A+ A-

Annika és Liza 10. rész

Még be sem fejezték a beszélgetést, amikor Katrin négy tapizó kezet érzett a testén. Flóri az altestén küldte felfedező útra erőteljes kezét és kövérkés ujjait, Alex pedig a melleit simogatta, s mindketten hozzá dörzsölték felálló farkukat. Alex dárdája időközben kőkeményen állt és elérte teljes hosszát, amitől Katrinnak a lélegzete is elállt.
A hely, amit Duci a dűne mögött kiválasztott, nemcsak hogy szélvédett volt, de a strand többi részéről nem is lehetett odalátni, ezért Katrin nagyon remélte, hogy Alex nemcsak a melleit fogja tapizni, hanem mielőbb be is rakja neki hihetetlen nagyságú szerszámát. Alex – mintha eltalálta volna a gondolatát – lefeküdt a homokba terített fürdőlepedőre és magához intette Katrint, aki habozás nélkül odalépett hozzá és arccal feléje fordulva a felmeredő lőcs fölé guggolt.
Annyira vágyott rá, hogy magában érezze a bazinagy húsrudat, hogy hinni se akarta: végre teljesült a vágya. Maga alá nyúlt, széthúzta szeméremajkait és mindkét kezével a térdére támaszkodva lassan beleereszkedett a monstre méretű karóba.
Centiméterről centiméterre süllyesztette altestét egyre lejjebb, míg végül tövig benne nem ült a hihetetlen méretű bájdorongban. Egy pillanatra mozdulatlanul ült, mert volt már ugyan dolga egy pár férfival, de ekkora fütykös még soha nem volt benne. Férjének, Stefánnak is elég tisztességes méretű farka volt, de ez most úgy kitöltötte a hüvelyét, hogy a makk csúcsát a méhénél érezte.
Egész lassan kezdett el tempózni, mert nem tudta, hogy fogja bírni. Mind a két kezével a térdére támaszkodva emelte ki altestét Alex felmeredő rúdjából. Utána már nem kellett centiméterről centiméterre beleülnie, hanem egy csusszanással tövig ráhúzta magát, hogy aztán újra kiemelkedve ismét belezuhanjon.
Duci és Flóri közvetlenül mellettük kutyapózban kefélt. A négykézláb álló és feléjük néző Duci egészen közelről figyelte, ahogy Katrin újra meg újra ráhúzza magát Alex mesébe illő farkára, miközben Flóri hátulról gyors tempóban, kitartóan baszta. A tenger csobogásán kívül csak azt lehetett hallani, ahogy a férfi csupasz ágyéka minden döfésnél Duci fenekéhez csapódik, Duci egyre hangosabban zihál és csöcsei újra meg újra összecsattannak. Négyük közül Flóri élvezett el először. Altestét felesége fenekéhez tapasztva hörögve spriccelte tele a kéjbarlangját, s ugyanabban a pillanatban Duci hosszú sikolya jelezte, hogy ő is elélvezett. Orgazmus közben egész testében többször is megvonaglott, majd mindketten a fürdőlepedőre zuhantak.
Alex tompa, rekedtes nyögésekkel pumpálta tele szaftjával Katrin tüzelő pináját, amelybe nyársként fúródott bele a furkója.
– Jaj! Jaj! Jaj! – sikított Katrin, amikor Alex erőteljes döféseitől és a méhnyakig lövellő ondóadagoktól olyan orgazmusa lett, mint talán még soha.
* * *
Stefán még mindig fel volt dobva a két kamaszlánnyal átélt nem mindennapi kalandtól, és persze kíváncsi is volt, mit csinált Katrin a strandon a különös házaspárral, jobban mondva, trióval, ezért aznap éjjel hozzábújt az ágyban. Farka ágaskodni kezdett a meleg női testtől, de rögtön észrevette, hogy feleségének nincs kedve szerelmeskedni.
– Ne haragudj, édesem – hárította el közeledését –, nagyon jó napom volt, de irtó fáradt vagyok. Holnap reggel mindent elmesélek, és fejedelmi jutalmat kapsz a türelmedért.
Egy ilyen ajánlat normális körülmények között elég lett volna arra, hogy békén hagyja, de most nagyon vágyott valami megkönnyebbülésre. Az világos volt, hogy Katrinnal ma nem fog szexelni, ezért úgy döntött, hogy meglátogatja a lányokat.
Amikor felesége elaludt, lábujjhegyen kiosont a szobából és meg sem állt Liza és Annika szobájáig. Halkan bekopogott. Hallotta, hogy belül valaki mezítláb közeledik az ajtóhoz, hogy aztán egy résnyire kinyissa. Stefán látta, hogy lánya, Liza áll az ajtóban anyaszült meztelenül. Hegyes mellbimbói mereven álltak, ajkai nedvesen csillogtak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.04 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Pierre19 2019. 03. 9. szombat 19:53
Irtó kíváncsi lennék, hogy a 10 részes történet vajon silányság-e, ahogy sunyilo írta, aminek zsuzsika szerint végre vége, vagy mégiscsak jó, ahogy sztbali írta. Mondhatnám persze azt is, hogy akinek nem tetszik, az ne olvassa el.
#11 zsuzsika 2019. 02. 27. szerda 09:22
Végre vége
#10 sunyilo 2019. 02. 23. szombat 11:41
Igazad van, Andreas6! Aki csak ilyen silányságot beküld és persze aki elfogadja, nem érdemel semmit...
#9 sztbali 2019. 02. 22. péntek 21:50
Nem értem miért van vége. Oké, hogy fordítás, de az eredeti író nem fejezte be a történetet. Más fordítások rendes befejezést kaptak. Pl. babaország vagy a napfürdőzés. Amúgy a rész jó, csak rövid.
#8 veteran 2019. 02. 22. péntek 17:39
Romlott a színvonal.
#7 cscsu50 2019. 02. 22. péntek 07:45
elmegy
#6 listike 2019. 02. 22. péntek 06:46
Már unalmas.
#5 Andreas6 2019. 02. 22. péntek 06:29
Azért olvasok erotikus történeteket, mert elvárnám azt a többletet, amit egy tucatpornó filmmel szemben az írott szöveg adhat. Ez a történet ezt nem adja meg. Hová lettek az élvezhető, jó írások? Kilián Wanda és néhány hasonló, jó író alkotásaira gondolok.
#4 feherfabia 2019. 02. 22. péntek 05:36
Kicsit rövid de tetszett!
#3 A57L 2019. 02. 22. péntek 01:36
Rövid,de nem rossz.
#2 fiesta14 2019. 02. 22. péntek 00:26
rövid.
#1 Törté-Net 2019. 02. 22. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?