Zitakrónikák 9. rész - A múltba révedve

Szavazás átlaga: 8.96 pont (102 szavazat)
Megjelenés: 2017. július 3.
Hossz: 23 424 karakter
Elolvasva: 4 415 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Meztelenül feküdtünk a meleg, kavicsos parton leterített pléden a Dubrovnik közelében fekvő nudista strandon. Fejemet Levi mellkasán pihentetve figyeltem a távoli óceánjárót, amely a lebukó nap irányába tartott, el a Daksa-sziget mellett az Elafit-szigetek felé. Késő délutánra járt, a Cava strandon ennek ellenére rengetegen voltak. Turisták és helyiek egyaránt. Beszélgettek, süttették magukat a lassan lebukó nap fényében, vagy mint mi, csak úgy élvezték egymás társaságát.
Gellért nem jött le velünk, azt mondta, a nudizás neki már túl sok a jóból. Zsani viszont itt volt, egy perccel ezelőtt még mellém bújva feküdt, de most elment, hogy valami étket keressen nekünk. Én is éhes voltam, csak nem akartam elmozdulni Levi mellől. Nem akartam elmozdulni erről a helyről. Kilencszáz kilométerre voltunk hazulról, s itt csak két ember ismert minket, ők viszont tudták a tikunkat. Mindenki más számára csupán egy fiatal pár voltunk.
Fura, de nagyon élveztem ezt. Bár mindig feltüzelt, hogy titkon az öcsémmel szexelek, az, hogy itt szerelmes pár lehettünk anélkül, hogy bárki sejtette rólunk az igazságot, valami fura lelki megnyugvással töltött el. Mintha a titok létének megszűnésével önmagammá váltam volna. Egy flúgos, szégyentelen csajszivá, aki belehabarodott a saját testvérébe.
Mert szerettem Leventét, jobban, mint ahogy lány szeretheti a testvérét, ezt már nem tagadhattam magam előtt, se előtte. És tudom, hogy ő is így érez. Így érzett már korábban is, de elfogadta, hogy nekem idő kell ennek felfogásához. Ezért várt türelemmel anno majd egy évig, de amikor egymásra találtunk... Vaó!
Persze sose mondtuk ki, mit érzünk. Nem kellett. Túl voltunk mi már a szavaknál, tetteknél. Túl voltunk a normalitáson, hát minek csinálnánk bármit normálisan? Legyen az a romantikus filmek kliséje. Mi inkább élveztük azt, amit csak egymásnak, és csakis egymásnak nyújthattunk. A testvéri szeretet egy új, mélyebb formáját. Ami sosem fog elmúlni, még akkor sem, ha a szerelem elmúlik. Sosem fogunk ennél kevesebb lenni egymás számára.
Hasra fordultam és megcsókoltam Leventét. Szerettem vékony ajkait csókolni, nyelvével hadakozni, de a tény, hogy itt a strandon meztelenül, mindenki szeme láttára úgy forrt össze szánk, mint szeretőké, feltüzelt. Mikor elváltunk, elmerültem sötétbarna tekintetében, amiből meglepő érettség és lelkes rajongás tükröződött vissza rám. Hogy én mennyire imádom ezt a férfit.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 11 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.96 pont (102 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
j
juliusz2012
2023. augusztus 29. 13:35
#10
A történet minden része nagyon lendületes, kimondottan izgalmas olvasni az adrenalinért folyó küzdelem miatt. Viszont én ezt a múltba révedést inkább  Levente  megszerzése elé tettem volna bevezetőnek. De ez csak egy vélemény. Kicsit viszont hiányzott a nyaralás története, ha már elindultak.
1
Ez egy válasz Törté-Net 2017. július 3. 00:00-kor írt üzenetére.
Fluxus
2021. június 13. 10:39
#9
Szívesen olvasnék még folytatást.
0
Pierre19
2020. január 31. 16:19
#8
Lehet hogy már írtam a Zitakrónikák valamelyik részénél, de nem lehet elégszer mondani, hogy a sorozat messze kiemelkedik a történetek közül - az enyéimet is beleértve. Ebben az is szerepet játszik, hogy a modern fogamzásgátlók miatt már rég nem tabu a családon belüli szex, amit régebben vérfertőzésnek neveztek. Bár lehet, hogy Izirider ezzel a résszel mindent kiírt magából Zitáról, jó lenne, ha írna még egy-két jó történetet vagy esetleg sorozatot.
1
deajk2008
2017. július 12. 10:34
#7
elment... izgató és folytasd
1
a
A57L
2017. július 11. 03:39
#6
Nem lehet minden írása jó.
1
sunyilo
2017. július 3. 18:48
#5
Alulmúlta a várakozásomat...
1
veteran
2017. július 3. 09:00
#4
Régebbiek jobban tetszettek. Bizakodom jobb folytatásban.
1
l
listike
2017. július 3. 06:22
#3
Az előzőek jobbak voltak.
1
magus022
2017. július 3. 04:57
#2
Régóta váratott már magára egy újabb fejezet. Kicsit sajnálom, hogy nem folytatást kaptunk, és féltem is egy csöppet, mikor elkezdtem olvasni, hiszen az az 1 vagy 2 rész, ami visszaugrás volt a múltba, nekem személy szerint nem tetszett, bár ott az is közrejátszott, hogy nem a két főszereplőről szóltak az akkori történések. De kellemeset csalódtam, leszámítva azt a nagyon apró, mélyen megbújó érzést, hogy már hónapok óta nem volt új rész, most jött, de a történet nem haladt tovább. Összességében 10 / 10 / 10 ponttal jutalmaztam. Remélem azért sűrűbben adódnak majd új részek, hajrá hajrá! 🙂
1
T
Törté-Net
2017. július 3. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1