A+ A-

A tinédzser fiam első alkalma

Fordítás
Eredeti történet
Nem is olyan régen a legizgalmasabb, legerotikusabb, legbujább dolgot láttam az életemben, és még mindig nem tudom elhinni azt amit láttam. Kémkedtem a tinédzser fiam után. Meghallottam, ahogy beszélget a barátnőjével arról, hogy közösen veszítik el a szüzességüket. Két dolog is meghökkentő ebben: A szeretkezésük nagyon erotikus látvány, másodszor mindketten csak tizennégy évesek.
Egy kémlelőnyílást fúrtam a fiam szobája felé és azt hitettem el vele, hogy elmegyek az estére. Természetesen azonnal áthívta a barátnőjét, miközben én beosontam a megfelelő helyre. Nem állt szándékomban megbüntetni amiatt, hogy elkezdi a szexuális életét. Ő tudta, hogy felőlem OK. Csak látni szerettem volna, hogy, hogy néz az ki, mikor a fiam baszik.
A fiam hamar levetkőzött és egy szál gatyában üdvözölte a barátnőjét az ajtóban. Soha sem volt szégyenlős a teste miatt és erre jó oka is volt. Még mindig nagyon fiatalnak látszik, szinte szőrtelen a teste, kivéve azt a kis hónalj és szeméremszőrzetet, ami már kinőtt neki. A kis fiamnak kis bozontos barna haja van, egy feszes mellkasa, kemény alhasa és egy a korához képest jól fejlett láb és combizomzata van. Büszkén mondhatom el, hogy nagyon jól kinézetű kölyök volt. Nagyon könnyen meg tudom érteni, hogy mit látott benne a barátnője.
És most még inkább, meg tudom érten, hogy a fiam mit látott ebben a lányban. Ez nem egy átlagos tizennégy éves lány volt. Egy szűk blúzt viselt, melltartó nélkül és egy nagyon rövid farmerszoknyát. Ebből a lányból csak úgy áradt a szexualitás. Szőke hajával, szépen lebarnult bőrével, simán tizenkilencnek nézett ki. A majdnem meztelen fiam és a barátnője mindjárt bementek a fiam szobájába és ölelkezni, csókolózni kezdtek. A kezeik összefonódtak, és szenvedélyesen csókolóztak. Milyen ellentétes látvány volt ez. A fiam csak 162 cm magas és jó ha 60 kg volt. Ő egy jó 10 cm - el alacsonyabb, és kb. 48 kg volt, de az a 48 kg nagyon jól el volt rajta osztva. Fizikailag mindketten nagyon fiatalnak látszottak, de egy nagyon felnőttes dologba kezdtek bele.
A blúza hátulról nyílt és a fiam kikapcsolta, így a blúz a földre esett. A tökéletesen formás mellei most már szabaddá váltak, és ezeket szorosan a fiam csupasz mellkasának nyomta, ahogy tovább csókolóztak. A fiam lejjebb hajolt, először a nyakát, majd az egyik mellét csókolgatta. Tisztán láttam a melleit és egy kicsit irigy voltam a fiamra. A mellbimbói sötét barnák voltak és hegyesen kiálltak a stimulálástól. Amíg a fiam a melleit nyaldosta, addig ő kinyitotta a szoknyáját és hagyta, hogy az leessen a földre. Majd levetette a bugyiját és meztelenül ált a fiam előtt, aki nagyon élvezte mindezt.
A másik meglepő dolog az volt, hogy a barna bőrén nem volt semmilyen világos folt. Kézenfekvő volt, hogy ez a gyönyörű lány meztelenül napozott. Valamit a fiam fülébe súgott és lefeküdt az ágyra. A fiam levette az alsónadrágját és előbujt a nagyon merev 16 cm - es pénisze.
A lány a hátára feküdt és szétnyitotta a lábait. A fiam a lábai közé feküdt és az arcát a borotvált puncijába dugta. A nyelvét mélyen beledolgozta a punciba és a lány egyre hangosabban nyögdécselt. Egyre gyorsabban nyalta, majd a lány feje hátravágódott, és a gyönyörtől sikított. Mivel tudták, hogy senki sincs otthon, ezért annyi zajt csaphattak, amennyit csak akartak. Mikor a fiam felemelkedett, az arca, az ajka és az álla nedves volt, mint a lepedő a lány lábai között. Pozíciót cseréltek és a tizennégy éves fiam került alulra, hogy egy első osztályú előjátékot kapjon a kis tinédzser barátnőjétől.
Először, ráfeküdt a fiamra és tovább csókolóztak, miközben a fiam a kezével a lány hátát és a kis kerek seggecskéit simogatta, dörzsölgette. Egymást simogatták, de még nem kezdtek el baszni. Egy idő után a lány leszállt róla és a fiam fülcimpáját kezdte harapdálni, mielőtt még lejjebb ment volna a nyakához. Nyaldosta a mellkasát majd a ball mellbimbónál kötött ki. Jó néhányszor megpödörte a nyelvével a bal mellbimbót, majd a jobb mellbimbóval kezdte ugyanezt tenni. A fiam elégedett arcát látni csodálatos volt. A mellkasa ütemesen emelkedett és süllyedett ahogy egyre hevesebben vette a levegőt és ahogy a merev pénisze rángatózott. Nem tudtam, hogy mennyit fog még kibírni, de reméltem, hogy fékezni tudja magát és élvezi tudja a menetet. Amíg az egyik mellbimbóját szopta addig a kezével a másikon játszott, így mindkettőt egyszerre tudta izgatni. Majd a nyelvével elindult a mellkasáról a hasa felé, megállt a köldökénél. A nyelvét bedugta a köldökébe és a nyelvével játszadozott vele. Úgy gondoltam, hogy most a fasza jön sorra, de e helyett lemászott egészen a lábához és a lábujjait kezdte el szopni.
A fiam egy teljes kezelést kap - gondoltam. Ahogy elindult felfelé, úgy végignyalta a lábát, a térdét, majd a combját. A golyókat kezdte nyalogatni és a fiam lába elkezdett remegni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.49 pont (174 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 feherfabia 2016. 01. 28. csütörtök 06:37
Nagyon jó!
#15 Pierre19 2014. 02. 18. kedd 22:23
Ahogy azt apuci elképzeli... Azon kívül a magyarban nincs olyan szó, hogy süllyedett, csak olyan, hogy süllyedt.
#14 listike 2014. 02. 18. kedd 16:48
Tökéletes.
#13 FeketeDani13 2014. 01. 24. péntek 16:30
Klassz!10 ponty smile
#12 papi 2014. 01. 2. csütörtök 10:08
Nem rossz, csak egy kicsit utópisztikus.
#11 A57L 2013. 08. 19. hétfő 04:48
Elmegy.
#10 sztbali 2011. 06. 28. kedd 16:48
14 évesnek eléggé tapsztaltnak néz ki.
#9 sihupapa 2008. 11. 7. péntek 04:31
a kis kukkóló
#8 öcsi 2007. 04. 2. hétfő 23:14
szégyeld magad !
#7 WRJS 2007. 03. 31. szombat 19:26
Hát...nem rossz, bár azt kétlem, hogy a 14 éves fiú szüzességét elvesztve egyből kinyalja a barátnőjéből a saját anyagát:) Ettől függetlenül tetszetős!
#6 Rich Axes 2004. 02. 1. vasárnap 17:54
Sztem flash kis sztory
#5 loui 2003. 01. 18. szombat 16:52
H?t ez nagyon tré!!!
#4 . 2003. 01. 1. szerda 02:53
Nagyon jo sztori..
hianyoltam az elejen, hogy a szülönek mi a neme :)
#3 nOSP 2002. 09. 7. szombat 23:39
gratu!!!
#2 vote 2002. 03. 19. kedd 05:45
Hm nem rossz a story nekem nagyon tetszett
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?