JÚL
25
2017

Történetem Jenny-vel 4. rész

bizarr, anál, hermafrodita

Most hogy megvolt a szüleinkkel való találkozás és bemutatkozás úgymond, ez a pár napos kedvesemnél tartózkodás nem volt egészen felhőtlen. Nagyon zavarta hogy az éb szüleim ennyire negatívan álltak hozzá. Persze mondanom sem kell hogy anyám mindenféle ürüggyel hivogatott hogy gyorsan haza kellene mennem egy kicsit. Tudtam én jól hogy fejmosás vár rám, de nem akartam róla tudomást venni.
Jenny másnap reggelre kicsit enyhült és már a vicceimen is nevetett, megtettem mindent hogy újra mosolyogni lássam kedvesem. Annyira szép volt olyankor hogy szinte nem is érdekelt a külvilág. Egyébként sem nagyon foglalkoztam azzal ki mit mond, hogy ő továbbra sem teljesen nő az meg még kevésbé. Szerettem benne ezt. Beleszerettem minden porcikájába. Meg is kérdezte a második nap utáni reggelen, hogy ugye nem fogom őt megcsalni és ha mégis ugye nem pasival.

JÚL
24
2017

Navigáció

családi, testvérek

Fordítás onehitwanda története nyomán (Literotica)
Kora estére jár az idő, a sirályok rikoltozva zaklatják az éttermek vendégeit a maradékaikért, ahogy a mólók felé sétálok, kezemben szorongatott sporttáskával és vállamon átvetett hátizsákkal. Még épp eléggé meleg van a trikó és a sort viseléséhez, bár arra gyanakszom, hogy gyorsan le fog hűlni a levegő, ha egyszer végre leszáll az éj.
Az “F” jelzésű pontonra lépek, és lassan a saját kikötőhelyemhez bandukolok, szám szerint az a tizenhetes. Indigó lágyan ringatózik, feszegeti a köteleit, úgy tűnik, nálam csak ő várja türelmetlenebbül az indulást. Sajna, hozzám hasonlóan, neki is várnia kell pirkadatig, tekintve hogy a hajós igazolványom csak nappalra szól, és ha csak nem kényszerítenek rá, ezen a hétvégén a solent-i parti őrséggel sem kívánok tengelyt akasztani.

*  *  *

A hárem 2. rész - Marika és Klári

gruppen

Marika felült miután teljesen kitakarította Klári punciját és haragosan megszólalt. „Szerelmem! Engedd meg, hogy bemutassam a barátnőmet ha már jól megbasztad; Ő Klári a volt tanárnőm akiről már meséltem Neked. Klárikám engedd meg, hogy bemutassam a szeretőmet ha már hagytad, hogy jól megbasszon; Ő Laci a kollegám akiről már Neked úgyszintén meséltem. Hát mit ne mondjak végtelenül örülök, hogy ilyen szépen összetettétek amitek van. Épp csak kimentem a fürdőbe és mire visszajövök mint két üzekedő disznó szétbasztátok egymást. Jól nézek ki Veletek”. Természetesen mindhárman tisztában voltunk azzal, hogy ez csak egy szini előadás, semmi komoly nem volt benne. Az egészet Marika szervezte így és nagyon elégedett volt magával nameg az eredménnyel.

*  *  *
JÚL
21
2017

Tom, Babszi és a mama 5. rész

családi, szűz, tini, anya-fia, testvérek, anya-lánya

Miután Babszi és anyja elviharzottak, szinte teljesen meg voltunk lőve, hiszen egész másra számítottunk. Mivel éppen nyári szünidő volt, úgy határoztunk, hogy a nők hazajöveteléig odaköltözöm hozzájuk. Hazamentem, összeszedtem a cuccaimat, és másnap tényleg odaköltöztem Tomhoz.
Első nap csak marháskodtunk, az udvaron fociztunk vagy a computerjátékokkal játszottunk. Másnap reggeli előtt együtt lezuhanyoztunk, amitől – mondanom se kell – felébredt bennünk a szex, jobban mondva a hokizás iránti vágy.
Először persze mindenki a magáét verte, de már attól is baromira felizgultunk, hogy azt figyeltük, hogy csinálja a másik. Néha egymás farkát is vertük, de csak azért, mert mind a ketten élveztük, ha kölcsönösen kielégítettük egymást. Az, hogy valaki más veri a farkamat, tehát alávetem magam az ő akaratának, kifejezetten örömet okozott. Ugyanilyen örömöt okozott az is, amikor én elégítettem ki őt és kispriccelő ondója a kezemre ömlött.

*  *  *

Moziban Évával

gruppen

"Téged várlak"
Ezzel a nick - kel ismertem meg őt. Először a városban találkoztunk, egy kávé mellett próbáltuk megsejteni milyen is a másik. Szerettem a barna a haját, a mosolyát, s izgató volt, a rövid szoknya, a fekete harisnya, az átlátszó blúz amiben jött. Keresztbe tette a lábát, s mosolyogva érzékelte, ahogy végigmérem a melleit, a combját, s közben arról beszélt, hogy vannak dolgok, amiket sosem próbált ki, de amik izgatják. Szeretné ha kikötözném az ágyhoz, bekötném a szemét , és gyengéden,izgatóan, de azért fájdalmat is okozva foglalkoznék a testével. Elképzeli, mesélte, hogy durván beszélek vele, megalázom, miközben megharapom a mellét. Szeretné ha megütném majd mikor már érzi a fájdalmat, a lába közé feküdve nyalnám a csiklóját és élvezésig kényeztetném, majd az orgazmus után büntetésként felpofoznám.

*  *  *
JÚL
20
2017

Ketten az erődben

hetero, szűz

- Kitettek bennüket.
- De hol vagyunk? – kérdezte Anna, kétségbeesett hangon.
- Fogalmam sincs – válaszoltam. A rémálom első fejezete úgy néz ki véget ért. Két napja tuszkoltak be bennünket egy autóba, kötötték be a szemünket, s vittek, s vittek folyamatosan. Talán annyit magamról, hogy Pécs városában élek, s Anna régi jó ismerősöm. Mielőtt elraboltak bennünket, tíz perccel találkoztunk, aminek nagyon örültem, hiszen vagy fél éve nem láttuk egymást. Én nős ember vagyok, Annáról meg mindenki tudta, hogy egy mélyen vallásos mondhatni aggszűz. De ettől függetlenül egy édes, kedves lány, hihetetlenül jó humorral. De jelenleg az ő humorérzéke, nem is beszélve az enyémről már messze járt. Ott maradt Pécset. Nem tudtuk hol is vagyunk, nem tudtuk mi is történt velünk. Ahogy hozzászokott a szemem újra a fényhez azt láttam, hogy egy erdőben vagyunk, a kocsi, amely idáig „szállított” már messze járt.

*  *  *

Először a stégen

hetero

- Örülök, hogy végül eljöttem. – mondtam szerényen a stégen ülve, teljesen komolyan gondolva. A tekintetem a lemenő Nap sugarait vizsgálgatta. Oldalra pillantottam a mellettem ülő fiúra, aki halványan rám mosolygott. Viszonoztam, és figyeltem, ahogy lába mozgásával kavarja alattunk a vizet. Kellemesen meleg, finom. Pont olyan, mint ezen a forró nyári napon az utolsó sugarak, amik langyosan melegítik bőrömet. A tó túloldaláról hangos örömujjongás hallatszik, gondolom kapás van. Ilyen távolságból csak elhomályosodott alakokat látok szabálytalanul mozogni. Újra rá nézek. Nem bántam meg, hogy eljöttem. Túl szépek a vonásai. Megvakarta a karját, amitől hozzáért az enyémhez. Kirázott a hideg.
- Fázol? - kérdezte érdeklődően aggódva. Megráztam a fejem, egy zuhanó szőke hajszál megcsillant a fényben. – Nem különös ez az egész? - fordult hozzám ismét. – Beszélgetünk, találkozunk, és csak úgy rögtön ide jövünk.

JÚL
19
2017

Titkos szeretőm

hetero

Mint általában, most is megbeszéltünk Tomival egy találkozót - mind a ketten tudtuk, hogy mivel ütjük majd el azt a felesleges három órát: szexelünk egy hatalmasat, majd hazamegyünk és játsszuk tovább a nekünk előírt szerepeket: ő a családapát, én pedig a szerető feleséget, természetesen külön-külön.
Tél volt és a munkahelyem ültem még délután öt órakor. Általában már délután négy óra fele hazaengednek minket, ám ez most változott.
Éppen a kolléganőmmel beszélgettem, amikor elkezdett rezegni a farzsebem és a telefonom kijelzőjén "Tomi" felirat szerepelt. Nagy bocsánatkérések közepette kisétáltam az üzlet elé és felvettem a telefont.
- Szia tündérem - a hangja mosolygott. Imádtam a hangját, olyan mély, férfias hangja volt... beindító.