A+ A-

Nudista élmények 2. rész

Még javában a nyári szünet tartott. Egy reggel ébredés után az ágyunkban feküdve beszélgettünk húgommal, hogy igen meleg napunk lesz ma is és elmehetnénk strandolni. Megreggeliztünk, lezuhanyoztunk mind a ketten és elkezdtük összekészíteni a strandos motyónkat majd bepakoltuk táskába. Mikor ez a történet játszódott húgom 15 éves volt. Nekem a gondolatomba sokszor előjött az átélt nudista élményem, és mindig jóérzéssel gondoltam vissza rá. Így volt ez pakolás közben is, és azon járt az agyam, hogy is vehetném rá húgomat, hogy ne strandra, hanem inkább nudizni menjünk. De nem tudtam elhozakodni semmi épkézláb ötlettel, így hátunkra kaptuk táskánkat és elindultunk a strandra. Még csak a lépcsőházból értünk ki mikor megszólalt bennem a kisördög.
- Figyelj csak húgi, mit szólnál hozzá ha nem strandra mennénk hanem inkább tópartra?
- Miért?
- Hát amilyen meleg van a strandon biztos tömegnyomor lesz, tóparton meg szerintem jóval kevesebben vannak és még lehet a víz is tisztább lenne.
- Ha jobban belegondolok én se szeretem ha a medencében mindenki rám mászik és még úszni se tudok normálisan.
- Na látod és itt a közelbe tudok egy jó kis bányatavat ami nincs is sokkal messzebb mint a strand.
- Na jó meggyőztél!
Majd felültünk egy buszra, ami a tó mellett rakott le minket és elkezdtünk begyalogolni a földúton. Én már egy kicsit céltudatosan mentem és kikötöttünk oda ahol múltkor Annáékkal nudiztam. Állt ott egy kocsi, de ahogy lenéztünk a vízparton nem volt senki. Így hát lementünk és ide telepedtünk le. Nem láttunk magunk körül egy embert sem. Jobbra ugye a picike kavicsdomb takart minket, balra pedig a part folytatásán nem volt senki.
- Nem jobb így? Nincs nyüzsi, miénk az egész part. Mondtam húgomnak.
- El kell ismernem igazad volt, jobban fogom magam itt érezni, mint a strandon a tömegben.
Majd elkezdtünk kipakolni leterítettük a plédet és én levettem a pólómat. Volt bennem egy kis félsz, hogy miként fog reagálni húgom ha lejön mellénk egy nudista és rájön húgi, hogy hova is hoztam őt valójában. De hamar megtörte a kis agyalásomat!
- Jaj! Mivel nem ide terveztünk jönni nincs rajtam a bikini és itt nincsen kabin, hogy átöltözzek.
- Oh, hát hátat fordítasz nekem és úgy felveszed a bikinit. Én se ebbe a rövidnadrágba akarok fürdeni, nekem is át kell vennem. Feleltem.
És elkezdtem a táskába keresni a matracunkat, hogy felfújam. Addig húgi elővette sárga bikinijét és nekem háttal állva levette a rövidnadrágját. Hiába testvérem, jó volt nézni barna vállig érő haját, karcsú testét, gömbölyű fenekét és aprócska fehér tanga bugyiját. Majd letolta és kilépet bugyijából, levette felsőjét valamint a melltartóját. Ott állt nekem háttal teljesen csupaszon. Én már nem is tudtam a matracra koncentrálni. Bikini felsőjét cicijére tette és szólt nekem.
- Peti! Bekötnéd nekem? De ne leskelődj ám! És nevetett.
Én ahogy mentem oda mögé, végig fedetlen csupasz nőies popsiját néztem. Eluralkodott a vágy bennem megmozdult a biológiám és merevedésnek indult a farkam, persze ő ebből mit sem észlelve. Majd picit remegő kézzel kötöttem meg bikini felsőjét. Visszamentem a táskámhoz, hogy elővegyem én is a fürdőgatyámat, ö addig felvette a bikini alsóját is. Majd megfordult és jött felém. Őrülten csinos és szexi volt ebbe a sárga bikiniben. Kicsit felbátorított az átöltözése és tudtam azt is, hogyha nudizni akarok nekem kell megtenni az első lépéseket utalásokat e felé. Így hát hirtelen nem is gondolkodva, húgom előtt letoltam a rövidnadrágomat boxerommal együtt. Még az átöltözésének hatása nem múlt el teljesen nálam és így libbent a szabadba picit megkeményedett, enyhén megemelkedett csupasz farkam. Látszott az arcán nem tudta hova tenni az én közvetlenségemet. De már egyből vettem is fel a fürdőgatyámat. Ő pedig nem szólt semmit mintha észre se vette volna hogy félig - meddig merev volt a vesszőm.
- Megyünk fürdeni? Már nagyon melegem van! Mondta húgom.
- Menj csak nyugodtan, én még felfújom a matracot.
- Hát jó ahogy gondold.
Ő pedig elkezdet besétálni a vízbe, megmártózott majd beúszott én addig fújtam a matracot. Nem sok idő telt el már úszott is visszafele húgom. Én még mindig a matraccal ügyködtem. Ahogy jött ki a vízből nagyon szexi nőies látványt mutatott nekem vizes teste, nem tudtam testvéremként nézni rá. Sárga bikinijén átrajzolódott barna hegyesedő mellbimbója és az alsója picit bevágott így gyönyörűen átsejlett puncijának vonalai. Jött oda hozzám, láttam rajta, hogy mondanivalója van.
- Nem hiszed el mit láttam! Mondta.
- Miért mit?
- Mellettünk a szomszédos partrészen a kavicsdomb másik oldalán csupaszon fürdenek.
- Áhh! Ne hülyéskedj már! Úgy csináltam mintha nem tudnám hova jöttünk.
- Akkor gyere be a vízbe és meglátod te is! Mondta húgom.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.88 pont (161 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 papi 2014. 05. 9. péntek 05:06
Nem rossz, folytasd
#8 A57L 2013. 08. 20. kedd 05:01
Elég jó.
#7 Pierre19 2013. 06. 14. péntek 14:52
A történet nem rossz, sheroky, de még jobb lenne, ha egyrészt kialakulna valami szex a testvérpár között, másrészt pedig helyesen írnád le a párbeszédeket. Ha megnézed bármelyik történetet vagy könyvet, láthatod, hogy nem így kell írni: "Nem hiszed el mit láttam! Mondta.", hanem "Nem hiszed el mit láttam! - mondta." Különben további további jó sztorikat!
Pierre
#6 genius33 2013. 01. 17. csütörtök 18:29
Folytatást kérünk! smile
#5 Bikmakkocska 2013. 01. 11. péntek 11:45
Van benne gyerekesség, de a történet is olyan, no, csak félig.
#4 bikmakk 2011. 08. 5. péntek 22:20
Folytatást kérek!
#3 blabla91 2011. 04. 21. csütörtök 17:58
nekem tetszett... esetleg lehetne folytatni smile
#2 tutalibermaliber 2011. 04. 11. hétfő 11:15
a történet nem rossz ... a stíluson van mit csiszolni ... így túl mesterkélt
#1 Törté-Net 2011. 04. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?