NOV
16
2016

Szüzességünk elvesztése a Tisza túrán

gruppen, nyaralás, szűz, tini, diák

Végre elkezdődött a nyári szünet, amit boldogan és megkönnyebbülve konstatáltunk az én legjobb barátnőmmel, Biankával. Négy év feszített tempó és tanulás után, hogy bekerülhessünk az orvosi egyetemre úgy éreztük szükségünk van kikapcsolódásra és feltöltődésre. Elhatároztuk, hogy ezen a nyáron annyit bulizunk, amennyit csak bírunk, hiszen szeptember közepétől ismét bele kell vetnünk magunkat a tanulásba.
Nagyon meleg nyarunk volt, már Júliusban 30 fok körüli hőmérséklettel ezért arra gondoltam milyen jó lenne vízpart közelében tartózkodni, ahol barníthatnám az amúgy is enyhén kreol bőrömet és mellette lehetne még úszkálni is. Egyik nap Bianka barátnőm átjött hozzánk és mintha csak a gondolataimban olvasna elém tett egy szórólapot, amin 1 hetes szervezett Tisza túrát hirdetnek.

*  *  *

Kemping

hetero

Unottan készülődtem a nyársalásra. Nem igazán volt már kedvem elmenni, de hát megígértem. Ez az egész vasárnap tök jól indult, de aztán Ő bejelentette, hogy nem jön. Hát ettől tisztára lelombozódtam. De most már menni kellett, nem volt mese. Így hát összeszedtem a cuccaimat és indultam. Találka a megbeszélt helyen, megbeszélt időben. Azok voltak ott, akikre számítottam. Örültem nekik, de Miatta mégis csalódott voltam. Végül is jót beszélgettünk már a Meki előtt is, de nem volt teljes valami. És én pontosan tudtam, hogy mi. Rajtam kívül viszont senki még csak nem is sejtette. Aztán indultunk a Kercsegebe. Szép hely. Sokszor voltam már ott. Igazi kis kirándulóhely. Nem túl messze a várostól, de eléggé bent az erdőben. Kiértünk, szétpakoltunk, tüzet raktunk. Minden normális mederben ment. Jó hangulat volt, de én valahogy nem tudtam benne rész venni. Csak sétálgattam a tábor körül.

NOV
15
2016

Egyetlen érintés

hetero, közlekedés

A történet egy „normál” társkereső oldalon kezdődött, a szokásos módon: beleolvasás egymás naplójába, puhatolózó levelek, majd amikor zöldre vált a szemafor, igazán megindul a kommunikáció ezerrel. Egy jó darabig csak levélben, de aztán, ahogy telnek a napok, nő a bizalom, telefonszám-csere, és elindulnak az sms-ek is. Mivel épp vidéken vagyok, a szüleimnél, ezért a találkozás pár napot várat magára, de addig, az okostelefonok ingyenes alkalmazásainak köszönhetően, hosszú órákat tudunk beszélni. Aztán a találkozás előtti nap éjjelén a beszélgetés, hogy-hogy nem, telefonszexbe torkollik, tekintve, hogy – állítása szerint – a hangom ilyen hatást vált ki belőle. Persze, nem tiltakozom ellene, csak azon lepődöm meg, hogy ő milyen hamar „kész lett a maga részével”.

*  *  *

Kedvenc albérlőm

gruppen, anál

Eddigi életem egyik nagy élménye tavaly előtt szeptembertől tavaly májusig tartott. Volt egy olyan hülye ötletem, hogy kiadom albérletbe egy egyetemista csajnak a lakás egy részét, és ha kellően "kedves" lesz hozzám, nem kell bérleti díjat fizetnie. Fel is adtam az aprót, de nem sok reményt fűztem hozzá.
De kellemesen csalódtam, elég nagy volt az érdeklődés, volt 5 jelentkező is. Miután emailben elkezdtük egyeztetni a dolgokat, kikötöttem, hogy mielőtt döntök, a gyakorlatban is szeretném kipróbálni, hogy mennyire lesznek kedvesek hozzám. Nem titkoltam egyik előtt sem, hogy nem ő az egyetlen jelentkező. Legnagyobb meglepetésemre mindegyik belement a dologba, így szép sorban felpróbáltam mindegyiket. Nagyon előzékenyek voltak, mindegyik hajlandó volt a szexen kívül az orál és análszexre is.

NOV
14
2016

Szerelmes szélhámos

gruppen, anál, munkatárs

Tudjátok mi a jó abban, ha az embernek három szállodája van? Nos igen, nem mellékes, hogy a munkaidőm kötetlen, a fizetésem azon múlik, mennyi a bevételem, és kis odafigyeléssel, megfelelő alkalmazottakkal szinte gondtalan az életem. Nem is tudom, örülnöm kellene-e, hogy húszévesen mindezt nagyapámtól megörököltem.
Nem is kívánhatnék ettől többet. Valamikor régebben még nagyravágyó terveket szőttem, mindenbe belefogtam, amiben csak lóvét sejtettem, de ma már jobban szeretek nyugodt körülmények között kiülni egy tópartra, és pecázni egy hideg sör mellett.
Hogy eddig nem nősültem meg? Egye fene. Negyvenhárom évesen talán még nem késő, de a dolog sokáig abszolút nem érdekelt. Régebben előszeretettel csaptam a szelet a nálam megszálló, jobb csajoknak, kedvezményeket ígértem, meg extra szolgáltatásokat, ami által nem is a bérelt szobájukban aludtak, hanem az én puha ágyamat melegítették egész éjszaka.

*  *  *

Meztelen kórterem

gruppen, nővér

Art, a kedves és huncut Art bajba került. A kulcscsontja, meg két bordája törött el, mert gyakorlatilag rázuhantam. Igaz, akkor észre sem vettem, hogy valami nincs rendjén.
A fiúk hívtak mentőt és persze elintézték az ügyet.
Estére, hálából felhívtam magamhoz Micket, hogy megköszönjem a segítséget és megtudjam, hogy mi van Arttal.
Ezt végül is csak reggel mondta el, mert eszméletlenül kifárasztott. Tényleg bármeddig bírta.
Másnap úgy döntöttem, hogy bemegyek a kórházba – még kocsonyás lábakkal – tisztázni, hogy sajnálom, és hogy kész vagyok vállalni a felelősséget is.
Már rögtön az ajtóban Andival futottam össze, aki karikás szemmel viharzott el mellettem. Észre sem vett, de ugyanoda tartottunk, így lélekben felkészültem rá, hogy kitépi a hajam majd.

*  *  *
NOV
11
2016

Szombat esti vágyak

s/m, vibrátor

Szombat este érkeztem meg hozzá. Egy társkeresőn ismerkedünk meg. 20 évvel volt nálam idősebb, de ez nem zavart. A mi kapcsolatunk csak szexről szólt, és abban nem volt hiba. Ugyan arra indult be, amire én, és a mérete is csodás volt. Megfelelő vastagságú, igazán hosszú, és hozzá még tudta is megfelelően használni.
Már nyitva volt az ajtó, amikor felértem hozzá. Egész napos elfoglaltságok után, mintha haza érkeztem volna meg hozzá. Már kopogni sem kopogtam, hiszen várt rám, és tudta, hogy már az épületben vagyok. Az aznapi üzeneteiből tudtam, hogy nagyon játékos kedvében van, így én is az lettem. Vágytam egy nagyon jó, nagyon mocskos szexre, amit csak ő adhat meg nekem.
Ahogy beléptem az ajtón, már a folyosón fogadott. Nagyon szeretem, ha egy férfi farmert hord, főleg ez még igazán jól is áll rajta. Hát rajta nagyon jól állt, és tisztában is volt vele, hogy ez egy gyenge ponton. Felül nem volt rajta semmi.

*  *  *

Az női orgazmus csodája

hetero

És eljött a vasárnap. Randi Amergoval.
Izgultam, de nem készültem különösebben rá. Álltam és vártam őt valamikor este 7 óra tájban egy belvárosi parkoló járdáján. Épp megfordultam a cipőm sarkán, mikor szembe velem megpillantottam. Határozott, de laza lépésekkel, elegáns fekete nadrágban és ingben (pont, mint a képeken) sétált felém.
Nem is tudom miért, de egy pillanatra képzeletben oldalra néztem, hogy ez a férfi tuti felém igyekszik? És nincs a hátam mögött egy szebb, csinosabb lány? De nem. Felém tartott még mindig, rám mosolygott, hozzám jött… és előttem állt meg. Élénk, szikrázó szem. Próbáltam leplezni az örömömet! Volt már nem kevés jóképû férfi az életemben, de ő! Ő felülmúlt mindenkit! Elolvadtam. Csak most már tudjam leplezni az elragadtatásomat. Nem kell, hogy észrevegye rajtam.

NOV
10
2016

Egy teljesen normális család 5. rész

családi, tini, anya-fia, testvérek, anya-lánya, illusztrált

Anikó persze nem ment el hazulról, hanem fivéreivel együtt Dávid szobájában volt. Mind a hárman anyaszült meztelenek voltak, és közösen maszturbáltak, amihez az is hozzátartozott, hogy hol Anikó elégítette ki a fiúkat, hol pedig azok őt.
Amikor mindhárman többször is kielégültek, Anikó – aki egymás után három csodás orgazmust is köszönhetett fivéreinek – hóna alá vette a ruháit, és Andréval együtt kiment a szobából. Hogy anyjukat ne ébresszék fel, csak némán búcsút intettek egymásnak, amikor Anikó a szobája felé indult.
– Nocsak! – gondolta csodálkozva, amikor az ajtaja alatti fénycsíkból meglátta, hogy odabent ég a villany. – Égve hagytam?
Megvonta a vállát és belépett a szobába, de ott a meglepetéstől földbe gyökerezett a lába.