A+ A-

Egy fiú babaországban 12/2. rész

Fordítás
Eredeti történet
Eredeti író: Nemasis Enforcer
A nap kínkeservesen telt Lee-nek a munkában, az esze csak April-en és a saját házukba való hazaérkezésen járt. A nap nagyobbik részében merevedése volt, annyira haza akart menni, és látni a csodálatos nővérét, az egész éjszakát végigkefélni vele, és örökké egymás mellett feküdni vele, de tudta, hogy szüksége van a munkára.
- Tehát mit csinálsz ma este - kérdezte Dominic, Lee egyik új munkatársa, amikor Lee ebédszünetre ment.
Ő és Lee az után találkoztak, hogy Lee megkapta a munkát, elég rendes volt, de Lee semmiképpen nem akarta, hogy átmenjen hozzájuk, és April vagy valamelyik húguk, vagy anyjuk közelében legyen. Dominic 27 év körüli volt, és habár jóképű volt, nélkülözött egy bizonyos dolgot, amit stílusnak neveznek. Nyers volt és kíváncsiskodó, megjegyzéseket és észrevételeket tett minden nőre, aki megtetszett neki, ami minden egyedülálló nőt jelentett.
- Hazamegyek, hogy egy igen különleges valakivel találkozzak - mondta Lee magában mosolyogva, tudván, hogy mi vár rá.
- Szép, szóval egy különleges hölggyel? - kérdezte Dominic vigyorogva - Az ilyen fiatal srácoknak, mint te, igazán szép nőjük kell, hogy legyen.
- Valójában a nővéremmel fogok találkozni. - mondta Lee.
- Ó igazán, tehát akkor mégsem fog otthon várni téged valami dögös, fiatal nőci? - találgatott Dominic.
- Ezt nem mondanám, lesz egy nagyon szexi nő, aki ágyban vár engem, maradjunk annyiban - ragyogott Lee. Bárcsak tudná Domonic, - gondolta magában - hogy April, a nővérem az, aki az ágyban fog rám várni.
- Ó, szép - mondta Dominic nagy mosollyal.
- Hát, jobb, ha visszatérek a munkához, az ebédszünetnek lassan vége és kell ez a munka - mondta Lee, miközben még 15 perce maradt a szünetből, de meg akart szabadulni Dominic-től.
- Oké, tedd azt, kelleni fog a pénz, hogy boldoggá tedd a csajodat, mert ha nem, én ott leszek, hogy örömet szerezzek neki. - Dominic utolsó megjegyzésére Lee összeborzadt, a puszta gondolat is visszataszító volt, hogy bármelyik rokonával lássa őt.
A házukban eközben April Lee-ről ábrándozott, egész reggel nedvesen a szopás óta, amit a munkába indulás előtt adott neki.
Kihasználta az egyedül töltött időt, hogy végigjárja a szobákat, végiggondolta, hogy milyen lehetőségeket nyújtanak neki és öccsének, az összes helyet, ahol csinálhatják, az összes pozíciót, amiben találhatják magukat, és a lehetőségek végtelennek tűntek.
Felkapta a telefonját, és felhívta a régi otthonukat.
- Helló - Marie volt, valószínűleg ebédelni ment haza munkából.
- Szia, Anya - mondta April boldogan.
- April, olyan jó hallani felőled, hogy vagytok az öcséddel? - kérdezte Marie.
- Jól vagyunk, Anya. Lee éppen dolgozik, én meg átnéztem a házat - magyarázta April.
- Szép ház, nemde? Tetszik neked, kedvesem?
- Tökéletes, Anya, és nem is tudom eléggé megköszönni neked és a többieknek, hogy adtatok pénzt az előlegre és segítetek a jelzáloggal is. - mondta April boldogan.
- Ó, biztos vagyok benne, hogy te és az öcséd megháláljátok majd - mondta Marie mosolyogva, tudván, hogy April megértette, hogy mire gondolt.
- Meg fogjuk, Anya, tudjátok, hogy bármikor szívesen látunk téged és Kim-et és Dawn-t és Stace-t és Steph-et és Trish-t - hadarta az izgatottságtól és hálától szeleburdin April végig a nővérei nevét.
- Tudjuk, kedvesem, hamarosan kell majd egy partit rendeznetek odaát, hogy ünnepelhessünk, ha már berendezkedtetek - javasolta Marie.
- Az csodás lenne, Anya, és ne aggódj, Lee és én jól haladunk - mondta April pimasz hanglejtéssel, amit Marie is észrevett.
- Biztos vagyok benne, Kedvesem. Nos, nekem mennem kell vissza munkába, érezzétek magatokat jól együtt, majd mindannyian átnézünk a hétvégén, hogy megnézzük mit tettetek a házzal.
- Oké, Anya, várjuk. - April hallotta, ahogy Marie megszakítja a vonalat, és ő is lerakta a telefont, arra gondolva, hogy hétvégén az egész család itt lesz az ő, új otthonában. Az ő és Lee új otthonában, javította ki magát.
A puncija nedvesedni kezdett a gondolatra, az összes húga és az anyja egy házban Lee-vel a hétvégére.
Végre az óra egy utolsó kattanással az utolsó másodpercet is eltűntette, és Lee munkanapjának vége volt, végre mehetett a nővéréhez, és megadhatja neki, amiért mindketten egész nap epekedtek.
Lee rekordidő alatt ért haza, kihasználva az összes rövidítést, olyan gyorsan futva, ahogy csak tudott, hogy hazaérjen a nővéréhez, az agya azon járt, hogy mit csinálhatott otthon egész nap, és a szuper szopáson, amit reggel, munkába indulás előtt kapott tőle, és amihez hozzá tudott volna szokni.
Kinyitva az ajtót Lee körülnézett a földszinten, de April-t sehol nem látta, amikor is beugrott neki, amit mondott, hogy a hálóban fogja várni, mikorra hazaér!
Lee, ahogy csak tudott felrohant a lépcsőn, a csukott hálóajtóhoz, és fülét ráhelyezte, hallgatózva April bármilyen jele után.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.75 pont (89 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2015. 02. 22. vasárnap 17:46
Káprázatosan jó.
#7 feherfabia 2014. 08. 9. szombat 06:28
7P
#6 zulumambre 2011. 10. 1. szombat 15:22
Ez kárpótlás az előző részhez képest. Nagyon jó!!!
#5 sztbali 2011. 09. 26. hétfő 12:41
Jöhet a folytatás.
#4 sanyi0227 2011. 09. 26. hétfő 08:16
nekem tetszett , várom a fojtatást.
#3 gyuri0926 2011. 09. 26. hétfő 07:40
olvastam izgalmasabbat
#2 Shavo 2011. 09. 26. hétfő 00:59
Lehetne jobb is.
#1 Törté-Net 2011. 09. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?