Pierre19 hozzászólásai

Történetek: Családi riportok 11. rész 2017. 11. 30. csütörtök 15:31
Bár ebben a műfajban ritka ennyi haláleset, a történet nem rossz. Majdnem szépirodalmi. 9 pont
Történetek: Tom, Babszi és a mama 7. rész 2017. 10. 8. vasárnap 21:20
Andreas6-nak üzenem: Mivel nem vagyok pedofil, óvodás lányokról nem szoktam írni, de egy 12-13 éves lány már lehet nemileg érett. Nézz utána, hogy a lányok általában hány éves korukban szokták elveszteni a szüzességüket.
5:2, azaz öt olvasó szerint jó, kettő szerint nem jó. Nem is olyan rossz eredmény... smile
deajk2008 figyelmébe: A következő részben majdnem létrejön.
Pierre
Történetek: Tom, Babszi és a mama 5. rész 2017. 07. 22. szombat 22:35
Andreas6 figyelmébe:
Nem tudom, tudod-e, mi az akceleráció, de ha tisztában lennél vele, akkor tudnád, hogy egy 12 éves lány nemileg már teljesen érett lehet.
A kamaszkor (serdülőkor / pubertáskor / tinédzserkor) 10-14-től 18 éves korig terjedő életszakasz, átmenet a gyermek- és felnőttkor között, melynek során a nemi hormonok elkezdik működésüket.
Lányoknál a havi vérzés (menstruáció) jelentkezésétől számítják a nemi érettséget. Az első vérzés általában 10 és 16 éves kor között szokott bekövetkezni.
Üdv!
Pierre
Történetek: Tom, Babszi és a mama 1. rész 2017. 02. 5. vasárnap 15:04
Vakon54, cscsu50, zoltan611230 és a többiek megnyugtatására: Jelenleg a 8. résznél tartok, de lehet, hogy még hosszabb lesz. (Főleg, ha rendesen pontozzátok. smile
Jó olvasást!
Pierre
Jó a történet és a képek is többnyire elég jók, de időnként jobban kéne vigyáznod a fogalmazásra. Mit jelent például az, hogy "Már nem vagyom elég?"
Történetek: Judit nagy napja 2016. 12. 1. csütörtök 23:29
A történet nemcsak durva és undorító, de annyi helyesírási és fogalmazási hiba van benne (a fölösleges és hiányzó vesszőkről nem is beszélve), hogy az embernek már az első bekezdések után elmegy a kedve az egésztől.
Hogy ebben mi tetszett némelyeknek? Tiszta időpocsékolás.
Történetek: Reggelek fürdőköpenyben 3. rész 2016. 11. 17. csütörtök 19:51
A történet nem rossz, de elég sok fogalmazási és helyesírási hiba van benne, amikre jobban kéne vigyázni. Hogy csak egy párat említsek:
hagyj folytassa (hadd folytassa helyett)
jól esik: Jól legfeljebb az eső eshet, amit te akarsz mondani, az jólesik
Azon kívül a papát és a nővért nem lehet úgy megszólítani, hogy srácok!
Végül egy apróság: a párbeszédekben az első gondolatjel előtt nem kell pont.
Ezektől eltekintve folytasd nyugodtan a történetírást, mert nem írsz rosszul.
Történetek: Családi szex 2016. 10. 1. szombat 21:50
A történet nem rossz, és a helyesírás is elmegy, kivéve az olyan szavakat, mint 14.-k (azt, hogy tizennegyedik a magyar helyesírás szerint így kell írni: 14.) vagy olyan elütések, mint anyuvl vagy ezket. Ezektől eltekintve írjál nyugodtan, mert érdekes, amit írsz. 7 pont
A történet kissé zűrös, az alulról dugásról pedig elég lett volna 1-2 kép is. 6 túl sok. Nyolc pontot azért megérdemel.
Helló, Izirider! Tekintve, hogy (amint írod is valahol) jobban szereted a részletes elemzéseket, mint a tőmondatokba sűrített olvasói véleményeket, megpróbálom részletesen elemezni/kiértékelni a Zitakrónikákat. (Azért csak ezt, mert eddig csak ezt olvastam végig – mármint az eddig megjelent 8 részt –, a többi írásodat későbbre tartogatom.) Először is őszintén gratulálok a Zitakrónikákhoz, pontosabban annak túlnyomó részéhez. Ha le is számítok néhány túlírt és túlbonyolított részt (mint például az 5. vagy a 8. rész), az egész – a történet bonyolítását, a stílust és a szexet illetően – toronymagasan kiemelkedik az átlagból. Legjobban szerintem a Levente, Zita, Anya és Apa közti kapcsolatokat sikerült megírni. Az incestus (vagy ahogy Te mondod, vérfertőzés) témája, amit én inkább családi szexnek neveznék, szerintem önmagában is van annyira érdekes, hogy fölösleges a történetet barátokkal, barátnőkkel vagy szomszédasszonyokkal fűszerezni. Viszonylag régen megjelent Napfürdőzés c. sorozatom (amelynek 2 darabja – a Zitakrónikák 7. része mellett! – a mai napig szerepel az anya-fia toplistán) kizárólag a család tagjaival foglalkozik, akárcsak épp most kezdődő – szintén német történet nyomán írt – sorozatom, az Egy teljesen normális család. Tehát egy szó mint száz: Én se vagyok már kezdő ebben a műfajban (az 51. megjelent történetnél tartok), de nagyon föl kell kötnöm az alsógatyámat, ha lépést akarok tartani a sziporkázó Zitakrónikákkal. Üdv! Pierre
Történetek: Ó, azok a mellek...! 8. rész 2016. 05. 13. péntek 16:43
A történet (vagy inkább folytatásos regény) elsőosztályú, beleértve a fogalmazást és a helyesírást is, ami néha csapnivaló. Csak így tovább!
Történetek: Patrick és Johanna 2016. 05. 13. péntek 16:35
gyuri0926-nak üzenem: Nyugi, Gyuri, a következő ilyen lesz. (Több részes, és az 1. részt kábé egy hónap múlva olvashatod.)
Pierre
Történetek: Az új lakás 3. rész 2016. 04. 11. hétfő 22:54
A történet bíder - ha tudod, hogy ez mit jelent - és tele van helyesírási hibákkal. (megérkezet helyesen megérkezett, meg jött helyesen megjött, farkas éhes helyesen farkaséhes stb. Az pedig rejtély, miért kell mindig nagy É-vel írni azt, hogy én.
Történetek: Tom és Laura 2. rész - Laura 2016. 04. 11. hétfő 22:46
Bob__-nak üzenem:
1) Sajnálom, hogy a képek szerinted "sokat rontanak a hatáson", mert én a fotókkal illusztrált történeteket szeretem.
2) Kár, hogy a két nézőpontból megírt történet véleményed szerint nem sikerült jól, pedig azt hittem, van benne fantázia ugyanazt a szexsztorit mindkét résztvevő szemszögéből bemutatni.
Pierre
Történetek: Medencemaszti 2016. 03. 13. vasárnap 15:53
Nem akarlak helyesírásra tanítani, kedves hapi, de azt, hogy erőssen csak egy s-sel kell írni, a punci birtokos esete pedig nem punciát, hanem punciját. Különben jó. (8 pont)
Történetek: Tom és Laura 1. rész - Tom 2016. 03. 11. péntek 15:48
Legközelebb ugyanez a sztori következik Laura szemszögéből.
Pierre
Történetek: Én és a kishugom 6. rész 2016. 01. 31. vasárnap 12:33
gyuri0926-nak üzenem: A nudista strand tényleg nem arra szolgál, de én jártam olyan franciaországi tengerparti nudista strandon, ahol a félreeső dűnén több pár is szexelt.
Történetek: A nővérem hálójában 1. rész 2016. 01. 17. vasárnap 08:22
A történet nem rossz, de a helyesírás...! (Közeledet egy t-vel, Farsang nagybetűvel, Kölyökfejjel és mélycsókokat egy szóba írva stb., stb.)
A történet egy kicsit valószínűtlen, de nem rossz. 8 pont.
Történetek: Én és a kishúgom 5. rész 2015. 12. 21. hétfő 22:30
Szia genius33! Mi a problémád a vaginával, a bránerrel meg a kéjléccel? Te hogy mondanád? Punci, pénisz és fütyi?
Pierre
Jó történet. Ha a helyesírása jobb lenne (vesszők sok helyen hiányoznak), tíz pontot adtam volna rá, így csak kilencet. smile
AnDrOiD történetei (a címet és a képeket is beleértve) messze kiemelkednek az átlagból, csak kissé bosszantó, hogy a legelemibb helyeken (például a hogy előtt) is elfelejti kitenni a vesszőt. Érdemes lenne kijavítani eddig megjelent írásait.
Történetek: Én és a kishugom 2. rész 2015. 08. 31. hétfő 16:27
Az ízlések és kotonok különbözőek - mondhatnám a régi mondást variálva. A hozzászólók nagyobbik fele azt írja, hogy "szuper" vagy "nagyon tetszik", sztbali szerint viszont hiányzik az "igazi action". Most légy okos, Domokos!
Történetek: Matektanárnő 2015. 08. 30. vasárnap 22:24
Sajnos nem tudok egyetérteni a dicsérő véleményekkel, mert a történet túl sűrű és gyerekes, azon kívül tíznél abbahagytam a fogalmazási és helyesírási hibák összeszámlálását. Kár, mert az ötletből sokkal többet ki lehetett volna hozni. Na, majd legközelebb. smile
Történetek: Én és a kishúgom 1. rész 2015. 08. 6. csütörtök 22:20
gyuri0926 kemény ledorongolása után nem tudom, folytassam-e a történetet. Aki nem tud megkülönböztetni olyan - egymástól teljesen különböző - sportágakat, mint a bowling, a kugli és a teke, az inkább írjon meséket a kistestvéreinek, nem igaz? Ami pedig a 35 éves anyukát illeti, annak szerintem nyugodtan lehet 15 éves, de akár 17 éves fia is.
Történetek: Diákszexparti 2015. 06. 12. péntek 17:04
Ha a fotók jók, de nincs hozzá történet, akkor vegyétek képregénynek, amelyiknek nem muszáj elolvasni a szövegét..
Pierre
Történetek: 19 éves fiú története 2015. 03. 26. csütörtök 11:45
Nem tudom, miért írja matador, hogy "tök jó", amikor a történet eléggé szegényes és ráadásul tele van értelmetlen szóhibákkal. (rávetettem helyett rávettem magam a mellbimbójára, az ajkai közé vettem magam, magára rányitotta a lövést, az szájába stb.) Én is csak ugyanazt tudom tanácsolni, mint Andreas6, hogy inkább festegessen, mert az talán jobban fog menni, mint az írás...
Ebből is látszik, hogy - ahogy mondani szokás - ízlések és pofonok különbözőek. Jó lenne eldönteni, hogy a sztori ELFOGADHATÓ, NAGYON GYENGE (1 pont) vagy pedig SZUPER. smile
Pierre
Örülök, hogy majdnem mindenkinek tetszik, ami a pontszámból is látszik. Andreas6 hozzászólását nem igazán értem. Hogy lehet száraz egy tengerparti történet? smile
Pierre
Kedves pussydokie,
ha nem vetted volna észre, a befejező jelenet tényleg kvartett volt (tehát négyes), mert Linda "kezében a videokamerával anyjával szemben apja arca fölé térdelt. Stefan persze nem hagyta ki a lehetőséget, hogy végignyalja Linda arca fölött illatozó pináját, ami még jobban izgalomba hozta." Ennél több nem fért bele, mert nem volt már szabad dákó. smile
Pierre
Történetek: A szauna 2014. 12. 2. kedd 14:12
A sztori kitűnő (10 pont) A mások által is jelzett apró hibák (a szeméremdombon csattogó herezacskó stb.) mellett két apró megjegyzés: Az a szó, hogy ő, csak a mondat elején nagybetű, viszont a mondatot a párbeszédekben is nagybetűvel kell kezdeni. A sztorit különben érdemes lenne folytatni.
Döntsétek el, hogy most átlagos vagy nagyon jó.
Pierre
Történetek: Segítek a fiamon 2014. 11. 3. hétfő 18:01
Hülye fantazmagória, hogy a fasz napról napra nő a szopástól. Akkor az enyém már 50 centis lenne. smile
Bár zsuzsikának úgy látszik, nem tetszett, a többi vélemény elég biztató és elég ahhoz, hogy írjak még egy pár részt André kalandjairól. Tehát folyt.köv.
Pierre
Történetek: A könyvtárban 2014. 09. 22. hétfő 17:05
A történet nem rossz, de még jobb lenne, ha nem lenne tele helyesírási hibákkal. Az hogy jól esik azt jelenti, hogy zuhog az eső. A maszturbáló lány viszont csak azt suttoghatta, hogy "Ez nagyon jólesik." Az írásjelek hiánya is zavaró. Mit jelent például az, hogy "Most már nem volt diszkrét üvöltött gyönyörében."???
Történetek: A könyvtárban 2014. 09. 22. hétfő 17:03
A történet nem rossz, de még job lenne, ha nem lenne tele helyesírási hibákkal. Az hogy jól esik azt jelenti, hogy zuhog az eső. A maszturbáló lány viszont csak azt suttoghatta, hogy "Ez nagyon jólesik." Az írásjelek hiánya is zavaró. Mit jelent például az, hogy "Most már nem volt diszkrét üvöltött gyönyörében."???
Történetek: Leszoksz? 2014. 09. 5. péntek 14:07
Elég jó sztori, bár nem tudom, hogy férfiaknál is alkalmazható-e, mert a dohányosok tudják, milyen jólesik egy cigi elélvezés után...
Gyengus. Kár volt a fáradságért. (Megírni is és elolvasni is.)
Történetek: Apakomplexus - Lili 2014. 07. 31. csütörtök 11:31
Kiemelkedően jó (és jól megírt) történet. Tölts még föl hasonlókat!
Üzenetem macsek2-nek: Ez csak a történet 1. része, aminek még lesz négy folytatása lényegesen több szöveggel. Azzal már remélem, te is elégedett leszel. Jó olvasást!
Köszönöm a hozzászólásokat és a tanácsokat. Lehet hogy #11 sztbali tippjét valamelyik következő történetemben hasznosítani fogom, de
# deajk2008 javaslatait nem tudom teljesíteni, mert homokos történeteket nem írok.
Pierre
Remek sztori. 10 pont.
Remélem, nem túl hosszú, kedves A57L, mert egy rész még hátra van.
Pierre
Történetek: Apakomplexus - Lili 2014. 04. 12. szombat 14:52
A történet szuper. Ha lehetne, még 10-nél is több pontot adtam volna rá. Érdemes lenne folytatni vagy valami hasonlóan jót írni.
A sztori szuper, de - ahogy mondani szokták - túl jó ahhoz, hogy igaz legyen. smile
Történetek: Éjszakai fürdőzés 2014. 03. 8. szombat 10:13
Akkor is, ha a történet szerzője szerint "félig az elmebajom szülötte", kicsit sok a jóból. Szerintem a szextörténetekben is kell egy csipetnyi realitás, hogy hihetőek legyenek.
Történetek: Szieszta 2014. 02. 22. szombat 12:04
Kicsit nehézkesen indul, de a végére egész jó kis történet kerekedik belőle. 8 pont.
Ahogy azt apuci elképzeli... Azon kívül a magyarban nincs olyan szó, hogy süllyedett, csak olyan, hogy süllyedt.