A+ A-

A Fiatal Nimfa

Soha nem gondoltam volna arra, hogy új szomszédom fiatal lánya egyszer az ágyamban fog kikötni. Ebből is látszik, hogy mennyire tévedő lény az ember. Két lányuk van. Az idősebbik Éva, tizenhét éves és úgy néz ki, mint egy mesebeli hercegnő - ártatlan kék szemekkel, de a teste már érett nőé. Karcsú derékkal, gyönyörű gömbölyded farral büszkélkedhet, mely oly csábítóan néz ki a szűk farmerban és a két formás barackjával a trikó alatt, hogy az szinte észbontó. Vidám társaságbeli spontán lánynak ismertem meg, de mintha a korabeli fiúk nem érdekelték volna őt. Olyan érzésem volt első pillanattól fogva - ahogy megismertem - , hogy csak az idősebb, érettebb férfiak után érdeklődik. Az egyik délután magamban üldögéltem a kertben, mert feleségem a gyerekkel elutazott vidékre a szüleihez és én azon töprengtem, hogy mihez kezdjek a hirtelen jött szabadságommal, amikor észrevettem a kerítés hasadékán átbújó lányt.
Oda jött hozzám és szó nélkül leült velem szemben az asztalhoz. - Öntene nekem egy pohárral a borból? - kérdezte rekedtes hangján. - Természetesen - mondtam, mire ő beszalad a konyhába egy pohárért és ráébredtem, hogy momentán ő is egyedül van otthon, mert az egész családja felment nélküle Pestre. Néhány másodperccel később visszatért kezében egy üvegpohárral és én csordultig töltöttem neki a finom házi vörösborból. Egy rövid ideig teljesen kötetlenül beszélgettünk, mikor - magam sem tudom miként - a szexre terelődött a szó. Az egész idő alatt habzsolta a szemeivel a szavaimat és egy idő után világossá vált, hogy a sűrűbe kívánkozik.
Szó nélkül felálltunk és egyenesen a hálószobába siettünk. A fején át lehúzta magáról a trikót és feltárta előttem a kemény, fehéren virító bársonyos melleit, melyek csak akkor mozdultak meg, ha tett egy hirtelen mozdulatot. Mikor a mellkasomhoz ért az apró melleivel, olyan érzésem lett, mintha azok bimbói megnagyobbodtak volna. Behunyta a szemét, leengedte a karjait és a fejét lehajtva hozzám simult. Ott állt előttem behunyt szemekkel, boldogan élvezve a két test érintkezését és ez engem annyira felizgatott, hogy dákóm azon nyomban ágaskodva szeretett volna behatolni Évi ölébe, mire ő szó nélkül kigombolta farmerjét és a nadrágjával együtt a fehér, csipkés bugyiját is lehúzta magáról. Szinte megőrültem a vágytól, amikor először pillantottam meg ezt a csodálatosan karcsú, mezítelen testet. Lapos hassal a kiugró csípői között és a gyér csomókban pompázó, pihe szőrszálas szeméremdombját.
Gyorsan ledobáltam magamról a ruháimat és az ágaskodó dorongomat a Vénuszdombjához próbáltam nyomni, de ő az összezárt combjaival, a csípőjével lassan körözgetve csak dörgölődött hozzá. A tekintete egyre csak a köldöke magasságában lüktető dákómon lógott, mikor is halkan felsóhajtott. "Istenem, ez aztán szép, még nem láttam ilyen nagyot." Lefektettem az ágyra, és hamvas feneke alá egy vánkost tettem, majd megcsókoltam a hasán, de rögtön utána lejjebb a gomolyag szőrzeten át a rózsaszínű, zsugorodott csiklója hegyén is. A szeméremajkai kemények voltak és duzzadtak, de könnyedén szét tudtam őket húzni és közöttük,... közöttük az ő édes repedése, melyből már most csordogált a pinanedve, amit akaratlanul is elkezdtem kinyalogatni - Évi halk nyöszörgései közepette - a lágy punciból. Ekkor már semmi másra sem vágytam, csak hogy minél hamarabb behatolhassak abba a törékeny, fiatal pinájába.
Letérdeltem a combjai közé és óvatosan, mozdulatról - mozdulatra nyomta egyre beljebb a farkamat és halk cuppanás hallatszott, mikor az átért a szentélyének a bejáratán. Noha elég szűk volt, de nagyon nedves és aránylag rugalmas, úgyhogy végül is elég könnyen beléhatolt. Úgy tűnt, tetszik neki, mert lágyan mozgatta medencéjét, és szabályosan önnön maga kúszott fel eres dákómra, hogy minnél könnyebben hatolhassak belé. Sokáig nem mertem túl mélyre hatolni. Egy ideig csak így ingereltem az érzékeny pontjain, amíg úgy nem éreztem, hogy elérkezett az idő. A legnagyobb ámulatomra könnyebben ment, mint ahogy elképzeltem, vagy vártam. Becsukta a szemeit és mikor a barlangja mélyére értem - felsikítva - , megemelte mellkasát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon54 2018. 01. 14. vasárnap 09:03
Ez nemsemmi.
#7 feherkalman1 2017. 05. 26. péntek 07:30
Nem rossz, de egy fiatal lány legalább a seggét kitörölhette volna rendesen ha már nem fürdött baszás előtt.
#6 papi 2014. 06. 6. péntek 22:16
Nem rossz
#5 A57L 2014. 05. 10. szombat 06:34
Azért nem olyan rossz.
#4 hamster1527 2011. 03. 20. vasárnap 07:38
Őszintén? SZAR!
#3 sihupapa 2008. 11. 25. kedd 21:35
szépen indul de a vége egy kicsit bunkóra sikerült
#2 seveled 2007. 06. 20. szerda 15:28
Lompos, eres bráner, kaviáros segglyuk.. már csak a kombájnkulcs hiányzott:)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?