A+ A-

Annika és Liza 2. rész

Liza szobájában leültek a fehér vászon rekamiéra, és a rekamié háttámlájának támaszkodtak.
Annikának sejtelme sem volt róla, hogy mi következik, de követte Liza példáját, aki jobb kezével a mellbimbóját kezdte simogatni. Annyit persze Annika is tudott, hogy egy nő ezzel tudja a legjobban izgalomba hozni magát.
Így aztán nem is csodálkozott, amikor unokanővére az ujjait megnyálazva a csiklóját kezdte el dörzsölgetni, s közben két ujját újra meg újra bedugta a hüvelyébe.
Annika ebben is követte Liza példáját. Bal kezét annak combjára támasztotta, a jobbal pedig - mint már oly sokszor - megkereste és összeszorított combjai között dörzsölgetni kezdte klitoriszát. Ettől már akkor kéjeseket sóhajtott, mielőtt két ujját bedugta volna a szűk szeméremrésbe.
Aztán egyszer csak hirtelen ötlettel megfordult, megragadta a maszturbáló Liza jobb kezét, ujjait odahúzta saját szeméremajkaihoz, ő pedig előrehajolva Liza kéjtől duzzadó csiklóját kezdte el simogatni. Így tulajdonképpen nem saját magukat, hanem egymást maszturbálták. De csak egész rövid ideig, mert pár perc múlva levegő után kapkodva mindketten elérték a csúcspontot. Amikor orgazmusuk lecsillapodott, forrón szájon csókolták egymást. Miután egy ideig aléltan hevertek az ágyon, Liza tért magához először.
- Legfőbb ideje, hogy kimenjünk zuhanyozni, mielőtt megjönnek a szüleim - mondta, s kézen fogva kihúzta Annikát a fürdőszobába, ahol a zubogó víz alatt kölcsönösen lemosdatták egymást és kielégülten viháncoltak.
Miután megtörülköztek, Annika illedelmes lányhoz illően fel akart öltözni, de Liza leállította.
- Van egy jó ötletem - mondta. - Mi lenne, ha meztelenül várnánk őket? Rakjuk ki az ajtóra, hogy nudista övezet. Van is egy ilyen táblánk.
Kiszaladt a kamrába, behozta és kirakta az ajtóra a táblát.
Anyaszült meztelenül lefeküdtek Liza ágyára, és várták, hogy fognak erre reagálni a szülei. Izgatottan sugdolóztak, időnként csókolóztak és simogatták egymást. Körülbelül fél órával azután, hogy kölcsönösen kielégítették egymást, lépteket hallottak az előszobából. Liza szülei alighanem meglepődve olvashatták a lányuk szobájának ajtaján lévő táblát.
Mielőtt Katrin, Liza mamája belépett volna a szobába, Liza kiszólt neki, hogy tartsa magát ahhoz, ami a táblán áll. Katrin egy pillanatig habozott, de Liza még hozzáfűzte:
- Annikával együtt felkészülünk a nudista nyaralásra. Légy szíves te is tartsd magad ehhez!
Katrin újra behúzta az ajtót, amit éppen ki akart nyitni, és bement a hálószobájukba. Az járt a fejében, hogy a lányok vajon tényleg meztelenek-e Liza szobájában. Aztán az ötlött az eszébe, hogy lánya - főleg ilyen nyári melegben - hozzá van szokva a meztelenséghez, Annika pedig nemrég elismerően beszélt az ő nyitottságukról - szemben az ő szemérmeskedésükkel. Miért szégyenlősködjön most, ha úgyis közös nudista nyaralásra készülnek? Hadd szokjon hozzá az unokahúga. Villámgyorsan levetkőzött és anyaszült meztelenül belépett lánya szobájába.
A pucéran az ágyon fekvő lányok pillantása egy pillanatra elbizonytalanította, és kezeivel eltakarta a melleit és simára borotvált ágyékát.
- Vedd el onnan a kezeidet, mama! - szólította fel a lánya. - Végre sikerült megértetnem Annikával, hogy mennyivel jobb meztelenül lenni, erre te bejössz és eltakarod magad.
Annika felkelt az ágyról, odament nagynénjéhez és tetőtől talpig végigmérte asszonyos testét, melyet még sosem látott ruhátlanul.
- Tényleg nem kell eltakarnod magad, Katrin néni. Istenien nézel ki.
Liza mamájának valóban nem volt szégyenkeznivalója. Negyvenkét éves volt, szép kerek mellei voltak és egy deka túlsúly se volt rajta. Formás mellei egy picit se lógtak, rózsaszínű mellbimbói egyenesen előre mutattak. Az arcán kívül legjobban kisportolt teste, karcsú dereka, gömbölyű, feszes feneke és hosszú combjai hasonlítottak a lányára. Szőkésbarna haja - akárcsak a lányának - neki is a válláig ért. Azt tudta Annika, hogy szeméremszőrzetét az ágyékán és a hóna alatt is teljesen leborotválta, mert ez náluk odahaza is téma volt, Most élőben is láthatta, milyen jól néz ki az asszony simára borotvált szeméremdombja.
Persze nemcsak Annika mustrálta kedvtelve Katrin meztelen testét, hanem az is az övét. Sehol egy ránc, és azok a fiatalos, stramm kis mellek! Azon nem csodálkozott, hogy a lány lágyékát sűrű szőrzet borította, mert tudta, hogy saját lánya, Liza sem hajlandó leborotválni fanszőrzetét. Míg azonban Liza vörösesbarna ágyékszőrzete felül és a combok mentén akkurátusan körül volt borotválva, Annikáé inkább frissen nőtt ritkás bozótra hasonlított.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.11 pont (82 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Bizse42
2019. 01. 22. kedd 01:17
Jó nagyon a folytatás. /nagyon várom "izgi" nagyon./ Válaszolok rá!
#11 deajk2008
2019. 01. 4. péntek 08:24
Izgatóak folytasd!! 9p Válaszolok rá!
#10 joe013
2018. 10. 28. vasárnap 15:30
folytasd!! Válaszolok rá!
#9 zoltan611230
2018. 10. 16. kedd 01:23
Jó ez is. Válaszolok rá!
#8 zsuzsika
2018. 05. 23. szerda 09:31
Jó a folytatás is. Válaszolok rá!
#7 veteran
2018. 03. 13. kedd 08:41
Kezd javulni. Válaszolok rá!
#6 sunyilo
2018. 03. 12. hétfő 21:37
Szeretném, ha a környezetemben élő hölgyek követnék a jó példát. Szólok is nekik... Válaszolok rá!
#5 vakon54
2018. 03. 12. hétfő 11:58
Folytazsd. Válaszolok rá!
#4 hairy_pussy
2018. 03. 12. hétfő 11:21
várom a folytatást Válaszolok rá!
#3 genius33
2018. 03. 12. hétfő 06:15
Nemrossz smile Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 03. 12. hétfő 04:39
Ez a rész már sokkal jobb. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 03. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!