A+ A-

Kicsi a nő, de baszós!

Zoltán vagyok, harmincéves vállalkozóként, egy használtautó-kereskedés társtulajdonosa. Múlt hete nagy üzletet kötöttem, egy felspécizett oldtimert sikerült eladni több tízmilliós nagyságrendű összegért. Aktuális barátnőmet elvittem szórakozni, de összevesztünk, mert a hülye picsa megsértődött. Haveromnak mindig tetszett Laura, én meg bedobtam, hogy a sikeres tranzakció örömére átengedem neki egy éjszakára. A csaj meg persze kiverte a balhét, hogy mit képzelek én! Úgy tűnik, le kell cserélnem egy bevállalósabbra. Kétségtelenül dekoratív szőkeség, nagy mellekkel, szoliban barnára napoztatott puncival, jól dolgozik a szájával a fütykösömön, de túl kényeskedő. Tőlem a nő megkap bármit, pénz nem számít, de cserébe elvárom, hogy a testét megoszthassam a legjobb spanommal, ha úgy tetszik. Meg általában, hogy szeresse az extrém dolgokat, s eleget tegyen az igényeimnek.
Taxit hívtam Laurának, én meg bepattantam a nemrég vett, vadiúj Porschéba. Meg sem álltam a legközelebbi diszkóig, elhatározván, újítok magamnak egy bukszát. Ha valaki egy óceánkék sportkocsiban terpeszkedik, az ilyesmi nem szokott gondot jelenteni. Amennyiben mégis, bármikor felhívhatok egy hivatásos bérnőstényt. Beléptem a mulatóhelyre, amikor belém nyilallt, hogy a nyitott verdában hagytam a telkómat. Nem lett volna jó, ha - benne az ügyfelek telefonszámával - meglovasítják, így az épületet a parkolótól elválasztó, fákkal beültetett sétányon át megindultam az autó felé. Ekkor a járdán megláttam, úgy húsz méterre előttem egy, hozzám képest alig több mint feleakkora magas alakot haladni. Először azt hittem, elkódorgott gyerek, de amikor beértem, megdöbbenve nyugtáztam, hogy egy kb. velem egykorú, felnőtt nő, csak épp liliputi. Halottam már ilyenről, veleszületett génhiba, ami meggátolja a növekedési hormonok termelődését.
- Van tüzed, szivi? - kérdezte a csaj, meglátva engem.
- Persze! - feleltem, előkotorva az öngyújtót. A pislákoló benzinláng fényénél döbbenten láttam, hogy egész jó bula. Nem sokkal volt több egyméteresnél, a köldökömig ért csupán, de formái arányosan teltek voltak. Combtőig érő rózsaszín nadrágocskát viselt, kivágott, szűk felsővel. A lábai szexisen simák és lebarnultak, a hatalmas, feltunningolt dudák hegyes bimbói pedig majd átdöfik a dögös rucit. Rögtön tapasztaltam, hogy az eddig nyugalmi helyzetben lévő dákóm mocorogni kezd. Mikor a nőnemű törpe hasa kivillant a nadrág fölött, látom, hogy piercing van a köldökébe fúrva. Ahogy beleszív a cigibe, a sercegő parázs világánál észrevehető, kirúzsozott ajkai fel vannak töltve és Botoxot is kapott rendesen. Arca a harmincas évei végét taposó idősebb, tapasztalt, kissé már leamortizált, de aztán felspécizett lányra utal.
- Kösz szépen! - mondja a nő, és nyelvét kidugva, fürkészve rám néz, tekintete alapján van már benne két-három Martini és talán egy gyorsítópirulát is lenyelt mellé.
- Bea vagyok! - nyújt kezet, tenyere selymesen puha, de erős - Zoli - mutatkozom be én is.
- Mit csinálsz itt egyedül? - faggatott a csaj, ringó csípővel kitipegve a parkolót befedő lámpafénybe. Hosszú haja lilára volt festve, úgy tűnik, kedveli, az extrém dolgokat. - Társaságot keresel? -
- Valami olyasmi - vigyorodtam el, megállapítva, hogy Beának a segge is rendben van, feszes és kerek, olyan kuffer, amibe jó sok minden pakolható. Meztelen lábán térdig érő vérpiros, kurvás csizma feszült. - De már meg is találtam! - kezdtem flörtölni. A lány vihogni kezdett, látva, hogy nemigen vagyok képes fenntartani a szemkontaktust, hanem a ledér felső által nemigen takart csöcseit bámulom. Igaz, ő se látószerveimet kereste, inkább a szájával egy vonalban lévő, a nadrág takarásában is egyre keményedő farkamat szuggerálta, ami rögtön ágaskodni kezdett. Mivel az egyik legbecsesebb szervem igent mondott, nem haboztam sokat. Liliputi csajjal még úgyse kúrtam, hát nagyon kezdett izgatni a dolog. Tapogatózó beszélgetésünkből kiderült, egy szépségszalonban dolgozik, van ugyan barátja, de kedveli a változatosságot. Nyilvánvaló volt, hogy a mélynövésű bige is rám van állva, csücsörítő szájjal röhögcsélt az elkoptatott csajozós poénjaimon, begerjedve nyíltan felmért, tetőtől talpig. A pofám talán nem versenyképes a filmsztárokéval, de rendesen ki vagyok gyúrva, és nagyon adok az igényes öltözködésre. Deaktiváltam az autóriasztót, mire a Porsche ajtajai kattanva nyíltak.
- Ez a tied? - kerekedtek csészealjnyi nagyságúra Bea szemei. Hát igen egy efféle autó ilyen hatással van a nőkre. Lefogadom, hogy már nedvesedik, az pedig világos üzenet, hogy riszáló üzemmódba helyezi a popsit, aztán lökhárítóit előrenyomva közelebb lép.
- Ja, az enyém - feleltem lazán, tenyeremet pucér vállára téve. Ápoltan bársonyos bőre volt.
- Hivatásos vagy? - tettem fel a kérdést.
- Jaj, dehogy - felelte - De attól még dughatunk, nem? - nyúlt be a lábam közé, lehúzva a cipzárt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.67 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2015. 11. 29. vasárnap 07:54
Közepes!
#6 zsuzsika 2014. 11. 29. szombat 07:17
Közepes.
#5 A57L 2014. 01. 9. csütörtök 06:48
Nem rossz.
#4 sikamika 2012. 09. 23. vasárnap 16:00
Nekem tetszett smile
#3 tiborg 2011. 02. 20. vasárnap 07:35
nekem tetszett,mert szellemes.
#2 Pavlov 2006. 11. 17. péntek 17:15
Ez nem lett annyira jó. Inkább azt a kórházas gruppent írd meg! Már alig várom... Bár a témában én már létrehoztam egy 2 nővér 1- páciens felállásút, lásd a fordításaim között...
#1 Törté-Net 2006. 11. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?