A+ A-

Éjszakai fürdőzés

A történet amely félig igaz, félig pedig az elmebajom szülötte. Melyik fele igaz? Nem árulom el.
Az egész héten erre vártunk mind a ketten. Forró téli fürdőzés éjszaka meztelenül egy éjszaka is nyitva tartó fürdőben. Az este a vártnál nem kicsit mozgalmasabbra sikeredett,de ne menjünk ennyire a dolgok elé.
Már kissé fáradtak voltunk a hosszú utazástól. Elég gyorsan megtaláltuk a szállásunkat, majd lepakoltunk és irány a strand. Az öltözőben gyorsan levetkőztünk és egy szál fürdőköpenyben igyekeztünk a nagy hidegben a strand hátsó részébe ahol a természet és adolgos emberi kezek kisebb-nagyobb természetesnek tűnő , és szabálytalan medencéket hoztak létre. Gyorsan haladtunk a hangulatosan megvilágított keskeny úton. Izgalmasnak ígérkezett ez az este. Talán a késői időpont miatt, hiszen már este tíz is elmúlt.
Egy távozó pár beszélgetésére lettünk figyelmesek:
- Óh! Azok a fiatal testépítő srácok milyen cuki édesek voltak!-mondta egy női hang.
- Jaj! Anyukám a fiaid lehettek volna! Nem is zavart, hogy rajtad kívül csak alig volt nő? Szinte csak téged bámultak! - válaszolta egy berzenkedő férfi hang.
Jókat mosolyogtunk az 50 feletti páron és cinkosan összemosolyogtunk.
Szinte meg sem beszéltünk semmit de szavak nélkül is megértettük egymást. Néhány lépéssel lemaradt mögöttem a Drágám és mire a legnagyobb medence teraszára érkeztem olyan távolságba kerültünk mintha nem is együtt érkeztünk volna. Ez is volt a célunk.
A medencék közelében már a forró víztől klasszul felmelegedett a levegő és nem kellett attól félnem, hogy Judit fázik majd.
Gyorsan ledobtam magamról a fürdőköpenyt egy székre és leültem a medence távolabbi végére. A medencében három 30 év körüli srác beszélgetett halkan. Szerencsére ügyet sem vetettek rám.
A felsőbb medencékben talán három-négy pár volt és senki más. Elég későre járt már az idő valószínű ezért. A medencék környékének megvilágítása nagyon sejtelmessé és izgatóvá tette az éjszakai fürdőzést
Két perc múlva feltűnt Judit is és messzebbről kacéran kacsintott egyet .Komótosan körül nézett és látszólag gondolkozott, hogy vajon melyik medencébe és menjen fürödni. Persze a srácok is felfigyeltek Juditra akin még a hosszú fehér fürdőköpeny volt és egy magas sarkú papucsban lépdelt.
Láttam a srácokat, ahogy a szemük sarkából nézik a lányt, vajon mi történik. Izgatottan figyelték az eseményeket.
Judit -baba szép arcán egy kis pírral és félmosollyal-egy alkalmas helyen kioldotta a fürdőköpeny övét. Lassan láthatóvá vált szoláriumozott csodálatosan barna bőre. Csodaszép ringó, telt csípőjének mozgását jól kiemelte a magassarkú papucs. Nem elég, hogy a ringó csípők előtűntek. Jól lehetett látni, hogy puncija tökéletesen simára van borotválva és gömbölyű mellei minden mozdulatára táncot lejtettek.
Hercegnői léptekkel indult egy szál papucsban a medence felé és mint valami álom úgy tündöklött a gőzfelhőkben és ahogy alámerült a forró vízben. Körülbelül 10-15 méterre tőlem és a srácoktól úgy 5-6 méterre leült a medence egy eldugott szegletére .Sejtelmesen odamosolygott hozzám és összekacsintottunk.
A srácok továbbra is csendben de láthatólag izgatottan beszélgettek. Érezhetően felkorbácsolta őket Judit jelenléte. Kíváncsian vártuk az események folytatását.
Két magas srác látszólag céltalan úszkálásba kezdett. A harmadik láthatólag zavartan maradt a helyén de kíváncsian figyelte a többieket. A srácok lassan közelebb úsztak az eldugott kis szeglethez ahol szinte senki más nem láthatta rajtam kívül Juditot aki nyakig a vízben lazított.
-Szia! Nagyon bátor lány vagy, hogy ilyen későn egyedül jössz nudizni! - mondta mosolyogva az egyik srác.
- Sziasztok! Nem vagyok túl félős amúgy sem és remélem egy órán belül itt lesz a párom is.
- Oké akkor nem zavarunk! - mondta meglepődve az egyik
- Egyáltalán nem zavartok! Ti mi járatban vagytok itt ilyen későn?
- Edzőtáborozáson voltunk a közeli városban a héten és az utolsó napon ideautóztunk lazulni hárman.
- Hárman?A harmadik ki? - kérdezte Judit
- Egy gátlásos haverunk de majd úgyis ide eszi a penész, csak bátorságot gyűjt. - válaszolta az egyik. - Ja! Ne haragudj én Péter vagyok ő pedig Zsolt a barátom...majd Gyurikát is bemutatjuk de neki idő kell - mondta széles vigyorral.
- Judit vagyok! - nyújtotta kezét
- Eszméletlenül csinos vagy tudod? Hatalmas szerencséje van a párodnak, hogy egy ilyen csodaszép nője van. Megjegyzem: mi is nagyon szeretjük az ilyen babaszépségű csajokat! Főleg az ilyen szép ringó formájúakat és nem ám a gyenge csontosakat.
- Köszi! Édesek vagytok - válaszolta Judit mosolyogva. - Mit sportoltok? Látom, hogy jó izmos felépítésűek vagytok de nem tudom kitalálni.
- Testépítők vagyunk, de nem azok akik szerekkel növelik a testtömegüket hanem csak természetes ételeket és vitaminokat használunk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.96 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Pierre19 2014. 03. 8. szombat 10:13
Akkor is, ha a történet szerzője szerint "félig az elmebajom szülötte", kicsit sok a jóból. Szerintem a szextörténetekben is kell egy csipetnyi realitás, hogy hihetőek legyenek.
#10 Pavlov 2014. 03. 7. péntek 22:04
Sok a helyesírási hiba, és nem túl ötletes. Még dolgozhattál volna rajta.
#9 sztbali 2014. 03. 7. péntek 17:43
Átlagon aluli.
#8 veteran 2014. 03. 7. péntek 09:10
Nem rossz
#7 A57L 2014. 03. 7. péntek 08:50
Nem rossz.
#6 Andreas6 2014. 03. 7. péntek 07:50
Szimpla pornó - tizenkettő egy tucat. Hidegen hagyott.
#5 Rinaldo 2014. 03. 7. péntek 07:26
Jó kis kurva a Juditka.
#4 zsuzsika 2014. 03. 7. péntek 07:22
Legalább a nevét jegyezd meg,akiről írsz.
#3 papi 2014. 03. 7. péntek 05:11
Te beteg vagy.
#2 joozsi 2014. 03. 7. péntek 01:50
"ajándékozta meg Ágika édes kis anusát."
"egy kemény mozdulattal Judit izgalomtól"
#1 Törté-Net 2014. 03. 7. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?