A+ A-

Egy fiú babaországban 3. rész

Lee-t April az ágyon ülve ébresztette. A fiú négy órát aludt meztelenül, mióta Stacey-vel, a nővérével szeretkezett.
- Szóval, kisöcsém, miben sántikáltál, míg én nem voltam itthon? - kérdezte öccsét a lány, és finoman megsimogatta a vállát.
Lee még mindig elég fáradt volt a néhány órával korábbi forró szextől. Bágyadtan mosolygott nővérére.
- Semmiben.
- Ó. Tehát Stacey hazudott, amikor azt mondta, a világ legjobb szeretkezésében volt része veled? - kérdezte, majd könyökével játékosan oldalba bökte a fiút.
- Elmondta neked? - ült fel az ágyban rögtön Lee.
April igenlőn bólintott.
- April, nagyon sajnálom. Nem akartalak megbántani azzal, amit tettünk - makogott zavartan Lee.
- Rendben van. Minden oké. Olyan boldog volt, amikor elmondta, hogy nem tudtam nem örülni neki - szorította meg öccse kezét szeretőn April.
Lee mosolygott. Megnyugodott, hogy nővére nem lett mérges, amiért megcsalta őt a húgával. "Istenem, milyen bonyolult életnek nézek elébe", gondolta a fiú, mikor alaposabban végigrágta magában a szituációt.
- Nos, jobban tennéd, ha most aludnál. Azt mondom a többieknek, hogy nem vagy jól, és pihenésre van szükséged, úgyhogy békén hagynak majd. Elég lestrapáltnak tűnsz - suttogta April, aztán csókot nyomott öccse homlokára és betakarta. Lee már aludt, amikor nővére elengedte az ágyneműt. A lány elmosolyodott, az ajtóból még dobott a fiúnak egy csókot, majd becsukta maga mögött az ajtót.
Lee másnap reggel kilenckor ébredt. A nap az ablakából az arcába ragyogott, így hunyorogva kereste a ruháit. Nagynehezen sikerült magára húznia egy fehér pólót és egy megfakult farmert, majd elindult a földszintre.
- Szia, Lee, jó reggelt! - köszöntötte legfiatalabb nővére, Kim.
- Hmm... Eddig elég jó - válaszolt a fiú, miközben leült az asztalhoz. - Hol vannak a többiek?
- Anya, Dawn, Stacey és Trish dolgozik. Stephie az egyetemen van, April pedig azt mondta, valami dolga van, és csak este jön haza - tájékoztatta öccsét a lány, miközben elővett számára egy tálat és egy doboz gabonapelyhet a konyhaszekrényből.
- Köszi, Kim - hadarta Lee, ahogy a reggelijét készítette. Kim hozott egy üveg tejet és öccse elé tette az asztalra. - Még egyszer kösz - pillantott fel a fiú, majd megragadta a tejet és nagy adagot töltött a gabonapehelyre.
- Szívesen, tesó - mosolygott Kim. - Megérdemled, azt hiszem - mondta öccse hátát dörzsölve. Szemhéja remegett, ám ezt Lee nem láthatta.
- És te hogyhogy idehaza vagy? - kérdezte a fiú egy jó adagot lenyelve a reggelijéből.
- Nincs ma órám, mert valami gond akadt a suliban, és az évfolyamból mindenkit hazaküldtek. Miért kérded?
- Csak úgy. Csak tűnődtem, ennyi - mondta Lee. Valójában remélte, hogy lesz ideje együtt lenni Aprillel vagy Stacey-vel. Mostanra azonban bebizonyosodott, hogy csak Kim van itthon.
- Mit fogsz ma csinálni? - kérdezte Kim, és félresöpört egy arcába hullott tincset.
- Ööö... Csak a szokásosat. Üldögélek, takarítok, aztán még egy kicsit üldögélek - mondta el a napi programot Lee.
- Olyan szép idő van, miért nem csinálunk valamit odakint? - mutatott ki az ablakon a ragyogó napsütésre és a felhőtlen égre a lány.
- Köszi, nem - mondta a fiú egykedvűen.
- Nos, én megyek és átöltözöm. Izzik ez a lyuk, úgyhogy kimegyek napozni egy kicsit. Örülnék, ha csatlakoznál, ha mégis lesz kedved - biztatta öccsét a lány, majd átnyúlt a válla fölött és elvette az üres tejesüveget. Odalépett a mosogatóhoz és vizet engedett a palackba.
"Vajon flörtölni akart velem?" kérdezte magától Lee, miközben az immár a lépcső felé tartó nővérét bámulta, aki a válla fölött hátranézett, észrevette, hogy Lee figyeli, és elmosolyodott.
A fiút sokkolta a látvány, mikor Kim visszatért egy szál bikiniben. A ruhadarab szűk narancssárga anyaga nem bízott sokat a képzeletre. A lány mosolyogva sétált el öccse mellett, aki végig a testét bámulta. Mellei, noha nem voltak akkorák, mint Apriléi, remek látványt nyújtottak, és erre büszke volt.
Lee nem hitt a szemének, Kim mennyire kívánatos fiatal nővé érett. Figyelte, ahogy ringott a csípője, miközben a kert felé tartott. A nap egyes testrészeire árnyékokat rajzolt, másokat kiemelt, megnagyobbított fényével. Lee megrázta a fejét és behunyta a szemét egy pillanatra, és megpróbálta kitörölni nővére látványát a fejéből, ám az túl vonzó volt ahhoz, hogy egy pillanat alatt másra terelhesse a gondolatait. Akkor döbbent rá, hogy farka kőkeményen ágaskodik, amikor Kim kintről szóló kiáltása kizökkentette és visszahozta a földre. A szerszám majd' átszúrta a nadrágját.
- Lee, jössz vagy nem? - kiáltotta Kim.
- Ööö... Majd később, Kim. Nincs túl sok kedvem napozni - kiabált vissza Lee, és megpróbált valami aszexuális dologra gondolni, hogy csökkentse az erekcióját.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.64 pont (188 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 listike 2015. 02. 21. szombat 12:10
Tökéletes sorozat.
#12 davee10 2015. 01. 1. csütörtök 15:28
Nagyon jó!
#11 feherfabia 2014. 08. 1. péntek 06:48
10P
#10 A57L 2013. 08. 6. kedd 04:15
Nagyon jó.
#9 ice men 2008. 02. 9. szombat 02:57
10 pontos!!!
#8 Bratyó 2006. 04. 16. vasárnap 02:35
Lassan letelik a második hónap is,de még mindig nem olvashatom a folytatását.Remélem nem hagytad abba a forditást.
#7 Bratyó 2006. 03. 14. kedd 02:55
Mikor lesz a következő rész?Remélem nem hagyod abba a forditást,mert várom a többi részt is.Nagyon-nagyon.
#6 soad 2006. 02. 20. hétfő 18:23
nem rossz, de az előzőek jobban tetszettek!!

10pont
#5 rolyka 2006. 02. 20. hétfő 17:55
Szeretni való történet. Várom a folytatást! Maximális pont!
#4 Bratyó 2006. 02. 20. hétfő 15:24
Csak ne kéne annyit várni a következő részekre.
#3 Farokmarci 2006. 02. 20. hétfő 14:04
Király, a végén az egész család beszál?
#2 hawai 2006. 02. 20. hétfő 06:54
jöhet a következő 10 pont
#1 Törté-Net 2006. 02. 20. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?