyen éjszaka után parlagon hagyni szegénykét.
#7 listike 2014. 06. 19. csütörtök 06:43
Jó volt.
#6 A57L 2013. 08. 12. hétfő 04:17
Nagyon jó.
#5 papi 2013. 07. 28. vasárnap 07:42
Nekem is tetszik
#4 Pierre19 2012. 02. 23. csütörtök 13:36
Nem értek egyet kozlikkal. Szerintem nagyon jó a sztori. 9 pont.
#3 alte trottel 2007. 04. 23. hétfő 18:58
FehérMÁJÚ!

Maradj az elsőszándékú paródiánál!
#2 kozlik 2007. 01. 19. péntek 21:56
"Az is nyilvánvaló vált, hogy fehérvérű a drága," ne haragudj, de nagyon hülye vagy.
#1 Törté-Net 2007. 01. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?