A+ A-

Marilyn meg az öccse 1. rész

Egy angol történet nyomán
A 15 éves Tommy egyedül volt odahaza, és piszkosul örült az előtte álló kellemes estének. Miután szülei ismerősökhöz utaztak vidékre, megengedték neki, hogy a kerekes asztalkán álló tévét áttolja a szobájába az ágya elé, hogy onnan nézhesse. Tekintve, hogy húszéves nővére, Marilyn se volt otthon, mert egy diszkóba akart menni a barátjával, Tommy levetkőzött, anyaszült meztelenül hanyatt vetette magát az ágyon, és kezébe vette a tévé távirányítóját, hogy keressen valami jó szexprogramot. Mivel elég gyakran maszturbált, és tévénézés közben most is volt ilyen szándéka, előre odakészített magának egy csomag papírzsebkendőt.
Tudta, hogy a legjobb pornófilmeket vetítő programok a 15 - 16. csatorna után kezdődnek, ezért egyből ott kezdett el keresgélni. Rögtön az első programban egy csinos szőke csajra akadt, aki egy jól megtermett néger srác kocsirúd méretű fekete kárját szopta. Ettől az ő farka is pillanatok alatt merevedni kezdett, ha nem is volt akkora, mint a filmen szereplő fiújé. Miközben a szőke nő körbenyalta partnere rózsaszínű makkját, Tommy egyik kezével markába vette a herezacskóját, a másikat pedig keményen álló farka köré kulcsolta. Laza csuklómozdulatokkal éppen verni kezdte, amikor előbb kulcszörgést hallott, majd a nappaliból nővére hangját, aki átkiabált neki:
- Hol a francba van ez a nyavalyás tévé? Csak nem nálad? - Arról szó se lehet! A tévé nem a tiéd. - S azzal már el is indult az ő szobája felé. Amikor belépett, Tommy megpróbált azzal védekezni, hogy a szüleik megengedték neki, de a lánnyal nem lehetett vitatkozni. Nemsokára az is kiderült, miért jött haza ilyen korán a diszkóból, s miért van ilyen morózus hangulata. A tervezett randija vízbe esett. Sőt nemcsak hogy vízbe esett, de a fiú, akivel a diszkó után az éjszakát is együtt akarta tölteni, s aki miatt legerotikusabb szlipjét és melltartóját vette fel, egy másik csajjal jelent meg a diszkóban, és rá ügyet sem vetett.
Ezért - miután kidühöngte magát, hogy milyen szemetek a férfiak - hirtelen ötlettel lehúzta fekete bársonynadrágját és kibújt a telt idomaira feszülő szűk pulóverből. A nőies testére tapadó fehérneműben olyan erotikus látványt nyújtott, hogy még Tommy is megkívánta, pedig sokszor látta már meztelenül. Marilyn nem sokat teketóriázott, hanem szó nélkül bebújt öccse mellé, aki a nyakig magára húzott takaró alatt feküdt.
- Hoppá! - mondta a lány meglepetten, amikor észrevette, hogy öccse meztelen. Rögtön tudta, mivel volt elfoglalva, s ezért csak annyit mondott:
- Oké, öcsi, akkor nézzünk együtt tévét!
Keze közben szinte véletlenül a kamasz fiú kisportolt hasához ért, s mielőtt még az zavarában összegömbölyödött volna, a keményen felálló hímtagba ütközött.
- Húha - mondta meglepetten, mert ugyan ő is sokszor látta már pucéran az öccsét, de a hímvesszője akkor soha nem volt ekkora.
Tommy nyakig elvörösödött, és el akart húzódni nővérétől, de az ellentmondást nem tűrően megmarkolta a kőkemény rudat.
- Na gyerünk, keress valami jó filmet csak 18 éven felülieknek! - mondta nevetve öccsének, aki belépésekor kikapcsolta a tévét.
Az most nem tehetett mást, mint hogy megnyomja az előbb nézett program gombját.
- Na látod - mondta Marilyn, amikor a képernyőn megjelent ugyanaz a pár, amelyiket Tommy az előbb nézett, csak most már a szőke nő volt felül, s a néger srác hatalmas farkában ülve a térdeire támaszkodva tempózott.
- Mondd, öcsi - szólt Marilyn pár perc múlva szinte közömbösen öccséhez - , te ettől nem izgulsz fel?
- Á, ez mindig ugyanaz - felelte Tommy nagyot nyelve. - Ha egyet láttál, mindegyiket láttad.
- Ne mondd már! - mondta a lány, kezét még mindig a keményen felálló hímtag köré kulcsolva. - Ha az ilyesmik nem tudnak felizgatni, akkor mitől áll ilyen keményen a farkad? És minek készítetted ide a papírzsebkendőt? Valld be, hogy be vagy gerjedve és ki akartad magadnak verni.
- Ne hülyéskedj már - mondta rekedtes hangon a srác -. Csak náthás vagyok egy kicsit, amiatt kell a papírzsebkendő.
- Még hogy náthás! - kacagott a lány még mindig a fiú kárját markolva. - Ne mondd már, hogy véletlenül áll így a dákód. Az embernek direkt kedve támad, hogy rakoncátlankodjon egy kicsit veled. Nézd meg...
Azzal a fiú kezét behúzta a bugyija alá, és ujjait végighúzta szeméremajkai között, amelyek tényleg teljesen benedvesedtek.
Tommy el akarta húzni a kezét, de Marilyn nem engedte.
- Mi a baj, Öcsi? Nem értem, hol a probléma. Lehet, hogy te még nem voltál lánnyal, de a farkad nagyobb, mint azé a seggfejé, és biztos jobban csinálod, mint ő. Én pedig szedem az antibébi - tablettát, tehát semmi veszély.
Tommy azonnal megértette: Seggfej alatt a nővére nyilván azt a srácot értette, aki ma másik csajjal ment el, most pedig ővele akar vigasztalódni az elmaradt kalandért. A lány nem is teketóriázott tovább, hanem jobb kezével verni kezdte farkát, ballal pedig a melléhez húzta kezét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.24 pont (137 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 feherfabia 2015. 06. 28. vasárnap 06:27
Egész jó!
#14 Loene 2014. 02. 25. kedd 18:11
Jó volt, de kicsit rövid, olyan sebtiben meg volt történet, azért ment a 9 pont!
#13 listike 2014. 02. 3. hétfő 17:42
Nagyon jó.
#12 papi 2013. 11. 25. hétfő 08:21
Tetszik
#11 A57L 2013. 08. 18. vasárnap 06:33
Nagyon jó.
#10 Bikmakkocska 2013. 01. 13. vasárnap 17:23
Sok ilyen van a Neten.
#9 cervelo 2012. 07. 24. kedd 07:52
Remélem hasonlóan jó lesz a következő is.
#8 Pierre19 2012. 02. 10. péntek 13:55
Nem akarom cikizni a hozzászólókat, de ha már valaki ilyesmiket olvas, akkor igazán bővíthetné a szókincsét. "Kár" a szlengben (és a cigányoknál is) azt jelenti, hogy fasz. A google-ban első keresésre ezt találtam róla: Hogy valakinek "mekkora a kárja" azt csak egyféleképpen lehet érteni (hogy mekkora a farka). Ami pedig a néger csávók makkját illeti, aki már járt például dél-franciaországi nudista strandon, az tudja, hogy sok néger (vagy félvér) makkja nem barna, hanem rózsaszínű.
#7 sarmos 2010. 02. 22. hétfő 00:20
jo
#6 bio 2010. 02. 3. szerda 16:17
"Kútba esett" és "nem vízbe esett"
#5 Tejbetök 2010. 02. 3. szerda 00:39
Jah... Kárját... meg a nagyfarkú négereknek rózsaszín a makkja... Láttam pár filmet, és az esetek zömében az is barna. ;)
#4 casuals 2010. 02. 2. kedd 20:15
szerintem káróját akart írni de
kicsit visszafogottabb változat lett belőle vagy szlengel hanem inkább tájszóval de a történet 10-es skálán 8.7 am sztem vmi folytatás nemlenne rossz :)
#3 Angelnight 2010. 02. 1. hétfő 17:50
Kárját? Milyen kárját? :)
#2 imi36 2010. 02. 1. hétfő 02:39
Nagyon jó! Várom a folytatást!
#1 Törté-Net 2010. 02. 1. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?