A+ A-

Egy titkárnő felfedezi titkos énjét 5. rész

Kolléganőiddel történt kalandod utáni napon nem történik semmi "különös", legalábbis a szex terén nem. A következő hétfő reggel azonban mikor egyedül vagy a szobátokban a fénymásoló mellett, odalépek hozzád és hirtelen mozdulattal benyúlok a szoknyád alá. Ujjaim hamar megtalálják kisajkaid között a bejáratot és középső ujjamat durván beléd is nyomom. Felszisszensz a nem várt fájdalomtól, de csak egy pillanatig tart, mert magamhoz húzlak és szenvedélyesen megcsókollak. Azonnal nedves leszel és már akadálytalanul csúszik ki-be benned az ujjam.
- Csak meg akartam győződni róla, hogy tényleg nem vett bugyit - mondom, miután megtörtem a csókot. - Ma este sokáig bent kell maradnia és nem fogom kímélni magát!- súgom a füledbe, miközben kezedet az ölemre helyezem. Ujjaiddal érzed, hogy milyen kemény lettem én is ettől kis intermezzótól. Már éppen gombolnád a sliccemet, mikor elindulok a szobám felé, és nem is szólok többet.
Kicsit elgyengült térdekkel állsz még néhány másodpercet a fénymásoló mellett, aztán folytatod a munkádat. Nehezen megy a koncentrálás, állandóan a szavaim járnak a fejedben: "nem fogom kímélni magát!" Képzeletedben vadabbnál vadabb képek váltják egymást, de mindegyikben nagy szerepe van annak a kemény faroknak, amely korábban a kezedben volt. Estére a puncid már folyamatosan nedves, alig várod, hogy behívjalak a szobámba. Nyolc óra körül végre hallod, hogy hívlak.
Ahogy belépsz az ajtón meglepődve látod, hogy nem ülök az asztalomnál. Váratlanul érzed, hogy mögötted vagyok, két karodat durván hátrarántom és egy szempillantás alatt összekötözöm őket.
- Már nagyon vártam erre! - mondom és meglepetésedre bekötözöm a szemeidet is. -- Ma este szükségem van a pinájára. Fontos hogy jó nedves legyen. Érti?! - és teli tenyérrel teljes erőmből rávágok a fenekedre.
- IIIIgen - nyögöd ahogy a hirtelen fájdalom után magadhoz térsz. Érzed, ahogy vezetlek a szobában, úgy gondolod, hogy az ajtóval szemközit falhoz. Mivel nem látsz semmit, csak az bőrödre tudsz hagyatkozni, és az bőven küld visszajelzéseket Neked. Érzed, ahogy felhajtom a szoknyádat, és egyre szorosabban körbetekerlek egy legalább kétujjnyi vastag kötéllel. Kezeid továbbra is a hátad mögött vannak összekötve. Elképzeled hogyan nézhetsz ki, szemed bekötve, kezeid hátrakötözve, szoknyád felhajtva, hogy a pinád szabadon legyen, testedet a kötél több helyen is szorosan körbefonja. Lefektetlek, és újabb kötelekkel fekvő pozícióban rögzítelek. Csupasz feneked jelzi neked, hogy egy keskeny bőralkalmatosságon vagy. Lábaidat szintén egy kötél segítségével a majdnem a nyakadba kötöm, de annyi mozgást hagy a kötél, hogy a térdeid közé egy már ismert rudat feszítsek, így önkéntelenül is szét kell nyitnod a lábaidat. Teljesen kiszolgáltatott vagy, kezeid a hátad mögött összekötözve, lábaid szinte a nyakadban, a térdeid között elhelyezett rúd miatt szélesre szétfeszítve. Tudod, a puncid teljesen nyitva (és az élmények miatt csuromvizesen!) meredezik, a szemeden levő kötés miatt nem látsz semmit, de pontosan el tudod képzelni hogyan nézhet ki. Teljesen megalázva érzed magad, de ez abszolút felizgat, gyanítod, a puncidból cseppenként folynak ki a nedveid. A jobb csuklódra egy fémes bilincset erősítek, a puncidnál pedig egy kemény, de mégis puha és selymes tapintású tárgyat érzel.
- Egy pillanatra megmutatom mi is fog történni magával - és leveszem a szemedről a kötést. A szobában már csak gyertyák égnek, a lámpákat úgy látszik eloltottam. Jobb is, mert a szemednek még ez a fény is sok. Lenézel a lábad közé, ahol egy vastag fémkarra erősített műfaszt látsz. A fémkar egy dobozban tűnik el.
- Ez a gép most meg fogja baszni a pináját - mondom szenvtelen hangon. - A karhoz erősített műfasz magába fog hatolni - jelentem ki és megnyomok egy gombot. Erre a fémkar lassan előremozdul és a végén levő teljesen élethű műfasz valóban belemélyed a puncidba. Kis sikoly szalad ki a szádon ahogy elönt a gyönyör, mikor a műszerszám akadálytalanul mélyen beléd hatol. A gép egyenletesen mozog, ki be hajtva a műanyag faszt a puncidban. Egyre magasabbra hág benned a gyönyör. "Jézusom, ez az ember egy géppel keféltet meg engem" villan át az agyadon, de a kéj lassan teljesen elönti a tested, már csak az ütemesen benned mozgó műanyag hímtagra tudsz figyelni.
- Élvezi ugye? Az jó, mert ma nagyon-nagyon vizes pinára van szükségem. Ezért a karján elhelyezett érzékelő -kocogtatom meg a fémbilincset a karodon - mindig meg fogja állítani a gépet, mielőtt maga elmenne. - hallod továbbra is szenvtelen hangomat. És valóban, ahogy érzed, hogy közelít az orgazmusod, a műfasz hirtelen teljesen elhagyja a puncidat.
- NNNNNNNEeeeem, - nyögöd és próbálsz a testeddel a gyönyör forrása felé mozogni, de annyira meg vagy kötözve, hogy egy centit sem tudsz mozdulni. -Maga nagyon kegyetlen - suttogod felém.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.72 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2014. 03. 9. vasárnap 08:14
Joóooo
#6 A57L 2013. 10. 19. szombat 04:13
Egész jó.
#5 tiborg 2012. 11. 8. csütörtök 06:00
nem semmi,de a masina kimaradhatott volna. Elkepzelhetetlen egy ilyen kuro masina....a szogek... az osszepasszitas...stb...teljes kozremukodessel is lehetetlen. Kikotve pedig abszurdum!!
#4 Rinaldo 2012. 08. 22. szerda 13:43
Elég nagy ribanc a csaj,mindent büntetlenül megtesz a munkáért és engedi szét kúrni a pináját és seggét.
#3 gyuri0926 2012. 08. 22. szerda 08:48
nem szeretem az eröszakot, a faszimádók önként is basznak
#2 cervelo 2012. 08. 22. szerda 07:33
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2012. 08. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?