A+ A-

Magda és anyja, Anikó 2. rész

Anikó miután ilyen jól összejött a lányával és ismerték egymás testi-lelki titkait, alig várta az alkalmat, hogy megmutathassa Magdának, hogyan keféli szét több pasi a pináját. Talán lánya is bele megy, ha már ott lesz és felizgul, nem fog tudni ellenállni neki, hogy kiélje titkos perverz vágyait, ahogy Ő.
Két hét telt el, hogy férje újra elment külföldi útjára és egy hétig haza sem jön. A szex közöttük már ritkán jött össze, pedig 40 évesen még igen jó karban volt és igényelte a testi örömöket. Lehet, hogy a férje miatt elszenvedett szex mentes évek hozták ki belőle a perverz állatot. Ha felizgult bármire rá lehetett venni.
Péntek délután volt, csendes nyugodt nap, lánya dolgozni volt, Ő pedig már telefonon lebeszélte, hogy este menni fognak. Bár Magdával megbeszélte, hogy elkíséri, még nem volt biztos benne, hogy akarja-e.
Félt attól is, hogy beárulja az apjának, mit tettek, de nem tette. Talán nem akart neki szomorúságot okozni, így hallgatott.
Gondolatai már az este körül forogtak, ágyéka már lüktetett a faszok után. Jobb kezével végig simította a ruháján keresztül a melleit, külön-külön a bimbókat, majd lassan a hasát cirógatva haladt lefelé. Felhajtotta a ruháját és bugyin keresztül ujjbegyével izgatta magát. Érezte, hogy kezd nedvesedni, a bugyit félre húzta és mutató ujját lassan elkezdte benyomni a puncijába. Többször ki-behúzogatta és érezte, hogy már nincs megállás, hamarosan jön az orgazmus. Halkan sikongatva élvezett el. -Este nem így lesz, akkor hangosan fogok sikongatni, hogy az összes pasi hallja.- gondolta Anikó.
Az élvezés után elszendergett, ujját a puncijában hagyta. Arra ébredt, hogy egy meleg nedves valami szántja végig a punciját az ujja mellett, és szemét kinyitva lánya fejét látta meg a lábai között.
- Szia drágám. Már nem bírtam magammal, el kellett élveznem.
- Látom, anyu, de ha lehet most hagyd hogy én is élvezethez juttassalak.
- Na jó, de estére van egy kis meglepetésem.
- Már alig várom.- mondta Magda.
Anikó hátra hajtotta a fejét, kihúzta ujját a puncijából és lánya bekapta és leszopogatta róla gyönyör nektárját. Élvezettel nyalogatta, ráhajolt és tövig bekapta az ujját, majd vissza kihúzta a szájából. A kis nyelve végét fel-le mozgatta, és úgy közelítette meg bozontos pináját. Kezével a szőrt széthúzta és így kereste meg vágatát, amely már előre reszketett az érzéstől, hogy lánya nyelve fogja érinteni. Lágyan húzta végig a résén a nyelvét. Ezt már nem bírta: -Oh, nagyooon jó, nyald a puncim, rá akarok élvezni a szádra, azt akarom, hogy a punci nedvem a szádba folyjon.- szuszogta Anikó.
-Igen anyu, én is ezt akarom. -s nyalta tovább anyja csatakos pináját. Szemérem ajkait széthúzta és bedugta a lukba az ujját, először csak az egyiket, majd a másikat. Azon vette észre magát, hogy már négy ujja bent van a punciba, és még fér bele. Így az ötödiket is a többi mellé erőltette.
- Ez az, lassan told be az egész öklödet. -mondta Anikó.
Lánya a nyálát a puncijára csorgatta és szétkente a kezével, hogy síkosabb legyen és beférjen az egész ökle, ahonnan Ő is kijött egyszer. Szépen lassan tolta be, míg már a csuklója is bent volt. - Húzogasd ki-be, nagyon élvezem. Most akár egy ló is megbaszhatna.- súgta az anyja.
Anikó erős lökésekkel mozgatta csípőjét, hogy minél mélyebbre erőltesse kitágult puncijába lánya kis öklét. Néha a fél alkarja benne volt, élvezte ahogy feszítette, és sikongva elvezett el a lánya kezétől. -Oh ez nagyon jó, ne húzd még ki. Nyalogasd közbe a csiklómat- kérte lányát.
- Élvezed mi? Ennyi nem volt elég? Nagyon szex éhes vagy anya! - sóhajtotta lánya, majd ekkor odahajolt anyja lába közé és csiklóját kezdte el nyalogatni, míg a keze benne volt a pinájába. Így lassan mozgatva a karját a punciba és közben élvezettel nyalta a csiklót, néha szeméremdombot is illette nyelvével, majd anyja újból elélvezett. Élvezéskor két kezével rászorította lánya fejét a csiklójára és utasította:
- Szívd erősen, oooooh, így , jól csinááálod. Élvezeeek!- kiabálta Anikó. Patakokban folyt a nedve a lánya kezén, majd megfogta karját és kihúzta lassan a meggyötört puncijából és szájához húzta, majd saját nektárját lenyalogatta róla.
- Köszönöm.
- Szívesen, máskor is. - lihegte a lánya.
- Remélem az este folyamán te leszel a fénypont, és büszke lehetek rád, hogy mennyi sok faszból fogod a gecit előcsalogatni.
- Most megyek és lefürdök, beillatosítom magamat, majd te is készülj el, és indulhatunk is.
- Oké anya, addig kikészítek valami szexi rucit, amibe megyek.
Két óra múlva mindketten készen álltak, anyja egy fekete ujjatlan mini ruhát vett fel, melynek mellrészén külön kosár volt kialakítva, így hatalmas melleit kihangsúlyozta. Melltartót és bugyit nem vett fel, csak egy combfixes harisnyát. Szexi vékony lábai, arányban álltak a teste többi részével, vádlija szép izmos volt, fiatalkorában űzött sportolás miatt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.59 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2017. 10. 26. csütörtök 07:04
Egy jó írás fel szokott izgatni. Ez csak lehangolni tudott.
#8 veteran 2017. 02. 9. csütörtök 08:13
A gruppen vége felé már sokk.
#7 feherfabia 2016. 07. 4. hétfő 07:02
Közepes!
#6 zsuzsika 2014. 11. 2. vasárnap 08:25
Nekem nem jött be.
#5 A57L 2013. 08. 8. csütörtök 03:29
Nagyon jó.
#4 papi 2013. 04. 29. hétfő 05:46
Ez jobb mint az előző,folytasd hátha az ennél is jobb lessz
#3 cervelo 2012. 07. 24. kedd 08:07
Hát?!Túl sok.
#2 roberto 2009. 07. 16. csütörtök 00:44
nagyon komoly.10-pont.
ui.foly.........
#1 Törté-Net 2006. 03. 1. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?