JAN
09
2017

Egy hihetetlen történet 7. rész - Befejezés

családi, leskelődés, anya-fia, testvérek

Férfiasságom kezdett összemenni és lassan kicsúszott Erzsi csodálatos réséből. Éreztem, hogy gumival együtt. Odanyúltam, nehogy gond legyen vele. Erzsi lassan legurult rólam Anya felé. Még kicsit feküdtem, majd felkeltem, lehúzva a gumit, ügyelve, hogy ne folyjék ki belőle semmi. Kicsit kótyagos voltam az előző élménytől, de nagyon jól éreztem magam.
Gyorsan elsiettünk a fürdőbe Palival, kicsit lezuhanyozni. Visszatérve Anyáék még mindig a földön feküdtek és simogatták egymást. Mi az asztalhoz mentünk, töltöttünk minden pohárba. A miénket gyorsan ki is ittuk, az övékét odavittük. Mind a ketten a fejüket rázták, így letettük egy kis asztalra a közelben. Két oldalról leültünk törökülésben, arccal feléjük. Ők nem törődtek velünk, csak egymással. Néha lágyan csókolóztak, és arcukat, hajukat simogatták. Mi kíváncsian néztük őket.

*  *  *

A koszorúslány 2. rész

hetero, szűz, tini

“Ah... punci..” - gondolta magában Brian Thorston, miközben a hímtagját szeretője lágy, nedves nőiességébe csúsztatta. Brian véleménye szerint a punci volt a legnagyszerűbb dolog a Földön és az, amelyiket éppen pumpálta, kétségkívül a legcsodálatosabbak egyike volt a sok közül. Az nem zavarta, hogy akihez tartozott egy másik férfi felesége és egy leánygyermek anyja volt. Liz Barlow házassága mélypontra jutott az iszákos férjével és ha egyszer a nő úgy gondolta, hogy szerelmi életének csalódásából egy másik férfi farka fogja kihúzni, akkor kicsoda ő, hogy ezt a döntést kritizálja? Ha pedig ez a farok véletlenül az övé, akkor még jobb, nem? Dehogynem!
A nő csinossága mellett más téren is remek partner volt. Okos, éles nyelvű és kedves. Brian el sem tudta képzelni, hogy ugyan ki választaná e helyett a nő helyett az italt.

*  *  *
JAN
06
2017

Kiadások

családi, anya-lánya

Jayne arra gondolt, hogy túl sokáig halogatta a dolgot. Már túl volt azon, hogy racionálisan meg lehessen oldani a problémát. Úgy vélte, hogy igazából már akkor megpecsételődött a sorsuk, amikor az édesanyja munka nélkül maradt.
A lány anyja apró házának konyhájában üldögélt. A nő évekkel korábban vette, de a hitel szinte még mindig kifizetetlen volt. Ez volt a probléma, amiről beszélniük kellett. Carla a lánnyal szemben ült az asztalnál és a teáját kavargatta. Jayne már korábban jelezte, hogy fontos mondandója van.
- Mi a baj Jayne? - kérdezte Carla a lányt és az asztalon átnyúlva megpaskolta a kezét.
Jayne az anyjára nézett. A nő korán teherbe esett vele. Ő most 22 éves volt, de az édesanyja csak 41. Valami átok ülhetett a családon, mert Jayne hasonló cipőben járt most, mint annak idején édesanyja. Házasságon kívül született egy fia egy gazembertől, aki azonnal lelépett, ahogy megtudta, hogy a lány gyereket vár.

*  *  *

Londoni szülinap

hetero, nyaralás, szűz, tini

Tizenhét voltam, mikor megismertem. Ő két évvel idősebb nálam. Az első beszélgetésnél éreztem, hogy más, mint a többi srác. Romantikus, humoros, helyes, szenvedélyes. Nem akart siettetni semmit. Persze, azért volt pár lopott, kissé perverz pillanatunk, de a szüzességem elvesztését egy különleges időre és helyre tartogattuk. Őszintén szólva féltem. Több barátnője is volt már előttem, ebből kifolyólag tapasztalt volt szexuális téren.
Nagyon jól megvoltunk, szerelmesen, boldogan. Aztán éreztem pár hónappal később, hogy Ő már nagyon vágyik a szexre. Mivel egy hét volt a szülinapjáig, úgy gondoltam jó ajándék lennék neki. Azon a héten Ő is készült valamivel. Kisebb sokkot kaptam mikor kijelentette, hogy a születésnapját Londonban fogja ünnepelni, persze nem egyedül, és elővett két repülőjegyet. Nem is értettem mit akar, hisz olyan hirtelen történt minden. Átölelt és a fülembe súgta:

*  *  *
JAN
05
2017

Két pasi és egy kicsi...

gruppen

Tamással már régóta dédelgettünk a vágyat: hármasban 2 nővel és fordított felállásban, két pasi meg én.
Számomra fontos, hogy megismerjem azt, akivel testi kapcsolatba kerülök. Ezért beletelt egy kis időbe, míg a vágyból beteljesülés lett. Megismerkedtem Tamás barátjával. Váltottunk néhány levelet, ecseteltük, ki mit szeret a szexben, mi az, ami taszítja. Engem leginkább az a tudat taszított, hogy esetleg a két pasi egymáshoz ér. Megnyugtattak, semmi ilyen nem fog történni.
Végre sikerült egy alkalmas időpontot megbeszélnünk. Fura mód ez épp március 15 - re esett.
Nagy izgalommal vártam a „márciusi ifjakat.”. Mivel nem volt még ilyen élményben részem, a szívem picit hevesebben vert, hol fáztam, hol pedig melegem lett.
Végre megérkeztek! Tamás barátja épp olyan volt, mint a fotókon. Magas, karcsú, gyönyörû kék szemek.

*  *  *

Büntetésem 2. rész

s/m, vibrátor

Kikötve fekszem az ágyban, seggemben vibrátorral és erényövvel farkamon. Számban spermás boxer és bugyi van a fejemen. Itt hagytatok szenvedni. A videót nézem amin mind a ketten élveztek. Már vagy két órája mentetek el itthonról. Farkam egyre jobban beledagad az erényövbe és teljesen ki vagyok készülve. Éppen hangosan nyögve spriccelsz a videón mikor meghallom az ajtó csukódást és a nevetgéléseteket. Megkönnyebbülök és rettegek egyszerre. Mindketten beléptek a szobába. Te vagy elöl Dóri pedig mögötted jön. Elgurítod a laptopot elôlem és megszólalsz.
- Szia édes. Remélem tetszett a műsor - kacsintasz rám, maid a fenekemet nézed meg hogy bennem van - e még a vibrátor.
- Jó kisfiú volt? - kérdezi Dóri tőled, miközben a laptopon pötyög.

JAN
04
2017

Élvezetes utazás

hetero, közlekedés

Szőke nagymellű csaj vagyok, amihez nemcsak a természet, de a plasztikai sebészem is hozzásegített. Igaz, ez csak ahhoz kellett, hogy a nyuszis magazinban leadott képékből finanszírozzam a tanulmányaimat.
Jelenleg egy multi cégnél vagyok a vezérigazgató asszisztense, bár lehet, ha a fizikai és nem a szellemi kapacitásaim miatt esett rám a választása. A legbosszantóbb a dologban az, hogy én végzem a munka oroszlánrészét, amíg ő a melleimet bámulja jobb esetben, vagy egyértelmű célzásokkal bombáz rosszabb esetben. Nem is esne rosszul egy kiadós jó szex, de nem pont a kicsi, kopasz ráadásul kövér vén kujon főnökömmel.
Bosszúból, amiért nem tettem szét a lábaimat neki elküldött egy fontos üzleti tárgyalásra pont a szülinapomon. De ha már pech legyen jó nagy, nem jártak a vihar miatt a repülőjáratok sem, tehát távolsági busszal kellett több száz mérföldet utaznom és tudtam így rámegy az egész hétvégém.

*  *  *

A sötét utas

leszbi

Azért ezt a címet választottam, mert néha olyan érzésem támad, hogy én is hasonló életet élek, mint Dexter Morgan.
Akinek a látszólag normális életén kívül van egy titkos énje is, ami időnként visszatarthatatlanul föltör a mélyből, mielőbbi kielégülést sürgetve magának.
Majd miután belakmározott a tiltott élvezetből, egy darabig ismét megbúvik a felszín mögött.
Aztán egy - két hét múlva kezdődik minden elölről. Hogy most akkor melyik vagyok én? Ezt a kérdést egy időben rengetegszer feltettem magamnak.
Tini lány koromban először megijedtem magamtól, mert azt hittem, idővel leszbikus leszek.
Pedig vonzódtam a fiúkhoz, de néha amikor már hetek óta igyekeztem elfojtani a homoszexuális vágyamat egy lány iránt,
végül mindig szakadt a cérna, és egy iszonyatosan izgató leszbikus önkielégítés következett.