A+ A-

Egy titkárnő felfedezi titkos énjét 4. rész

Másnap korán mész be a munkahelyedre, előbb akarsz beérni, mint a kolléganőid. Tudod, az eukaliptusz illat miatt azonnal tudni fogják, hogy mi történt veled tegnap. A krém azonban valóban csodás, mivel már tegnap is bekented magad, alig fáj, amikor leülsz. Márta és Anikó egyszerre lépnek be az ajtón, és mikor megérzik az ismerős illatot, jelentőségteljesen rád néznek. De ennél többet nem foglalkoznak veled, mindenki teszi a saját dolgát. Rajtam sem érzed, hogy másképp néznék rád, mikor beérek az irodába. 10 óra körül kijövök az irodámból és közlöm, hogy két napra elutazom. Kiadom mindenkinek a feladatokat, aztán kilépek az ajtón.
Nagyon sok munkát hagytam rád, ezért azonnal nekiugrasz. Szinte belebújsz a gépedbe, észre sem veszed, hogy Anikó és Márta bezárják az irodátok ajtaját és átmennek a főnöki "lakosztályba". Már jó ideje bent lehetnek, amikor nyögdécselést hallasz a másik szobából. Először nem foglalkozol vele, de a nyögések egyre hangosabbak. Ahogy felnézel a géped mögül, látod egyedül vagy az irodában. Egyértelművé válik számodra, hogy kolléganőid mit csinálnak a nyitott ajtó mögött és a gondolatra meztelen puncid (a tegnapi megegyezés alapján eszedbe sem jutott bugyit venni) azonnal jelzést küld Neked. Kíváncsian hallgatod a gyönyör hangjait, próbálod kitalálni mikor kinek a hangja szűrődik ki a szobából. Megrázod magad és próbálsz a munkára koncentrálni, de egyáltalán nem megy.
- Igeeeeeeeeen. Mooooooooost. AAAAAHHHHHH! - hallod, és tudod, Anikó túl van ez első orgazmusán. Ezt már Te sem bírod, kezed azonnal az öledben van, vadul masszírozod magad. "Mit csinálok?! Rengeteg munkám van" kapsz észbe, és újra koncentrálni próbálsz. Teljesen sikertelenül, annyira izgat, ami a másik szobában történik. Szinte nem is veszed észre, de óvatosan a nyitott ajtóhoz osonsz és belesel a szobába. A látványtól eláll a lélegzeted. Kolléganőid ruhái szanaszét dobálva a földön, rajtuk már csak a harisnyájuk maradt. Márta a fehér bőrét kiemelő lila combfixben (soha nem gondoltad volna, hogy egy lila combfix szexis lehet, de Márta hófehér bőrén nagyon jól néz ki), Anikó egy hagyományos, harisnyatartós, bézs színű darabban van, pontosan látod íves fenekét, és csillogó, borotvált szemérmét, ahogy a neked háttal, enyhén széttett lábakkal térdel a földön Márta lábai között. Márta félig fekszik az ülőgarnitúrán, vörös haja szétterül a kanapé hagyományos bőrborításán, egyik kezével alabástrom melleit masszírozza, másikkal Anikó fejét irányítja a punciján.
Nem vesznek észre, Anikó nem is láthat, Márta pedig csukott szemmel élvezni Anikó nyelvét. Úgy tűnik neked, negyed órája nem mozdulsz, csak bámulod az előtted zajló jelenetet, de valójában csak másodpercek telnek el. Anikó feje felemelkedik Márta öléből és három ujját beledugja Mártába. A hirtelen mozdulattól Márta felül, kinyitja a szemét és egyből észrevesz Téged az ajtóban. Örömteli mosoly jelenik meg az arcán.
- Na végre, azt hittük már nem is csatlakozol hozzánk. Gyere csak ide! - búgja feléd. Lábaid önkéntelenül megindulnak feléje, mintha egy álomban lennél. Anikó feláll, és ellentmondást nem tűrően odairányít Márta térdei közé. Ahogy letérdelsz, elgyönyörködsz ízlésesen megborotvált pináján. Csak a nagyajkai csupaszok, szeméremdombján gondosan rövidre vágott, de már éppen göndörödő aranyló fürtök hívogatnak. Nagyajkainak fehér bőre még inkább kiemeli nyílásának rózsaszín selymességét.
- Mondtam, hogy lesz alkalmad viszonozni! Mire vársz? Kívánom nyelved!- kérdezi Márta. Lassan ráhajolsz a vágytól szinte remegő ékszerére. Először csak a nagyajkait ingereled a nyelveddel, gondosan kikerülve csiklóját, majd kis apró nyelvcsapásokkal elkezded azt is izgatni. Érzed, hogy Márta egész teste reagál a nyelvedre. Ujjaiddal finom mozdulatokkal simogatod a kisajkait. Közben sejted inkább, mint tudod, hogy Anikó felemeli a szoknyádat.
- Oh, rajtad nincs is bugyi! - Mondja meglepődve. - Hmmmm, nem is tudtam, hogy ilyen rossz kislány vagy. Persze ahogy elnézem a fenekedet, ezért tegnap már megkaptad a büntetésed. - jelenti ki. Válaszolnál, de ahogy megpróbálod felemelni a fejedet, Márta határozottan visszanyomja a puncijához
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.88 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 csaba1949 2015. 02. 6. péntek 04:39
várom afolytatást
#12 zsuzsika 2015. 01. 3. szombat 07:26
Jobb mint az előző.
#11 listike 2015. 01. 2. péntek 19:25
Ez nagyon jó volt.
#10 papi 2014. 03. 9. vasárnap 08:14
Nem rossz
#9 A57L 2013. 10. 19. szombat 04:15
Elmegy.
#8 tiborg 2012. 11. 8. csütörtök 05:36
Nagyon elvezetes sorozat !!
#7 szabobianka 2012. 10. 5. péntek 15:55
Jó volt smile
#6 Rinaldo 2012. 08. 14. kedd 13:36
Inkább egy jó kemény fasz kéne nekik.
#5 cervelo 2012. 08. 14. kedd 07:42
Jó.
#4 lobogos 2012. 08. 14. kedd 06:53
elmegy
#3 genius33 2012. 08. 14. kedd 06:11
Úgy van smile tuti csak rövidke.
#2 Shavo 2012. 08. 14. kedd 02:43
Jó csak tul rövid.
#1 Törté-Net 2012. 08. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?