A+ A-

A Hódítás 2. rész

Egész este le-föl szaladgáltam. Izgatott voltam, gyötört a bűntudat. Nem tudtam eldönteni, hogy mikor Klári hazaérkezik, elé vessem magam, a bocsánatáért esedezzek, vagy próbáljak meg lenyugodni és hallgassak, mint a sír, aztán lesz, ami lesz. Ezek, és még sok hasonló gondolat rohangált az agyamban, mikor hallottam, hogy valaki matat a zárral a bejárati ajtónál.
- Hát, most minden kiderül, hogy tudok hazudni - Gondoltam.
A szívem a torkomban dobogott. Az ajtó lassan kinyílt én meg próbáltam teljesen átlagosan viselkedni, kisétáltam a nappaliból az előszoba felé.
Ami az ajtóban fogadott, attól elállt a lélegzetem. Mindenre számítottam csak erre nem.
- Szia apa! Emlékszel Szandrára? Képzeld! Visszajöttek... - Szinte lesokkolt a látvány, ahogyan a lányomba karolva állt velem szemben az a lány, akivel alig néhány órája egy orbitálisat keféltünk.
- Persze. Igen. Szervusz. - Hirtelen nem is tudtam mit mondani, mire gondolni. Az agyamat kitöltötte puncijának íze, illata, ahogy a motorháztetőn magamévá teszem, ahogy a farkam a szájában jár...
Éreztem, hogy elkezdek merevedni. Abban a pillanatban ez szinte visszalökött a valóságba. Belenéztem a lányok szemébe és mintha egy színész szellem szállt volna meg, üdvözöltem lányom régi-új barátnőjét, aztán a hűtő felé vettem az irányt, mintha éppen vacsorázni készülnék. Jó nagy levegőket vettem és örömmel vettem, hogy sikerrel járok, újra rejthető állapotba került a dákóm.
- Apa! Szandra ma itt alszik. Nem baj?
- Dehogy is. Érezzétek jól magatokat. Ha szeretnétek valami kaját rendelni, nyugodtan. - Próbáltam leplezni izgatottságomat, lelkesedésemet és a kitörni készülő pánikomat.
- Most mi a szart fogok csinálni? Mi lesz, ha eljár a szája? Mi lesz, ha én árulom el magunkat... - Kavarogtak a gondolatok a fejemben. A telefon csörgése szakított ki a gondolataim közül. Láttam Klári hív, semmi gond, próbálok nyugodt maradni...
- Szia. Gyors leszek. Bent kell maradnom éjszakára ügyelni a kórházban. Sajnos így alakult. Ne haragudj. Szia.
Én csak hümmögtem, aztán kicsit leeresztettem, tudván, hogy van egy kis időm lerendezni magamban a dolgokat. A lányok teljesen elcsendesedtek, gondoltam most megbeszélik az eddig történt dolgokat, pasikat, mindent. Én kifújtam lassan a tüdőmbe szorult levőt és töltöttem egy kávét magamnak. Kisétáltam az udvarra és rágyújtottam egy cigire. Nagyon ritkán szoktam itthon rágyújtani, de most rohadt jólesett. Elsétáltam a ház mellett és egészen a kert végében álló padhoz vettem az irányt. Ahogy elértem, leültem és megállt bennem az ütő attól, ami a szemem elé tárult.
Évekkel ezelőtt, mikor a házunkat építettük, úgy terveztük, hogy több gyerekünk lesz. Ezért terveztettem úgy a házat, hogy szinteltolással a ház hátsó része a gyerekek szobái legyenek, amit az udvarról is meg lehet közelíteni. Miután Anna megszületett, úgy alakultak a dolgok, hogy nem lett több gyerekünk, azért a két szobát egybenyitottuk és kialakítottunk egy külön lakást Annának. Egy kis konyha, egy hálószoba és egy kis nappali hatalmas ablakokkal.
Ezeken a hatalmas ablakokon láttam meg a két lányt. A lányomat és a szeretőmet, ahogy egymásba karolva csókolóznak a kanapén. Anna hosszú, szőke haja, ahogy összefonódik Szandra barna hajával. Annyira belemerültek egymásba, hogy le sem kapcsolták a villanyt. Én ültem a padon, és mint a moziban, bámultam a lányokat. A lányomat és a barátnőjét. Rettenetesen izgató volt. Abbahagyták a csókot, egymás szemébe néztek, majd Szandra elkezdte Anna nyakát csókolgatni. Láttam Annán, hogy tetszik neki. Az a kéjes mosoly az arcán, ugyanaz, mint az anyjának. Szandi elkezdte lehámozni a lányomról a blúzát. Egyik gomb a másik után. Közben a fülét és a nyakát csókolgatta.
Az agyamban motoszkált egy érzés, hogy el kellene innen mennem, a lányomat kukkolom éppen. De minden érzésemnél erősebben fel voltam izgulva. Elnyomott mindent. A farkam kőkeményen meredt a nadrágomban. Eldobtam gyorsan a cigit, nehogy lebuktasson a kis parázs, majd bal kezemmel elkezdtem a makkomat dörzsölgetni a nadrágomon keresztül.
Annáról lekerült a blúz, elővillantak a mellei. Nagyon hasonlít az anyjára. Szinte ugyanolyan, csak fiatalabb kiadásban. Vékony, izmos teste, hosszú lábai, gyönyörű szőke, hosszú haja. A mellei nagyobbak, mint Szandié. Gyönyörű nővé cseperedett a lányom.
Ahogy ott ültem a padon a sötétben, egy fa takarásában egészen biztos voltam benne, hogy senki nem fog meglátni. A lányok annyira bele voltak merülve egymásba, hogy a függönyt sem húzták el, így premier plánban előttem volt minden.
Most Szandin volt a sor a vetkőzésben. Feszülős farmer volt rajta és egy fehér póló. Felállt, kigombolta a nadrágját és úgy tolta le, mint egy sztripper, a fenekét egészen beletolta Anna arcába. Anna egészen belehajolt, talán egy csókot nyomott Szandi puncijára. Szinte éreztem az illatát. Nem bírtam tovább magammal, lehúztam a sliccemet és nagyon lassan elkezdtem verni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.86 pont (80 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 feherfabia 2016. 04. 6. szerda 06:16
Tetszett!
#13 Annaahh 2015. 11. 10. kedd 17:22
Izgató
#12 RAVETRAIN 2015. 10. 25. vasárnap 11:51
Joóó!! 10p
#11 papi 2014. 04. 3. csütörtök 05:24
Tetszik
#10 A57L 2014. 02. 15. szombat 04:50
Egész jó.
#9 Pierre19 2013. 02. 28. csütörtök 18:54
Ez pont 10 pont.
#8 sipospista 2013. 02. 28. csütörtök 12:25
nagyon szuper folytatást!!!
#7 x124 2013. 02. 27. szerda 19:13
Nagyon jó!
#6 sztbali 2013. 02. 27. szerda 18:15
10 pont! Remek történet. Folytasd!
#5 Rinaldo 2013. 02. 27. szerda 07:10
Jó kis történet.
#4 genius33 2013. 02. 27. szerda 07:03
10-es pöttyös! smile
#3 joozsi 2013. 02. 27. szerda 06:09
10p
#2 hairy_pussy 2013. 02. 27. szerda 05:30
10p
#1 Törté-Net 2013. 02. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?