A+ A-

Élményekkel teli nyár

A feleségemmel külföldön voltunk nyaralni. Ő egy nagyon csinos, szexi Nő, és mindig benne van a mókában, főleg olyanokban, amikor több férfi kényezteti gyönyörű testét. Negyvennégy évesen igazán kiteljesedett nőiességében, egy amolyan csodás MILF anyuci. Mondjuk, mivel sportol, és nagyon odafigyel magára egy tízest simán letagadhatna. Sokszor az egyetemista lányunk barátaival is együtt bulizik, és a srácok - akik koruknál fogva a gyerekük is lehetne, -is nagyon csípik a „nénit”. Engem pedig nagyon izgat az gondolat, hogy más is láthatja csodaszép testét, és nincs ellenemre, hogy megosszam Őt másokkal, persze ha Ő is úgy akarja. Egyébként a szexuális életünk átlagosnak mondható, hetente egy-kétszer vagyunk együtt, de Ő sokkal többre vágyik ennél. Ha mindennap szeretkeznénk, talán akkor lenne igazán kielégítve.
Feleségem hibátlan testében mindig örömmel gyönyörködök. Szép formás tenyérbeillő mellei a szülés után olyan szép asszonyossá formálódtak, és amolyan klasszikus körte formájúak, gyönyörű rózsaszín mellbimbókkal és bimbóudvarral. Feszes hasa, teljesen kopasz puncija, kerek és elképesztően formás popsija, hosszú izmos lábai egy igazi szexbombává teszik. Egy olyan nő, aki ruhában is hódít, de így teljesen pucéron meg igazi faszállító.
Visszatérve a nyaralásunkra: Hegyek között kapcsolódtunk ki, egy szuper kis családi panzióban töltöttünk el két hetet kettesben…azaz mint később kiderült többesben, de nem akarok ennyire előreszaladni. Volt lehetőség a közelben strandolni, kirándulni, vagy akár bulizni is a közelben lévő nagyobb városban. Napközben szuper jó idő volt, esténként pedig kissé lehűlt, és akkor jól esett a panzió szaunájában is időzni. Nem volt túl sok vendég, kezelhető volt így. Néhány házaspár, idősebbek, fiatalabbak töltötték ott a szabadságukat, amikor megérkeztünk mindössze egy fiatal pár volt egy egészen pici gyerekkel. Ami szuper jó volt, az a wellness része a helynek. Nagyon kis intim, privát lehetőség volt relaxálni, a maximum 4 fő részére kialakított helyiségekben. Ha valaki szerette volna igénybe venni, az beiratkozott másfél órára, és használhatta a szaunát, jacuzzit. Diszkrét fények, halk zene, bekészített frissítő….és ami elég izgivé tette, hogy két oldala a kis zárt kertre nyílott, ahol elméletileg mások is lehettek. Így este, ha bent világítás van, akkor kintről teljesen jól lehetett befelé látni, de bentről kifelé tükröződött az üveg.
A megérkezésünkkor egy fiatal srác fogadott minket, olyan 18-20 körül lehetett, és mint később kiderült a tulajdonosok fia volt. Este is a srác kapcsolta be a szaunát, és mutatta meg a lehetőségeket, majd kettesben maradtunk Kedvesemmel. Ahogy az imént írtam, így este a kert felől látni lehetett mindent direktben, ami bent történik, de bentről kifelé csak gondolni, vagy sejteni lehetett, ha valaki benéz. Ez engem mindig izgatott, hogy megleshetik a Feleségemet intim helyzetben, vagy éppen én lesem meg Őt, miközben valami szexuális dolgot művel mással. Szóval a fiú megmutatta a wellnesst, mindent elmagyarázott, majd mosolyogva elment. Mi pedig meztelenre vetkőztünk, és élveztük a szaunát, meg a lazulást. Mondtam is a Drágámnak, hogy mennyire izgi, hogy bárki megleshet minket, akár 1-2 méterre is tőlünk, de mi nem látjuk.
Erre a perverz kis macskám a pihenőszékem előtt felém fordulva levette a törölközőt magáról, elkezdett meztelenül táncolni, mint egy sztriptíztáncosnő. Derekát, csípőjét erotikusan mozgatta, a cicijeit simogatta, ujját megnyalva a puncijába nyúlt mosolyogva. Közben a gyönyörű popsiját odafordította az üveg felé alig 1 m-re a kerttől, ahonnét bárki nézhette ezt a műsort. Majd megfordult, fenekét fordítva felém, és folytatta a műsorát, mintha valamilyen közönségnek csinálná. Én iszonyúan megkeményedtem, és elkezdtem a farkamat verni, amin Feleségem is beindult. Letérdelt a székem elé, és szájával elkezdett kényeztetni. Én a kezemmel irányítottam a feje mozgását, ami egyre vadabb lett. Ahogy ott térdelt a gyönyörű popsija és a puncija premier plánban látható volt bárki számára, aki éppen ott volt. Nekem olyan érzésem volt, mintha lenne is ott valaki, mintha egy szempár figyelne minket. Nagyon-nagyon izgató volt a helyzet, mondtam is a Feleségemnek, hogy lehet, hogy leselkedik valaki, mire mosolyogva azt mondta, hogy : "Nem baj, legalább lát valami izgit." Aztán bementünk a jacuzziba, és ott kezdtünk el ölelkezni egyre vadabbul. Kedvesem forró puncijával beleült a kőkemény farkamba, és úgy lovagolt meg. Egy kis idő után pózt váltottunk, hátulról akartam behatolni. Mivel ez a vízben kicsit nehezebben ment, ezért a lépcsőre állt, belekapaszkodott a korlátba, és úgy pucsított felém. Egy villámgyors lökéssel benne voltam, és a derekát fogva vadul keféltem, csak úgy csattogott a popsija. Nagyon hamar elélveztem, gecimet a hátára és a fenekére engedve.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.62 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008
2018. 12. 29. szombat 10:21
Nagyon jó lett... 9p Válaszolok rá!
#8 cscsu50
2018. 10. 1. hétfő 07:22
folytassad Válaszolok rá!
#7 veteran
2018. 09. 26. szerda 04:13
Várom a nyaralás további napjait. Válaszolok rá!
#6 sunyilo
2018. 09. 24. hétfő 21:16
Várom a folytatást. Válaszolok rá!
#5 Zoy11
2018. 09. 24. hétfő 20:59
Remelem valaki idegen beleelvez veletlenul a folytatasban,es meglesz a kis meglepetes.... nyes Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2018. 09. 24. hétfő 06:52
Közepesre sikerült.
,de talàn a folytatás jobb lesz!6 P Válaszolok rá!
#3 zoltan611230
2018. 09. 24. hétfő 06:39
Rendes feleség . Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 09. 24. hétfő 04:08
Szuper nyaralás volt.8P Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 09. 24. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!