ÁPR
11
2017

Az új szomszéd

hetero

Beléptem a lakásom ajtaján, ledobtam a kulcsaimat és a számlákat a előszobaasztalra, majd a konyhába mentem, hogy keressek egy italt. Átsétáltam a nappaliba, egy hideg Barr Colá-val a kezemben, kis időbe telt, mire észre vettem, hogy egy nő ül csendesen a kanapémon. Az első gondolatom az volt, hogy felhívom a rendőrséget, de eszembe jutott, hogy a mobiltelefonomat a konyhában hagytam a töltőn. Miközben töprengtem tovább sétáltam, és felismertem a fiatal nőt, ő az új szomszéd, aki beköltözött a szomszéd lakásba a múlt héten. Mondani akartam neki valamit, de egyszer csak rájöttem, hogy nem csupán ül a kanapémon, valójában kezei túl elfoglaltak voltak a szoknyája alatt, belehuppantam a legközelebbi fotelba, hogy élvezzem az előadást.
Először nem lehetett látni semmit a szoknyája alatt. A puha anyag előre-hátra mozgott a keze minden mozdulatára.

ÁPR
10
2017

Chat-en szerzett történetek 3. rész

családi, diák, testvérek

A harmadik történetet egy fiatal nő mesélte el aki azt mondta, hogy ha rajta múlna biztos, hogy nem büntetné a családtagok közötti szexet ha az közös megegyezésen alapul, mert élete egyik legszebb élménye volt amit az öccsével csináltak.
Két év különbség van köztünk. Tulajdonképp jó tesók voltunk, csak folyton martuk egymást és ez a kamaszkorunkban se szűnt meg. Sőt a helyzet csak rosszabb lett mikor anyu meghalt amikor tizenöt voltam. Szerettük egymást az öcsémmel de állandóan veszekedtünk, mint az öreg házasok. Képesek voltunk minden kis szarságon összekapni. Anyu halála után apu inni kezdett. Egyre jobban csúszott le a lejtőn. Annyira, hogy tizenhat évesen már én tartottam össze a családot. Főztem, mostam, rendben tartottam a lakást, figyeltem, hogy a tesóm rendesen tanuljon, nehogy elkallódjon. Apura már nem volt energiám.

*  *  *

A borosgazda 4. rész

hetero, anál, diák

A nyár gyorsan eltelt, ősszel elkezdődött az iskola, jöttek a szüretek, nagyon elfoglalt voltam. Azért Livire tudtam időt szakítani, sajnos ahogy jöttek a fagyok vissza költözött a Pesti lakásába. Itt a hegyen veszélyes lett volna kitelelni, megígérte tavasszal, ahogy tud visszajön hozzám. Volt időm tanulni egész télen, németből Livinek hála letettem a nyelvvizsgát. Megszereztem a jogosítványt, az érettségim is egész jól sikerült. Jutalmul a nagyitól kaptam egy autót, na ne egy BMW-re gondolj, csak egy tíz éves Ladám lett. Én mégis nagyon királynak éreztem magam. Sokkal könnyebb volt csajozni, hogy volt autóm. Igaz Livi húsvét körül visszaköltözött, és újból kezdődött a szexmaraton, nem volt időm, sem erőm más nővel foglalkozni. Amikor visszatért ott folytattuk ahol az ősszel abbahagytuk. Az egész hétvégét ágyban töltöttük, volt mit bepótolni. Egyik este kielégülten pihegtünk egymás mellett, Livi hozzám bújt.

*  *  *
ÁPR
07
2017

Wellness extrákkal

gruppen, nyaralás, anál

Bea vagyok, és elmesélem egy közelmúltban történt kalandunkat. Tibivel három éve ismerkedtünk meg, és szinte azonnal össze is jöttünk. Minden nagyon jó volt vele, a beszélgetések, a közös programok és persze a szex is. Kezdeményező volt, kipróbáltunk extra helyszíneket, kellékeket, szerepjátékokat. Aztán az idő múlásával kezdett minden megszokássá válni, ellaposodott az egész. Néha azon gondolkodtam, miért is kell egy ilyen élet mellett elköteleznem magam, fiatal vagyok még, inkább most váltsak, mint két gyerek mellett. Emellett viszont szerettem őt még mindig, és adni akartam egy esélyt a kapcsolatunknak. Úgy gondoltam, ha nem a mindennapi környezetben vagyunk, akkor jobban egymásra hangolódunk, felébred a régi tűz. Rábeszéltem, hogy utazzunk el egy hosszú hétvégére, wellnessre. Nyilván ő is érezte, hogy valami nincs rendben, és jónak érezte ezt a próbálkozást.

*  *  *

Simona és a vérfarkas

hetero

Simona 20-as évei végén járt, alakján nyoma sem volt a szülésnek. 160 cm körüli, vékony, de nagyon formás nő volt. Pici lábai vékony vádliban és hosszú, kecses combokban folytatódtak, feneke pedig tenyérbe illő, formás kerek. A pizsamának befogott szűk, sötétszürke cicanadrág tökéletesen vadító választásnak bizonyult, minden porcikáját előnyösen kiemelte. Lapos, feszes hasfalára és peckes, ruganyos melleire mindig is büszke volt, bár a szülés óta önbizalma kissé alábbhagyott. Világosbarna haja válláig ért, kecsesen körülölelve vékony arcát.
Élete párja, gyermeke apja (aki nem volt férje, mert Simona nem hitt a házasság szent kötelékében) kevéssé mutatott jó formát. Az együtt eltöltött évek alatt tekintélyes pocakot növesztett, karakteres, férfias arcvonásai is kezdtek eltűnni. Megjelenése azonban továbbra is határozott volt, sokat adott magára, eleganciája és stílusérzéke mindenki előtt megkérdőjelezhetetlen volt.

*  *  *
ÁPR
06
2017

Anyám rendelt egy lányt

családi, szűz, anya-fia

Most már végre férfi vagyok, de a legszebb éveim elszaladtak mellettem, míg én a piába menekültem a tudat elől, hogy gyakorlatilag balfasznak születtem,
miközben egyre kanosabb és kanosabb lettem. A 25. születésnapom előtti nyáron már anyám szexi lábait is megkívántam. Nem ellenkeztem volna, ha rám mászik, az biztos, csak legyen végre valami. 42 éves, nagyon jó nő. Soha elképzelni nem tudtam, hogy lefeküdjek vele, viszont úgy látszik ilyen dolgok is meg tudnak változni, ha a körülmények úgy hozzák. Az igazat megvallva, bár nem lenne szabad ilyet mondanom róla, mert nála jobb anyát nem is kívánhattam volna gyerekként, de… nagyon nagy ribanc. Akkora, hogy még az én farkamat is a szájába vette. Véletlen se essék félreértés, nagyon is kedvelem én az olyan nőket, akik szeretik a férfiakat! Nem bánok semmit. Azóta dugtam más nőkkel is, de minek a mekibe menni hamburgerért, ha otthon van az orrod előtt. Akárhogy is hangzik ez.

*  *  *

Szex a nyári lakban

hetero

A következő történet, amiről beszámolok, szintén egy feledhetetlen élmény volt szexuális életem során. Ez is régebben történt úgy 2005 környékén, ha jól emlékszem 24 éves lehettem. Partnerem ezuttal is idősebb volt nálam, 34 éves és ezen az oldalon találtam rá. Dekoratív, vonzó nő volt a képei alapján, azonnal megtetszett, így hát írtam neki. Pár levélváltás után, mivel kölcsönös volt a szimpátia beszéltünk telefonon is és egyeztettünk egy randit. Abban maradtunk, hogy az első alkalommal még nem lesz szex, beszélgetünk, ismerkedünk és ha megvan az a bizonyos tűz, akkor tovább léphetünk. Nagyon kellemes volt az első találkozás sétáltunk a Duna parton, fagyiztunk és beszélgettünk, sok mindent megtudtunk egymásról. Pozitív benyomások értek mindkettönket a személyes találkozó alkalmával és mindketten éreztük, hogy akarjuk a folytatást. Éppen ezért megbeszéltük a következő randit, amire nála került sor egy Budapesthez közeli kis városban.

ÁPR
05
2017

2 in 1

gruppen

Már napok óta nem találkoztam Noémivel. Hazautazott, türelmetlenül vártam visszatértét. Telefonjaink szinte izzottak, beszélgetéseinkben vibrált a vágy. Úgy döntött egy nappal lerövidíti távollétét, és én másnap, már kora reggel rohantam hozzá. Akkoriban egy belvárosi házban bérelt egy kis lakást. Az utcája elején lévő kisbolt még csak most nyitott, gondoltam meglepem kedvencünkkel, vettem három túró rúdit. Mióta valaki megalkotta az édesség két értelmű nevét azóta mulatok rajta. Most is ezen gondolkodtam mikor az elém leparkoló autóból kipattant régi barátom, Gábor. Cége ügyeivel a Noémi házában lévő ügyvédi irodába igyekezett. Ahhoz, amelyiknek az ablakai előtt befelé menet muszáj elmennünk. Megörültem a találkozásnak, együtt indultunk a ház felé, majd egy gondolatom hatására hirtelen megtorpantam - ez az a nap, az a lehetőség, melyet hetek óta tervezgetek-. Felé fordultam: -Figyelj csak.....