MÁR
29
2017

Titkos örömök

hetero, anál

Az első együttlét után mindennapossá vált közöttük a levelezés, és a férfi (nevezzük Jácintnak) amikor csak tehette, felhívta a nőt (legyen Nóri).
A mindennapi események mellett a fő téma a szex volt. Sokszor felelevenítették az első találkozásukat, de beszéltek arról is, milyen vágyaik vannak, mi az, amit eddig nem kaptak meg, de szeretnék kipróbálni. Nóri többször utalt rá, hogy gyakran fantáziál az anális szexről. Eddig még egyetlen partnerével sem volt ilyenben része, vagy nem merte szóba hozni, vagy nem jött össze. Nóri elég konzervatív nevelésben részesült. Szüleivel soha nem beszélt ilyenekről, inkább néhány titkos olvasmányélményből merített ihletet. Azokról pedig nehezen tudta elképzelni, mi is valósítható meg belőle. Most jó volt, hogy van kivel ennyire őszintének lenni, ráadásul levélben megírni még könnyebb is volt, mint szemtől szembe, élőszóban elmondani a vágyait.

MÁR
28
2017

A naptár

leszbi

A nagy ház csendes volt, csak Jennifer és Nicole lépteinek zaja hallatszott a csempézett padlón. Amerre csak néztek, karácsonyi dekorációk borították a falakat. A hatalmas nappaliban csak egy tanártársukat találták egy nyolc láb magas karácsonyfa mellett ülve.
- Hello Cheryl! Nem láttad Claude - ot? - érdeklődött Jennifer.
Cheryl egy kis tükröt tartott a kezében és a sminkját illetve a frizuráját ellenőrizte. A tükörrel a háta mögé intett és azt mondta:
- A teraszon van.
- Kösz! - felelte Jennifer.
Már járt korábban a házban, így tudta, hogy mire gondol Cheryl. Átkísérte Nicole - t az előtéren keresztül a tágas, üvegezett teraszhoz. Nicole először a luxusberendezés tanulmányozása miatt először észre sem vette, hogy mi folyik ott. Azután meglátta.

*  *  *

Szex hármasban... avagy ne számítson senki semmi jóra!

gruppen

Gyönyörű őszi nap, csicseregnek a madarak, lágyan simogatja arcomat a nap... mondhatnám, de nem mondom. Rohadtul elegem van!
Állok egy buszmegállóban, nem csicseregnek a madarak, mert Kőbányán hol van madár...a ruhámban majd meggyulladok...
Állok a semmi közepén, járkálok, mint pók a falon, és leltárt készítek...
Találkozom egy párral.. szex hármasban. (Dehát volt már ilyen a világtörténelemben..)
Nem hallgatok a barátaim intő szavára: - S, ha nincs is csaj, csak pasi..? Ha megerőszakol?(Tényleg, ettől bepánikolok...á, túl sok krimit nézek..)
Legyintek az intő jelekre: közös képet nem tudnak küldeni; a csaj állítólag süket, nem tudok vele telefonon beszélni; (de szájról olvas..jó..) a pasi hamar leveszi a saját képeit állítólagos weblapjáról (persze..nem mutogatja mindenkinek..) sms-t küldök, telefonálok...a hívott szám átmenetileg nem kapcsolható...

MÁR
27
2017

Chat-en szerzett történetek 2. rész

családi, apa-lánya

A második sztori egy 40 körüli pasié volt aki totál megkönnyebbült attól, hogy ismeretlenül kiadhatta a titkát.
Szeretném az elején tisztázni: soha nem gondoltam volna, hogy velem egyszer ilyen történik. Persze olvastam, hallottam én is történeteket, hogy családtagok egymással szexelnek, de mindig úgy gondoltam ezek 90 % - a kitaláció. Most már úgy vagyok vele, hogy lehet csak 50 % - a.
Sajnos fiatalon beleugrottam egy házasságba ami nagyon hamar megromlott, de mivel a gyerekek is gyorsan jöttek, huszonöt évesen ott álltam elváltan, két gyerekkel akiket a bíróság természetesen az anyjuknak ítélt. Mivel a lakás az enyém volt és a feleségem nem is akart ott maradni, hazaköltözött a szüleihez. Vasárnapi apuka lettem és igyekeztem annyi időt tölteni a gyerekeimmel amennyit csak lehetett. Persze apósom, anyósom és a feleségem szemében én voltam a hunyó és próbálták a gyerekeket is ellenem hangolni.

*  *  *

Csapatépítés 1. rész

hetero, munkatárs

Tavaly nyáron sok pénzt sikerült csapatépítésre fordítani, így egy pénteki beáldozott munkanappal együtt két éjszakás elvonulást ütemeztek be egy vidéki nagyobb, wellness típusú helyre a főnökeink. Hivatalos program híján nagy közös iszogatásnak és bulizásnak néztünk elébe nagy várakozással és persze mi pasik egymás között folyton azzal is ugrattuk egymást, vajon melyik újabb vagy régebbi kolléganőnél lenne érdemes bepróbálkozni ezen kiváló alkalomból. Sajnos a dolgozók között a többség férfi, de azért csajokból is akad, közöttük olyanok is akik szeretnek bulizni. Ettől függetlenül eddig nem tudtam olyanról, hogy csapatépítés során előfordult volna kollégák között alkalmi szex is, ami nem zárja ki ugyan a dolgot, de utal rá, hogy szerencsés úttörő lettem a cégnél ebben és nem is szimpla módon.

*  *  *
MÁR
24
2017

Kutatás a könytárban

hetero

Hitted volna, hogy már öt éve tart? – kérdezte Anna és elegáns ujjait Hector széles, férfias kezére fonta. Mindig is csodálta a férfi erős állát és romantikus, mélyen üli szemét.
– Mintha csak tegnap találkoztunk volna – felelt Hector és egyenesen Anna parázsló, sötét szemébe nézett, melyben az asztalukon álló magányos gyertya fénylett. A férfi pillantása most a nő duzzadt ajkain, majd alabástrom nyakán kalandozott végig, miközben megcsodálta feszes, ám csodás domborulatokkal bíró testét abban a szorosan simuló fekete ruhában, amit aznap este viselt. A csábos dekoltázs és a dús keblek ritmikusan emelkedtek Anna minden lélegzetével.
Egy előkelő étterem sarokbokszában ültek és ügyet sem vetettek a sürgő-forgó pincérekre, sem a cseverésző vendégekre. Anna most egy kis csomagot tett Hector elé, vörösen csillogó, hosszú körmei jól illettek a csomagolópapír színéhez.

*  *  *

Rita duplán szereti

hetero, anál, vibrátor

‹Ráérsz este? :)›
‹Ma nem jó. Jövő hét?›
‹Jól hangzik, várom!›
‹:) Szerintem is! Én is..›
‹Nagyon megpakollak! :)›
‹%) Remélem. Emlékszel mit kérdeztél legutóbb?›
‹Nem. Mire gondolsz?›
‹Hogy szeretném e több faszival!›
‹Rémlik valami.. :)›
‹Az nem fog össze jönni, de kérhetek egy durvát?›
‹Aham!›
‹Jövő hétig, amíg találkozunk összegyűjtesz egy nagy adagot magadból?›
‹Úgy érted verjem ki és tegyem el? :)›
‹:) Aha! :)›
‹Te kis perverz dög! Nem áll el egy hétig szerintem..›
‹Fagyaszd le! :)›
‹Teeeeee! Izgatna ha rád önteném?›
‹Igen, az majdnem olyan mintha többen csinálnátok.. :)›
‹Meglátom mit tehetek. Hm, nem tudtam, hogy ennyire bejött!›
‹Dede! :)))›

*  *  *
MÁR
23
2017

Becky

hetero

Késő este van, mindenhol már sötétség uralkodik. Egy két lámpa még ég, mint egy őrszemként jelzik hogy itt laknak emberek. Egyedül bolyongok az utcán, vagyis nem teljesen hisz velem van Ben a kutyám is. Megint sokáig dolgoztam így már csak későn jutott időm arra hogy a szokásos kis esti szeánszunkat megejtsem vele. Ilyenkor nagyon szeretem a várost hisz olyan mintha én uralnám a világot. Ilyenkor el tudok merülni a gondolataimban, el tudok szakadni a valóságtól, magam mögött tudom hagyni a gondjaimat. Ilyenkor már a madarak sem csiripelnek, a bogarak sem nyüzsögnek a fán, egyszerűen csak én vagyok és a legjobb barátom. Ezt az idillikus nyugalmat törte meg az az idegen aki később annyi mindent megváltoztatott az életemben. Mondhatni teljesen megbolygatta azt az állóvizet amit eddig a pillanatig az életemnek nevezhettem. Így visszagondolva mily sivár és unalmas volt.