AUG
21
2017

A takarítónő 10. rész - Befejezés

hetero, közlekedés

Kissé nyugtalankodva néztem az órámat. Már több mint húsz percet késik Márta. Ilyen még soha nem történt. Többször gyanusítottam meg azzal, hogy a sarkon álldogál, nehogy a megbeszélt idő előtt érkezzen de eddig még soha nem késett. ....
*****************************
A fekete Audi halk zümmögéssel szelte a falu tiszta levegőjét. A csendet a harang bánatos bongása törte meg. A templom mellett még volt hely ahol le lehetett parkolni. István bemanőverezte a kocsit és némán kiszáltunk. Nem volt mit mondani. Ahogy a bejárathoz közelítettünk egy idős asszony állta utunkat. „Tetszettek ismerni az elhunytakat” kérdezte szeliden. Tekintettemből hamarább olvasta ki a választ mint az a számat elhagyta volna, mert még hozzátette félszegen „a lányomat?”. Megfogtam a kezét és azt válaszoltam „Igen, a tanára voltam” amire Ő megszoritotta a kezemet és sokat sejtetően kiejtette a nevemet.

*  *  *
AUG
18
2017

A sógornőm...

családi

Idén karácsonykor a párom szüleinél töltöttük a karácsonyt. A párommal, Gáborral 4 éve vagyunk együtt és már a kezemet is megkérte. Szerencsejátékon nyert egy nagyobb összeget amiből végre megrendezhetjük az esküvőnket. A kapcsolatunk tökéletes. Elválaszthatatlanok vagyunk.
A szülei 360 kilométerre laknak tőlünk így ott aludtunk pár napot... Végre megismerhettem a nővérét aki külföldön dolgozik, pontosabban Amerikában. És még a 4 év alatt nem volt itthon. Anginak hívják és 30 éves. Még sosem láttam.
A szüleihez érve, egy hatalmas ház fogadott minket. Gyönyörűen feldíszítve a kert. Bementünk, az anyukája a konyhában várt minket ragyogó mosollyal. Körbeölelt minket.
- Na hol az én rég nem látott nővérem?
- Fent van. - mondta Gábor anyukája majd felkiáltott neki.

*  *  *

Dana estéje

hetero

Egyszerűen csak álltunk az esőben. S jó volt akkor és ott csókolni. Jó volt érezni, ahogyan a teste hozzám simul, azt, ahogyan a karjába zár, magához szorít. Nem tudom mennyi idő telt el, de nem is ez volt a legfontosabb, hanem az, hogy éreztem, velem volt. Egymás karjaiba fonódva álltunk és élveztük egymás ajkát még egy jó ideig, mikor a vizes ruha és igazából maga ruha kényelmetlenné vált. Szerettem volna érezni a testét, azt, ahogyan végigcsókol, ahogy megérint.
- Menjünk fel hozzám, s legyen olyan szenvedélyes ez az este is, mint a tegnapi!
Suttogtam a fülébe és gyengéden egy csókot, nyomtam rá.
- Rendben!
Érkezett a válasz, egy szenvedélyes csók kíséretében.
Olyan hajnali 3 óra lehetett mire haza értünk. Az eső már szépen elcsendesedett. A hálószoba függönye alól még az utcai lámpák fénye szűrődött be, bár meglehetősen világos volt már az eső ellenére is.

*  *  *
AUG
17
2017

Autókázásnak indult

hetero, tini

Danival pár évvel ezelőtt ismerkedtem meg, 17 éves lehettem, ő akkor 19.
Sokáig udvarolgatott nekem, majd beadtam a derekam.
Kapcsolatunk kiemelkedően jó volt, megértettük egymást, nagyon jól kijöttünk, mondhatni hasonló személyiségek vagyunk. Rendkívül jó volt vele minden, a szexuális együttléteink felejthetetlenekre sikerültek mindig.
Valami elromlott, és szakítás lett a hevesen induló szerelemből.
A barátság megmaradt, ezért is rengeteget beszélgettünk messengeren, és hasonló kapcsolattartó programokon.
Egyik nap elindult a következő párbeszéd e-mailben:
- Rég láttalak.
- Bizony, valamikor össze kéne futni - tettem hozzá reménykedve, hogy ez a közeljövőben megtörténik, mivel érzelmeim még mindig hevesen tomboltak a fiatal srác iránt.

*  *  *

A csapattársak

homo

A történetet az egyik távoli (másod)unokaöcsémtől kaptam, aki ebben a saját igaztörténetét írja le. A neveket átírtam.
Én most 19 éves múltam. Még 8 éves sem voltam, amikor focizni kezdtem. A csapat az elmúlt 5-6 éve szinte teljesen változatlan „formában” van együtt, ami természetesen azt is jelenti, hogy nagyon jól összeszokott csapatról van szó. A csapatból több haverom is van. Vannak természetesen közöttük olyanok is, akikben teljes mértékben megbízhatok, így elmondhattam Nekik azt is, hogy homoszexuális vagyok. Szerencsémre nem olyanok, akik beleszólnának más magánéletébe, így az ilyen információkat is megtartják maguknak. Valami viszont megváltozott bennem, hiszen mindegy 2 évvel ezelőtt az egyik csapattársam nagyon megtetszett. Ez a csapattársam közvetlen mellettem öltözött. Mindig volt időm arra, hogy meg-megpillantsam vagy egy-egy alkalommal (persze teljesen véletlenül) megérintsem a lábát vagy a karját.

AUG
16
2017

Vadmacska

hetero

Szokásos péntek esti buli volt, barátokkal összegyűltünk, elindultunk inni. Nem vagyok nagy alkoholista, tudok mértéket tartani, de megiszom azért a kellő mennyiséget. A bárban hamar szemügyre vettem egy srácot, ő is hasonlóképpen tett. Láttam, hogy vibrálhat közöttünk a levegő, de lehet tesze - tusza? – tettem fel a kérdést magamnak. Túlságosan tetszett, hogy elengedjem, így odamentem hozzá. Bemutatkoztam, elmeséltem kicsit a történetem, ő is, megittunk egy - két sört, koktélt. Szegény mondta volna még, de közbe vágtam:
- Elmegyünk akkor valamerre?
Így is lett, nem messze volt a helytől a kocsija, belepattantunk és kerestünk egy eldugott kis zugot. Egy város széli zöldövezet tavacskája kedvelt kirándulóhely szex - gyülekezet céljából. Mikor megérkeztünk, rögtön kezdeményeztem, mivel látszott a pasin, hogy félénkebb.

*  *  *

Gyönyörtől homályos emlékképek - A holló nyomában

leszbi, vibrátor

Semmi nem indokolja ezt a címet... Elegem van belőle. Holló. Mit kaptam tőle hat év alatt? Fájdalmat, semmi mást, fájdalmat és magányt. Tizenkét éves korom óta minden lépését figyelem... Figyeltem, amíg egy évvel rá el nem ment. És mégis: a fennmaradó öt évben nem felejtettem el. Megállás nélkül rá gondoltam, követtem facebookon, szinte nyomoztam utána. Nem volt, csak egy barátom, de ő is csak két hónapig, tavaly. Elvette a szüzességemet, aztán tovább ált. Nem is hiányzik, csak amolyan búfelejtőként funkcionált, és érdekes módon ezért soha egy álmatlan éjszakám sem volt. De most, a zsebemben a huszonéves, vállig érő sötétszőke hajú Ikeás nyári munkás srác telefonszámával úgy érzem, talán egyel jobb lesz így. Megakadt rajta a szemem, mert olyan ismerős volt így hátulról, valahogy a haja színe, meg az, hogy olyan irreálisan dúsan omlik a nyakára. Egy pillanatra mintha felrémlett volna bennem egy arc, de aztán el is múlt az érzés.

AUG
15
2017

Éjszakai szórakozóhely 6. rész

hetero, anál

A pultos lányok között az érettebbeket képviselte a maga 29 évével Erika, aki jókat mosolygott az orra alatt, amikor a csajokat vakítottam a pultjánál. Látszott, hogy egy csipettel több ész szorult bele, mint a nagy átlagba. Eleresztettem felé is egy-két bókot néha, de nem nagyon volt pozitív visszajelzés rá. Megcsinálta a munkáját, de tartózkodott minden lazaságtól. Ha volt személyzeti ivászat még a bulik után, akkor se engedett ki nagyon, és a lehető leghamarabb lelépett.
Egy szombat délelőtt rám csörög, hogy baj van, mert este nem tud bejönni dolgozni, de a csütörtöki és pénteki pénzre szüksége lenne hétfőig. Nem örültem, de nincs mit tenni, felhívtam Beát, hogy intézzen valaki beugrót. Hívta is egy barátnőjét, Elvirát, akivel együtt dolgozott régebben. Látásból ismertem, és csak a szükség miatt nem ellenkeztem, hogy ő jöjjön.