DEC
06
2016

Ugye csak álmodtam?!

hetero

Zsongott a fejem, a lépteim bizonytalanok voltak, ahogy felfelé igyekeztem a lépcsőn. Mi a francért kellett nekem ma este idejönnöm?! Szar volt a zene, szar volt a társaság, a barátnőm két órája lelépett egy szőke, kék szemű, már-már undorítóan jóképű sráccal, én meg hagytam, hogy leitasson egy másik szőke szépfiú. De mi a fenéért? Hiszen nem is tetszett, eszemben sem volt vele sehova sem menni. Ám a sors kisegített, és a srác előbb dőlt ki a sok piától, mint én. Viszont hiába örültem ennek, attól még rettentő szarul voltam. Többször is meg kellett támaszkodnom a régi bérház falánál, miközben az igen távoli buszmegálló felé igyekeztem. Nem voltam meggyőződve róla, hogy díjnyertes ötlet ilyen állapotban éjszakai busszal indulni neki a hazaútnak, de nem bírtam gondolkozni, csak csináltam, amit máskor is szoktam. Lézengtek jó páran a környéken, nem lehetett épp csendesnek mondani az utcát, hiába járt éjjel kettő felé az idő.

*  *  *

Portré

bizarr, férj-feleség

- Nem. Szó sem lehet róla. - mondta a férfi.
- Drágám! Légy megértő!
- Teljesen elment az eszed.
- Ez a legmegfelelőbb idő a családi portrénk elkészítéséhez.
- Miért?
- Mert még fiatalok vagyunk. Ha tovább várunk, már nem lehet ilyen nagyszerű portrénk. Ez az esélyünk a halhatatlanságra. Hogyan mondhatsz le erről?
- Csak azért vagy ilyen,mert az orvos azt mondta, hogy nem lehet gyereked. Várj még pár napot és te is rájössz, micsoda őrültség ez. Sok más dolgot is csinálhatunk még.
- Nem. Ez az egyetlen mód. Tényleg felzaklat a gyerek ügye, de ezt úgyis meg akartam tenni valamikor. Majdnem 30 évesek vagyunk. Nem leszünk fiatalabbak. Csodás portrénk lehetne és később mindenki láthatná, hogy milyen nagyszerű pár voltunk. Ha még várunk pár évet, már késő lesz.

DEC
05
2016

Felvilágositás 3. rész - Vasárnap: Lolo néni tanít és...

családi, diák, illusztrált

Na, szóval, eljöve a vasárnap reggel, Jutka jön és ébreszt.
- Felkelnél, végre, segíteni kellene a vasaló asztalt felállítani, utána reggelizz, tusolj le, ha menni akarsz Lolóhoz.
Kimászok az ágyból, felállítjuk, na, nem azt), a vasaló asztalt, rá a ruhát, vasalózsinór, vasaló, víz, vasaló ruha, ( mert akkor még nem ismerték a gőzölős, hőfokszabályzós vasalót, sok helyen még faszenes vasalóval vasaltak, a mienk már villanyvasaló volt), utána irány reggeli. Evés közben kérdezem Jutkát.
- Amit este mondtál, mind igaz?
- Igen, mert minket is megkörnyékeztek, de apád azt mondta, hogy neki csak én, kellek
- Tegnap engem is rólad kérdezgetett Loló. Arra volt kíváncsi, nem feküdtem-e le veled. Mondtam, hogy nem. Tudod, miben állapodtunk meg, te is tagadd, tégy úgy, mint aki semmit nem tud a nőkről és egyebekről. Rendben?

*  *  *

A koszorúslány 1. rész

hetero, szűz, tini

“Mindenki lilában van körülöttem :/ “ - írta Brian Thompson a telefonjába.
“Az esküvők már csak ilyenek...férfiként nem teszik?! :) “ - írta az egyik csevegőtársa.
“Dehogynem ” - írta vissza Brian, majd felnézett a telefonjából a körülötte levő őrültekházára. A lányok izgatottak voltak, és mindenhol élénk színű koszorúslány ruhák lógtak. Amikor elfogadta a meghívást jövendő sógora esküvőjére, Brian naívan azt gondolta, hogy az egész viszonylag fájdalommentes lesz. Végülis nem ő a násznagy. Úgy gondolta, hogy hozzájut egy kis ingyen piához a legénybúcsún, majd kölcsönzött szmokingjában táncol néhány szemrevaló koszorúslánnyal, végül vagy magányosan tér haza, vagy egy kissé szabadszellemű koszorúslány társaságában. Hiszen erről szól az egész. Az a tény, hogy a nővére volt a menyasszony, a húga pedig a koszorúslányok egyike, egyáltalán nem tűnt zavaró tényezőnek. De most, az esküvő délutánján már nem volt ebben olyan biztos.

*  *  *
DEC
04
2016

Szeretnénk pár remek történetet ajánlani nektek, amelyek szintén egy-egy hűvös, de talán a mostanihoz hasonlóan napos december szülöttei :)

Szolgáltatás 3. rész

családi, testvérek, anál

Egy 8 részes sorozat harmadik része, amelyen egy testvérpár egymásratalálásával kezdődik, míg végül az egész családot és annak barátait is bevonják a szórakozásukba. :).

Nóra Tanárnő és egy forró nyári éjszaka

hetero, anál, diák, szűz

A még szűz gimis srác a nyári táborozáson megkapja az oly régbámult tanárnőjét jutalmul . :)

Hármasban

gruppen

Az ideiglenesen egyedül maradt barátnőjüket meglehetősen felvidítja a párocska. :)

És természetesen továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 15 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

Jó olvasgatást, jó szórakozást mindenkinek! :)

DEC
02
2016

A gyilkos

családi, anál, anya-fia

Öt éves voltam, amikor anyám „megölte” az apámat. Hallottam, ahogy veszekedtek, kiabáltak feledtem majd láttam amint mellkason szúrja. Majd ezután megjött Jerry „bácsi” és elvitte az apámat. Soha nem beszéltünk arról az éjszakáról. Amikor néha megemlítettem akkor anyám csak annyit mondott gondolkodás és érzelem nélkül: „Ő elment, és akkor mi van? Legalább nem keseríti az életünket!”
Ő tisztában volt a tettével. Ő azt is tudta, hogy miért kellett ezt csinálnia. Az apám minden este meg verte őt.
Anyám mindig kedves volt hozzám, mindig mindent megadott nekem, de mindig láttam rajta, hogy fél. Azt is gondoltam, hogy ha valamit rosszul csinálnék, biztosan megölne engem is.
Anyám sok évig járt Jerry „bácsi” házába. Aztán egyszer annyit mondott, hogy ő is elment és már többé nem találkoznak. Én erre annyit kérdeztem, hogy: - Ő is már a múlt-é?

*  *  *

A másik gyönyör

leszbi

Talán már ismered a nevem. Írtam néhány történetet e kategóriában, de bevallom ez az első leszbikus tapasztalatom. Nem terveztem, hogy a közeljövőben újabbakat írok, de nemrégiben megadatott, és szeretném elmesélni.
Csak nehogy a végén bugyit kelljen cserélni :)
Némi filozofálgatással kezdeném, mert nekem sántít valami abban, amikor családanyák, akik a férjük tudtával vagy anélkül női szeretőt tartanak, azt állítják, nem lehet ilyet mondani, hogy izgatóbb egy nővel, csak más. Hát igen. Más. Nagyon más! A fiúimért is odavoltam, imádtam velük a szexet, de amikor mi nők egymással vagyunk… két nőnek egymás testét érezni az valami csodálatos. Amikor egy durva, szőrös férfi test helyett egy finom törékeny nő simul hozzád… A selymes bőre, a mellei a melleidhez, és minden…

*  *  *
DEC
01
2016

Kata, a MILF tanárnő

hetero, diák

2015-ben szociális munkás pályára készültem a főiskolán és egy beadandó feladat miatt felvettem a kapcsolatot egy általános iskolás tanárnőmmel, aki a szegényebb sorsú családok gyermekeit pátyolgatta az iskolában, családlátogatásokra járt stb Megbeszéltük, hogy segít a beadandóban, és hétvégén, szombaton vagy vasárnap menjek amikor szeretnék, biztosan otthon lesz. Pénteken épp a háza felé vitt az utam, úgy voltam vele ha már egy nappal korábban hazajöttem, akkor megnézem, talán itthon van és akkor le tudjuk a dolgot, úgysem volt kedvem vele foglalkozni, és legalább a hétvége szabad lesz.
Becsöngettem, nem nyitott ajtót, de bentről zenét hallottam így besétáltam. Az előszobában és nappaliban nem volt senki, de a hálóban ahonnan a zene is szólt meglepő látvány fogadott: a 41-42 éves volt tanárnőm az ágyon fekve nekem háttal halkan nyögdécselve a lábai között játszott magával.