A+ A-

Annika és Liza 8. rész

Amikor Katrin csatlakozott a strandra induló meztelen trióhoz, Duci belekarolt és kifejezte neki örömét, hogy ő is velük tart.
- El se tudod képzelni, milyen nehéz ezzel a két macsóval - mondta félig komolyan, félig nevetve. - Mégiscsak könnyebb, ha két nő van a csapatban.
- Ezt hogy érted? - kérdezte Katrin.
- Nem tudom, tudod-e, de mi hárman nemcsak a bungalót osztjuk meg, hanem az ágyat is, méghozzá már jó pár éve. Flóri és Alex egymás iránt is érdeklődik, és itt fontos az is, mert elég gyakran rám is igényt tartanak. Már úgy értem, az ágyban.
Katrin látszólag csodálkozott az elhangzottakon, azaz úgy tett, mintha előző este nem lett volna szem- és fültanúja a hármas szexpartinak. De amint szeme előtt megjelent, ahogy Flóri Ducival baszik és közben szájukkal kielégítik Alexet, mellbimbói az izgalomtól merevedni kezdtek.
- Csak nem gerjedtél be ettől? - kérdezte Duci.
- De, nagyon - vallotta be Katrin remegő hangon.
- És ha nem tévedek, Alex farka is könnyen be tud gerjeszteni.
- Ezt honnan veszed?
- Tegnap úgy bámultad, mintha be akartad volna kapni.
- Ennyire feltűnően néztem? - kérdezte Katrin zavartan.
- De még mennyire. Flórinak és Alexnek is feltűnt, és mind a ketten azt mondták, szívesen kielégítenek, ha ilyen problémáid vannak.
- Nincsenek ilyen problémáim, csak tetszik Alex bámulatosan nagy szerszáma - vallotta be Katrin.
- Akárhogy is van, ha beszállsz hozzánk, tuti, hogy elégedetten és kielégülten mehetsz vissza a férjecskédhez, aki - úgy tűnik - velem is szívesen lefeküdne.
- Miből gondolod?
- Csak abból, ahogy tegnap engem, jobban mondva a puncimat fixírozta. Bár őszintén szólva nem tudom, kibírnék-e egy harmadik férfit is - már úgy értem, egyedül. Ha ketten lennénk nők, az más.
Duci tulajdonképpen csak kedvet akart csinálni Katrinnak, hogy szálljon be a csoportos szexbe, de hamarosan észrevette, hogy szavai izgalmat keltettek benne. Barna mellbimbói mindinkább kiemelkedtek a széles bimbóudvarból.
- Ha érdekel a dolog és semmin se lepődsz meg szex közben, mondd ki nyugodtan, úgy, hogy ők is hallják, hogy van kedved. Már különben is biztos furcsállják, ahogy itt sugdolódzunk.
Katrin néhány percig elgondolkozva baktatott Duci mellett, aztán elszánta magát és odament az előttük lépkedő férfiakhoz. Beállt közéjük és mindkettőjükbe belekarolt.
- Csak azt akarom mondani - vágta ki sugárzó arccal -, hogy minden gaztettben benne vagyok veletek és Ducival.
Félreértések elkerülésére mindkét kezével lenyúlt és megmarkolta a két férfi többé-kevésbé merevedni kezdő farkát. A „többé” természetesen Alex lőcsére vonatkozott, amely pillanatok alatt hosszan előrenyúlt, a „kevésbé” pedig Flóriéra, amely épp csak hogy ébredezett.
A férfiak hangosan felsóhajtottak, amikor farkukon megérezték az erőteljes női kezet.
- Gyertek ide! - kiáltott oda nekik Duci, aki előrement a strand irányába. - Találtam egy szélvédett helyet a dűnék alján.
* * *
Stefán meztelenül ült az Annika és Liza ágya mellé tolt fotelben. A lányok is meztelenül álltak az ágy mellett és hátat fordítottak neki. Hosszú combjuk és lábszáruk, formás fenekük és karcsú derekuk olyan izgalomba hozta, hogy tövig lehúzta a fitymáját és lassú, egyenletes tempóban verni kezdte a farkát. A lányok közben sugdolózni kezdtek és kuncogva kimentek a vécére. Stefán hallotta, hogy pisilnek, aztán visszajöttek és Annika alsótestét feléje fordítva keresztben hanyatt feküdt az ágyon, hogy vörösesszőke szeméremszőrzete alig fél méterre volt tőle. Stefan így azt is látta, hogy a rövid vöröses színű szőrszálakon - mint megannyi gyöngyszem - apró pisicsöppek csillogtak. Ugyanilyen gyöngyszemek csillogtak a lánya rókavörös ágyékszőrzetén is.
Annika szinte megbabonázva figyelte, ahogy Stefán rejszol, s amikor egy idő után el tudott szakadni a látványtól, Liza mellé feküdt, és kölcsönösen nyalni kezdték egymás punciját.
Stefán még soha nem volt a tanúja ilyen pisijátéknak, de érdekes módon begerjesztően hatott rá. Egyre gyorsabb ütemben verte a farkát. Amikor a lányok kielégítették egymást, kimerülten hanyatt dőltek az ágyon és azt figyelték, hogy a férfi most már egész lassan, úgy is mondhatnánk, visszafogottan verte a bránerét, nehogy túl hamar ellője a puskaport.
Liza és Annika elragadtatva nézte a színjátékot, amit Stefán nyújtott nekik. Még sohasem látták élőben, hogy maszturbál egy férfi, most viszont végignézhették, méghozzá egész közelről. Liza látta meg először, ahogy apja csillogó gömbölyű makkján megjelentek az első ondócseppek.
- Gyakran szoktál maszturbálni, apu? - kérdezte.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.6 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zsuzsika 2019. 02. 1. péntek 14:21
Egyre gyengébb
#11 feherfabia 2018. 12. 4. kedd 05:51
Nagyon jó kis történet!
#10 fiesta14 2018. 12. 4. kedd 02:29
rövid. eleje zavaros..
#9 Törté-Net 2018. 12. 3. hétfő 23:07
Elnézést, pótoltuk a képeket.

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
#8 Pierre19 2018. 12. 3. hétfő 20:46
Üzenetem Busmanusnak és minden olvasónak: A szerkesztőknek már jeleztem, hogy az egész sorozat illusztrált, tehát a 8. részhez is küldtem képeket, de azok valami rejtélyes okból felszívódtak.
Pierre
#7 genius33 2018. 12. 3. hétfő 18:46
Érdekes
#6 Busmanus 2018. 12. 3. hétfő 16:10
Nekem tetszett, lesz ez még pörgősebb is. A képek azért hiányoznak.
#5 veteran 2018. 12. 3. hétfő 14:10
Egyre gyengébb.
#4 gyuri0926 2018. 12. 3. hétfő 08:22
Nagyon gyenge
#3 Andreas6 2018. 12. 3. hétfő 06:38
Szerintem gyenge.
#2 A57L 2018. 12. 3. hétfő 04:04
Remek tini írás.
#1 Törté-Net 2018. 12. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?