A+ A-

Tomi első élménye

15 éves voltam, de farkam a koromhoz képest jóval nagyobb volt, mint osztálytársaimé, akikét a tornaóra előtti átöltözésnél láttam. A sajátomat egyszer merev állapotban az iskolai vonalzóval is lemértem, de annál jó pár centivel hosszabb volt. Ennek ellenére nem nevezném deformáltnak, bár a tövénél körülbelül 4 és fél centi vastag volt, 5 és fél centi vastag makkom pedig teljes egészében túlnyúlt a vonalzón. Akkor már jó ideje onanizáltam - néha naponta többször is kivertem a farkam -, de nővel még nem volt dolgom. Annál jobban ismertem két évvel idősebb nővérem, Mónika testét, aki 8 éves kora óta művészi tornára járt, és kedvenc időtöltése volt, hogy a nagyszobában lévő tükör előtt állva meztelenül készüljön az edzésekre. Ezt persze én is kifigyeltem, és mióta kamaszodni kezdtem, ha csak tehettem, házi gimnasztikázása előtt elbújtam a széles ülőgarnitúra mögé, ahonnan jó rálátás nyílt a tornászó lányra. Legjobban formás melleit szerettem nézni, amelyek minden gyakorlatnál le-föl ugrándoztak, de gyönyörű lábait is imádtam a hosszú lábujjakkal és a gyöngyházszínű, hosszúkás körmökkel.
Ezek után majd kicsattantam a boldogságtól, amikor a szobámat egyszer csőrepedés miatt ki kellett festetni, nekem pedig egy gumimatraccal néhány napra át kellett költöznöm nővérem szobájába. 'Ha egy szobában alszunk, biztos jó párszor lesz alkalmam látni meztelenül' - gondoltam magamban. Ez nagyon gyorsan, már első éjszaka be is következett. Amikor arra ébredtem, hogy vécére kell mennem, már kifelé menet észrevettem, hogy a háton fekvő lány álmában lerúgta magáról a takarót. Visszafelé jövet aztán alaposabban is szemügyre vettem a nővéremet. Régimódi pizsama felsőjének három felső gombja kigombolódott, s jobb melle teljesen fedetlen volt. Letérdeltem az ágy mellé, és hogy jobban lássam, óvatosan felgyújtottam az éjjeliszekrényén álló olvasólámpát. 'Csak nehogy felébredjen!' - gondoltam magamban. De Mónika csak a másik oldalára fordult. A vállánál fogva óvatosan megpróbáltam visszafordítani, hogy újra hanyatt feküdjön. 'Ettől biztosan felébred' - gondoltam, de a lány legnagyobb meglepetésemre zavartalanul aludt tovább. 'Más már rég felébredt volna' - gondoltam. 'Ha ettől nem ébredt föl, akkor azt se fogja észrevenni, ha máshol is hozzáérek.' Összeszedtem minden bátorságomat, és óvatosan kigomboltam az egész pizsama felsőt. A lány mellei teljes pompájukban tárultak a szemem elé. Jobb kezemet rátettem a bal mellére, és tenyeremmel lágyan simogatni kezdtem a mellbimbóját. Éreztem, hogy pizsamanadrágomban merevedni kezd a farkam. Amikor nővérem most se mutatott semmiféle reakciót, felbátorodtam, és másik kezemet a jobb mellére tettem. Most már mindkét tenyeremmel éreztem a mellek őszibarackszerűen sima bőrét. Körkörös mozdulatokkal simogatni kezdtem a mellbimbókat, amitől Mónika szétnyitott ajkakkal halkan sóhajtozni kezdett. Kivártam egy pillanatig, nehogy felébredjen, de mivel most se ébredt fel, markomba vettem mindkét mellét, s miközben szívem a torkomban dobogott, fölé hajoltam és számba vettem az egyik már keményen felmeredő mellbimbót. Éreztem, hogy kőkeményen felálló farkam kinyomja a pizsamanadrág szövetét. Amikor nyelvemet kinyújtva gyors körkörös nyelvcsapásokkal nyalogatni és szopni kezdtem a bimbót, hamarosan észrevettem, hogy az egyre keményebben áll. A nyalogatásnak és szopogatásnak azonban más hatása is lehetett, mert Mónika előbb sóhajtozni kezdett, majd kéjes nyögéseket hallatott.
A gömbölyű, mégis puha mellek simogatása és nyalogatása nálam is megtette a magáét: éreztem, hogy mereven álló farkam meg-megrándul. Ekkor elég nagy cuppanással kiengedtem számból a nagyra nőtt mellbimbót, még jobban a lány fölé hajoltam, s most a másik mellbimbóját kezdtem szopogatni. Már vagy negyedórája szoptam és nyalogattam felváltva a két mellbimbót, amikor észrevettem, hogy Mónika lassan körkörösen mozgatni kezdte a csípőjét. Közben az ágyra támasztotta a lábait, teste félkörösen a magasba emelkedett, s ezáltal még inkább felkínálta nekem a melleit.
'Reagálhat valaki így, ha alszik?' - töprengtem. 'Lehet, hogy rég felébredt és csak úgy tesz, mintha még mindig aludna, hogy tovább élvezhesse, amit csinálok.' Ettől a gondolattól úgy megijedtem, hogy abbahagytam a mellek kényeztetését, óvatosan begomboltam a pizsama felsőt, és betakartam Mónikát. Ezután fölkeltem mellőle és átmentem saját fekvőhelyemre, a gumimatracra. Letoltam pizsamanadrágom, egyik kezemmel markomba vettem feszes herezacskómat, a másikkal pedig megmarkoltam keményen felmeredő farkam. Először tövig lehúztam róla a fitymát, majd egyre gyorsuló mozdulatokkal reiszolni kezdtem. Nem kellett sokáig vernem a farkam, mert már annyira be voltam gerjedve, hogy néhány perc múlva altestem kéjes rángásai közepette elélveztem. Farkamat közben úgy tartottam, hogy a kilövellő forró ondó a hasamra spricceljen. Egy darabig még lihegve feküdtem a gumimatracon, aztán felpattantam, és kiment a fürdőszobába, hogy leöblítsem hasamról az áttetszően fehér folyadékot.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.8 pont (159 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#20 veteran 2017. 04. 6. csütörtök 14:21
Jó írás
#19 vakon53 2016. 05. 16. hétfő 16:26
Ez 10 pont!
#18 feherfabia 2014. 10. 12. vasárnap 06:14
10P
#17 Loene 2014. 02. 25. kedd 19:23
Azért keményen teleküldhette volna a nővérkéjét, és még kétszer nyes Szokásosan jó lett.
#16 papi 2014. 02. 10. hétfő 05:39
Szerintem jó
#15 listike 2014. 02. 4. kedd 06:10
Jó volt.
#14 A57L 2013. 08. 18. vasárnap 06:28
Nagyon jó.
#13 genius33 2013. 04. 16. kedd 15:53
Szerintem jó.
#12 Bikmakkocska 2013. 01. 13. vasárnap 17:20
Tiszta tucat.
#11 Orfeus 2012. 03. 27. kedd 15:57
"15 éves voltam, de farkam a koromhoz képest jóval nagyobb volt"... na én itt hagyom abba az olvasást
#10 bikmakk 2011. 06. 26. vasárnap 10:26
Mint a kovboj. Nem tölt, csak lő.
#9 Craig 2010. 11. 28. vasárnap 21:51
Nekem volt, kis vonalzóm is. Határidőnaplóhoz adták. 10 cm-es volt.

Ez nagyon gáááz. Logikátlan.
#8 fiesta14 2010. 11. 22. hétfő 10:20
még a kis 3szög vonalzó is 20cm azon is túlnyulik akkor az már ilyen fiatalon... kóros,vagy rekorder lesz belőle de ha jol udom 32cm-el már tv-be és a rekordok közé is lehet kerülni.
#7 sedke 2010. 08. 13. péntek 14:11
Ha 30on felüli nőknek, anyukáknak van kedvük egy fiatal fiúval hancúrozni írjanak. E-mail:jump@lajt.hu
#6 warhammer 2010. 05. 26. szerda 19:50
Hát igen. Az okos ember azt is tagadja ami van, a hülye azt is mondja ami nincs.
Lehet, hogy az iskolai vonalzónál hosszabb volt a farka, mert az első 20 cm-t. letörte belőle, és láss csodát hosszabb lett mint 32 cm.
Ez is akkor látott pinát, amikor a macska átugrott a kerítésen. Ajjaj.
#5 Manticore 2010. 05. 25. kedd 08:20
Whááááháááááá!... Megint KSH dolgozó írt beszámolót a szexuális aberrációjáról. Miért kell leírni a méreteket, sosem fogom megérteni, pedig férfi vagyok. Ez nálam mindjárt 4 ponttal kevesebbet ér. Caligula-nak tökéletesen igaza van, szerezz nőt ahelyett hogy pornót nézel, hidd el ég és föld!
#4 pamaci 2010. 05. 25. kedd 04:49
Caligulával teljesen egyetértek...
Plusz: Ha valaki 8 éves korától művészi tornára jár, és 17 évesen szétomlanak a mellei ("rejtélyes okból máris felálló kemény bimbókkal") akkor valamit nem jól csinál (vagy új értelmet nyert a művészi torna kifejezés :-))) )
Ja: és hol voltak ez alatt a szüleitek? Amikor a nővéred sikoltozott, ők elnézően mosolyogva csak ennyit mondtak: játszanak a gyerekek? :-)))
Ha írod a folytatást, ezekre figyelj!
#3 cocon 2010. 05. 25. kedd 02:57
Most akkor Mónika vagy Anikó persze ez kicsi hiba csak érdekes.
#2 Caligula 2010. 05. 25. kedd 01:47
"egyszer merev állapotban az iskolai vonalzóval is lemértem, de annál jó pár centivel hosszabb volt."...hát igen, gondolom húsz évesen meg félméteres(mert, hogy az a bizonyos vonalzó harminc centi hosszú!)... "hatalmas ondólövegek - kel spricceltem tele"...hát az sem baj, ha az ember tudja egy-egy szóról, hogy mit jelent - ha már használja! A löveg, az maga az ágyú...az "ondólöveg", ebből következően maga a farkad - no most olvasd újra, hogy miket írtál!
No persze nem ez a legnagyobb sületlenség! Majd ha leszel valamikor nővel, akkor arra is ráébredsz, hogy ha valamivel tönkre tudod tenni egy nő élvezetét, az éppen az a "technika", amit itt leírtál! Nem kell mindent elhinni, amit a pornó-filmekben látsz...sőt!!!
#1 Törté-Net 2010. 05. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?