A+ A-

Mostohatestvérek

Egy német történet nyomán
A gyönyörű 24 éves lány nem hordott melltartót, mellbimbói keményen rajzolódtak ki szűk fehér pólóján. Hosszú, karcsú lábai mellett formás, barnára sült combja is izgatóan hatott 15 éves féltestvérére, Márióra.
Szobájuk egymás mellett volt, közös erkéllyel. Mario esténként időnként csendben kiment az erkélyre, s gyönyörködve nézte a többnyire meztelenül fekvő lányt. Ahogy a melegben kitakarózva feküdt, jól látszott simára borotvált vénuszdombja, s amikor időnként felhúzott lábbal és széttárt combokkal maszturbált, Mario a csupaszra borotvált nagyajkakban is gyönyörködhetett. A női testben való gyönyörködés akkor ment át torokszorító izgalomba, amikor Nadja egyszer az ágyból pornóvideót nézett a tévében, miközben egyik kezével a mellbimbóját morzsolgatta, a másikkal pedig széttárt combjai között testszínű dildót nyomott fel magának. Amikor egyre hangosabb nyögésekkel és sikolyokkal élvezni kezdett, Mario sortjából (alváskor mindig csak az volt rajta) elővette keményen álló farkát és verni kezdte. Nem kellett sokáig reiszolnia, mert amikor a lány altestét felnyomva kéjes sikoltással elélvezett, Mario farkából is lövellni kezdett az ondó, amit alája tartott markával fogott fel. Csak arra kellett vigyáznia, nehogy behallatsszon a szobába hangos lihegése.
Különös öröm volt a fiú számára, amikor Nadja barátja, Tim ott éjszakázott. Mario ilyenkor az erkélyről nézte végig szeretkezésüket. Már az előjáték is roppant izgató volt, ahogy a fiú barátnője combjai közé tolta arcát, s két kézzel csípőjét magához húzva csókolgatni, nyalogatni kezdte a simára borotvált pinát. Az előjáték néha a lány kielégítéséhez vezetett, de az is előfordult, hogy 69-es helyzetbe feküdtek, s Nadja kezével és szájával elégítette ki barátját. Mario a fiú látogatásaikor a franciázáson kívül is rengeteget tanult: olyan pozitúrákat, amikről olvasott már vagy látta valamelyik pornóújságban, de az életben mindez még izgatóbb volt. A legizgalmasabb az volt számára, amikor Nadja mámoros hangon utasította partnerét: "mélyebbre", "most gyorsabban", vagy amikor szinte nyüszítve vagy hosszan, vontatott sikollyal elélvezett. Ilyenkor Mario mindig kiverte a farkát, markába spriccelve a nagy adagokban kilövellő meleg ondót.
Egy ilyen alkalommal kielégülése vagy farkának csattogása hangosabb lehetett a kel-leténél, mert Nadja másnap reggeli közben ránézett és mosolyogva kérdezte:
- Jó volt?
Mario se nyelni, se köpni nem tudott a meglepetéstől, s válasz helyett elvörösödve csak annyit kérdezett:
- Tudtad, hogy ott vagyok?
- Persze, hogy tudtam, de nem zavart, mint máskor sem. Ezért ne süllyedj el a szégyentől -, mondta a lány, ujjával felemelve lehajtott fejét. - A te korodban én is szívesen néztem volna ilyesmit.
- Nem haragszol? -, kérdezte a fiú.
- Egy csöppet sem. Sőt amikor legutóbb a dildóval maszturbáltam, a te kinti reiszolásod még fokozta is az orgazmusomat.
- Akkor néztelek először -, hazudta a fiú nagyot nyelve.
- Miért hazudsz? -, kérdezte a lány zsörtölődve. - Már hónapok óta figyelek az erkélyről jövő zajokra, ha Tim nálam van. Ezért is nem csukom be ilyenkor az erkélyajtót.
- Neked miért nincs még csajod? -, kérdezte később az öccsét.
- Lehet, hogy túl gyáva vagyok. Vagy túl fiatal.
- Mi lenne, ha a mostohanővéred venné el a szüzességedet? -, kérdezte a lány kedvtelve nézegetve félmeztelen öccsét. - Egy korodbeli lánnyal nehezebb lenne, köztünk pedig nem lesz tabu. Gyere ki zuhanyozni. Úgyis egyedül vagyunk a házban -, mondta az asztalon átnyúlva és a fiú mindkét kezét megragadva.
A zuhany elé érve szégyenkezés nélkül ledobta a fürdőköpenyét, majd meztelenül a szégyenlősen álló fiú elé térdelve lehúzta annak sortját, ami alól rögtön előugrott a fiú keményen felmeredő farka.
- Hűha! - mondta a lány őszinte meglepetéssel. - Nem is tudtam, hogy neked már ekkora. Ekkora még Timé sincs. Ennek már kezet is kell adnom -, tette hozzá nevetve, és marokra fogta a dárdaszerűen felálló hímtagot. Aztán annál fogva behúzta a fiút a tusolóba. Odabent beindította a zuhanyt, s a rájuk zúduló víz alatt állva magához ölelte Mariót. Sokáig csókolóztak, miközben a fiú kezeit lenyúlva a melleire irányította. Mario markába fogta a lányos melleket, s közben tenyerével dörzsölte a keményen álló mellbimbókat.
- Hú de jó -, kiáltott fel a lány. - Olyan istenien csinálod, mintha már egy csomó lányt felizgattál volna! De azt tudod, hogy szopni és csókolgatni is kell a bimbókat?
Mario nem hagyta kéretni magát, hanem a lány mellét megemelve szopogatni, csókolgatni kezdte a felálló bimbókat. Ettől Nadja annyira begerjedt, hogy ismét megmarkolta és verni kezdte a hasába fúródó kárt. Ahogy tövig lehúzta róla a fitymát, a fiú kéjesen felnyögött. A lány megijedt, hogy Mario idejekorán elélvez, ezért kibontakozott a fiú öleléséből és a tusolóból kilépve gyorsan törülközni kezdett. Aztán a fürdőlepedőt az ágyra dobva végigvetette magát azon és karjait széttárva hívta magához a fiút.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.03 pont (87 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 cscsu50 2018. 07. 18. szerda 06:20
türhető
#14 zoltan611230 2018. 07. 11. szerda 06:31
Nem rossz.
#13 feherfabia 2013. 12. 29. vasárnap 05:17
Remélem lesz folytatása! 8P
#12 A57L 2013. 08. 18. vasárnap 06:30
Nem rossz.
#11 Bikmakkocska 2013. 02. 22. péntek 21:45
Hát,ezt is elolvastam.Eléggé közepes.
#10 Törté-Net 2013. 01. 14. hétfő 22:54
Kedves x124!

Mint első "megtaláló" a duplázott történet terén, jóváírtunk neked 30 napnyi VIP tagságit. smile

Üdv: Szerkesztőség
#9 Pierre19 2013. 01. 11. péntek 14:52
Kedves vakundok és listike! Sajnos mindkettőtöknek igaza van, de nem az a magyarázat, hogy plagizáltam saját magamat vagy még egyszer el akartam sózni egy korábban már megjelent történetet, hanem egyszerűen elkerülte a figyelmemet a Márió beavatása (a régi történeteimet nem szoktam újra elolvasni), és tévedésből beküldtem egy - a Márió írása idejéből származó - másik változatot. Sorry. Többet nem fog előfordulni. smile
#8 vakundok 2013. 01. 9. szerda 00:32
Hát ez nem igaz, a saját történetét írta át egy kicsit!!!
#7 listike 2013. 01. 8. kedd 07:45
Ez a törénet már fent van az oldalon. A cíne:
(Márió beavatása.) Csak annyi a különbség, hogy
a lányt Mónikának hívják és sokkal hosszabb a sztori.
#6 x124 2013. 01. 7. hétfő 21:09
Ez már volt. Pierre19: Márió beavatása
#5 tomi19 2013. 01. 7. hétfő 15:31
Jóféle,csak egy kicsit rövid 9 pont.
#4 genius33 2013. 01. 7. hétfő 12:00
Nemrossz smile
#3 Rinaldo 2013. 01. 7. hétfő 07:38
Jól meg kurta a nővérét.
#2 vakundok 2013. 01. 7. hétfő 01:31
Ez a történet nagyon ismerős, szerintem már volt.
#1 Törté-Net 2013. 01. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?