A+ A-

Egy nap nővéremmel

Egy német történet nyomán
Még csak tizenöt éves kiskamasz voltam, szexuális kapcsolatom még egy lánnyal se volt, de egyre sűrűbben vertem ki a farkam. Gondolataim ilyenkor az egyik bomba jó csaj körül forogtak, akivel egy osztályba jártam. Maja testhezálló, szűk farmerban járt, és pólója nagy melegben még a köldökéig se ért. Ráadásul nemcsak a farmerja volt szűk, hanem a pólója is, ami alatt kirajzolódtak feszes mellei és hegyes mellbimbói. Sokszor elképzeltem, milyen élvezettel tudnám őket szopni, és micsoda érzés lehet, ha egy kicsit eljátszadozna a dákómmal. Így fantáziáltam – és maszturbáltam – éjjel, ha a másik szobából áthallatszott anyámék szeretkezése, reggel, ha a szokásos reggeli merevedéssel ébredtem, de nem ritkán nappal is, ha egyedül voltam otthon. Szexuális fantáziálásomban időnként három évvel idősebb nővérem, Tímea is szerepelt, aki roppant jó csaj volt, de családunk prüdériája miatt még sohasem láttam meztelenül.
Én mindig anyaszült meztelenül aludtam, de reggel szüleim és nővérem előtt is legalább egy sortnadrágba bújtam. Ezen a forró nyári napon azonban – mivel szüleim hétvégére elutaztak, és nővérem azt mondta, hogy a barátnőjénél akar aludni – arra készültem, hogy végre ruhátlanul mászkálhatok a lakásban és zavartalanul eljátszadozhatok magammal.
Amikor fölébredtem, szokás szerint reggeli merevedésem volt, s így felálló farokkal mentem ki a fürdőszobába. Ott azonban legnagyobb meglepetésemre a nővérem zuhanyozott. A zuhanykabin bepárásodott üvegfalán át csak meztelen hátát, karcsú derekát és formás fenekét láttam.
Ettől persze nem zavartattam magam, hanem elindultam a sarokban lévő vécé felé.
Tímea persze rögtön észrevett, félrehúzta a kabin ajtaját és kidugta a fejét.
– Te meg mit csinálsz itt, Csaba? Nem látod, hogy zuhanyozok?
– Már hogy ne látnám. De engem nem zavar – mondtam szemtelenül.
– Engem viszont zavarsz – felelte Tímea.
– Nem azt mondtad, hogy az Emesénél alszol?
– Te meg azt hitted, hogy egész nap tiéd a kéró, mi? – évődött. – Összezördültünk Emesével és még este hazajöttem. Van ellene valami kifogása az öcsikémnek?
– Dehogyis. Ha neked sincs kifogásod ellene, hogy nem vagyok felöltözve… – feleltem.
– Nincs – mondta, és miután elzárta a zuhanyt, legnagyobb meglepetésemre kilépett a zuhanyfülkéből.
Hogy milyen jó alakja volt és milyen gyönyörű hosszú combjai voltak, azt tudtam, de lányos melleit még nem láttam bikini vagy melltartó nélkül. Csodás gömbölyű halmok voltak, mindkettő jól elfért volna a markomban.
Olyan csodálattal néztem a testét, hogy egy pillanatra megfeledkeztem róla, hogy a reggeli merevedés miatt még mindig áll a farkam. Csak akkor jutott eszembe, amikor Tímea mosolygó pillantással rámeredt. Első pillanatban szégyenlősen el akartam takarni, de megállított.
– Hagyjad, Csaba. Nem kell szégyellned magad miatta. Ez a legtermészetesebb dolog a világon. Mutasd inkább, hadd lássam!
– Csak vécére akartam menni – mondtam kitérően.
– Ne zavartasd magad, öcsi.
– Most előtted pisiljek?
– Miért ne? – kérdezte. – Hisz testvérek vagyunk. Azon kívül még sohasem láttam, hogy pisilnek a férfiak.
Először fordult elő, hogy valaki férfinak nevezzen. Méghozzá a saját nővérem! Szokatlan volt, de nem kellemetlen.
Miután így szabályszerűen rábeszélt, széttett lábakkal odaálltam a vécé elé. Miután a szerszámom még mindig felállt, egyik kezemmel le kellett nyomnom, nehogy mellé menjen. Elég nehezen akart beindulni – lehet, hogy pont a nővérem figyelő tekintete miatt. Amikor kész voltam, a farkam már nem meredt az égnek, de még elég normális méretben himbálódzott a combjaim között.
– Most te jössz – mondtam kertelés nélkül. – Mert én se láttam még, hogy a nők hogy csinálják.
– Sajnos most nem megy, mert zuhanyozás előtt pisiltem. De szívesen szólok, ha megint kell.
Sokan erkölcstelennek nevezték volna, amit műveltünk, nem is beszélve anyáékról. Ma már persze tudom, hogy nyárspolgári módon sok mindent természetellenesnek tartottak, ami pedig teljesen természetes volt. Az azonban biztos, hogy az egymás előtti meztelenséget és hugyozást megengedhetetlen szabadosságnak tartották volna. Ha otthon voltak, nem mertünk volna meztelenül mászkálni egymás előtt. Pedig milyen régen szerettem volna látni Tímeát úgy, ahogy az isten megteremtette.
Ezen a napon azonban minden régi konvenciót a sutba dobtunk. Szabadnak éreztük magunkat. Semmi sem tartott vissza minket attól, hogy azt csináljuk, amit jónak látunk. S ebbe az is beletartozott, hogy úgy érezzük magunkat, mint Ádám és Éva a Paradicsomban.
– Jössz reggelizni? – kérdezte Tímea és egy frottírtörülközőt tekert a dereka köré.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.24 pont (114 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 03. 6. vasárnap 09:14
Lesz folytatás?
#10 rockycellar 2015. 08. 15. szombat 09:57
Jöhet a folytatás
#9 supi 2015. 08. 7. péntek 21:15
király
#8 papi 2015. 06. 26. péntek 21:21
Nem rossz
#7 veteran 2015. 06. 26. péntek 08:43
Kezdetnek jó. Nem hiszem, hogy szűz fiút így tudjon elkapni a leány.
#6 listike 2015. 06. 26. péntek 07:56
Első résznek jó, de ha nem folytatod, nagyon kevés. Már csak azért is, mert a címben egy napot írtál és ez csak a reggel volt.
#5 Rinaldo 2015. 06. 26. péntek 07:01
Lesz folytatás.
#4 Koriander 2015. 06. 26. péntek 06:48
Ezen még lehetett volna dolgozni, kicsit elkapkodott a sztori.
Nem tudom észrevetted-e azt a furcsaságot, hogy a szobádban ott áll a frigó és minden jóval tele van, köztük tejjel is amiből a Timi iszik, de lehet, hogy Németországban így szokták berendezni a szobákat(?), minden esetre furcsa wink
Különben indításnak nem rossz, aztán írj még folytatást, sok van még a történetben!
#3 feherfabia 2015. 06. 26. péntek 05:48
Bevezetésnek nagyon jó!
#2 A57L 2015. 06. 26. péntek 04:05
Egész jó lett.
#1 Törté-Net 2015. 06. 26. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?