JÚN
30
2017

Tornatanár 3. rész

csaladi, bilincs, anál, tini, diák, anya-lánya

(Törté-Net Szerkesztőség@16:00: Elnézést kérünk, "nyomdai" hiba miatt a történet fele lemaradt, a javítás megtörtént, a teljes élményhez javasoljuk az újraolvasását.)
Április 1.
- Maga megbaszta a kislányomat!
Köpni - nyelni nem tudtam, annyira megijedtem.
A reggel még nem így indult.
Pénteken a tornaóra után Bibi utolsóként lépett ki az ajtón, a többiektől kicsit lemaradva. Hátrafordulva a legtermészetesebb hangon visszaszólt
- Holnap 11kor átmehetnék?
Felcsillant a szemem.
- Persze!
Már két hete erre vártam. Hiba ígérte meg Bibi, hogy hamarosan feljön a bugyijáért, nem jelentkezett.
Vártam rá, max akkor vertem ki a faszom, ha már nem bírtam, s kettő közt mindig volt néhány nap szünet. Most is már szerda óta gyötört az ínség, akkor is Bibiék órája után csaptam ki.
Nagyon ki akartam tenni magamért. Elmentem egy szexboltba, vettem egy potenciaerősítőt is, nem azért mintha tartottam volna tőle, hogy szégyenben maradnék, de többszörösen is ki akartam élvezni a szombat délelőttöt.

*  *  *

A hárem 1. rész - Marika fáradhatatlan

hetero

Marika kifogyhatatlan energiával rendelkezett. Minden együttlétünk felért egy kifacsarással. Amikor elhagytam a lakását, a zacskóm minden alkalommal garantáltan üres volt. Négy éves kapcsolatunk alatt soha nem engedett el háromszori magömlés előtt, de többször kierőszakolt négy vagy öt menetet is belőlem. Már amennyire kellett erőszakolnia. Olyan tüzes puncija volt, hogy a farkam nemhogy menekülni akart volna előle, inkább mászott volna vissza amint elköpte magát. Persze az idő valahogy mindíg szűkösnek bizonyult. Legalábbis ameddig titokban kellett találkoznunk.
Ahogy Kati kiszállt az édeshármasból, Zsuzsi láthatóan hiányolta a jelenlétét. Felötlött bennem, mi lenne, ha Marikát becsempészném a helyére. Csak hogyan adjam elő az ötletemet a lánynak? Nyilván azt nem fogom az orrára kötni, hogy mellette van (volt) egy másik is aki "lelépett" és megüresedett a helye.

*  *  *
JÚN
29
2017

Kaland, játék, kockázat

hetero

Kaland volt Erikával, amikor a volt barátnőmmel, akivel már akkor nem voltam együtt, meglátogattak a munkahelyemen. Egy budai áruház épitkezésén voltam őr. Tél volt, délután már sötétedett. Míg Niki (ugye a volt) a bátyámmal cseverészett, a portán addig Erika kiváncsiságának eleget téve körbe kisértem az épületben.
Sok helységet megnéztünk de az egyik eldugott kis szobácskában igen csak elidőztünk kicsit. Az adott helyzetben, míg én nagyban meséltem, hogy ahol vagyunk milyen helyiség is lesz az áruházon belül, addig Erika mögém osonva el kezdte a nyakamat, fülemet puszilgatni, nyalogatni, közben a keze a nadrágom azon részét kezdte el simogatni. Hozzá teszem, hogy körülbelül akkor volt három hete, hogy nem voltam nővel. Lassan megfordultam, ekkor már szótlanul, de halkan ziháltam és egy pillanat alatt megcsókoltam. Egyre hevesebben és vadabbul smároltunk, miközben Erika a kezével dörzsölte egyre jobban meredező farkamat.

*  *  *

A haverom anyja

hetero, leskelődés, szűz, tini

Falun nőttem fel, abban az időben nem sok házban volt fürdőszoba. Nyáron egy lemezkádat tettek ki az udvarra, kicsit körbekerítették valami ruhafélével, abban fürödtek. A vizet általában a nap melegítette föl.
Egy nyári napon elmentem a haveromhoz, hogy elhívom fürödni a bányatóra. Benéztem a házba, nem volt senki, elindultam a kert felé. Az udvar hátsó részéből víz locsogása hallatszott, gondoltam a haverom fürdik.
- Szia, Jancsi! - köszöntem.
Meglepetésemre az anyukája, Zsuzsi néni hangját hallottam.
- Mindjárt megyek! Ülj a diófa alá, az árnyékba!
Elindultam a diófa felé, közben arra gondoltam, megleshetném Zsuzsi nénit, ahogy fürdik. Próbáltam úgy helyezkedni, hogy belássak a kád körül elhelyezett lepedők résén. Nem láthattam be a kádba, ezért óvatosan közelebb húzódtam. Zsuzsi néni éppen végzett a fürdéssel, felállt, s ekkor megláttam meztelen testét. Nagyon jó alakja volt, nagy gömbölyű mellei.

JÚN
28
2017

Kutyahelyzet

hetero

A nyári napsütés már éppen kezd enyhülni, mikor Lis belép az épületbe. Barátnője hívta fel, hogy a segítségét kérje. Kate egy állatmenhelyen dolgozik, állatorvosi asszisztensként. Így a helyiségbe belépve Lis egyből négy kutyát, három macskát, két nyuszit és egy hörcsögöt lát meg. A rá szegeződő tekintetek sűrűjében hellózik egyet, majd a szobán átvágva egyből bekopog az ajtón. Kate nyitja ki, és szélesen mosolyogva be is engedi.
- Szia! Köszi, hogy tudtál jönni!
- Szia! Nincs mit - siet be az ajtón Lis.
Kate most is a szokásos fehér köpenyét viseli, egy hosszú farmernadrággal, a nagy meleg ellenére is. Hiába a forróság, a munkahely az munkahely. Ugyan vastagabb talpú papucs van rajta, amolyan bokafogó, nagymamás-féle, még így is alacsonyabb Lisnél, akin lapos talpú balerina van.

*  *  *

Mosaic Stories: First time

leszbi

-Szóval miért szakítottál Mátéval? - huppantam le az első osztályú kabin egyik üres helyére. Egyik barátnőmmel utaztunk Pestre, és már nem maradt hely az IC másodosztályán. Nem volt kedvünk egy órát várni a következőre (igaz, időnk sem), így kifizettük a csillagászati összeget ezért a helyjegyért. Legalább büntetlenül elnyújtózkodhattunk és nem kellett elviselni a némelykor rettenetesen irritáló utastársak hülyeségeit.
- Nem én szakítottam vele. Mindketten észrevettük, hogy már nem a régi a kapcsolat, eltávolodtunk egymástól.- magyarázkodott útitársnőm, miközben felrakta táskáit a tárolóra és kényelmesen elhelyezkedett a mellettem lévő ülésen. - Nagyon sok idő kellett volna, hogy 'visszahozzuk' és inkább úgy döntöttünk, hogy akkor egymás nélkül.

JÚN
27
2017

A borosgazda 5. rész

hetero, anál, karácsony

A boraink szépen elforrtak, jött a fejtés ideje, hogy Márton napját újborral köszönthessük.
Nem bírtam egyedül a munkát, muszáj volt segítséget szerezni. Nagyi egy régi ismerősét ajánlotta, Gyula urat, aki szerencsére kötélnek állt. Ő volt az első alkalmazottunk, bár nem volt fiatal, mégis nagyon jól jártam vele. Gyula úr egy ezermester volt, mindent megszerelt, megjavított, bármilyen járművet elvezetett. Ez nagyon jól jött, mert a TSZ összeomlása előtt még sikerült egy MTZ-traktort is kiprivatizálnunk nagyon sok hozzávaló adapterrel. Kellett még egy ember, Gyula úr Valit ajánlotta, aki már régebben is dolgozott itt, és ismeri az itteni feladatokat. Vali a negyvenes évei elején járt, arányos alakja volt, bár a késő őszi öltözet nem sokat engedett megmutatni belőle. Így hárman dolgoztunk a pincében, nagyit kíméltem, ő csak főzött ránk.

*  *  *

Szex az időn kívűl 4. rész

homo

Az Ádámmal való kalandom után össze akartam hozni a következő nagy tervemet. A terv abból állt, hogy kiveszek egy kis házat a Balatonnál, ahova meghívom Ádámot és Kristófot, így egyszerre mind a kettejüket élvezhetném. A pénzemből 3 napra futotta egy házra, ami közvetlen a part mellett van, ezért nem kell strandra mennünk. A háznak volt egy konyhája, egy fürdőszobája zuhannyal, egy kicsi nappalival és egy franciaágyas hálószobával. Reménykedtem, hogy mindketten eljönnek, de ígyis - úgyis 2főre fizettem volna. Nem kell megtudniuk, hogy ténylegesen hányan megyünk. Elküldtem az üzeneteket, csak várni kellett a válaszokra. Kristóf egy óra múlva igent mondott. Ádám 2 nappal később mondott csak igent. Valószínűleg mindketten sejtették, hogy mi a tervem velük.

JÚN
26
2017

Chat-en szerzett történetek 5. rész

családi, munkatárs, szűz, tini, anya-lánya

Amikor azt hiszem, hogy érdekesebb történetre már nem bukkanhatok, az élet mindig megmutatja, hogy de.
Egyik új chatpartnerem mesélte el az ő sztoriját. Hát, nem semmi.
A történetem egy mondatban: Kurva lettem és hagytam, hogy a lányom is kurvává váljon.
Nem vagyok erre büszke, de az vesse rám az első követ aki átélt már legalább annyi szar dolgot az életében, mint én. Nem fogom elmesélni, hogy milyen volt a gyerekkorom, elégedj meg annyival, hogy überszar. A szüleim nem voltak mintaszülők és ha azt mondom, hogy még egy hóval borított falu végi buszmegállóban is szívesebben ücsörögtem, mint otthon, akkor talán alkothatsz egy képet a "csodás" családi életünkről. Alig vártam, hogy 18 éves legyek és letiplizzek otthonról, persze az se ment egyszerűen. De szerencsére megismertem egy fiút aki a világ legrendesebb pasija volt és ahogy szokott lenni, egymásba szerettünk.