A+ A-

Fogadásból 1. rész

A bár füstös, hangos helyiség volt. Laura nem értette, barátnői miért ezt a helyet választották, de hát ez is a játék része volt. Együtt nőttek fel, hosszú-hosszú évek óta ismerték egymást, ez a játék viszont csak az egyetem óta van az életükben. A három grácia fogadásokat kötött, melynek tétje egy -egy feladat volt, amit az aktuális kiválasztottnak végre kellett hajtania, ellenkezés nélkül.
A feladatok sokrétűek voltak. Az ártatlan mustáros cukrozott palacsinta elfogyasztásától kezdve a meztelenül fürdésig a főutca szökőkútjában az éjszaka közepén, mind-mind mulatságos, izgalmas és kihívó feladatnak bizonyultak.
A mai éjszaka Lauráé volt. Barátnői kuncogtak a háta mögött, amíg ő végigpásztázta tekintetével a helységet. A bárt a lányok jelölték ki, neki pedig a belépéstől számítva 5 perce volt arra, hogy a jelenlévők közül kiválasszon egy férfit, odamenjen hozzá, egy szó nélkül szájon csókolja, aztán lelépjen.
Laura tudta, hogy lehetőségeihez képest gyorsan és helyesen kell döntenie. Nem választhat túl fiatal és túl idős egyént sem, mindkettő csak bonyodalmat okozna. Középkorú férfira volt szüksége, aki - ha mindent jól csinál - meglepetésében meg sem fog mozdulni. Persze fontos volt számára az is, hogy ne legyen ittas a személy, alkoholos befolyásoltság alatt kiszámíthatatlanná válhat. Saját igénye pedig az volt, hogy legalább elviselhető külseje legyen - nem szívesen csókolt volna meg egy züllött alakot. A tánctéren volt néhány pár, ezeket azonnal ejtette. Nem szeretett volna olyan férfit kifogni, akinek a barátnője éppen a mosdóból visszatérve egy másik nővel lássa kedvesét csókolózni. A nők, ha lehet, még veszélyesebbek, mint a férfiak, pláne ha a prédáját veszélyeztetik.
Volt egy kisebb társaság a biliárd asztalnál, de őket is elvetette, nem akart csoportosulás közé benyomulni, nagyobb az esélye, hogy elkapják. Magányos férfit keresett, akinek nem keltette fel a figyelmét a három új belépő. Azt akarta, ha végez, az illető ne tudja beazonosítani, végül is csak egy csók az egész ...
Végül kiválasztott egy férfit a bárpultnál. Határozottan elindult feléje, szíve a torkában dobogott. Abban a pillanatban a férfi folytatta a már megkezdett beszélgetését a visszatérő pultossal, és nagyot nevettek.
- Nem jó - morgott magában Laura, - nem jó. Hirtelen irányt változtatott, és tekintete a bárpult sarkánál üldögélő alak hátára tapadt. Széles vállak, öltöny, feltűrt ingujjak, erős kezek, melyek italos poharat fognak. Laura nagy levegőt vett és megérintette a férfi vállát.
- Megbocsát, kérem...
A férfi letette a poharát, és ültében megfordult. - Atyaég ... - gondolta Laura, amikor meglátta az arcát. Hihetetlenül kék szemek néztek rá a sötét szempillák alól, állát körszakáll keretezte, ingének pár gombja nyitva volt nyakánál, kilátszott a mellkasa.
- Igen? - kérdezte, s hangja olyan bársonyosan férfias volt, hogy Laurának a gyomra is beleremegett.
Laura egy pillanatra elbizonytalanodott. Túl helyes volt ez a fickó, de nem volt több ideje. Hátranézett az ajtóban álló lányokra, Jacky felemelte a kezét és mutatta, hogy 1 perce van a kijelölt határidőből.
Visszafordult a férfihoz.
- Én ... - kezdte, de nem tudta mit is akar mondani. Hirtelen mozdulattal egészen közel lépett hozzá, felemelte a kezeit, két oldalról megfogta a férfi arcát, és a szájához hajolt.
- Mi a ... - a férfi nem tudott többet mondani, mert száját lezárták azok a puha ajkak. Orrát megcsapta a nőből áradó illat. Nagyon finom parfüm, lágy és egy csöppet kihívó. Megfogta a kezeit, hogy eltolja magától, ebben a pillanatban az idegen kinyitotta a száját és előrecsúsztatta a nyelvét. Olyannyira meglepődött, hogy reakciója az ösztönös viszonzás volt. Nyelvük találkozott, lágyan körbesimogatták egymást. A nő gyengéd volt és finoman csókolt. Amikor a férfi észrevette, hogy visszavonul, kezét a tarkójára csúsztatta, karját a dereka köré fonta, megállítva ezzel a menekülést. Érezte az ellenállást, de fizikai fölényével maga alá gyűrte a nő ellenkezését. Visszanyerte önuralmát, amit a meglepetéssel elvett az idegen, és bár nem tudta miféle játék áldozatává vált, esze ágában sem volt abbahagyni a csókot.
Kiegyenesedett a bárszéken, most már teljes testtel a nő felé fordulva, szorosan magához ölelte, és átvette az irányítást.
Laura abban a pillanatban, ahogy megérezte a férfi erőteljes fellépését, menekülni akart. Kezét a mellkasára tette és megpróbálta eltolni magától, de mintha egy sziklafalat akart volna eltolni. A tenyere kemény izmokat tapintott, érezte bőrének melegét. A férfi szája feszesen tapadt az övére, a konyak íze elbódította. Érezte, hogy nem ihatott sokat, ahhoz túl hamar felocsúdott a meglepetésből. Laura próbált gondolkozni, hogyan kavarodjon ki ebből a helyzetből, de az idegen túlságosan jól csókolt. Eddigi gyengéd érintése szenvedélyessé vált, Laura pedig nem tudott ellenállni. Belemarkolt az ingébe és megadta magát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.71 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 listike 2015. 12. 13. vasárnap 19:14
Jó kezdet.
#9 deajk2008 2015. 04. 1. szerda 07:25
nekem tetszett 8p, egész jó lett...folytasd
#8 A57L 2014. 11. 15. szombat 07:27
Kezdésnek nem olyan rossz.
#7 papi 2013. 05. 7. kedd 08:30
Nagyon jó
#6 genius33 2013. 02. 2. szombat 17:44
Egészen jó smile
#5 sikamika 2012. 07. 24. kedd 20:52
kezdetnek nem rossz remélem izgalmas lesz a folytatás!
#4 Kaszkadör 2012. 03. 29. csütörtök 12:41
JÓ..
#3 fefe 2008. 12. 2. kedd 12:18
Nagyon jó.
#2 zümzüm 2008. 10. 7. kedd 20:02
Tessék folytatni! Gyorsan! :)
#1 Törté-Net 2008. 10. 6. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?